Buna cevap vermek zor. Her iki durumu da yaşama imkanı olmayacağindan, yani kendi aldığım zevki biliyorum ama kadınlar nasıl bir zevk alıyor onu bilemem aynı şekilde kadın da benim aldığım zevkin ne kadar olduğunu bilemez. Ancak yaşadıklarımdan çıkardığım sonuç; bazı kadınlar ilişkide erkeklerden katmı kat fazla zevk alıyorlar, kendilerini kaybeden gördüm ama ben hiç öyle bir şey yaşayamadım. Bu da kendini bu işe gerçekten veren ve anı yaşamayı bilen kadınların daha çok zevk aldığını gösteriyor. Tabiki bu çok azınlıkta. Erkeklerin ki bence üç aşağı beş yukarı hep aynı zevk.
Doğal ve olağan olarak en çok kadınlar zevk alır. Neden? Kadının vajinasında 8.000 adet zevk reseptörü, erkeğin penisinde ise 2.000 adet zevk reseptörü bulunur. Kadının okşanma duyarlılığı erkekten 3 kat daha fazladır. Ayrıca seks esnasında kadının uzuv olarak hazırlanmasına gerek yoktur, erkek 2 litre kanı penis bölgesine pompalamak zorundadır. Tıp dersinde okutulduğunu söyleyenler de bu bilgileri bu siteden benim yazdıklarımdan öğrendiler. Ben ise Kanada ve İngiltere'de yapılan sağlık araştırmaların da öğrenmiştim. ;)
Orgazm, kadınlar erkeklerden daha fazla olur üstelik birden fazla gün içinde 3 ila 5 kez Orgazm olurlar, son Orgazm olurken kadınımin gözlerinin yukarı doğru kayması ve nöbet tutmasına bayılıyorum, Orgazm sırasında boşalma ihtiyacı duyduğu için vücut idrar torbasıni boşaltıyor sonra kendinden geçip gidiyor güzel zamanlar, güzel anlar 🌭🌭👍
Kadınların titremesi kasılması, stres sinir olumsuz düşünce ve kafadaki bütün sıkıntıları o an orgazmla birlikte akıp gider. Kadının aldığı zevki tattığı hazzı yaşamak isterdim.
Kadin herzaman o hazzi yakalayamaz erkek herzaman bunu yasiyor alinan zevki uc nokta olarak bakarsak kadin daha fazla zevk aliyor sinir fazlaligindan zaten erkekteki fazla siniride kucuk yasta kesip aliyolar
Kadınlarda sinir ucu sayısı daha fazladır. Tahrik ve orgazm dereceleri fazladır. Yaşayarak gördüğüm için net olarak diyebilirim. Kadın daha çok zevk alır.
Her iki taraf diyeceğim ama kadın ağlıyorsa bilinki müthiş bir orgazm yaşamıştır
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
kadınlar da daha belirgin gözle görülür vücut tepkileri oluyor orgazm olurken, kızlar inler kıvranır bir yerlleri sıkar elleriyle vs. erkek odun gibi durur boşalır direkt fazla bir tepki göremezsin
Kadınlar erkeklere göre 7 kat arzu ve istekli olup Bir o kadarda kendilerini kontrol edebiliyorlar. Bu kontrol tetiğe basılıp saf dışı bırakıldığında 1 e 7 oranında önde olsunlar yanii
En İyi Cevaplar