klitoral orgazma alışmış biri nasıl vajinalden zevk almayı öğrenebilir?
umarım anlatabildim :D :D
umarım anlatabildim :D :D
Vajinal orgazm, klitoral orgazmın devamıdır. Klitoral olarak yüzeysel uyarılmaya alıştığında, bunu vajinal ilişki ile veya cisimlerle uzatabilir ve tam anlamı ile orgazm, boşalma ile sonuçlayabilirsin. Klitorisin yapısı arka planda vajina içine uzanır. Kuzey, güney gibi düşün. Vajinal münasebette orgazma ulaşmak için pozisyon değişimi ile penis sertliğini klitorisi uyaracak şekilde baskılarsan, yani klitorise baskı uygulayacak şekilde sonuca gidersen, vajinal orgazmı da tanımaya başlarsın. O da tam anlamı ile seks olur. Vajina içerisindeki sinir uçları da gidiş geliş esnasında orgazmın büyüklüğünü destekler.
Kendini çok yönlü değerlendirebilirsin.
Farklı olan anal orgazmdır. Anüs içerisindeki sinir (haz) uçları oldukça fazladır. Penis sertliğini anüs yolu ile deneyim ettiğinde vajinana komple baskı uygular o hazla vajina açılır. Bu esnada elin veya partnerinin eli ile klitorisini uyarmaya da devam edersen, tam anlamı ile doyurucu bir boşalma yaşarsın. Yani komple bel altı boşalma olur. Vücudunu kısım kısım tanıyarak iyi bir cinsellik yaşayabilirsin.
seks yapıyorum zaten ama olmuyor gibi hissediyorum. teşekkür ederim açıklamalar için :D
Rica ederim
Anlatabildin canım :) Sürekli masturbasyon yaparak klitoral orgazma alışmış olan kızlar vajinal ilişki yaşadığında aynı hazzı alamıyor çoğunlukla. Uzun süre bunun sıkıntısını yaşıyorlar. Bundan zevk alabilmen bazı etmenlere bağlı. Eğer içine girecek penis vajinana yeterli baskıyı ve sürtünme hissini verecek oranda kalınsa, içinde senin orgazm olmana yetecek süre ereksiyon halinde olabilirse, vajina duvarlarında uyarılmanı sağlayacak yeterli hassasiyet varsa vajinal orgazm yaşamakta zorlanmazsın. Vajinal ilişki öncesinde uzun uzun ön sevişme yaparsan cok daha şiddetli orgazm yaşarsın
vajinal seks yapıyorum 4 yıldır. ama olmadığını düşünüyorum.
Peki öncesinde yeterince uyarılıyormusun, partnerin sana oral seks falan yapıyor mu yoksa doğrudan vajinal ilişkiye mi geçiyorsunuz. Eğer yeterli bir ön sevişme yaşamıyorsan vajinal ilişki ile kolay kolay orgazma ulaşamazsın
her zaman her şeyi bire bir aynı mı yapıyorsun sen :D
Hayır tabiki şartlara, o anki ortama ve partnerimin durumuna göre değişir. Ama vakit sıkıntısı yoksa asla aceleye getirmek istemem :)
Olabilir
Cevap
12Cevap
Hanimefendi öncelikle kendi bedeninizi çok iyi tanımalısınız sonrasinda partnerinizi gerçekten istemeli ve bulundugunuz ortamda kafaniz çok rahat olmalı.
Partnerinizin ise bilincli deneyimli anlayışlı tecrubeli kadın anatomisinden psikolojisinden anlayan bir bey olmasi vaginal orgasmin olmazsa olmazıdır
çok iyi oral yapyayı bilen g noktasını bulan haretleri ve kıvamlarını ayarlıyabilen kadını çıldırtır , ben zevkten göklere çımarırım
Anlatılmaz yaşanılır.
Bunlar zevkin anlatması olmaz yaşanılan şey doğru kişi ile olursa zevkli olur. Partnerini düşünen bir partnerle
Okşandıktan sonra içine girilmesi lazım klipotrisin arkasına doğru sokulması lazım için titreyene kadar da hoplatılman lazım 🙂
vazla mast yapan nasıl sekste orgazm olur diyorsun.. olması kolay olmaz. tabiki ama her ikisininde yeri ayrı güzel.
Bilmiyorum benim sevgilim sadece oraldan oluyor normalde zevk almıyor benden
iyi girip iyi gel git yapan, ilişki oncesi güzel bir oral ilie eni ıslatan biri olursa zevk alırsın
İliskiye gir sonra bu cevabi bulursun
girmediğimi yazmışmıyım bir bak bakalım
bana gel reel gor sen d 😈
Masturbasyondan sekse geçerek 😂
4 senedir geçik durumdayım
4 senedir aktif seks hayatın var mı
evet
Ne sıklıkla mast ne sıklıklq seks yapıyorsun
Zamanla
Deneyerek
En İyi Cevaplar