kadın ve erkek orgazmı arasında haz farkı var mıdır?
Alınan haz aynı mı değil mi ?
bi taraf daha fazla zevk alıyo olabilir mi? doruk nokta eşitmidir ?
Alınan haz aynı mı değil mi ?
bi taraf daha fazla zevk alıyo olabilir mi? doruk nokta eşitmidir ?
yorumcuların ortak görüşü genelde kadının daha fazla zevk aldığı konusunda birleşiyorda nedeni pek yok bir kaç arkadaş biraz yaklaşmış sadece giriş yaptıktan sonra.meselenin gerçeğide doğru bayanlar daha fazla zevk alır burası doğru çünkü erkeklerde bir nefis varken bayanlarda dokuz nefis vardır erkeğin ilk orgazmından sonra bir süre dinlenmesi gerekirken baynlarda böle bekleme gibi bir sorunları yok üst üste birden fazla orgazm yaşarlarki bunu bilen erkekde elinden geldiğince boşalma süresini uzun tutarsa bayana vereceği zevkde o ölçüde artar bunu becerebilen erkede tipi fiziği önemini kaybettirir bayanların bakış açından böle bir erkeği bütün bayanlar baş tacı ederler.
Ben kadınlar daha çok zevk alıyor diye biliyorum. Ayrıca, kadının zevk alma noktaları erkeğinden çok daha fazla olduğu için, ilişki sırasında göğüsleri, vajinası, kalçası dışında da bir çok yerden zevk alır. (bk. boynundan öpmek, beline hafifçe dokunmak vs..) Doruk noktaları bilmiyorum, araştırılsa da nasıl bulunacak onu da bilmiyorum ama belki araştırılmıştır. Nette aramalısın.
Herkesin orgazmı kendine güzel. Ama gürünüşte olayda bir fark yok bence.
Cevap
34Cevap
erkek cabul orgazm olur ve etkisi kısadır. kadın ise daha ugraslı orgazm olur ancak etkisi cok daha uzun surer... bu soruya da sadece cinslrim cevap vermiş bizim turk kadınlarının hiç cinsellikle ilgili bilgisi mi yok tur ,cevap mı vermek zor anlamadım :)) :ss !
burası paylasmak ,soru cevap yeri ise makul bir dil kullanarak yazarsınız olur biter ilginc...!
kadın cinsellik organından daha çok sinir olduğu için daha çok hiisediyor daha çok zevk alıyor derler lakin zevk kişiden kişiye değiştiği için hiç bir zaman bilemezsin kimin daha çok zevk aldığını. Bu arada kadın çikolata yerken seksten daha çok zevk alıyor diyenler var.
Kadın ve erkeklerin herşeyleri birbirinden farklı. Bizimki bildğin boşalma, fiziksel boyutlarını gözlemleyebiliyorsun ama kadınlarınki daha derinlerden gelen ve çağlayan gibi geldikçe büyüyen bir süreç. Bir de sizde orgazm sırasında vücudun içerinde ısı hayli değişiyorki bunu oral sırasında dil vajinanın içerisinde hissetmek doyumsuz bir zevk.
Sürenin hazzı arttırdığını kabul ediyorsak,her iki taraf içinde farklılığı kabul etmeliyiz.Kadın orgazmı yavaş artan ve yavaş azalan bir süreç izler.Erkek çok hızlı uyarılır ve çok hızlı haz alarak aynı hızla rahatlar.Demekki kadınlar süre uzadığı ve dengeli olduğu için daha fazla haz duyarlar.
dünyada şöyle bir adalet vardır. Eğer kolay ulaşılabiliyorsa çok zevkli olmaz. Zor ulaşılan ve karşılanan birşey ise bu çok değerli ve zevkli olur. Bu yüzden erkeklerin duyduğu haz ile kadınlarınki bir olmaz. Erkeklerin ki hızlı olur kadınlarınki geç ve zor olur. Bu durumda dünya adaletini içine katıp yorum yaparsak. Bayanlar daha fazla zevk alıyordur.
Kadınlar zevki biraz uzun yaşıyor genelde.Erkeklerdede kendini tutan olabiliyo ama erkeklerin aldığı zevk daha kısadır.Kadınlar uzun sürede boşalırken erkekler kısa aralıklarla boşalarak kızların aldıgı zevki kapatabilir.
sizi içinize alıyosunuz biz giriyoruz farklıdır tabiki ama şöyle bi durum var anal yaptıran kadınla anal yaptıran erkek aynı hazzı alıyo olabilir şartlar eşitleniyo bi nevi
Bunu asla ama asla öğrenemeyiz.Çünkü ne bir erkek kadın olabilir ne de bir kadın erkek olabilir.
O değil de profil resmi olarak Simone Simons'un kullanılmasını takdir ettim.
teknik olarak, normal makul mantıklı bir partnerle, sinir ve uyarım olarak kadınlar daha avantajlı. kadınların beynine daha çok uyarım gidiyor.
kadınların dokunsal yapısı ve yaradılış reaksiyonlarından dolayı çok daha fazla zevk aldığını bilirim
eger uyum saglanırsa aynı zevk alınır ama kadınlar daha çok zevk alırlar çok hassaslar,duygusallar,
bilimsel nasıl ölçülüyormuş, ben de orgazm olurken çok zevk alıyorum, nerden biliyorlar kadınlar daha fazla zevk alıyormuş.
bence kadın daha çok haz alıyordur orgazm sırasında erkeğin ki kısa sürüyor boşalana kadar ama kadın öyle değil dokunsan bile haz alıyor ...
en son ne zaman orgazm oldunuz ?
teşekkür olumsuzda olsa cevap verdin...
valla değil iki cins arası, kişiden kişiye göre bile değişir.
Aslında bunu tam olarak karşılaştırabilmek mümkün değil galiba. Hazzı karşılaştırabilmek için çift cinsiyetli olmak lazım.
tabi ki deçok fark var.bir bayanın içne girdiğin andan itibaren kaşı gözü oynuyo erkeğin ise sadece boşalma anında...
Kadın derler ama kadınının cinselliğini de kapalı toplumlar baskıladığı için aynı hesaba geliyor gibi sosyolojik bir yorum yapayım :)
hiç nasıl araştırıldığı yazmıyor, tamamen gözlem, kadın daha fazla ses çıkartıyor, hepsi bu. Bence bu ses çıkarma da daha fazla konuşma alışkanlığından, ağzını kapatamıyor.
teçe şimdi parmagını kulağına sok :)) kızma dur! parmakta senin kulakta hangisini hissettin parmagınımı kulağınımı? :))
kadın erkekten 4 kat fazla haz alıyormuş. bir bilimsel dergide okumuştum.
bence buna; erkekler kadin gibi,kadinlar da erkek gibi dusunemeyecegi ve hissedemeyecegi icin,bilim insani dahi olsalar cevap veremezler
kadınlar biraz daha zor ulaşıyor ama bizden daha fazla haz alıyorlar orası kesin ve onlarınki aralıklı arka arkaya olabildiğinden müthiş oluyor
tamamen hormonsal bir durum tek farkı kadınlar biraz daha geç orgazm oluyor
değildir en başta kadının ki cok daha uzun sürer =)
ben bunun kişiden kişiye bile değiştiğini düşünüyorum
Bence kadınlar daha çok zevk alıyor uzun ve kesintisiz.
kesinlikle hayır kadın daha fazla alır
kadın daha fazla alıyo.
Aynıysa büyük adaletsizlik var:)
Bilmem, senin bu konudaki fikrin ne!
Her ikiside kendinne göre tatmin oluyor.
eşit değil kesinlikle
bunu bilmek imkansız
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar