Bence kadınların çünkü yani ben dikerim merak ettim baktım elime ufak bir ayna aldım ve tam öyle hani birazcık zor oldu ama böyle rahatlarken titreme gelirken hafifçe gülümsediğimi fark ettim bence kadınlar iki daha iyi yani tam anlamıyla bir erkeğinkini görmedim bilmiyorum ama kadınlar gibice bir adım daha önde rahatlayın ca hataları gülücük başka hiçbir zaman açılmıyor
Sanırım herkes ilgi alanının hoşuna gittiğini söyler.. Mesela ben erkek orgazm anını çok seviyorum... Bosalma anında ki yüz ifadeleri mimikleri olsun, boşalması olsun..
Sevisme anında erkek kasılır hani gözleri falan kayar ya zevkten.. Bu anı izlemek tamamen kendime olan güvenimi arttırıyor.. Başarmışlık hissi veriyor bana.. Mest ediyor beni..
Ama kadında titrer orgazm anında, kasılır.. Bu da erkeğe aynı hazzı verir diye düşünüyorum... Başarısının kanıtıdır bence orgazm anını izlemek.. Keyif almayan birisi olduğunu ise hiç sanmıyorum.. Herkes verdiği zevki ve hazzı izlemekten gurur duyar.. Bu bende de böyle..
Aslında ikiside birbirinden farksızdır ama kadın daha yoğun hisseder çünkü sinir hücreleri daha fazladır bu sebepten tepkileri daha yüksektir. Buna dişiliğin verdiği estetiklikte eklenince Kadının o anki sesine görünüşüne davranışına yansıyışı daha etkileyici bir görüntü ortaya çıkartır.
Her ikisinin de kendine göre keyifli yanları var.. Kadın orgazm olurken ki kasılması ve yüz ifadesi güzelken, erkeğin de sesi ve yüz ifadesi bence olaya anlam katıyor.. Keyifli geceler..