Cinsel Yaşam Orgazm olunduğu halde oral sekse devam edilmeli mi? (Sayfa 2) Ummtşşş Takip Et FenomenGuru Yaş: 46 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 115 Orgazm olunduğu halde oral sekse devam edilmeli mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 16 kişi beğendi
TicTacJoe Takip Et Xper 7 Yaş: 46 , eic 83% +1 yıl Kısa bir müddet daha devam edilebilir. 1 0 Yorumla
delidayı0234 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 39% +1 yıl Evet devam edersin tabi miden bulamıyorsa 1 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Ben oral yaparken devam ediyorum başımı itse de 1 0 Yorumla
Soyersoyer Takip Et Master Yaş: 38 , eic 50% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Sağlam mide lazım bunun için 🤮🤮🤣🤣 1 0 Yorumla
qudubed Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 61% +1 yıl Edilmeli tabi oral bir ayrıcalıklı zevktir. 1 0 Yorumla
nova92 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Sende bayagi oral seviyosun.. 1 2 Yorumla Ummtşşş +1 yıl Bana özel bir soru değil ki Yorumla nova92 +1 yıl 2 oldu oral soruna denk geliyorum da o yuzden soyledim yoksa seviyoda olabilirsin tabi ki cinsellik bu herkes sever.. Yorumla
Captive Takip Et Guru Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 507 cevap paylaştı. Dondurma eriyince yalamayı bırakıyor muyuz? 2 0 Yorumla
My_Dreams Takip Et Guru Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Partnerim istiyorsa devam ederim, onu bırakmam… 2 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Son damlaya kadar şart. 1 0 Yorumla
smurfff Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Hayır 4 5 Yorumla qudubed +1 yıl İçim geçti resmen 🤐 5-10 dk mı Yorumla B_berkan_N +1 yıl Sebep? Yorumla qudubed +1 yıl Yanlış yere gitmiş yorum 😂😂😂😂😂😂 Yorumla smurfff +1 yıl @qudubed fark ettim... Yorumla qudubed +1 yıl 😅🙏 sory Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. Yani o kisiden kisiye degisir 0 0 Yorumla
A_S_İ_L Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Devam ettiğim doğrudur ama ısrarcı değilimdir 0 0 Yorumla
magnumelegant Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Edilir diyenler cinselligi klavyede yasayanlar 1 0 Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Yapamazsın ki yaptiramazsin 1 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Abartmaya gerek yok 3 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. partnerim isterse devam ederim 1 0 Yorumla
Soo-jin Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl edilmemeli 2 1 Yorumla qudubed +1 yıl Deneyimsiz olduğu okadar belli ki 😅 Yorumla
Mtk1461 Takip Et Xper 4 Yaş: 42 +1 yıl ederim vakumlamaya devam 2 1 Yorumla Mtk1461 +1 yıl Ah ah emzik emer gibi 😅 Yorumla
masumcocuk34 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 30% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. ben ederim <3 1 0 Yorumla
Görüncekadamlar Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 43% +1 yıl Edilmemeli 1 1 Yorumla B_berkan_N +1 yıl Sebep? Yorumla
__Captain__ Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Kesinlikle zaten devam edince nirvanaya ulaşılıyor 1 0 Yorumla
gkhofficial Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 71% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Kesinlikle edilmeli 1 0 Yorumla
StayClimax Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ziyan edilmemeli. 1 0 Yorumla
Bilginbi Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 484 cevap paylaştı. Evet edilmeli 1 0 Yorumla
cagınkaraman Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 53% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Evet 1 0 Yorumla
038kys038 Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Eriyip bitene kadar devam. 1 0 Yorumla
yanlizkurt8434 Takip Et Guru Yaş: 42 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Evet devam etsin ki ağzında büyüsün 0 0 Yorumla
ejderiderya Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 632 cevap paylaştı. Bayılana kadar 😂 2 0 Yorumla
Esmeeerr-47 Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 932 cevap paylaştı. Biraz ara verilmeli 2 0 Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Evet olabilir 1 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. ben yaparım 1 0 Yorumla
Gececi25 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 +1 yıl Edilmeli bence 2 1 Yorumla Gececi25 +1 yıl @Moonlight002 👍 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
102Cevap
Kısa bir müddet daha devam edilebilir.
Evet devam edersin tabi miden bulamıyorsa
Kesinlikle dewam...🏁🏁🏁
Ben oral yaparken devam ediyorum başımı itse de
Sağlam mide lazım bunun için 🤮🤮🤣🤣
Yetmediyse evet ben ederdim
Edilmeli tabi oral bir ayrıcalıklı zevktir.
Bir zaman beklenmeli bence
Doymadıysam tabi ki 😏
Sevişmenin sırası olmaz ki
Sende bayagi oral seviyosun..
Bana özel bir soru değil ki
2 oldu oral soruna denk geliyorum da o yuzden soyledim yoksa seviyoda olabilirsin tabi ki cinsellik bu herkes sever..
Dondurma eriyince yalamayı bırakıyor muyuz?
Partnerim istiyorsa devam ederim, onu bırakmam…
Son damlaya kadar şart.
Hayır
İçim geçti resmen 🤐 5-10 dk mı
Sebep?
Yanlış yere gitmiş yorum 😂😂😂😂😂😂
@qudubed fark ettim...
😅🙏 sory
Zaten olay devam edince basliyo
Yani o kisiden kisiye degisir
Devam ettiğim doğrudur ama ısrarcı değilimdir
Bence bu soruyu biraz daha açmak lazım.
Saatlerce yapılması sıkıcı olur