Keyifli bir cinsel hayatın temel noktası mutluysanız elinizdekini tutmaktan geçer. olmasıdır. İlk orgazm olan kadın olursa eğer devam eden cinsel ilişkiden kadın haz almaya devam eder ve erkek de hala haz alır. ;) İlk orgazm olması gereken kişi siz mi yoksa partneriniz mi?
Aynı anda olması ayrı bir keyif ama bu ritmi tutturmak zordur. Bu nedenle önce partnerimle ufak seks oyunları yaparak (dans oral ön sevişme seks oyuncakları) onu tatmin etmeyi daha sonra benimle ilgilenirken ikinci birlikteliğe hazır olmasını sağlarım. Bu süreçte ben birden fazla kez orgazm olabilirim.
Vay be bunları çok iyi biliyorum sormamın nedeni genelde çoğu kişinin bildikleri kırbaç okdr oyuncak derken. Hayalimde ki kadınsın vallahi kelepçe kırbaç falan çok hoş fanteziler. Peki bağladıktan sonra yaptıkların ne oluyo tam olarak dominantmısın yani sert uygulamalarin var mı?
Ahaha partnerlerinde kullananda var o yüzden sordum. Yaşını bilmiyorum ama bu tarz BDSM fantezileri olan kadın çok az bulmakta zor. Çok şanslı olcam ki denk gelsin :D
Kadın bir kaç kez orgazm olabilme şansına sahiptir , erkekse 1 defa olabilir sonrasında dinlenip biraz ara verme ihtiyacı duyar. İşte bu sebeplerden önce ben olayım, hatta o olana kadar bir kaç kez defa daha ben orgazm olayım skor: 4_1 felan bitsin😛
Önce kadın orgazm olmalı. Çünkü kadınlar orgazm olsa da ilişkiyi devam ettirebiliyor. Hormon seviyesi hemen düşmez. Erkekler orgazm olunca hormon seviyeleri hızlı bir şekilde düşer ve kadını tatmin edemeden ilişki sonlanır.
Kadın olmalı. Kadının orgazmını bile izlemek, orgazm esnasında penisinle yavaşça git gel yaparak orgazm anını destekleyip derin haz almasını sağlamak, dikleşmiş memeleri avuçlayarak tamamen kontrolü ele almak yeterli neden herhalde. bir defa orgazm olan kadın erkeğini defalarca boşaltır. 😘
Keşke her zaman birlikte olsak ama bu pek mümkün olmuyor😅 İlk orgazmı gerçekleştiren kişinin partnerini düşünerek onu yarı yolda bırakmaması gerekiyor bence 😁 Şahsen orgazm olcağımı hissettiğimde ve karşımdakinin daha tam olarak orgazm olmadığını gördüğümde geri çekiliyorum ve ön sevişmeye geçmeye çalısıyorum. Bu şekilde aynı zamana denk getirmeye çalısıyorum
Biraz seviştik ten sonra önce erkek kadına oral yaparak kadini orgazm etmeli sonra seks çok güzel erkek orgazm olunca cinsel organını temizleyip bu sefer kadin erkeğe oral yapmalı.. erkek bir defa boşaldığı penisin temizledigi icin penisinden akıntı gelmeyecek kadin daha rahat ve zevkle oral yapacaktır... erkegin prensi sertleşince asıl seks ve fantaziler o zaman uygulanır.. kadin ve erkek birlikte sekste nirvanaya ulaşır herkes doyuma ulaşınca işte asıl mutluluk bu
Kadinlarin orgazm suresi erkekten daha uzun.. 24 saat hic durmadan sevisebilir.. erkek oyledegildir.. bu nedenle kadin once orgazm olmali.. erkek hemen tükenmemeli.
Bilgiyle ne alakası var bunun teneke. Nasıl bir kuduruksan artık gidip herkese genelleme yapma bari 😂😂 gerçi reel de 2 saat sonra dönüp totosunu uyuyanlardansındır eminim 😀😀
Kadınlar genelde zor orgazm olurlar, o yüzden erkek öncelikle kadını tatmin etmeye çalışmalı. Sonrasında kadın da erkeğe zevk vermek ve onu rahatlatmak için elinden geleni yapmalı.
partnerım en az ıkı defa orgazm olmadan ben bosalmamaya ozen gosterıyorum ve boylece saatlerce sevısıp ıkımızde saatlerce zevk alabılıyoruz zaten benım bosalmam ve aynı zamanda orgazm olmamla fınalı yapmıs oluyoruz. bence ideal olanı bu en azından bız bu sekılde memnunuz 2-3 kere yaptıgımız zamanlar oluyordu ama bu sekılde daha ıyı oldugunu dusunuyorum
Kimse önce orgazm olmayacak... Kadın gel bana erkeğim diyecek ve erkek de geliyorum aşkım diyecek ve beraber orgazm olunacak... Bir birlerine sımsıkı sarılmış ağız ağıza olacak.
Kadın, ilk orgazmından sonrakileri daha çabuk ve üst üste yaşar. Erkekte durum tam tersidir. O yüzden ilk kadın orgazm olmalı ki bu iki tarafın zevk almasına sebep olur.
Bence kadin önce boşalip rahatlamasi lazim malum çogu erkek erken boşaliyor ve kendi zevkini düşünen erkek sayisi çok, ama ayni anda da boşalmayi saglamak tecrübeli erkeyin elinde olan birşey bence
tabikide kadın daha önce orgazma ulaşmalı kadını yatakta zirveye taşırsan çıktığı zirvenin iki katında gezdirir erkeği kısacası mutlu huzurlu zevkli bir hayat istiyosan kadını mutlu edeceksin
Kadının ilk orgazmı zordur ve ondan sonraki orgazmları zincirleme olur. Tabi bir erkeğin bunu başarabilmesi için erken boşalma problemi yaşamıyor olması gerekir
Önce kadın olmalı her zaman, mutlu olan kadında her zaman erkeğini mutlu etmeli ve zaten kadın ilişkide birden fazla orgazm olabildiği için ilk kadının olması daha iyi
Kadin olmalı tabiki.. ilk kadin olursa devam ettirip nirvanaya ulastirabilirsin kadini. Fakat erkek orgazmi yasayip bosalirsa ziki büllük olur kadina zevk vermez 😂
tabiiki önceliğim partnerimin orgazm olması, onu öyle bir boşaltırımki, doyamaz ve karşılığını bana fazlasıyla verir o yüzden önceliğim bayanlar diyorum😊😊