Genelleme yapmadan kendi hesabıma yorum yapayım. Benim için partnerimin oral yapması çok zevk verici birşeydir. Özellikle orgazmı onun dudakları arasında yaşamışsam spermlerimi yutup penis başını ağzından hiç çıkarmadan emmeye devam etmesi bende harika bir zevk yaşatır. Ben dur diyene kadar devam etmesine bayılırım. Dur demenin zamanına gelince gözümün önü kararıp başım dönmeye başlayınca diğer bir deyişle zevkten bayılacak gibi olduğumda dur derim.
ben devam ediyorum. çünkü bir kadına tek orgazm yeterli gelmez. vajinal kasların ritmik çalışmaya başlaması sıvı salınımının normale binmesi için birden fazla orgazm olmalı.
orgazm olmamış bir vajina ilişkide gevşeklik hissi verir. o nedenle erkekler hep kadınları suçlar. halbuki kendi beceriksizliklerinin sonucu
Eger ki ben oral yapiyosam orgazm bile olsa dur demezse devam ederim orala... eger ki partnerim yapiyorsa ona kalmis.. devam etmwk isterse dur demem devam edebilir... ben seviyorum oral yapmayi...
Ben nasil ki yiyorsam gelenleri beninkileride yemesini isterim çokda hosuma gider agzinda beyaz dudaklarinda beyaz beyaz görmek hatta bu şekilde öpüşmüşlügüm var:))
Eğer ertesi gün tatil ise önce ön sevisme sonrası vajinal seks olmaksızın oral ile bosaltilmak 5 dakika sigara molasından hemen sonra ön sevisme oral ve vajinal seks ile boşalmak sonra tekrar sigara molası ve varsa alkol yoksa çay. Ardından tekrar ön sevişme oral ve vajinal seks ve boşalma. Kapanışı ise bol opusmeli sevişme 😆😆😆
Partnerimden önce boşalmamaya özen gösteririm, eğer kontrolsüz bi boşalma yaşadıysam oral esnasında onu orgazma eriştirmeden bitmesini istemem. Ama ben onu oral yaparak boşalttıysam onun devam etmeyi isteyip istemediğine bağlı :)