Cinsel Yaşam Baharın gelişiyle içi kıpır kıpır olanları görelim! Hangisi sensin? (Sayfa 5) OKEY Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 5769 Baharın gelişiyle içi kıpır kıpır olanları görelim! Hangisi sensin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 126 kişi beğendi
ALeynaAa21 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Biraz bunalmış ama genel olarak iyi 2 1 Yorumla Red-wine +1 yıl neden bunaldın ki Yorumla
zuleyhaaaxx Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl ben cok heyecanliyim yazi sabirsizlikla bekliyorum 2 1 Yorumla LeylaQ +1 yıl aşırı sıcak olmasın da Yorumla
ebrusdiyebiri Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Polyanna gibiyimdir genelde 2 1 Yorumla Red-wine +1 yıl havalar ısındıkça ben de öyle oluyorum valal Yorumla
SorunvarSorumvar Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Hiçbiri ben değilim kanka 0 1 Yorumla Red-wine +1 yıl sen nasıl oluyosun yazın Yorumla
Isdirdu Takip Et Xper 5 Yaş: 40 +1 yıl Polyabacılık oynamak benım işim 0 2 Yorumla Caniyaniky +1 yıl Polyabacilik ne Yorumla BaşakBuse +1 yıl @Caniyaniky pollyannacılık demek istemiş işte ya Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Okey ile baharın güzel geçmemesi mümkün değil 3 1 Yorumla DuygusalSertMAN +1 yıl senle de geçmemesi mümkün değildir :) Yorumla
KansasPrensi Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 88% +1 yıl Tatil planı yapmak şu an umarım uygulamaya geçerim 0 0 Yorumla
yeleklimont Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 75% +1 yıl yaz tatili planlarını şmdiden yaptım :) 0 0 Yorumla
cagınkaraman Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 53% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Okeyyyyyy varsa sorun yok 0 0 Yorumla
Kerem_izmir Takip Et Bilge Yaş: 48 , eic 82% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 705 cevap paylaştı. Baharın gelişi libidomu %100 e çıkardı 😁 0 0 Yorumla
McLareN558 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 69% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 892 cevap paylaştı. Nirvana Hot 😉 Sıcaklık Etkisi 0 0 Yorumla
Testr Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl en güzel mevsim ilkbahar-sonbahar 0 1 Yorumla Testr +1 yıl Sonbahar en iyisi Yorumla
Haltuncer Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Antalya da yaşıyoruz başka söze gerek yok sanırım 0 1 Yorumla Red-wine +1 yıl yya çok şanslısın Yorumla
cheekystaff Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Hiç yaz seven biri olmadım. Sıcaktan hiç hoşlanmam 1 2 Yorumla Red-wine +1 yıl kış sevilir mi ya Yorumla cheekystaff +1 yıl @Red-wine ben rusyada yaşıyorum :)) yazın sıcağında kavrulacağıma kışlar daha sağlıklı :) Yorumla
tutkulusahip Takip Et Yoda Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 633 cevap paylaştı. Sıcak günler libidomu hiç olmadığı kadar arttırır. 0 0 Yorumla
AkınKocatepe Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Yaz güzeldir tatil aşk seyahat tan mevsimindeyiz 0 2 Yorumla RedMaNia +1 yıl seyahat etmeyi çok severim Yorumla AkınKocatepe +1 yıl Turizm firmasında çalışıyorum bol bol ediyorum ben 😄 Yorumla
ErtugrulFurkan Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl en sevdiğim mevsim bahardır o yüzden mutluyum 0 0 Yorumla
siklaman Takip Et Yoda Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 666 cevap paylaştı. sanırım mevsimleri karıştırdı OKEY 0 0 Yorumla
KaptanMagaralı Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Ramazandan sonra kıpır kıpır olacam🔞😎 0 3 Yorumla SevDaM +1 yıl ahahha ramazan dolayısıyla kapalı mısın Yorumla KaptanMagaralı +1 yıl @SevDaM valla kapalıyım 😘 Yorumla KaptanMagaralı +1 yıl Bayramlaşmak istermisin 🙈😅 @SevDaM Yorumla
handsome0531 Takip Et Bilge Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 458 cevap paylaştı. Icim kipir kipir tatil yapma arayişindayim 1 0 Yorumla
kozkupa Takip Et Yoda Yaş: 40 +1 yıl Ben sonbaharı severim hjejs 0 1 Yorumla RedMaNia +1 yıl ben deee Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Bayramdan sonra hareketleneceğim 1 2 Yorumla kanatan +1 yıl ramazan molası :D Yorumla emre00 +1 yıl @kanatan arada dinlenmek lazım :D Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 2 3 kutu alayım bayramda lazim olur 0 2 Yorumla RedMaNia +1 yıl ahha evet al Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hoşuna mı gitti :) Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bahar mi geldi? Kar kış kıyamet daha İstanbul. 0 1 Yorumla Red-wine +1 yıl ay geldi herhalde bu haftadan sonra Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Kıpır kıpır, bahar canlanmadır. 0 3 Yorumla SevDaM +1 yıl kesinlikle ya havalar ısındıkça insana bir enerji gelmiyor mu sence de Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @SevDaM Evet, geliyor. Yorumla RedMaNia +1 yıl katılıyorum Yorumla
gerçekyalan Takip Et Xper 5 Yaş: 54 +1 yıl Ormanı en çok sevdiğim zaman 0 2 Yorumla RedMaNia +1 yıl mangal kokusu alıyorum :D Yorumla RedMaNia +1 yıl yoksa nargile mi sdfklj Yorumla
Revesma Takip Et Guru Yaş: 50 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sevmiyorum ama denemekte yarar var 1 2 Yorumla SevDaM +1 yıl mutlaka dene bence Yorumla Revesma +1 yıl @SevDaM Tamam mutlaka demiysem SevDam Yorumla
doanylmz Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 919 cevap paylaştı. Nerede hareket ben oradayım. 0 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Biraz bunalmış ama genel olarak iyi
neden bunaldın ki
ben cok heyecanliyim yazi sabirsizlikla bekliyorum
aşırı sıcak olmasın da
Polyanna gibiyimdir genelde
havalar ısındıkça ben de öyle oluyorum valal
Baharda seks başkadır dimi ❤️
Hiçbiri ben değilim kanka
sen nasıl oluyosun yazın
Polyabacılık oynamak benım işim
Polyabacilik ne
@Caniyaniky pollyannacılık demek istemiş işte ya
Okey ile baharın güzel geçmemesi mümkün değil
senle de geçmemesi mümkün değildir :)
Hiçbiri ben değilim bunlardan
Hiçbiri ben değilim bunlardan
Benim soğuktan havayı hiç sevemeedjm
Erkekler Ne Diyor
Tatil planı yapmak şu an umarım uygulamaya geçerim
yaz tatili planlarını şmdiden yaptım :)
Okeyyyyyy varsa sorun yok
tatil hayali planı kurarım🤷♂️
Baharın gelişi libidomu %100 e çıkardı 😁
Nirvana Hot 😉 Sıcaklık Etkisi
en güzel mevsim ilkbahar-sonbahar
Sonbahar en iyisi
Antalya da yaşıyoruz başka söze gerek yok sanırım
yya çok şanslısın
Hiç yaz seven biri olmadım. Sıcaktan hiç hoşlanmam
kış sevilir mi ya
@Red-wine ben rusyada yaşıyorum :)) yazın sıcağında kavrulacağıma kışlar daha sağlıklı :)
Sıcak günler libidomu hiç olmadığı kadar arttırır.
Yaz güzeldir tatil aşk seyahat tan mevsimindeyiz
seyahat etmeyi çok severim
Turizm firmasında çalışıyorum bol bol ediyorum ben 😄
en sevdiğim mevsim bahardır o yüzden mutluyum
Sıcak sevmem o sebeple bi anlam ifade etmiyor
sanırım mevsimleri karıştırdı OKEY
içim kıpır kıpır ama aradığımı bulamıyom
Ramazandan sonra kıpır kıpır olacam🔞😎
ahahha ramazan dolayısıyla kapalı mısın
@SevDaM valla kapalıyım 😘
Bayramlaşmak istermisin 🙈😅 @SevDaM
Icim kipir kipir tatil yapma arayişindayim
Ben sonbaharı severim hjejs
ben deee
Sorma benim her zaman tavan
Bayramdan sonra hareketleneceğim
ramazan molası :D
@kanatan
arada dinlenmek lazım :D
2 3 kutu alayım bayramda lazim olur
ahha evet al
Hoşuna mı gitti :)
Bahar mi geldi? Kar kış kıyamet daha İstanbul.
ay geldi herhalde bu haftadan sonra
Baharke danske eğelenceke
haha evet
Aynen aynen aynen valla dogru
Kıpır kıpır, bahar canlanmadır.
kesinlikle ya havalar ısındıkça insana bir enerji gelmiyor mu sence de
@SevDaM Evet, geliyor.
katılıyorum
Yaz ve kamp tam benlik 😎
Ormanı en çok sevdiğim zaman
mangal kokusu alıyorum :D
yoksa nargile mi sdfklj