o uzerımdeyken baya bı uyarı yapıyor sanırım şimdi benım demek ıstedıgım bayanlar mast yaparken klıtoral orgazm oluyor acaba dıyorum o da penıs ıcındeyken o bolgeyı deydırerek klıtoral orgazm mı oluyor vajınal orgazm la klıtoral arsında ne kadar bı zaman farkı var zevk acısından cunku 10 15 sanıye suruyor
G noktasını elinle uyar bu dediğim klitoris değil eğer olursa g noktasıyla daha şiddetli ve klitorise dokunmayacağın için kesin vajinal dersin bir dene biliyo musunuz g noktasınu
şu an incelıyorum dağa once de bu konuda bı araştırma yapmıştım emın olmak ıcın tekrar ıncelım bırde oyle deneylım sonucu yazarım çok teşekuler ılgınız ıcın
Evet unutmuştum özür dilerim parmagimla kontrol edin dedim baya dar vajina yukarı doğru girdim gidiklandi eşim sonra o gün 3 gün önce yani 2 defa orgazm oldu hemde uzun süreli yaziyida okudum yardımların için tesekurler eşim usteyken klitoris değil g noktasına baskı uyguladigin farkına vardım o işi benden önce çözdü 😜😜😜😜
aynen o baskıyı aşırı yapıyor ondan sonra orgazm oluyor ben ılk orgazm dan sonra boşalamadım sogudum o esnada devam ettım o ıkıncı orgazm oldu ben hala boşalamadım 15 dk daga devam ettım gogus arası deneyınce boşaldım bu sefer acaıp bı gıdıglanma ve gulme krızıne gırdım :D
En İyi Cevaplar