Orgazm sırasında kadın mı daha çok zevk alır, erkek mi? Erkeklerin orgazmı 10 saniye kadar sürerken kadınların orgazmı 20 saniyeyi bile geçebiliyor. Bu durumda sizce hangisinin orgazmı daha zevklidir?
Orgazm sırasında kadın mı daha çok zevk alır, erkek mi?
Selam Tabii ki kadın daha çok zevk alır çünkü kadın tüm bedeninde hisseder bu olayı saç telinden tırnak ucuna kadar erkek ise sadece cinsel organını hisseder.
Kadındakisi ve uçları erkekleri nazaran daha fazladır bu yüzden daha fazla hissetmek duygusu meydana gelir.
Bu biraz da aslında ilişkiden ne kadar haz aldığına bağlı.
Ama bilimsel olarak da düşünsel olarakta kadınlar. #perso
Kadın orgazmı daha acayip bir şey, 20 saniye falan değil, doğru teknikle 20 dakika bile sürebilir. Çünkü kadın vücudu bu konuda erkek vücudundan üstün ve karmaşık. Çok fazla uyarılabilecek yeri var. Erkek vücudu daha basit. Boşaldı bitti, 10 saniye, o da en fazla. Cinsel ilişki sırasında hem vajinal, hem anal penetrasyon (MMF üçlü seks şart değil, anal plug veya titreşimli anal dildo da olabilir) yaşayan kadının aldığı zevk katlanırken, erkeğin yatağında iki kadın bile olsa erkeğin böyle bir deneyim yaşaması mümkün değil.
Kesinikle kadın orazmı daha komplike bir durum, erkek orgazmı ejekuasyon temellidir ve orgazmı takiben fizyolojik olarak düşüşe geçer. Kadında ise çok katmanlı bir orgazm hissi vardır. Ama burada dikkat edilmesi gereken ve erkekle benzeşen nokta klitoral orgazmdır. Ancak klitoral orgazmdan öte vajinal orgazma ulaşabilen kadınlar, erkeklerden kat be kat daha yoğun haz yaşarlar…
İyi bir seks te iki tarafta kendinden geçer ama orgazm sırasında kadının tirtir titrediği ve vucudunun kontrolünü kaybettiğine bakarsak kadın daha çok zevk alıyo, ben bi kaç kız arkadaşımda dışarıya boşalma görmüştüm onlar dahada çok zevk alıyo ve kadın orgazmı beni çıldırtır.
Cinsiyetle alakalı değil vücudunu tanımakla alakalı bence, Ben bugüne kadar ilişkiye girmedim ama mastürbasyon yaparken çok zevk alıyorum orgazm bazen uzun sürüyor ve şiddetli oluyor ben boşaldıktan sonra mastürbasyon yapmayı bırakmıyorum çünkü herşey o andan sonra başlıyor
Her iki cinste de zevk reseptörleri farklı olduğu için alınan haz da hissedilen duygularda farklı oluyordur diye düşünüyorum. Dolayısı ile karşılaştırma yapmak çok faydalı bilgiler sağlamaz...
Orgazm sırasında bazı kadınların titrediğini ve nefes alamadıkalrını gördüm. Ben hayatım boyunca hiç öyle hissetmedim. Hiç bi erkekten de duymadım böyle birşey. Bu yuzden kadın diyorum.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
penis girdiği gibi 8-10 dk nefesim kısık kısık oluyor zevkten erkek bunu yaşayamaz
Tabi ki kadınlar daha çok zevki alıyor. Biz erkeklerin en büyük nirvanası boşalma anına geldiğimizde oluyor ve direkt olarak devam edemiyoruz. Ama kadınlar orgazm olurken bile, tirerken bile devam edebiliyorlar.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bununla ilgili şöyle bir fıkra vardı
Yaşlı bir kadına bu soruyu yöneltirler. Kadın da - Kulağının kaşındığını düşün. Parmağınla kaşıdığında parmak mı daha çok zevk alır, yoksa kulak mi.
Haz olculebilen kavram degildir. Bilmedigin birseyle kiyaslama yapilmaz. Bir kadin erkegin aldigi hazzi ne kadar biliyor ki karsiladtirma yapabiliyor. Bunu terside gecerli.
adam gibi sevişilirse kadın zevk alır. sinir ağı kadında iki kat fazla
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kadınların vulva ve vajinal kanal giridindeki nöron ağı sayısı (sinir ucu) erkeklerin penisindeki sinir ucu sayısından 400 kat fazladır. Bu sebeble kadınlar açık ara öndedir bu konuda.
Tabi ki kadın, ayrıca o bölgede sinir yumağı kat be kat fazla, orgazm şidddeti de fazla, bazen halden hale giriyorlar, ağlama, gülme karışımı veya acı çekiyor gibi vs
Kadın tabikide orgazm sırasında penis içerde ise kadin erkeği iter ama erkeğin içinden çıkmaması ayrı zevk veriyor kadının o anki çaresizligi inlemesi deli ediyor
Kadınların orgazm oluşuna bayılıyorum hem çok hem de uzun süre aynı pozisyonda titreyip zevk almalarııı ımmh içim eriyorr acı çekseler üzülürüm o derecee.. Aynı zevki yaşamak ümidiylee... 👅😘