“Bahar geldiğinde mi ben böyle olurum yoksa böyle olduğumda mı gelir bahar!” demişler, çok da doğru söylemişler. Güneşle gelen enerjiye karşı koymak imkansız. 🌞
Peki, baharın her anlamıyla içimizi kıpır kıpır ettiği bu aylarda sen hangisi oluyorsun? Haydi, görüşünle bize katıl, baharda mutluluğun nirvanasına ulaştıracak önerimizi keşfet!
Unutma, diğer KScanlar da yorumlarını ve like’larını bekliyor olacak! 💟
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Kızlar Ne Diyor
Selamssevet sıcaklar gelmiş olabilir yaz mevsimi artık kapıya dayanmış olabilir havalar fazlasıyla ısınmış olabilir ama ben yinede gölgelik bir alanda sevdiğim insanla bir şeyler yapmak isterdim o yüzden en sondaki seçeneği sectim ve oraya basar basmaz aşağıya koyduğum fotoğraf önüme çıktı daha önceden de gördüğün bildiğin bir şeydi ama o kadar sıcakta bir de bunun vermiş olduğu sıcaklık ile patlama yaşamak diye bir şey var😂🤦♀️
Yine çok güzel bir içerik olmuş tam yaza girerken hazırlanabilecek turden elinize sağlık♥️ @OKEY
Ne güzel yazmışsın
Sıcağı fazla sevmem ben ama yine de bahar aylarında özellikle kendimi daha iyi hissedebiliyorum.. Doğanın yeniden canlanmasını izlemek hoşuma gidiyor.. Polyanna olmak konusunda başarılı olamasam da eğlenceli olma konusunda son derece iyiyim.. Hayatımda sevdiğim insanlar da varsa daha ne olsun.. Keyifli günler.. 🍀
ben severim sıcakları ya :D
Yaz gelsin artık fellik fellik gezelim, yaz akşamlarina bayilirim bende.
serin serin mis sahil severim ben de
@kanatan hala seviyormsuun 36 derece oldu İstanbul
İlkbaharın etkisiyle cıvıl cıvıl halimle tam bir Pollayannayım.
Seksin en tatlı vede Nirvanenin zirvesine çıkmanın tamda zamanı olmuyor. Yazın seksin, yatağın, sevişmenin tatı bir başka güzel oluyor doyumsuzca ve çayır çayır ateş gibi oluyor insan.
#ilkbahar 🌺 🌺 🌺
#nirhammm 🌺 🌺 🌺 🌺 🌺
hahah ben de
:D :D
@kanatan :::-))
Yazarken bile o kadar heyecanlanmış olmalısın ki birkaç tuşa basarken zamanlama hatası olmuş :)
Bahar gelince, heyecanlı şekilde tatil planı yapmaya başlarım. Dedim ve okeyin seçeneklerinden; Isıtıcı etkili özel jelli ve ultra kabartmalı yapısıyla hazzı artırmak isteyenler için #OKEY Nirvana Hot çıktı en bir sevdiğimm🔥
Bir çoğunuz konuyla ne alakalı diye içten ice hayıflanacaksınız... sorun değil.
Seçeneklerden hiçbiri bana uygun olmadığı için samimi bir şekilde içten gelen bir paylaşım diye algılarsanız sevinirim😇🙏🏻
Sevdiğimle karşılıklı maksimum zevki kendi ellerimle bu yapmış olduğum mükellef sofra ile kutlarım, romantik fon müziği (Jazz) mum ışığı, üzerimde aşırı derecede gözleri tahrik eden bir ince giysi, rengini sen hayal et ve seç🙈😅veeee.. hiç konuşmadan sadece bakışlarla kavurucu bir gece geçireceğinden emin olabilirsin tatlım😉🥵🥵🔥🔥🔥 #okey
Baharın gelişi ile kıpır kıpır bir etkinlik canavarına dönüşüyorum. Yeniliklere daha açık ve daha mutlu da oluyorum tabii.
OKEY ile bu bahar da harika geçecek!
Katılıyorumm :D
Orijinali varken sahtesine ne gerek var et giren yere dert girmez
ortadaki ne öyle penis gibi ,
Yaza ne kaldı şurada? Planlama başkanı olarak tatil bakmaya başlarım! Bu seçenek tam da beni anlatıyor :D Havalar ısınır ısınmaz nerede tatil yapsam diye düşünmeye başladım, henüz sonuca varamadım tabii ama seçenekler arasında kaybolmak bile çok eğlenceli.
harikasın ya, ne planı yaptın bu yaz için
Kızlar Bir Adım Öne kesinlikle🥰 B🥰 diyorum
Geçen sene klimalar sağ olsun elektrik faturaları 1000'er 1000'er geliyordu. Son zamlardan da sonra dehşet ile izliyorum baharın gelişini.
Ben başa geldiğimde yaz mevsimini kaldıracağım. Sadece plajlarda hava sıcak olacak.
Çok haklısın, düzelicez inşAllah be.
Partnerin olsaydi ısınacaktin 😄elektrik kullanmazdin
Tam bir yaz insanıyım kışı hiç sevmem o yuzden hep depresif olurum yaz geldiğinde ise çok neşeli oluyorum tabi bu sene yazın gelmıs olduğuna bile sevinemiyorum çünkü 18 haziranda sınavım var...
ben de öyleyim hava kapalı olduğunda ruhum daralıyo valla
Evde bütün gün uyuyor olacağım için yazın ne yapacağımı düşünmeme gerek yok. Başka bir şeye hevesim kalmadı çünkü.
neden ki
Kalmadı işte bilmiyorum ya
Baharın gelmesi aslında bir yandan iyi bir yandan kötü oldu. Benim alerjim var ve bu açıdan bahar benim için biraz kötü. Ama yavaş yavaş yaz akşamları havası geliyor ve bu harika
aa üzüldüm alerjin olmasına çok mu kötü oluyorsun
Aşırı kötü değil ama hastalıkla uğraşmak zor
Kış geldiğinde soğuktan, yaz gelince de sıcaktan şikayet eden biriyim. Tatile gitmediğim sürece yazın benim için hiçbir anlamı yok maalesef😂 O yüzden ben sıcaktan kaçacak delik arayanlardanım.
tamam ama soğukları yazdan daha çok seviyo olamazsın bence
soğuk da zor ya
ahhaha sen de dengesizsin benim gibi
Ay sevgilimiz flörtümüz mü var neye kıpır kıpır olacak 😭😭
olur ya niye olmasın
bahar mutluluktur ve her baharda ayrı bir sevinç başlar içimde
ben de öyleyim ya neşeleniyorum
@BaşakBuse kesinlikle janım :)))
enerjik oluyor insan
@LeylaQ evet janım hemde çokkk
Ben pek sıcak, güneş, böcek insanı değilim, maalesef sevemiyorum baharı
Ben tam aksi öyleyim
yazlar hep kumsalda geçmeli :D
D) Baharı camın arkasından takip ederim, sıcak sevmem istisnalar dışında. 😈
istisnaları hepimiz severiz :D
Tatil bakmaya başlarım normalde de bu sene hayal benim için.
Yaz tatilini planlama aşamasını geçip çoktan uygulama aşamasına başlayanım
şanslı kesimdensin o zaman..
Şu an bir plan yapmadim havalar bir soğuk bir sicak hala yaz havasina giremedik
Para yok zaten her şey anasının gözü olmuş
evet ya bi öyle bi böyle manyak olduk resmen
@xkaracocukx çok haklısın..
Önerebileceğiniz tüm etkinliklere açığım, bu sene sınır tanımayacağım etkinlik konusunda çünkü tam 2 senedir bu yazı bekliyorum😍
mutlaka bizimle de paylaş bulduğun etkinleri🤩
Bizim buralara gel.
@SevDaM süper demişsin, kesinlikle paylaaşş
Tatil planları yapılsın!!! Bu sene o tatile gi-di-le-cek🤩 Ben şimdiden başladım valla planlamalara, siz ne durumdasınız?
valla ben de başladım ufaktan ama kafam çok karışık nereye gitsem acaba?
aşkım bu cumartesi açılışı yaptık allah sonumuzu hayır etsin bu senede girmedik delik içmedik joy bırakmıcaz çok şükür :D:D:D (A)
ahhahaha süperrrsin
yya müthiş
Geziyorum çimene yayılıyorum cıvıl cıvıl havada halay çekesim geliyo
Bahar ve yaz benim mevsimimdir. Etkinlikten planlara mekik döşeyip dururum😊
ben de etkinlik delisiyim ya
Sıcaktan nefret ederim ama sadece serin gölgelik bahar havasını seviyorum...
benim de en sevdiğim hava o, sıcağı sadece tatile gittiğim zaman seviyorum
Çok sıcağı sevmiyormm çok soğuğu da ama bahar ve sonbahar benim mevsimimya
Baharın gelişiyle aşırı huzurlu ve sakin olmaya başlıyorum.
Konu ile baya uyumlu
C) Yaza ne kaldı şurada? Planlama başkanı olarak tatil bakmaya başlarım! ⛱
harika😉👌
Gelir bahar ayları gevşer gönül yayları bu doğru yani
Haha çok ii yaa 😅
Erkekler Ne Diyor
Okey Nirvana Hot ile sadece seks yaparken sıcağı severim.
Ben planlama başkanı olarak eşimle tatil rotamızı çizdim bile 😎 Bahar ayları gerçekten içimi kıpır kıpır yapıyor, seyahatler çekiyor içim resmen.
Baharı camın arkasından takip ederim, sıcak sevmem istisnalar dışında.
Bu yaz 7/24 etkinlikler de olacağım. şimdiden 3 tane etkinlik için biletim var :)
hem konserler hem de etkinliklerle bu yazı dolu dolu yaşayacağım.
her zaman hazırlıklı olup @OKEY 'ın yeni ürünü olan sens her daim yanımda olacak.
he kardeşim yani
çok iyi yalnız
İçindeki sıcaklığı ve kıpırtıyı hiç bitmeden partnerimle bahar boyunca nirvanada oaylaşmak istiyorum hem de Nirvana’da. İşte o zaman en yakın dostum @OKEY geliyor zaten hep benimle.
❤️🔥 Baharda eğlencelerimizin en ateşli hallerini fantezilerle dop dolu denemek istiyorum, film izlerken bile, hele o ısıtıcılı etkili OKEY Nirvana Hot Uyarıcı Jel var ya çok etkili ve ikimiz de çok seviyoruz onu.
İçim kıpır kıpır heyecan dorukta ve ben “Palpito” adlı bir sezonluk diziyi Netflex platformu üzerinden peş peşe üç günde bitirdim, tavsiye ederim. Enfes… 😎🥰
Ben genelde sonbaharı severim; aşırı sıcaklar hiç bana göre değil, ama malum soğuk hava şartları bizi çok zor durumlarda bıraktığı için sıcaklara karşı koyamıyorum. Kısaca ne çok sıcak nede çok soğuk sevmiyorum, ikisinin ortası olursa sevinirim. Saygılar 😏😌
Bahar ha geldi, ha gelecek diyor çiçekler, böcekler tüm hazırlıklarını yapıp, ağaçlar tam yeşillenmişken pat bir soğuk, bir yağmur beklenmeksizin hepimizi çarpıveriyor.. Yine de tabi içimizdeki kıpırtıyı kesinlikle kaybetmedik, o her daim canlı.
Yaza bir şey kalmadı cidden. Tatil hazırlıklarını başlattım bile.. Sıcağı severim ama dışarıda :) Yatak da değil..
sivrisinekler coming
@RedMaNia gelmesin, gitsin...
“Bahar geldiğinde mi ben böyle olurum yoksa böyle olduğumda mı gelir bahar!” demişler, çok da doğru söylemişler. Güneşle gelen enerjiye karşı koymak imkansız.
katılıyorum
B) Mutluluğun nirvanasına ulaşıp, gülücükler saçan bir Pollyanna olurum. 😍 Her zaman öyle olmayı seviyorum çünkü hayat stres sıkıntı ile geçmiyor, elbette Ufak tefek sıkıntılarım oluyor ama zamanla hepsi gelip geçiyor.
yaz insana bi enerji veriyor valla ben de mutlu oluyorum çok
Ama tabiki Allah'a Şükür geçim sıkıntısı çok fazla çekmiyoruz ama parası olmayan insan öyle değil.
İş nedeniyle içim kıpır kıpır değil. Aşk hayatım da bazı sebeplerden yok, aramaya vakit ayıramıyorum. Yaz gelsin, bir gün aşkı aramaya şehir dışına çıkacağım.
ayrıcaa bunun seninle ne ilgisii vaarr tabiki ben böyle olduğum in bahaarrr çünküü sana değdiğinden beri elleriiimm bütün kış dallarındaaaa tomurcuklar vaaaarrr
yanlış yazmışım
Dostum sadece ölüme bir adım daha da yaklaşmış olmam dışında hiçbir şey hissetmiyorum bu konuda. Kendini dünya'dan soyutlamış insanlar beni kesinlikle anlayacaktır.
Yine aşk açım debresti.. o iş aklıma bile gelmiyor.. bahar olmasın yaz olmasın ep kar boran olsun dünya. ykilsin yansin
Yazın gelmesiyle tatil planları yapıyorum sabırsızlıkla bekliyorum tatile çıkacam iş yok güç yok sabah erken uyanma yok mis gibi
nereye gideceks, n
Alanya beni bekliyor ruslar hollandalılar
Yaklaşık 2 yıllık pandemi süreci hepimizi olumsuz etkiledi. Etkinliklere pek fazla katılamadım. Ramazandan sonra bircom etkinliğe başlarim.
inş bu yaz farklı olcak :D
Var mı peki farklı etkinlikler
İlkbaharın ılık yağmurları bulutlu ılık havasıyla yemyeşil doğada gezmek kamp yapmak gibisi var mı. 😎👍🏻
Benim şuanda kipirtim var ama indirecek biri var mı
C) Yaza ne kaldı şurada? Planlama başkanı olarak tatil bakmaya başlarım! ⛱
planlarda ne var
Olan var olmayan var
D tam benlik günlerce evde yatakta yatabilecegim birisi olmalı sadece yanımda 🤗🙈🥰🥰
Yazı çok severim ne kadar sıcak olursa olsun yaz her zaman güzeldir
ben de öyleyim valla hiç sevmiyorum soğuk havayı
Havalar soğuk olunca bütün moral motivasyon bozuluyor bişey yapasım gelmiyor
Mutluluğun nirvanasına ulaşıp, gülücükler saçan bir Pollyanna olurum.
Akşam ilaç almak için dışarıya çıktım da hava gerçekten çok güzeldi.
çıkıyor musun genelde
@kanatan yok sürekli evdeyim.
Gecem gündüzüm belli değil.
Ay sonu bir gezimiz var. Ondan sonra inşallah kısmen düzeleceğim gibi..
D) Baharı camın arkasından takip ederim, sıcak sevmem istisnalar dışında. 😊😊
Bahar geldiğinde gider OKEY geciktiricimi alır caddebostan sahile uzanırım, bu keyif hiç bitmesin.
Yaza göre baharı daha çok severim.
hem çok sıcak değil ve her yer cıvıl cıvıl ağaçlar böcekler 😁
ben de baharı severim
daha canlı ve renkli her yer
B şıkkı dedim. Gerçi orucu yeni açtım daha beynime kan gitmeden yazdım 🙂
https://youtu.be/RfZA52P8JqQ
Bahar en sevdiğim mevsim 🤗
Sicagihep severim yaz işi isterim soguk benim icin deyil
Ben bir şey yaşayamadan ruhen yaşlanmış birisiyim. Bahar bana gelmiyor ki.
şu dönemi yaşayan herkes erken yaşlandı zaten
Ben daha 28 yaşındayım ama 55 hissediyorum.
niye öyle
Çocukluk veya gençliğe dair hiç bir anım yok da ondan. Yaşayamadım.
tatili cok severim gelsin yaz gelsin bahar gelsin guzel gunler
ay evet ya ben de tatili dört gözle bekliyorum
@Red-wine evet cok guzel
Yaz sıcağı gibisi yok tatiller plajlar gelsin artık