Cinsel Yaşam Baharın gelişiyle içi kıpır kıpır olanları görelim! Hangisi sensin? (Sayfa 4) OKEY Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 5769 Baharın gelişiyle içi kıpır kıpır olanları görelim! Hangisi sensin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 126 kişi beğendi
IchBin_Buse_ Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Hergün aktivite kovalayan tip 1 2 Yorumla BaşakBuse +1 yıl hepimizin ihtiyacı var bence ya buna Yorumla LeylaQ +1 yıl Evi otel gibi kullanıyoruz sıcakları görünce :D Yorumla
FıstıklıLolilop Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 93% +1 yıl Mutluluğun nirvanasina ulaşırım polyanna olurum 1 1 Yorumla KaslıyımKaslıHey +1 yıl Ulastirayim zxs Yorumla
Sarı_Papatyam_benim Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 71% +1 yıl baharın gelişiyle gezmeler başlasn 1 0 Yorumla
takma-kafana Takip Et Xper 7 Yaş: 34 +1 yıl Berbat bir ruh halim var canım çok sıkkın 2 3 Yorumla BaşakBuse +1 yıl neden ki Yorumla LeylaQ +1 yıl ben de merak ettim şimdi Yorumla takma-kafana +1 yıl Eşim den dolayı canım sıkkın di alyansını unutup duruyor diye daha 3 aylık evliyiz olaya bak Yorumla
Real_AnimeGirl Takip Et Guru Yaş: 125 , eic 95% +1 yıl bahar umurumda değil bana her daim kış. 0 3 Yorumla FotoModel +1 yıl Her kış gelecek olan baharın habercisidir. Yorumla Antoni367 +1 yıl Buldum yine seni 121 yaşındaki kekim Yorumla Real_AnimeGirl +1 yıl @Antoni367 sjsjsjsjsj Yorumla
pinkღchocolate Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 39% +1 yıl Geldi bahar ayları gevşer gönül yayları asfdcg 0 2 Yorumla kanatan +1 yıl bu söz doğru :D Yorumla BaşakBuse +1 yıl hahah aynenn Yorumla
konuyineyangin Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Ne sıcak ne soğuk en güzel mevsim 1 1 Yorumla Red-wine +1 yıl bence en güzeli bahar havası Yorumla
Tgckn Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Anne oldum pek çıkamıyorum evden 🥲 2 9 Yorumla Meraklıpanda01 +1 yıl Kısıtlamayın kendinizi çocukla da her şey yapılabiliyor Yorumla Tgckn +1 yıl @Meraklıpanda01 biz biraz koligiz krizlerimiz var bir kaç ay ev de kalırız gibi Yorumla Meraklıpanda01 +1 yıl Gezmek iyi gelir Yorumla 6 yorumu gör Tgckn +1 yıl @Meraklıpanda01 havalar da güzelleşiyor aslında denenebilir teşekkürler 🥲👌 Yorumla Meraklıpanda01 +1 yıl Gazı çıkartıyorsun soruma bakar mısınız Yorumla Tgckn +1 yıl @Meraklıpanda01 anlayamadım Yorumla Tgckn +1 yıl Haha yalnis anlamış olabilirim soruyu galiba haklısın 😂 Yorumla Meraklıpanda01 +1 yıl T K p edebilir miyiz😊✋ Yorumla BaşakBuse +1 yıl yya kaç aylık ki bebişin Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Etkinlik guzeldir severim 2 1 Yorumla Red-wine +1 yıl ben de etkinlik canavarıyım valla Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Sıcağı sevmem ama etkinlik peşinde koşarım 2 1 Yorumla RedMaNia +1 yıl serin mi sveersin Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl içimin kıpır kıpır olması her güne göre değişiyor 2 1 Yorumla LeylaQ +1 yıl benim de o şekilde Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Artık bizden geçti gençler. 2 1 Yorumla sonsuzlukalp +1 yıl Hayatın en olgun ve güzel yaşındasın ve doya doya yaşamak adına yazmanı istesem? Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Tatil planları yapmaya başlayanlardanım. 1 2 Yorumla LeylaQ +1 yıl inşallah yapabiliriz bu yıl :D Yorumla red_devils +1 yıl Rezervasyonlar yapıldı beklemeye geçildi 😄 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kesinlikle D seçeneği evett 1 1 Yorumla LeylaQ +1 yıl pekş nedeni :D Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Polyanna gibiyimdir genelde ben😄😄😄 1 1 Yorumla Red-wine +1 yıl ben deeee Yorumla
Meloyy Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Libidom hiç düşmediği hep tavan 4 1 Yorumla omeraslanmete +1 yıl ne güzel :) Yorumla
Popülersoru Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl Ben polyabacılık oynamak için yaratılmış ım 2 1 Yorumla LeylaQ +1 yıl aaa neden öyle Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Hiç biri ben değilim beya. 0 1 Yorumla RedMaNia +1 yıl sevmez misin baharı Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ben kış insanıyım valla yazı sevmem 0 1 Yorumla BaşakBuse +1 yıl aa niye Yorumla
1kadin1galaxi Takip Et Xper 5 Yaş: 39 +1 yıl Baharr tabiki enerji yuksek 1 2 Yorumla BaşakBuse +1 yıl kesinlikleee Yorumla LeylaQ +1 yıl ben de birden enerjik oldum Yorumla
cengaver115 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 344 cevap paylaştı. Biraz bunalmış ama genel olarak iyi 0 0 Yorumla
Bdeniza Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Baharda değişen tek şey baharın havası ben aynıyım 0 0 Yorumla
mythh Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Gelsede denize girsem artık :) 0 1 Yorumla RedMaNia +1 yıl valla ya kumsalı özledim Yorumla
İst_Olgun_Bey Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl kış insanıyım ben, kış candır 0 1 Yorumla RedMaNia +1 yıl soğuk sevmiyorum hiç ya Yorumla
Caniyaniky Takip Et Xper 5 Yaş: 69 , eic 82% +1 yıl İçim kıpır kıpır heyecandan patlıyorum 0 0 Yorumla
Keynesyen Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Enerji doluyorum haliyle :) 0 2 Yorumla RedMaNia +1 yıl :D :D Yorumla Keynesyen +1 yıl @RedMaNia haksız mıyım ? :)) Yorumla
Jersey Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 45% +1 yıl Vücut ve kıyafet olarak değişime girerim. 0 1 Yorumla RedMaNia +1 yıl kiloları vermek zor D: Yorumla
vikingkraliyeti Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 80% +1 yıl İnan hiç ferketmez 😂 havada karada 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl İlk baharı severim içimde umutlar yeniden yeşeriyor sanki 0 2 Yorumla RedMaNia +1 yıl benim de öyle Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne güzel Yorumla
legolas38 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 519 cevap paylaştı. Takılırım yesilliklerde hayatıma bakarim 0 2 Yorumla RedMaNia +1 yıl en güzeli valla Yorumla legolas38 +1 yıl Aynen öyle bence en guzeli Yorumla
byalibey Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 92% +1 yıl Gezip tozarım dünyaya bir kere geliyoruz 0 3 Yorumla etkindusunceler +1 yıl +1 Al benden de o kadar, dünyaya gezmek için gelmişim :) Yorumla byalibey +1 yıl Aynen öyle Yorumla RedMaNia +1 yıl aynen öyleeee Yorumla
bilmesende_olur Takip Et Xper 5 Yaş: 44 , eic 77% +1 yıl Bisiklet turuna çıkabilirim. 0 2 Yorumla RedMaNia +1 yıl hala bilmiyorum bisiklet sürmeyi ya Yorumla bilmesende_olur +1 yıl Yaş kaç? Yorumla
lgbttranserkek Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 50% +1 yıl benim icim kipir kipir bahar aylarini severim 0 1 Yorumla RedMaNia +1 yıl bende çok severim Yorumla
Raegor Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 34% +1 yıl Yaz güzel ama terlemek çok can sıkıcı 0 2 Yorumla kanatan +1 yıl maalesef her gün duş :D Yorumla Raegor +1 yıl güneşten mi terliyosun 😂 Yorumla
Piyanistanbul34 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 64% +1 yıl Tatil planı yapanlardanım 0 1 Yorumla kanatan +1 yıl umarım güzel geçer Yorumla
kara555555 Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 79% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 423 cevap paylaştı. Geldi bahar ayları gevşedi bizim uşagın yayları 0 1 Yorumla SevDaM +1 yıl ahhaha hepimiz aynı moddayız, insana bi rahatlama geliyo Yorumla
sordumsoruyu4520 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 73% +1 yıl En iyisi diyebilirim deneyin farkı görürsünüz 0 0 Yorumla
alibilgin Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 55% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 650 cevap paylaştı. bahar yaz farketmez benim için 0 1 Yorumla RedMaNia +1 yıl hepsini mi seviyorsun Yorumla
orcanius Takip Et Yoda Yaş: 103 , eic 83% +1 yıl Seçenekler az gibi ama seçtim yine de 0 1 Yorumla kanatan +1 yıl senin seçeneğin ne Yorumla
Neyzenahmet Takip Et Yoda Yaş: 52 , eic 32% +1 yıl Etkinliklerde çok manita düşüyor 0 2 Yorumla kanatan +1 yıl bir tanesine -ihtiyaç var Yorumla Neyzenahmet +1 yıl @kanatan ben de arıyom şu sıralar Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Sıcağı sevmeyenlerdenim maalesef 0 2 Yorumla SevDaM +1 yıl soğuk hava sevilir mi ya Yorumla Sormalarageldik +1 yıl Bayılırım Yorumla
ʞıɯsǝsızɔoɔnʞ Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 81% +1 yıl Bahar geliyor her yer cıvıl cıvıl kıpır kıpır 0 1 Yorumla SevDaM +1 yıl ayyy evettt🐣 Yorumla
erkannclkk Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 41% +1 yıl Mutluluğun nirvanası 🔥🔥 0 1 Yorumla kanatan +1 yıl en yiisi Yorumla
mazlum_21 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 70% +1 yıl Hiçbiri ben değilim 🤦♂️ 0 2 Yorumla kanatan +1 yıl neden Yorumla mazlum_21 +1 yıl Sevgilim yok ve kalabalığı sevmem Yorumla
Scarface39 Takip Et Bilge Yaş: 45 , eic 51% +1 yıl Güzel paylaşım teşekkürler okey ailesi 0 0 Yorumla
suskunm3 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 46% +1 yıl Yalnızlara oynamaya devamke 0 2 Yorumla RedMaNia +1 yıl devamke Yorumla suskunm3 +1 yıl @RedMaNia yalnızlıkta yalnız değilmişim gjdhdja Yorumla
JOHNNYBIRAV0 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 88% +1 yıl Evet guzelllllllllllllllllllllllllllllllll 0 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Hergün aktivite kovalayan tip
hepimizin ihtiyacı var bence ya buna
Evi otel gibi kullanıyoruz sıcakları görünce :D
Mutluluğun nirvanasina ulaşırım polyanna olurum
Ulastirayim zxs
Nerede etkinlik orada ben modundayım
baharın gelişiyle gezmeler başlasn
Berbat bir ruh halim var canım çok sıkkın
neden ki
ben de merak ettim şimdi
Eşim den dolayı canım sıkkın di alyansını unutup duruyor diye daha 3 aylık evliyiz olaya bak
D net olarak beni ifade etmiş 😅
bahar umurumda değil bana her daim kış.
Her kış gelecek olan baharın habercisidir.
Buldum yine seni 121 yaşındaki kekim
@Antoni367 sjsjsjsjsj
Geldi bahar ayları gevşer gönül yayları asfdcg
bu söz doğru :D
hahah aynenn
D diyom cnmm ben yha evdeyim yazınnn
olamiyo maalesef evli degilim
Ne sıcak ne soğuk en güzel mevsim
bence en güzeli bahar havası
Anne oldum pek çıkamıyorum evden 🥲
Kısıtlamayın kendinizi çocukla da her şey yapılabiliyor
@Meraklıpanda01 biz biraz koligiz krizlerimiz var bir kaç ay ev de kalırız gibi
Gezmek iyi gelir
@Meraklıpanda01 havalar da güzelleşiyor aslında denenebilir teşekkürler 🥲👌
Gazı çıkartıyorsun soruma bakar mısınız
@Meraklıpanda01 anlayamadım
Haha yalnis anlamış olabilirim soruyu galiba haklısın 😂
T K p edebilir miyiz😊✋
yya kaç aylık ki bebişin
Etkinlik guzeldir severim
ben de etkinlik canavarıyım valla
Baharın geldiğini daha hissedemedim😂
Sıcağı sevmem ama etkinlik peşinde koşarım
serin mi sveersin
içimin kıpır kıpır olması her güne göre değişiyor
benim de o şekilde
Artık bizden geçti gençler.
Hayatın en olgun ve güzel yaşındasın ve doya doya yaşamak adına yazmanı istesem?
D şıkkı diyorum yazı sevmiyorum
B şıkkı diyorum☺️☺️
Okey her zaman tercihimiz.
Tatil planları yapmaya başlayanlardanım.
inşallah yapabiliriz bu yıl :D
Rezervasyonlar yapıldı beklemeye geçildi 😄
Kesinlikle D seçeneği evett
pekş nedeni :D
Polyanna gibiyimdir genelde ben😄😄😄
ben deeee
Etkinlik canavarı 😎 benim mod
Libidom hiç düşmediği hep tavan
ne güzel :)
Ben polyabacılık oynamak için yaratılmış ım
aaa neden öyle
Hiç biri ben değilim beya.
sevmez misin baharı
Ben kış insanıyım valla yazı sevmem
aa niye
Tatil planları yapanım ben
C şıkkı tatil planı diyorum😍
Baharr tabiki enerji yuksek
kesinlikleee
ben de birden enerjik oldum
Erkekler Ne Diyor
Biraz bunalmış ama genel olarak iyi
Baharda değişen tek şey baharın havası ben aynıyım
Gelsede denize girsem artık :)
valla ya kumsalı özledim
kış insanıyım ben, kış candır
soğuk sevmiyorum hiç ya
İçim kıpır kıpır heyecandan patlıyorum
Enerji doluyorum haliyle :)
:D :D
@RedMaNia haksız mıyım ? :))
Vücut ve kıyafet olarak değişime girerim.
kiloları vermek zor D:
İnan hiç ferketmez 😂 havada karada
Sıcak sevmem, istisnalar dışında
Gayet normal içimde hiç bir şey yok :D
İlk baharı severim içimde umutlar yeniden yeşeriyor sanki
benim de öyle
Ne güzel
Takılırım yesilliklerde hayatıma bakarim
en güzeli valla
Aynen öyle bence en guzeli
Gezip tozarım dünyaya bir kere geliyoruz
+1 Al benden de o kadar, dünyaya gezmek için gelmişim :)
Aynen öyle
aynen öyleeee
Bisiklet turuna çıkabilirim.
hala bilmiyorum bisiklet sürmeyi ya
Yaş kaç?
benim icim kipir kipir bahar aylarini severim
bende çok severim
Kıpır kıpır oluyor
Bahar candır
Yaz güzel ama terlemek çok can sıkıcı
maalesef her gün duş :D
güneşten mi terliyosun 😂