Kadın olmalı
14 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Soran+1 yılYanlış bılıyosun
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence kadın olmalı. Çünkü kadın boşaldıktan sonra hem erkeğini mutlu etmek için devam edebilme vefasına sahip, hem de zaten fiziksel ve hormonal olarak da vücudu devam edebilmeye müsait. Oysa erkekler boşaldıktan sonra fiziken bir süreye ihtiyaç duyuyorlar devam edemiyorlar. Hem de devam etme düşünceliliğine sahip değiller.(en azından kadınlar kadar değil) benim deneyimim yok ama okuyup araştırdıklarım bu yöndeydi.
22 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten dogru
- +1 yıl
evettt işte bu yaaa partnerin olacak kişi kadar şanslı olmk isterimm
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
+1 yılBirlikte orgazma ulaşmak çok daha iyi, ama mümkün değilse ilk önce kadının orgazm olması bence daha iyi olur.
11 Yorumla
Soran+1 yılAma aynı anda olmaktakı hazda başka
Kesinlikle kadın bence daha sonra o zaten seni boşaltır yani kesinlikle bi kadını tatmin edersen o mutlaka seni mutlu eder
11 Yorumla
Soran+1 yılKatılıyorum evet
+1 yılÖncelik daima kadındır 😎👍 çünkü kadın zevk alırsa zevk verir..
11 Yorumla
Soran+1 yılDogru evet
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadın olmalı ama olmuyor. Yani kadin en cok orala ve ön sevismeye ihtiyac duyuyor. En kotu oralla orgazm olabilir kadin. Ama erkekler bir 20 dk ön sevisme bir 10 dk da oral yapip kadini orgazm etmeyi bekleyemiyorlar. Hemen girme peşinde oluyorlar. Bunu yapsalar kadin ilk orgazmini oralya yasamis olacak. Ikincisi ise birlesme sirasinda yaşanırsa yaşanır. Ama 30 dk boyunca ya da daha fazla surede erkekler sabredemiyor.
12 Yorumla- +1 yıl
Heop acemiler efendim
- +1 yıl
ben ilk bayan partnerim kimse ona oral yapma taraftarıyım tabıkı sonrada yapılmasını beklerım
+1 yıltabiki ilk bayan partnerimi rahatlatırım elimle üzerindekileri çıkartırım ve v*jinasını vakumlamaya y*layarak orgazım eder ıslatır devam ederim
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖnce kadın olmalı. Orgazm olduktan sonra hic çıkarmadan devam ettigim oldu ama erkekler devam edemez
21 Yorumla
Soran+1 yılYa işte fiziksel olarak ister istemez bır yumuşama oluyo
+1 yılpartnerimi kadını önce 1-2 orgazm ulaştırırım ki enerjisi düşsün
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 453 cevap paylaştı. Önce ben olmalıyım o zaten olacak
31 Yorumla
Soran+1 yılBencede öncelik kadının olması gerekiyor
+1 yılKesinlikle kadınlar olmalı.
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet kesınlıkle
Cinsel Yaşam konusunda 388 cevap paylaştı. Ilk kadın orgazm olmalı. kadınların devam edememe sorunu yok ard arda defalarca bosalabiliyorlar. zaten sen kadını mutlu etki oda sana neler yaşatıyor izle
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Seks zaten kadının doyumuna yönelik olmalıdır
12 Yorumla
Soran+1 yılDeneyımın varmıdır
+1 yılTabiki kadın
12 Yorumla
Soran+1 yılNeden deneyımlerini söylermisin?
- +1 yıl
Kadın orgazmdan sonra devam edebilir erkek te ise durum yolun sonu
Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. erkek
12 Yorumla
Soran+1 yılNeden erkek
Kadinn
10 Yorumla
+1 yılKadıııın
10 Yorumla
+1 yılHatun
10 Yorumla
Detaylı bilgi