Her kadının orgazmı da aynı değildir, her erkeğin orgazmı da... Kişiye göre orgazm olma süresi ve orgazm olunma şekli değişebilir? Peki sizce kadın ve erkek arasında ki en temel orgazm farkları neler? #donducakss#igdonducakssKızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
Size göre kadın ve erkek orgazmı arasında ne gibi farklar var?
Erkeğin orgazmı kadınınkine göre daha yüzeysel oluyor. Boşalma anında benim gözüm kararabiliyor ama hepsi 5-10 saniyelik bir şey yaadığımız orgazm anı. Kadında ise erojen bölgeleri ve sinir uçları erkeklerden fazla olduğu için daha etkili ve uzun sürebiliyor. Hatta squirting yaşayabiliyor.
Kadın ve erkek orgazmı arasında hem psikolojik hem de fizyolojik açıdan birçok fark var aslında. Kadından başlarsak; kadının orgazmı için bence en başta zihinsel hazırlık şart. Cinsellik öncesi hafif romantizm, baştan çıkarıcı yazışmalar, güzel ve temiz bir vücut, afrodizyak etkili kokular.. Liste uzatılabilir. Ayrıca kadınlar, orgazm olmak için erkekten daha fazla ön sevişmeye ihtiyaç duyuyor. Ön sevişme ne kadar uzun olursa kadının da asıl ilişkiye hazırlanması o kadar kolaylaşıyor. Bu da orgazma giden yolun temel taşı gibi. Erkekler için durum biraz daha basit gibi. Çünkü erkek, fizyolojik yapısı gereği orgazma çok çabuk ulaşabiliyor. Çoğu erkeğin bir an önce penetrasyona geçmek istemesinin altında da ağırlıklı olarak bu sebep yatıyor. Özetle kadın orgazmı için birçok faktörün biraraya gelmesi gerekirken; erkek orgazmı için çoğu zaman çıplak bir kadın vücudu fazlasıyla etkili olabiliyor..
Erkek orgazmı genelde sessiz sakin oluyor. Aramızda bağıran, böğüren kişilerde vardır elbette. Ama genele yayıldığı zaman daha bi yüzeysel oluyor. Kadın orgazmı 5/10 saniye ile daha fazla saniyede kalabilir. Buda erkeğe ve sevişmenin şiddetine bağlı bir durumdur.
Kadın daha yoğun yaşar ve sonrasında beklemeksizin devam edebilir 2 3 4 artık erkeğin becerisine kalmış, erkek ise özellikle geç boşalan biriyse belli bir dinlenme süresi gerektirir.
Bir Çok Fark varki Mesela Ben içinden Çıkmadan Boşalmayı Erteleyebiliyorum Bu Sayede Sperm testis Daha da Çoğaldığı için Doggy Pozisyonunda Partnerin Vajinasına testis Daha da Sert Çarpmasını Sağladığı için Kadın Daha da bi Gaza Gelip Daha Yoğun Hazlar Zevkler Alabiliyor Birde Vajinanın Bütün Zevk Noktalarını Biliyorum Bu Sayede Partnerlerimi Aşırı derecede Zevkten Bayıltıyorum