Seks yaparken zevk alan kadının hareketlerimi, zevk alan erkeğin hareklerimi daha haz verir?

Seks yaparken zevk alan kadının hareketlerimi, zevk alan erkeğin hareklerimi daha haz verir?

Bazı insanlar, partnerlerinin orgazm deneyimlerinin kendilerini daha fazla cezbettiğini belirtebilirken, diğerleri bunun yerine kendi deneyimlerinin önemli olduğunu ifade edebilir. Orgazm, bir tür zirve noktası olabilir, ancak cinsel ilişki yalnızca orgazm etme amacıyla sınırlı değildir; insanların keyif aldığı, bağ kurduğu, güven duyduğu ve kendini ifade edebildiği bir deneyimdir. Kadınların ve erkeklerin orgazm deneyimlerinin birbirinden farklı olduğu doğru olsa da, bu durumu genel bir kural haline getirmek yanıltıcı olabilir. Bazı insanlar, partnerlerinin duygusal ve fiziksel tepkilerini izlemeyi daha cezbedici bulabilir, diğerleri ise doğrudan orgazm deneyiminden daha çok keyif alabilir. Cinsellikteki en önemli şey, iletişim ve her iki tarafın da isteklerinin ve sınırlarının saygıyla karşılanmasıdır. Cinsellik ve zevk, her bireyin farklı bir deneyimi olduğu için, herkesin neyi cezbedici bulduğuna dair farklı yanıtlar olabilir.
Bu tamamen anı nasıl yaşadığıma bağlı. Kadının gerçekten zevk aldığını görmek, onu hissetmek benim için kesinlikle çok çekici bir şey. O anın doğal akışında kendimi kaptırmayı seviyorum, bu yüzden sadece kendi hislerime odaklanmaktansa, karşımdaki kadının tepkileriyle birlikte hareket etmek bana daha keyifli geliyor. Yani evet, kadının orgazm hali, benimkinden daha cezbedici olabilir çünkü onun gerçekten zevk alması, anı daha da ateşli hale getiriyor.
Teşekkür ederim
Kadın daha zevk alıyormuş gibi görünür ama bana kalırsa erkek daha haz alır. Onun için erkek daha çabuk orgazma ulaşır ve kadın da boşalırken ses çıkarır.
Değişik konular. kıyaslamayın bence.
Merhaba,
En çok seven kimse ona cezbedici gelir! 😅🥰😅
Cevap
35Cevap
Bizim orgazm halimiz siz de nasıl bir etki yaratıyor bilmiyorum ama kadın altımızda titrediği anda, biz daha çok zevk almaya başlıyoruz...
Kadın daha cezbecidir tabi ki de
Her iki tarafında diğeri ilgisini çeker:)
Kadin orgazmina sahit erkekde oyle cok yoktur zaten :)
Aaaa lütfen KS'nin bütün erkekleri sekste profler lütfen shhshshsh
Guzel bir zenginlik olur doğruysa:)
Sadece klavye de öyleler işte ya konuşuyorlar.
:))))) Mutluluklar dileyelim
Kadin orgazmi beni benden alir ya bence kadini orgazma ulastirmak erkekteki sekste alamayacagi zevkleri yasamasina neden lur diye dusunuyorum
zevk verdiğimi görmek daha haz veriyor ve kadın orgazm ı çok cezbedici tir tir titriyor gözleri kayıyor :)
Kadın orgazmı görsel olarak daha fazla tahrik ediyor.
Yani bakınca şöyle karşı cins daha bir cezbedici evet 😂
Kadının zevk aldığını izlemek erkeginde zevkini yükseltir
Kadın seksin temeli ve sebebidir erkek bu eylem içinde bi oyuncu
Orgazm olurken kükreyen bazı kadınlar hariç kadınların daha cezb edici diyorum.
Erkeği çok onure eder. Kadını mutlu etmek büyük iş..
Eşimin saçı çok az ve kıvırcık bu şekilde tutamıyorum 😪
Sen kimsen eğer gizlenip habire eşini kötülemeye mi çalışıyosun ne saçma
Boşanın da kadın da senden kurtulsun.
Erkeğinki de çok iyi bee.. Bilemedim
Bu kadın için erkek, erkek için kadın olarak cevaplanabilir homoseksüel değil isen
Erkeğe maymun kadına ise zürafa lazım.
Erkeğe göre kadının, kadına göre erkeğin..
11 gün önceki soruma gelmedin demem artık hshs
Baktım sorun biraz düşük, yükselteç olam dedim.. 😄
Nasıl da düşünceli nasıl da fedakâr yaaa gözlerim doldu şu an 😂😂
Sigara dumanı mı kaçtı yoksa.. 😄
Yoo yoo aklıma giremezsin bırakıyorum 8 kilo alıyım belki başlarım tekrar😂😂
Alırsan vermek zor olur, bırakma sen bak.. 😀
Vermek istemiyorum 😂
Emin misin.. 😅
Kesinlikle
Erkekler için evwt kesinlikle öyle
Evet o konuda kadının ustunlugu var
Kesinlikle katılıyorum