Cinsel Yaşam Baharın gelişiyle içi kıpır kıpır olanları görelim! Hangisi sensin? (Sayfa 3) OKEY Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 5769 Baharın gelişiyle içi kıpır kıpır olanları görelim! Hangisi sensin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 126 kişi beğendi
LaraGunel Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl Mutluluğu nirvanada yaşamaya bayılırım ama bu yazda tek başımayım galiba😏 Tek başına eğlenebilenler derneği başkanıyım✌️ 2 3 Yorumla kanatan +1 yıl yok mu çevrende birileri Yorumla LaraGunel +1 yıl @kanatan Hayır yok Yorumla BaşakBuse +1 yıl arkadaşın yok mu ki hiç Yorumla
Honeeyyy Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Tatil planları yapılsın deniz kenarında akşam harika dakikalar geçirilsin 3 0 Yorumla
Minnakbegümm Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 64% +1 yıl benim içim hep kıpır kıpır 👅 6 1 Yorumla Caniyaniky +1 yıl Profildeki sen misin Yorumla
kanatan Takip Et Xper 5 Yaş: 40 +1 yıl Mutluluğun nirvanasına ulaşıp, gülücükler saçan bir Pollyanna olurum. Bu tam da bana göre sıcakları çok seviyorum :D 1 2 Yorumla SevDaM +1 yıl ben de bayılıyorum sıcak havalara Yorumla Red-wine +1 yıl ben de öyleyim ya Yorumla
bosgezenkim Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Cidden artık yaz gelmeli çok özletti kendisini kerata 2 1 Yorumla LeylaQ +1 yıl çok aşırı sıcak da bunaltıyor ya insanı Yorumla
Avukat1Hanım Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl İçim kıpır kıpır tatili çok özledim 5 2 Yorumla BaşakBuse +1 yıl ben de ya keşke hemen tatile gidebilsem Yorumla LeylaQ +1 yıl Deniz kum güneş mis Yorumla
anewliz Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl bahar, İstanbul'u es geçti herhalde yağmur yağıyor hala 1 1 Yorumla Red-wine +1 yıl artık bittiğini umuyorum.. Yorumla
niluş95 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Ben Moskova’da yaşıyorum buralara bahar gelemedi henüz. kar yağıyor 1 0 Yorumla
Lady-Elya Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Mart kedisi kıvamında fırsat kollayan 4 1 Yorumla BaşakBuse +1 yıl hahahah harika Yorumla
Pınar-Günce Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 63% +1 yıl Nirvana Sens mi :) Himmm :) 4 2 Yorumla jojo27 +1 yıl Tecrüben oldu mu? Yorumla BaşakBuse +1 yıl en iyisi bence ya Yorumla
MaysaSu Takip Et Bilge Yaş: 31 +1 yıl Ici kipir kipir olanlardanim 4 1 Yorumla LeylaQ +1 yıl çok severim baharı Yorumla
ZulemaVis Takip Et Xper 6 Yaş: 110 , eic 89% +1 yıl etkinlikleri iple çekiyorum :) 3 2 Yorumla BaşakBuse +1 yıl ben deee Yorumla LeylaQ +1 yıl +1 de benden Yorumla
Dᴀʀᴋɴᴇss Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl bahardan nefret ediyorum, alerjim çıkıyor 3 1 Yorumla LeylaQ +1 yıl ay çok zor Yorumla
Estacaca Takip Et Yoda Yaş: 106 , eic 86% +1 yıl Daha baharı göremedik totomuz donuyor 2 1 Yorumla BaşakBuse +1 yıl ufaktan başladı gibi ısınmaya artık Yorumla
_Katherina Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 62% +1 yıl Yazın gelmesi için sabırsızlanıyorum 2 1 Yorumla LeylaQ +1 yıl bahar daha iyi değil mi :D Yorumla
BilgeHatun102535 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 90% +1 yıl Bahar bizim buraya gelmedi yağmur var çok fena 2 1 Yorumla BaşakBuse +1 yıl üzücü.. nerdesin ki Yorumla
özgürrkiizz Takip Et Master Yaş: 33 , eic 71% +1 yıl Bahar yağmurları benlik Nisan yağmurları 2 1 Yorumla kanatan +1 yıl Hafif serinlik mis Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl İçim kıpır kıpır da işte... 2 1 Yorumla BaşakBuse +1 yıl işteden sonra ne geliyo... Yorumla
Bluewop Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 462 cevap paylaştı. D şıkkı tabiki🥵🧚♀️ İstisna hoştur 2 0 Yorumla
gizli19292 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 +1 yıl Tabiki bizz her zaman hazırız 3 1 Yorumla RedMaNia +1 yıl evett :D Yorumla
Red-wine Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 56% +1 yıl ben etkinlik canavarı modundayım valla 1 1 Yorumla RedMaNia +1 yıl rahat rahat gezelim ısınsın da Yorumla
alenalena Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 91% +1 yıl Baharı yazı pek sevmem ben. Benim için kış harika. 1 1 Yorumla BaşakBuse +1 yıl ay asla sevmiyorum ya Yorumla
rolyapamayanoyuncu9 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 89% +1 yıl izleyeceğim dizileri ve kitapları ayarlıyorum 1 3 Yorumla BaşakBuse +1 yıl önereceğin dizi var mı Yorumla 06romeo +1 yıl @BaşakBuse “Palpito” adlı bir sezonluk diziyi Netflex platformu üzerinden peş peşe üç günde bitirdim, tavsiye ederim. Enfes… Yorumla RedMaNia +1 yıl aa konusu ne ki Yorumla
xll0606 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 63% +1 yıl baharın gelişi güzel bence 1 1 Yorumla BaşakBuse +1 yıl kesinliklee Yorumla
Pmbetrlk Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl İlkbaharı sonbahardan daha çok severimm 1 2 Yorumla BaşakBuse +1 yıl kesinliklee ufak esintili ama sıcak olucak Yorumla LeylaQ +1 yıl ben ikisine de bayılırım Yorumla
1berfin Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl sıcağı sevmem ya eriyorum 1 2 Yorumla BaşakBuse +1 yıl en sevdiğin mevsim kış mı Yorumla 1berfin +1 yıl evet Yorumla
ehnasılolsun Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 73% +1 yıl Sıcağa bayılırım. Kışı özlemeyeceğim. 1 1 Yorumla BaşakBuse +1 yıl valla ben de asla özlemem Yorumla
ImpossiblePrincess Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 75% +1 yıl yaz her zaman bir adım önde benim için 1 1 Yorumla LeylaQ +1 yıl benim için de bahar mevsimleri Yorumla
FotografciBeyy Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Anksiyete ve eve kapanma duyguma savas actigim doneme geldik hersey yapmak icin yeniden cesaret yeniden baslama 0 0 Yorumla
Atakan__ Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Yazın gelmesiyle beraber sevdiğinin insanın senle daha fazla yakınlaşması daha fazla ortam daha fazla gezinti ve daha fazla kaçamak demek 0 1 Yorumla RedMaNia +1 yıl doğru :D Yorumla
yunusemre42293 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Kitap okumak, film izlemek, dizi izlemek yazın vazgeçilmezi. Seyahat da kesinlikle bir de sanırım spor yapmayı düşünüyorum. 0 2 Yorumla kanatan +1 yıl gezmek gezmek :D Yorumla yunusemre42293 +1 yıl En önemlisi o zaten 😄 Yorumla
nester61 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Valla baharın gelişi benim içimi pek açmüür gardaş bee 0 0 Yorumla
isamusagelbizikutsa Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Baharında sevmem yazıda hiç kimseyi hiç bir şeyi sevmem 0 2 Yorumla RedMaNia +1 yıl niye peki Yorumla isamusagelbizikutsa +1 yıl Bilmiyorum genel olarak insanları sevmiyorum Yorumla
Yanlız_biri Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Yazın insan kendini daha iyi hissediyor herşeye rağmen. 0 0 Yorumla
englishmann Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Gezip tozacağım! I have a lot of plans this summer. 0 1 Yorumla RedMaNia +1 yıl en güzeli Yorumla
smlkoc Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Etkinlikler peşindeyim üniversite ortamı bunun için muhteşem bir yer. 0 0 Yorumla
Tahsin_a Takip Et Xper 6 Yaş: 38 +1 yıl Ben hiç sevmem soğuğu öyle dünya isterim ki ne kış ne yaz olsun mevsim ilkbahar olsun 0 2 Yorumla kanatan +1 yıl ilkbahar ve sonbahar severim ben de Yorumla Tahsin_a +1 yıl @kanatan en güzeli ilkbahar çiçekler açar her yer yesillenir benim alerjim başlar Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ben erkek arkadaşım ile OKEY NİRVANA HOT kullanmıştık. Bagimlisi olduk adeta. Mükemmel bir deneyimdi. 1 0 Yorumla
Fayzulin Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 88% +1 yıl bahar gelmiş neyime önemli olan para gelmesi 1 2 Yorumla Red-wine +1 yıl ahh nerdeeeee Yorumla Fayzulin +1 yıl @Red-wine offff ulan offfff Yorumla
gezer16 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 64% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Tatili çok arzu ediyorum. 1 2 Yorumla RedMaNia +1 yıl nereye gideceksin Yorumla gezer16 +1 yıl Belli değil ama Fethiye Side Alanya kemer bodrum olabilir... artık kısmet... Yorumla
SailorSai Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 38% +1 yıl Sıcağı sevmiyorum maalesef 1 2 Yorumla kanatan +1 yıl kışı? Yorumla SailorSai +1 yıl Kış iyidir kış candır ✌️ Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. E) Yine mutsuz, berbat bir yaşam sürdürmeye devam. 1 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Sıcak sevmem istisnalar dışında. 1 0 Yorumla
avigor Takip Et Guru Yaş: 66 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 819 cevap paylaştı. İğde çiçek açınca bir hoş oluyor insan 0 0 Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 40 , eic 34% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Bu yaz bos gececek herhalde 0 2 Yorumla RedMaNia +1 yıl neden Yorumla muratby +1 yıl Manita yok Yorumla
tetikci13 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 56% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Lıbıdo hıc dusmedı ki hep zirvelerde yaşıyorum 0 0 Yorumla
a_balkan Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 31% +1 yıl Bayılıyorum yaa su baharin gelişine 0 1 Yorumla RedMaNia +1 yıl :DD en çok neyi seviyorsun ki Yorumla
Cingensavar Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 38% +1 yıl Secemedim kararsiz kaldim maalesef :( 0 1 Yorumla RedMaNia +1 yıl aaa :D Yorumla
ibrahimsaygi95 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 61% +1 yıl Vaktime bağlı, mevsimsel değil. 0 2 Yorumla RedMaNia +1 yıl yoğun musun ki Yorumla ibrahimsaygi95 +1 yıl @RedMaNia Fazlasıyla Yorumla
Dilers Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 40% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 743 cevap paylaştı. Guzel bir yazı olmuş tebrikler... 0 0 Yorumla
king4775 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 52% +1 yıl Umarım hayalimdeki kadınım bulurum 0 1 Yorumla Red-wine +1 yıl umarım Yorumla
Aksaçlı87 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 64% +1 yıl Bana hitap ediyor en sevdiğim 0 3 Yorumla RedMaNia +1 yıl ilkbahar mı Yorumla Aksaçlı87 +1 yıl @RedMaNia evet merhaba Yorumla Aksaçlı87 +1 yıl Rahat ol sapık değilim sadece sohbet Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Mutluluğu nirvanada yaşamaya bayılırım ama bu yazda tek başımayım galiba😏 Tek başına eğlenebilenler derneği başkanıyım✌️
yok mu çevrende birileri
@kanatan Hayır yok
arkadaşın yok mu ki hiç
Tatil planları yapılsın deniz kenarında akşam harika dakikalar geçirilsin
benim içim hep kıpır kıpır 👅
Profildeki sen misin
Mutluluğun nirvanasına ulaşıp, gülücükler saçan bir Pollyanna olurum. Bu tam da bana göre sıcakları çok seviyorum :D
ben de bayılıyorum sıcak havalara
ben de öyleyim ya
Cidden artık yaz gelmeli çok özletti kendisini kerata
çok aşırı sıcak da bunaltıyor ya insanı
İçim kıpır kıpır tatili çok özledim
ben de ya keşke hemen tatile gidebilsem
Deniz kum güneş mis
bahar, İstanbul'u es geçti herhalde yağmur yağıyor hala
artık bittiğini umuyorum..
Ben Moskova’da yaşıyorum buralara bahar gelemedi henüz. kar yağıyor
Mart kedisi kıvamında fırsat kollayan
hahahah harika
Nirvana Sens mi :) Himmm :)
Tecrüben oldu mu?
en iyisi bence ya
Ici kipir kipir olanlardanim
çok severim baharı
etkinlikleri iple çekiyorum :)
ben deee
+1 de benden
bahardan nefret ediyorum, alerjim çıkıyor
ay çok zor
Daha baharı göremedik totomuz donuyor
ufaktan başladı gibi ısınmaya artık
Yazın gelmesi için sabırsızlanıyorum
bahar daha iyi değil mi :D
Bahar bizim buraya gelmedi yağmur var çok fena
üzücü.. nerdesin ki
Bahar yağmurları benlik Nisan yağmurları
Hafif serinlik mis
İçim kıpır kıpır da işte...
işteden sonra ne geliyo...
D şıkkı tabiki🥵🧚♀️ İstisna hoştur
Tabiki bizz her zaman hazırız
evett :D
ben etkinlik canavarı modundayım valla
rahat rahat gezelim ısınsın da
Baharı yazı pek sevmem ben. Benim için kış harika.
ay asla sevmiyorum ya
izleyeceğim dizileri ve kitapları ayarlıyorum
önereceğin dizi var mı
@BaşakBuse “Palpito” adlı bir sezonluk diziyi Netflex platformu üzerinden peş peşe üç günde bitirdim, tavsiye ederim. Enfes…
aa konusu ne ki
baharın gelişi güzel bence
kesinliklee
Enerjim artıyor bahar gelince 🥰
İlkbaharı sonbahardan daha çok severimm
kesinliklee ufak esintili ama sıcak olucak
ben ikisine de bayılırım
sıcağı sevmem ya eriyorum
en sevdiğin mevsim kış mı
evet
Sıcağa bayılırım. Kışı özlemeyeceğim.
valla ben de asla özlemem
yaz her zaman bir adım önde benim için
benim için de bahar mevsimleri
cok güzel muzlusu cok iyi memnunum
Erkekler Ne Diyor
Anksiyete ve eve kapanma duyguma savas actigim doneme geldik hersey yapmak icin yeniden cesaret yeniden baslama
Yazın gelmesiyle beraber sevdiğinin insanın senle daha fazla yakınlaşması daha fazla ortam daha fazla gezinti ve daha fazla kaçamak demek
doğru :D
Kitap okumak, film izlemek, dizi izlemek yazın vazgeçilmezi. Seyahat da kesinlikle bir de sanırım spor yapmayı düşünüyorum.
gezmek gezmek :D
En önemlisi o zaten 😄
Valla baharın gelişi benim içimi pek açmüür gardaş bee
Baharında sevmem yazıda hiç kimseyi hiç bir şeyi sevmem
niye peki
Bilmiyorum genel olarak insanları sevmiyorum
Yazın insan kendini daha iyi hissediyor herşeye rağmen.
Gezip tozacağım! I have a lot of plans this summer.
en güzeli
Etkinlikler peşindeyim üniversite ortamı bunun için muhteşem bir yer.
Ben hiç sevmem soğuğu öyle dünya isterim ki ne kış ne yaz olsun mevsim ilkbahar olsun
ilkbahar ve sonbahar severim ben de
@kanatan en güzeli ilkbahar çiçekler açar her yer yesillenir benim alerjim başlar
Ben erkek arkadaşım ile OKEY NİRVANA HOT kullanmıştık. Bagimlisi olduk adeta. Mükemmel bir deneyimdi.
ben varimmm havalarda sicak
bahar aşk mevsimi sevişmenin zamanı
bahar gelmiş neyime önemli olan para gelmesi
ahh nerdeeeee
@Red-wine offff ulan offfff
Tatili çok arzu ediyorum.
nereye gideceksin
Belli değil ama Fethiye Side Alanya kemer bodrum olabilir... artık kısmet...
Nerde etkinlik ben oradayım 😂
Baharı ve yazı severim :D
Sıcağı sevmiyorum maalesef
kışı?
Kış iyidir kış candır ✌️
E) Yine mutsuz, berbat bir yaşam sürdürmeye devam.
Sıcak sevmem istisnalar dışında.
İğde çiçek açınca bir hoş oluyor insan
Kış geldi hocam ne baharı 😅😅😘
Bu yaz bos gececek herhalde
neden
Manita yok
Lıbıdo hıc dusmedı ki hep zirvelerde yaşıyorum
Bayılıyorum yaa su baharin gelişine
:DD en çok neyi seviyorsun ki
Secemedim kararsiz kaldim maalesef :(
aaa :D
Vaktime bağlı, mevsimsel değil.