Cinsel Yaşam Baharın gelişiyle içi kıpır kıpır olanları görelim! Hangisi sensin? (Sayfa 2) OKEY Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 5769 Baharın gelişiyle içi kıpır kıpır olanları görelim! Hangisi sensin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 126 kişi beğendi
SevDaM Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 37% +1 yıl Ben sonuna kadar tatilciyim ya, ucuz olsun lüks olsun fark etmez yeter ki ayağım suya girsin :D Tüm kış hayalini kurdum bu yazın asla kaçarı yok yani 0 1 Yorumla BaşakBuse +1 yıl seni o kadar iyi anlıyorum ki.. Yorumla
lilyli Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 45% +1 yıl Soğuklardan nefret ediyorum valla bir an önce yaz gelse de Pollyanna suratım oraya çıksa. :D Ben kesinlikle mutluluk canavarına dönen biriyim yazları 0 2 Yorumla SevDaM +1 yıl hahaha harikassınn Yorumla Red-wine +1 yıl geliyo herhalde yavaş yavaş Yorumla
kermit Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 41% +1 yıl Bu sene o sene diyorum ve tüm etkinliklere bilet alıyorum. 😎 Bu yaz tam bir etkinlik perisi olacağım gibi duruyor 0 2 Yorumla SevDaM +1 yıl bizimle de paylaş gideceğin yerleri Yorumla Red-wine +1 yıl ahhaha ben de etkinlik canavarı modumu açtım sonuna kadar Yorumla
kirazzz Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 60% +1 yıl Geçen sene tatile gidememiştim ama bu sene aşırı hevesliyim, şimdiden başladım tatilimi planlamaya🌞🌊🌴 0 3 Yorumla SevDaM +1 yıl ben de aynı moddayım biliyo musun Yorumla LeylaQ +1 yıl inşallah gideriz :D Yorumla Red-wine +1 yıl ben de o kadar çok istiyorum ki tatile gidebilmeyi Yorumla
zuzzzu Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 41% +1 yıl o kadar hasret kaldım ki etkinliklere, valla tüm yazımı o etkinlik senin bu etkinlik benim dolaşarak geçireceğim kendime söz verdim🤩 0 3 Yorumla SevDaM +1 yıl ben de tatile gideceğimle ilgili verdim aynı sözü Yorumla LeylaQ +1 yıl bakıyorum ben de fiyatlara :D Yorumla Red-wine +1 yıl bu görüşe tek diyeceğim şey evet evet evet😂 Yorumla
Trouvaille_ Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl bahardan hoşlanmıyorum tüm alerjilerim ortaya çıkıyor. 1 1 Yorumla BaşakBuse +1 yıl ayy çok kötü ya geçmiş olsun.. Yorumla
Uçanbalonlukız Takip Et Xper 7 Yaş: 46 , eic 89% +1 yıl burada bana uygun secenek yok ama vaktim oldukca gezmeyi eglenmeyi seviyorum 1 1 Yorumla LeylaQ +1 yıl gezmeyi ben de çok severim Yorumla
hotcupidd Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Baharın gelişinden bile haberim yoktu bu soruyu görene kadar 1 1 Yorumla BaşakBuse +1 yıl hahaha hadi canım Yorumla
almonla Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 54% +1 yıl Tatil planım çoktan ayarlandı bile tatil insanıyım ben arkadaş😅😅 1 1 Yorumla BaşakBuse +1 yıl yya nereye gidiyosun bu yaz Yorumla
VenüsGibi Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Burnum baya kıpır kıpır alerjiden, koparıp atıcam az kaldı 1 1 Yorumla miaovv +1 yıl kadrdaşım ya sorma bende de alerjik ribşt var hapşurmaktan ve burun tıkanıklıgından bıktım Yorumla
pumpkink Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Pek içim kıpır kıpır değil zor hastalıkli uzun bı kış geçirdim 1 1 Yorumla Akbulutmersin +1 yıl g. o Yorumla
sedabykks Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Sosyalleşmelerim fazla olur ama maalesef şu an buz gibi hava dışarı çıkasım gelmiyor :D 0 0 Yorumla
bengünaz16 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 30% +1 yıl Aslında hiç bişey yapacak gücüm yok sadece uyumak istiyorum 0 1 Yorumla RedMaNia +1 yıl bazen ben de öyleyim ya Yorumla
Gümüşiii Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Baharı severim ya. Börtü böcek, açık hava. Tam piknik yapmalık. 0 3 Yorumla BaşakBuse +1 yıl ayyy iyice ısınsa da hava gitsek pikniğe Yorumla Gümüşiii +1 yıl Çok güzel olur, özledik baharı Yorumla LeylaQ +1 yıl mangal yapsak :D Yorumla
sheftali Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 40% +1 yıl Benim için yaz demek mutluluk demek, beni her an her yerde Pollyanna olarak görebilirsiniz yani :D 0 2 Yorumla SevDaM +1 yıl ayy ben de öyleyim havalar ısındı mı başlıyo yüzüm gülmeye Yorumla Red-wine +1 yıl ayyy evett Yorumla
Esrarenksiz Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 50% +1 yıl Baharın yağmurlu havaları mükemmel oluyor yazı çok sevmem açıkçası, sıcak her zaman sevilmiyor :d 0 1 Yorumla kanatan +1 yıl ben de seviyorum ya hava sıcak ama hafif esinti var çok güzel Yorumla
Elfprincess Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Sıcak severim istisnalar hariç.Soğuğu hiç sevmem.🤮 0 1 Yorumla emree90 +1 yıl Aynen bende Yorumla
Monarshee Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Mutluluğun nirvanasına ulaşıp, gülücükler saçan bir Pollyanna olurum. 😍 0 1 Yorumla Cielos +1 yıl İhtiyacım var Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sıcak çok sıcak. Sıcak daha da sıcak olacak bu geceeeeeee 2 1 Yorumla Zevkli_adam +1 yıl Şarkı sözü degilmiydi ya bu😅 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kitap film dizi, kitap film dizi... benim için yazın tadı başka türlü çıkmaz 2 2 Yorumla BaşakBuse +1 yıl önerilerini bizimle de paylaş valla Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kitap film önerisi falan mı Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Sıcak anlar dışında pek yazdan hoşlandığım söylenemez ama Nirvana sayesinde her anı en sıcak haliyle yaşıyorum🤩 0 3 Yorumla SevDaM +1 yıl alev aldı buralar bu yorumdan sonra :D Yorumla FotoModel +1 yıl Ne güzel. Yorumla BaşakBuse +1 yıl hahaha süpersin Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bu sene o kadar kış yaşadık kı baharı pek sevmeyen ben bile bayram edasındayım. 1 2 Yorumla RedMaNia +1 yıl inş sıcaktan yanmayız ksdljf Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @RedMaNia inşAllah😅 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Bahar gelince içim huzur buluyor mutlu oluyorum yeniden doğmuş gibi onun harici bişey yok 1 2 Yorumla LeylaQ +1 yıl açan çiçekler helee Yorumla Cevap sahibi +1 yıl evet keşke herzaman böyle olsa Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Haz peşinde koşarken arkamdan bununla yakala beni caniiim tabi ki etkinliiiik 1 1 Yorumla BaşakBuse +1 yıl hahaha harikka ben de öyleyim Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Tatili çok özledim bir an önce tatile gitmek istiyorummmmm❤️🥰🥰🥰 1 1 Yorumla Red-wine +1 yıl ayy evet ya ben de Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kesinlikle sevgilimle dışarıda vakit geçirmek isterim🤪 ama KPSS adlı bir derdim var ne yazık ki🥺🥺 1 4 Yorumla Journalci +1 yıl Başarılar arkadaşım 🙏 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Teşekkürler Yorumla LeylaQ +1 yıl başarılarrr Yorumla 1 yorumu gör Cevap sahibi +1 yıl Teşekkür ederimmm 🤩 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yazı İzmir’de geçirdiğim için hiç sevmiyorum çok sıcak oluyor baygınlık geçiriyoruz 1 1 Yorumla LeylaQ +1 yıl zor valla he :D Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Gelgitli Havalar gibi Bazen yağmur bazen güneş 1 2 Yorumla Red-wine +1 yıl ruh halin mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Çok iyi , baharı severim.Çok sıcak bana iyi geliyor 1 1 Yorumla Red-wine +1 yıl benim de enerjim yerine geliyor valla Yorumla
serminakx Takip Et Xper 4 Yaş: 42 +1 yıl bahar geldimi insanın içi kıpır kıpır oluyor vallahi 1 1 Yorumla LeylaQ +1 yıl katılıyorum çıkıp çıkıp gezesim geliyor Yorumla
adararen Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Sıcak iyi güzel de bu sene pek bir şey göremedik daha. 0 0 Yorumla
KahveSacliHeRif Takip Et Master Yaş: 35 , eic 46% +1 yıl her şıktan kendımden bır parca var hangısını seceyım kı sımdı.. 0 0 Yorumla
AfrikaLeoparı Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Tatil planı yapanlardanım bakalım duruma göre düşünüyoruz bir şeyler 0 0 Yorumla
polisgazi Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl D... Diyorum 😈 yani bi bahar gelse bir de eşim olsa... 🤣 0 2 Yorumla SevDaM +1 yıl bulursun umarım Yorumla polisgazi +1 yıl Teşekkür ediyorum ama kimse de gelmek istemiyor 🤣 Yorumla
kralkaan34 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Mutluluğun nirvanasına ulaşıp, gülücükler saçan bir Pollyanna olurum. 0 0 Yorumla
Furkilendin Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 89% +1 yıl Bahar yaz fark etmez okey varsa affetmezzzz bu haz. d 0 0 Yorumla
schrodçg Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 35% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 543 cevap paylaştı. Dur daha dur daha bakiriz 😂 daha siftah etmedik hayatımda da kimse yok öyle 0 0 Yorumla
ffurkan_tarhan Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 77% +1 yıl Yaz Geldi Artık Tatil Başladı Hadi Bakalım Bu Yaz Başımıza Neler Gelecek 0 1 Yorumla RedMaNia +1 yıl hahaha bakalım ne badireler atlatacağız Yorumla
EmirAdakul Takip Et Master Yaş: 24 , eic 59% +1 yıl D şıkkı seçtim en sonun da aldıracaksınız bana nirvanayı 😃 0 0 Yorumla
Baranliveme Takip Et Guru Yaş: 47 , eic 72% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 976 cevap paylaştı. Bahar hayatın doğa ile birlikte yeniden canlanması demek 0 0 Yorumla
bastiyan Takip Et Yoda Yaş: 48 +1 yıl Evet Ama tatil yüzünden, belki eğlenceli olabilir idi ama yok 0 1 Yorumla Red-wine +1 yıl neden yok Yorumla
benbircezveyim Takip Et Guru Yaş: 42 +1 yıl 38 yıllık cinsel perhizin içindeyim evlensem herhalde bir hafta yataktan çıkmam 0 1 Yorumla kanatan +1 yıl 38 yıllık mı :D Yorumla
hhangoverr Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl İçime bahar getiren sıcacık eden kıpır kıpır eden bir sevdiğim var zaten @anteros35 ❤️ 1 1 Yorumla Anteros35 +1 yıl <3 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Hiç de kıpır kıpır değil içim. Millet tatillerde öpüsücek sevişicek eğlenicek ben de m*l ma*l havuzda yüzüp sap sap zaman geçiricem xD 0 0 Yorumla
Bitirim10 Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Bahar mi hava buz şakir şakır yağmur yağıyor kış geldiiii 0 2 Yorumla RedMaNia +1 yıl gelecek inş bahar da :D Yorumla Bitirim10 +1 yıl Hadi inş😂 Yorumla
ozgur00000 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Baharı takip eder sıcak sevmem istisnalar hariç. 😏 0 0 Yorumla
bahtsizbedevi125 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Bahar her şeyi tetikliyor özellikle güzel ateşli geceleri 0 0 Yorumla
fbk94 Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Yani görevdeyim hâli hazırda benim için yaz zor şimdilik#Hükümdar 0 2 Yorumla SevDaM +1 yıl hadi ya üzüldüm ne görevi Yorumla fbk94 +1 yıl Askerlik 🙃 diyeyim şimdilik geri kalanı kısıtlı bilgi Yorumla
kaptanpırays Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl boşalamama sorunu yaşayan erkekler için ısıtıcılı kondomlar birebir 1 0 Yorumla
HardFastFierY Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 499 cevap paylaştı. İlk etapta rutin yazlıkçılık bir kaç gün aile ile geçirdikten sonra tabiki ege nin tadını çıkarıcam 🥰 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl B) Mutluluğun nirvanasına ulaşıp, gülücükler saçan bir Pollyanna olurum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yaz ayını seviyorumAma nerede bu ekonomik durumda tatil 0 1 Yorumla RedMaNia +1 yıl biraz zor yaparız tatil Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kışı seven biri olarak bahar gelince istemsiz agresiflesiyorum maalesef 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl O değil de burdaki fenomenler kadar işsiz başka bi güruh görmedim!1!1! 0 0 Yorumla
Engellideğilim Takip Et Xper 3 Yaş: 45 +1 yıl Bahar geldiğinde içim kıpır kıpır oluyor, sanki güvercin iler parça ekmek için kavga ediyorlar gibi. Her neyse kısacası muazzam bir his. 1 1 Yorumla RedMaNia +1 yıl yeni umutlarr Yorumla
cnklc Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 454 cevap paylaştı. Kala kaldım kışın ortasında yine ben kış mevsimini seviyorum 0 2 Yorumla Red-wine +1 yıl kış sevilmez ya Yorumla cnklc +1 yıl Sevilir ben cok seviyorum Yorumla
xxxLoneWolfxxx Takip Et Xper 6 Yaş: 39 +1 yıl Yeniden ve her zaman olduğu gibi GYM'e başlayacağım :) 0 1 Yorumla Red-wine +1 yıl geç bile kalmışsın başla daha fazla geciktirmeden bence Yorumla
sseyfo Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Ruhum sizlere ömür şeklinde bir hali var önce baharı bir görelim tam da 0 0 Yorumla
OnIyGodCanJudgeMe Takip Et Yoda Yaş: 27 +1 yıl Bahar gelsinde polen alerjisi baş gösterdimi hapı yuttuk 0 1 Yorumla SevDaM +1 yıl ayy çok kötü alerjik olması Yorumla
narkoz21 Takip Et Xper 4 Yaş: 42 +1 yıl Bahar da çiçek açan ağaçlar gibi düşünelim.. ağaçları sulayalım kurumalarına izin vermeyelim bol bol seks yapalım.. 😉 0 1 Yorumla RedMaNia +1 yıl erik ağaçları çok hoş Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Ben sonuna kadar tatilciyim ya, ucuz olsun lüks olsun fark etmez yeter ki ayağım suya girsin :D Tüm kış hayalini kurdum bu yazın asla kaçarı yok yani
seni o kadar iyi anlıyorum ki..
Soğuklardan nefret ediyorum valla bir an önce yaz gelse de Pollyanna suratım oraya çıksa. :D Ben kesinlikle mutluluk canavarına dönen biriyim yazları
hahaha harikassınn
geliyo herhalde yavaş yavaş
Bu sene o sene diyorum ve tüm etkinliklere bilet alıyorum. 😎 Bu yaz tam bir etkinlik perisi olacağım gibi duruyor
bizimle de paylaş gideceğin yerleri
ahhaha ben de etkinlik canavarı modumu açtım sonuna kadar
Geçen sene tatile gidememiştim ama bu sene aşırı hevesliyim, şimdiden başladım tatilimi planlamaya🌞🌊🌴
ben de aynı moddayım biliyo musun
inşallah gideriz :D
ben de o kadar çok istiyorum ki tatile gidebilmeyi
o kadar hasret kaldım ki etkinliklere, valla tüm yazımı o etkinlik senin bu etkinlik benim dolaşarak geçireceğim kendime söz verdim🤩
ben de tatile gideceğimle ilgili verdim aynı sözü
bakıyorum ben de fiyatlara :D
bu görüşe tek diyeceğim şey evet evet evet😂
bahardan hoşlanmıyorum tüm alerjilerim ortaya çıkıyor.
ayy çok kötü ya geçmiş olsun..
burada bana uygun secenek yok ama vaktim oldukca gezmeyi eglenmeyi seviyorum
gezmeyi ben de çok severim
Baharın gelişinden bile haberim yoktu bu soruyu görene kadar
hahaha hadi canım
Tatil planım çoktan ayarlandı bile tatil insanıyım ben arkadaş😅😅
yya nereye gidiyosun bu yaz
Burnum baya kıpır kıpır alerjiden, koparıp atıcam az kaldı
kadrdaşım ya sorma bende de alerjik ribşt var hapşurmaktan ve burun tıkanıklıgından bıktım
Pek içim kıpır kıpır değil zor hastalıkli uzun bı kış geçirdim
g. o
Sosyalleşmelerim fazla olur ama maalesef şu an buz gibi hava dışarı çıkasım gelmiyor :D
Aslında hiç bişey yapacak gücüm yok sadece uyumak istiyorum
bazen ben de öyleyim ya
Baharı severim ya. Börtü böcek, açık hava. Tam piknik yapmalık.
ayyy iyice ısınsa da hava gitsek pikniğe
Çok güzel olur, özledik baharı
mangal yapsak :D
Benim için yaz demek mutluluk demek, beni her an her yerde Pollyanna olarak görebilirsiniz yani :D
ayy ben de öyleyim havalar ısındı mı başlıyo yüzüm gülmeye
ayyy evett
Baharın yağmurlu havaları mükemmel oluyor yazı çok sevmem açıkçası, sıcak her zaman sevilmiyor :d
ben de seviyorum ya hava sıcak ama hafif esinti var çok güzel
Sıcak severim istisnalar hariç.
Soğuğu hiç sevmem.🤮
Aynen bende
Mutluluğun nirvanasına ulaşıp, gülücükler saçan bir Pollyanna olurum. 😍
İhtiyacım var
Sıcak çok sıcak. Sıcak daha da sıcak olacak bu geceeeeeee
Şarkı sözü degilmiydi ya bu😅
Kitap film dizi, kitap film dizi... benim için yazın tadı başka türlü çıkmaz
önerilerini bizimle de paylaş valla
Kitap film önerisi falan mı
Sıcak anlar dışında pek yazdan hoşlandığım söylenemez ama Nirvana sayesinde her anı en sıcak haliyle yaşıyorum🤩
alev aldı buralar bu yorumdan sonra :D
Ne güzel.
hahaha süpersin
Bu sene o kadar kış yaşadık kı baharı pek sevmeyen ben bile bayram edasındayım.
inş sıcaktan yanmayız ksdljf
@RedMaNia inşAllah😅
Bahar gelince içim huzur buluyor mutlu oluyorum yeniden doğmuş gibi onun harici bişey yok
açan çiçekler helee
evet keşke herzaman böyle olsa
Haz peşinde koşarken arkamdan bununla yakala beni caniiim tabi ki etkinliiiik
hahaha harikka ben de öyleyim
Tatili çok özledim bir an önce tatile gitmek istiyorummmmm❤️🥰🥰🥰
ayy evet ya ben de
Kesinlikle sevgilimle dışarıda vakit geçirmek isterim🤪 ama KPSS adlı bir derdim var ne yazık ki🥺🥺
Başarılar arkadaşım 🙏
Teşekkürler
başarılarrr
Teşekkür ederimmm 🤩
Yazı İzmir’de geçirdiğim için hiç sevmiyorum çok sıcak oluyor baygınlık geçiriyoruz
zor valla he :D
Gelgitli
Havalar gibi
Bazen yağmur bazen güneş
ruh halin mi
Evet
Çok iyi , baharı severim.Çok sıcak bana iyi geliyor
benim de enerjim yerine geliyor valla
bahar geldimi insanın içi kıpır kıpır oluyor vallahi
katılıyorum çıkıp çıkıp gezesim geliyor
Erkekler Ne Diyor
Sıcak iyi güzel de bu sene pek bir şey göremedik daha.
her şıktan kendımden bır parca var hangısını seceyım kı sımdı..
Tatil planı yapanlardanım bakalım duruma göre düşünüyoruz bir şeyler
D... Diyorum 😈 yani bi bahar gelse bir de eşim olsa... 🤣
bulursun umarım
Teşekkür ediyorum ama kimse de gelmek istemiyor 🤣
Mutluluğun nirvanasına ulaşıp, gülücükler saçan bir Pollyanna olurum.
Bahar yaz fark etmez okey varsa affetmezzzz bu haz. d
Dur daha dur daha bakiriz 😂 daha siftah etmedik hayatımda da kimse yok öyle
Yaz Geldi Artık Tatil Başladı Hadi Bakalım Bu Yaz Başımıza Neler Gelecek
hahaha bakalım ne badireler atlatacağız
D şıkkı seçtim en sonun da aldıracaksınız bana nirvanayı 😃
Bahar hayatın doğa ile birlikte yeniden canlanması demek
Evet Ama tatil yüzünden, belki eğlenceli olabilir idi ama yok
neden yok
38 yıllık cinsel perhizin içindeyim evlensem herhalde bir hafta yataktan çıkmam
38 yıllık mı :D
İçime bahar getiren sıcacık eden kıpır kıpır eden bir sevdiğim var zaten @anteros35 ❤️
<3
Hiç de kıpır kıpır değil içim. Millet tatillerde öpüsücek sevişicek eğlenicek ben de m*l ma*l havuzda yüzüp sap sap zaman geçiricem xD
Bahar mi hava buz şakir şakır yağmur yağıyor kış geldiiii
gelecek inş bahar da :D
Hadi inş😂
Baharı takip eder sıcak sevmem istisnalar hariç. 😏
Bahar her şeyi tetikliyor özellikle güzel ateşli geceleri
Yani görevdeyim hâli hazırda benim için yaz zor şimdilik
#Hükümdar
hadi ya üzüldüm ne görevi
Askerlik 🙃 diyeyim şimdilik geri kalanı kısıtlı bilgi
boşalamama sorunu yaşayan erkekler için ısıtıcılı kondomlar birebir
İlk etapta rutin yazlıkçılık bir kaç gün aile ile geçirdikten sonra tabiki ege nin tadını çıkarıcam 🥰
B) Mutluluğun nirvanasına ulaşıp, gülücükler saçan bir Pollyanna olurum
Yaz ayını seviyorum
Ama nerede bu ekonomik durumda tatil
biraz zor yaparız tatil
Kışı seven biri olarak bahar gelince istemsiz agresiflesiyorum maalesef
O değil de burdaki fenomenler kadar işsiz başka bi güruh görmedim!1!1!
Bahar geldiğinde içim kıpır kıpır oluyor, sanki güvercin iler parça ekmek için kavga ediyorlar gibi. Her neyse kısacası muazzam bir his.
yeni umutlarr
Kala kaldım kışın ortasında yine ben kış mevsimini seviyorum
kış sevilmez ya
Sevilir ben cok seviyorum
Yeniden ve her zaman olduğu gibi GYM'e başlayacağım :)
geç bile kalmışsın başla daha fazla geciktirmeden bence
Ruhum sizlere ömür şeklinde bir hali var önce baharı bir görelim tam da
Bahar gelsinde polen alerjisi baş gösterdimi hapı yuttuk
ayy çok kötü alerjik olması
Bahar da çiçek açan ağaçlar gibi düşünelim.. ağaçları sulayalım kurumalarına izin vermeyelim bol bol seks yapalım.. 😉
erik ağaçları çok hoş