Kadınlar haz peşinde erkekler orgazmın peşinde midir tartışmaya açık ap açık bir soruyla geldim:))

Kadınlar haz peşinde erkekler orgazmın peşinde midir tartışmaya açık ap açık bir soruyla geldim:))
Önce haz , sonra haz ile devam ve hazza doyum. Ben bunun için sevişmeyi savunuyorum , kadının her zerresinin dil dudaklar , dokunuş okşayıs ( farklı iceriklerle) sevip ilgilenerek kesfinin eksiksiz olması evet hiç bir nokta kalmayana dek bu kesfin sürdürülmesi ve tamamlanınca , en çok zevk aldığı kısımlarla ilgilenmeye devam ederek sevismenin sürdürülerek kadının, hazzı en uzun, en etkili şekilde yaşamasını sağlayarak, ön sevismede kendinden geçişi yasatabilmeli ve kadını hissettikce aldığım hazzın her saniye daha ileri boyut kazanmasının verdiği tutku, bu tutkuyla birlikte kadının yaşadığı ona yaşatılan hazzın farkındalığı ile daha çok daha mutlu olmak ve zevkin katlanması muhteşem bir durum.
@cvcvnfjfkfk beğeni için teşekkür ederim 🌹
Merhaba, aslında ortak hedef orgazm, ancak erkekler genelde bu konuda daha aceleci davranan ya da davranmak isteyen taraf olurlar, penetrasyon asamasina bir an önce geçmeyi ve ne kadar sürerse sürsün orgazma ulaşmayı bu yolla denerler, ama kadınlar için durum biraz daha farklı, onlar her ne yasarlars yaşasınlar, tadını çıkararak olsun isterler. Bu nedenle ön sevişme kadınların ilişkiden aldığı hazzı daha da yoğun yaşamalarının kilit noktası. Aslında biz erkekler de bunu farketsek , esas hazzın acele penetrasyonla değil, tatmin ve tahrik edici bir ön sevişmeyle olduğunu görüp ona göre sekillendirebiliriz seksi
Hic sanmiyorum :)
Erkegin orgazmi belki 3 dk da mümkün:) kadin vucudu da aklıma duygusal tatminide sure sure sure ki bu zaman alıyor:)
Öleyse sevgiyi saymiyorsak en yüksek ihtimal erkek ego kadınsa umut için sevisiyor en yüksek ihtimal sanki tabiiki istisnalar ve kaideleri bir kenara koyarak.
Özdeş bir benzerlik oldu teşekkürler
Ben teşekkür ederim :)
Rewerans fm :)
👒
Ben genelde kesfedilmemislikleri kesfettirip hazzını ve tadını aldırmak için sevisiyorum arada mola verir bir sigara yakar yine o hazzı kaldığı yerden devam ettiririm. Bazen yeter dedirtmeyi öğretmek için o hazzı yaşatırım kısaca seks bir sanattır bende o sanatı icra eden sanatciyimdir.
Cevap
34Cevap
Haz almıyorsam orgazm olmanın ne anlamı var ki?
Saçma
Tamam yanına hazda al hjkk
Her iki taraf da haz için sevişir, haz alınmasa zaten orgazm da olmaz
Erkekleri bilmiyorum ama kadınlar duygusal ve aynı zamanda cinsel olarak doymak için sevişir
Aslında her iki cinsin de ulaşmak istediği seviye o. Ama biz kadınlar ilgilenilmeyi seviyoruz o noktaya kadar, aceleyi sevmiyoruz. Bir kıvılcımla başlayan ve sırılsıklam eden o tutkuya ihtiyaç duyuyoruz. Sonu en iyi şekilde yaşayabilmek, gösterebilmek adına.
Kendine hakim olamayan erkek biyolojik zevk almaya odaklanır. Çoğunlukla kadının alacağı haz ve onu orgazma ulaştırmayı düşünmez.
Oysa ki esas haz kadının aldığı zevki izleyerek onun en çok uyarıldığı noktalara temas ederek, onun vücudunu tanıyarak verdiği hazdır.
Eğer bedenle birlikte ruh da orgazma ulaşmak istiyorsa bu tamamen çiftin birbirini cinsel ilişki yaşanırken süre içinde özgürce tatmin etmesine bağlıdır.
Orgazmın kendisi de bir hazdır zaten. Hatta hazzın zirvesidir. Erkek de kadın da haz için sevişir. Haz olmadan yapılan sekste erkekte sönümlenme, kadında ise boşalma sorunu yaşanıyor. Kadın, kocasına bile eğer arzu duymuyorsa sekste boşalamıyor.
Ama şunu diyebiliriz. Kadınlar duygunun, erkekler ise orgazmın hazzına daha çok önem verir. Erkekler sonuca, kadınlar sürece önem verir diyelim.
Orgazm amaçlı başlayan bir erkek partnerini tatmin edemez hatta erkek bile tatmin olmaz, tatmin olmak la orgazm olmak arasında fark vardır, şahsen ben partnerimin üst üste yaşadığı orgazmlardan daha çok tatmin olurum.
Kadınlar (yani ben) aşk, haz ve orgazm için sevişir. He bi de tabi minnak bir bebiş için de 😂 Akli ve psikolojik dengesi yerinde olan bir erkeğin de aynı sebeplerle sevişmesi gerekir bence. 👐
Evet erkekler öküz olduğu için sadece sonuca odaklıdır
Yalan soluyorsun
Sen kendi isteklerine bak ne yapacan anasını babasını
Hiç bir zaman orgazm için bir kızı sevmedim, her şey zevk değildir.
Belli bi yaşa kadar dediğin geçerli. Sonrasında erkekler haz için
Her ikiside orgazm zevk jstekleri 8cin sevisir bence
Hayır üşümemek için sarılırlar sonra ok yaydan çıkar
Kadınlar ilişkinin her anından haz duyar
Erkekler sadece orgazm anında
Bu da biyolojik fark
Sanırım haz için sevişen nadir erkeklerdenim. Haz büyüktür orgazm
Haz maz hikaye kadın orgazm olamadı mı bağlayacak bişeyi yoksa durmaz
Kadın erkeğin hoşuna gider, kadını da erkekteki güç, para, kas etkiler ama asla erkeği sevmez hiçbir kadın mutlaka adamdaki bir maddiyat vardır kadını cezbeden
Yürü lan
Yok öyle bir şey
Kim olduğunu az çok tahmin edebiliyorum, evet baylar hanımlar redpill sizin zihninizi böyle yıkayarak her yere gizli kullanıcı altında nefretinizi kusmanızı sağlar.
@cvcvnfjfkfk söylediğimi ispat ettigin için teşekkürler 🙏🏻
Evet haz orgazm harika ayrıca bunlarla birlikte heyecandan ayrı güzel
Doruklara çıkarmak mutlu etmek doyurmak için
Doyumsuzları duymayanları özellikle onlar mutsuz olurlar normalde
beyin yakan sorulara gerek yok aldığın keyf her ne pok ise tadını çıkarişte 😂
Kesinlikle doğru. Bazı erkekler de ciddi düşünüp hiç sevişmezhahsjslwşslssşşa
Horoza sormuşlar Yumurta tavuktan mı çıkar tavuk yumurtadan mı? diye
Horoz: Ben öyle polemiklere girmem işime bakarım demiş :)
hayır ıstedıgım ıcın :D
Erkek memnun etmek için sevişir 🫤
Kadinlari bilemem ama erkekler cinsel icin ecet
Kadını orgazm etmeyeceksen sevismek mantıksız
Ben vatan için sevişirim 😃😃
Uygulamalı anlatmam lazım yazarak olmaz
Haz almadan orgazm olmanın bi anlamı yok zaten
Ne alaka, herkes ihtiyacı olduğu için yapıyor
Bu alınan heycan zevk ve kişilere göre degisr
Haz olmadıkca orgazm olsak ne olur ki
Tam aksine ama sen bunu zaten biliyorsun.
Ben bilmem aşağıdaki bilir
Yok ben hiçbir icin yapmam
hayır kadın da orgazm yaşamalı
Evet maalesef 😄
Bence ikiside
Muhtemel
Haz tutku arzu istek
Haz olmazsa 31 çekmekten farkı ne kş😃
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?