+1 yılYani kadına oral seks yapılıyorsa devam edilebilir çünkü bir çok kez boşalır kadınlar malum 😃 Erkek orgazm olduktan sonra devam edilmesi bence saçma, en azından bi süre ara verilmesi gerekir sonra dilerlerse devam etsinler tam gaz.. Keyifli geceler efenm 🥃
102 Yorumla- +1 yıl
😃😃 ahaha tercih meselesi tabi ki 🤭
En İyi Cevaplar
+1 yılEğer eliyle mansturbasyon tarzında parmağını ucuna değdirirse aşırı rahatsız edici olur.
Ama dili yumuşak olduğu için ucunda hafifçe dil gezdirmesi zevk verir. Birde bende boşalınca hemen zevk gitmiyor en az 1 dakika daha devam edilince asıl zevk alıyorum.
Kadınlar da o sorun yok birden fazla boşalma şansı olduğu için, dolu dolu bayıla bayıla devam edilmesini isteyebilir. Henüz hayatımda biri yok ama o fırsat olursa denemek isterim özellikle karşılıklı oral, 69 pozisyonu fena olur. 😁11 Yorumla- +1 yıl
Eig için teşekkürler 🙂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
101Cevap
+1 yılBu konuda kadınlar için devam edilebilir zevk almaya devam eder kadınlar birden fazla bosalabiliyorlar lakin erkekler boşaldıktan sonra penis ucu hassaslasır ve o ucundaki arka damar sinrileri acıyla karışık farklı hisler verebilir çoğu erkek bundan hic memnun olmaz yani erkek için beklenmeli kadın için devam edilebilir🖤
90 Yorumla
+1 yılEğer kadına yapılıyorsa devam edilir erkeğe yapılıyorsada devam edilir ama boşaldıktan sonra yaklaşık bir dakika filan saha yapmak gerek sonra biraz dinlendir kendini toparladıktan sonra tekrar devam.
82 Yorumla- +1 yıl
Master olum adam
+1 yılİstek varsa devam edilir de yok valla bırakmam devam edicem ölümü gör şeklinde olmaz tabii.😄
136 Yorumla- +1 yıl
Hehe😄
- +1 yıl
Sizden beklendiği gibi yine her konuyu mizaha bağlıyorsunuz :D Pes doğrusu madam :D :D
- +1 yıl
@HoyratŞair tabiatım bu sağolun 😌🌸
Biz erkekler bosaldigimiz zaman penisimiz çok hassaslastigi için partnerimizin orala devam etmesi bizi huylandiriyor.
Ama erkek olarak kadinimiza orala devam etmek en güzeli.
Özellikle klitoris i dudaklarimizin arasına alıp lolipop gibi emmemiz lazim.40 Yorumla
+1 yılBana göre devam edilir. Boşaldıktan sonra da erkeği kıvama getirmek için penisini elime alır ve hazırlarım tekrardan.. Sonra sekse devam ederiz böylece..
33 Yorumla- +1 yıl
@Metee011 tüh
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle devam edilmeli boşalınca aşırı hassas oluyor penisim normalden çok daha fazla zevk alıyorum sertleşme gidene kadar yapılmasını isterim ama yapmayana da yatakta yap demesi saçma kaçıyor yatacağım kişi bunu bilip veya düşünüp yapabilir mi bilemem
Daha önce çok yaşadım bu durumu tam boşalmışım diyorum devam ettiricem bi bakıyorum hemen lavabo aman git yıkan spermler asit zaten aw10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Kadın için bir daha, bir daha hatta bir dahası için devam edilebilir. ama erkek için aynı şeyi söylemek çok büyük yalan olur ( şayet çok uzun bir ara seks yapılmadı ise ya da çok kuvvetli bir uyarıcı alınmadı ise.).
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılDevam edilmesi kadında mükemmel bir haz hissettirir. Ve salgıladı sıvının oral ile hissedilmesi erkeğinde daha da haz almasını sağlar
13 Yorumla- +1 yıl
Sizin düşünceniz nedir bu konuda peki?
- +1 yıl
Haklısınız doğru düşünüyorsunuz.
+1 yılKaçıncı Orgazm dan sonrasını soruyorsun. Bi de devam eden isyor mu? etmek isteyen istiyor mu? devam etmesini isteyen var mı? bir de bu sorulara cevap versen... daha kolay cevaplardık!
63 Yorumla- +1 yıl
Ay pozisyonu da söylesin bir de. Pek saçmalamışsın anlaşılmayacak ne var bunda genel cevapla geç.
Cinsel Yaşam konusunda 472 cevap paylaştı. Bizim kültürümüzde Hayııırr.. ama avrupa, da farketmiyor zevk duyuyor Kadınlar o dölleri içerkenn😉 yani bu ne demek kişiden kişiye Ülke, den ülkeye genel olarak değişiyor😉Bizim kìzların pek tercih ediceğini pek sanmıyorum..
20 Yorumla
+1 yılBen partnerim için orgazm oldugu halde oral sexe devam ediyorum ve bu sefer titreyerek müthiş bir şekilde boşalıyor
50 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 361 cevap paylaştı.
+1 yılNacizane tecrübeme dayanarak;
-Erkek için: Erkek boşaltıktan sonra hemem yapılmaması gerekir kadınlar gibi üst üste organzm olamıyor penis ucu hassaslaşınca tuhaf bir hassasiyet oluyor acı veya gıdıklanma arası bişey...
-Kadınlar için : kadınlar üst üste defalarca boşabildiği için devam edilebilir kadınlar erkeklere göre daha geç boşalır bunuda göz önünde bulundurmak gerekir orala dikkat edin te izlenmedem emilmesi ağız hastalıklarına yol açıyor.
Sağlıklı günler dilerim...10 Yorumla
+1 yılDevam edilmeli evet. Çoklu orgasm ile zevki daha da katmerlemek ânı daha iyi geçirmeye neden oluyor. 🙃🙃
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Nooo.. Orgazmdan sonra biraz ara verilip eller tende gezerken biraz flörtüz temaslar, güzel sözler.. vs olabilir.
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılErkeklerde bir süre daha devam edilebilir kadınlarda biraz hassasiyet çok arttığı için bazen zor olabiliyor
30 Yorumla En az üç kez boşaltmadan bırakmaz adeta sülük gibi yapışır ama o esnada s kine elümi
62 YorumlaDevam edeceksin ki kadın zincirleme orgazma geçsin, gözleri kaysın, tir tir titresin lütfen dur diye sayıklasın ama bi yandan da durmaman için kafanı bastırsın
10 Yorumla
+1 yılBence bu kikilere gore degisebilir ama insan orgazm oldugu halde hala yangini yerinde ise ve halen icindeki cinsel istek ve arzulari devam wdiyorsa edilebilir tabikide
10 Yorumla
+1 yılBazı kadınlara orgazm sonrası dokunamazsın bile😀 tekme atabilir
40 YorumlaHımmm derin bir soru aslında karşımdakini ne kadar tatmin olmuş görmek istiyorum ona bağlı bir keer başladınmı durulmuyor ama😛
20 YorumlaBence oral olmadan seks anlamsız ve devam edilebilir.
30 YorumlaPastanın üstündeki krema gibi olur. Bence devam edilmeli
30 Yorumla
+1 yılKesinlikle devam edilmeli o anki tekrar zevkle kalkması inlemesi harika his veriyor
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 902 cevap paylaştı. Ya bu bence kişilere bağlı 🙄 nasıl keyif alınıyorsa öyle devam edilmeli ya da bir mola verilmeli ya da bitirilmeli 🙂
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 798 cevap paylaştı. Ya şu enişteyi uyandır artıh, kendini yiyeceğne onu ye bitir, bak bakalım nasıl tepki veriyor. Bencesini yaz, bizde büleh🙂
10 Yorumla
+1 yılYaa benim deneyimim yok pek ama ben çok fena oluyorum orgazm sonrası. Dokunma bile dokunamıyorum aşırı his oluyor.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılOrgazm esnasında kadın yalanmaya devam edilirse müthiş olur
20 Yorumla
+1 yılKadinin orgzmindan sonra tadi yalamaya devam etmek zaten👅🤣
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 380 cevap paylaştı.
+1 yılEdilebilir o saf enerjinin sonuna kadar bitmesi lazım. Belki ikinci tura bile başlanabilir.
20 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 579 cevap paylaştı. Kesinlikle. Ben devam ederim çünkü kadın peş peşe bir kaç kez oluyor. 😉
21 Yorumla
+1 yılcok az ara verip yeniden oral ile sertlestirip sekse devam👌👌😍
20 Yorumla
+1 yılKadinlar devamini istiyor bizdeyse bosalma sonrasi hassiyet farkli oluyor kadinlara gore aci degil ama farkli bi uyarilma hissediyoruz devam etmek sorun olur mu asla ama resmen kivrandiriyor bi sure boyunca alisana kadar
00 YorumlaDurmak yok!
Dil yorulana
Vajina son damlasını akıtana dek devamm! ;)
50 Yorumla
+1 yılSen neler soruyosun böyle bunların hepsini yapacak biri nerde. Evet soru nun cevabı kocaman bir evet.
10 Yorumla
+1 yılOlabilir olmuyabilir ama magazin doluysa Magnum derim...
10 Yorumla
+1 yılbayılıyorum 30 yaş ve üstü kadınlara ya oraldan iğrenmeyen bir tek onlar kaldı
11 Yorumla- +1 yıl
genç severim fakat bizimkilerde iş yok desene 😂
- Cinsel Yaşam konusunda 561 cevap paylaştı.
+1 yılElbette bu durum şehvetin hala dinmediğini hisettirir
10 Yorumla Yeter artik çok aciyoooo
Dese de..
Aldirmam
Basarim girbaci ölümüne😝10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ben yapamam. Erkek bitti mi yapamaz. Benim düşüncem.
10 Yorumla
+1 yılEdilebilir bi sakıncası yoktur
111 Yorumla
+1 yılİsde bu bir ömre değer ama. Bunu ben istediğim. İçin değil partneri in kendi istediği ve zevk aldığı için yapması gerekir ki bundan iki tarafta büyük zevk alsın
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılKadın seviyorsa devam edilebilir. Kadının tepkisi önemli bence.
11 Yorumla- +1 yıl
Şunu da belirtmek isterim. Klitorise nazikçe yaklaşıp hafif dil hareketleriyle uyarmak gerekli.
+1 yılBeni rahatsız ediyor, bir sigara içip bir kaç kadeh içmekte fayda var.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yıl5 ten sonra mı. Olabilir 😀
Erkek bağlı ise olabilir ama yoksa hassalıktan kıvranır durur. kahkaha vs 😂10 Yorumla
+1 yılBırlesme anından daha fazla zevk veren bır durum devam edılebılır
10 YorumlaEn güzel yeri sonrası devam
24 Yorumlazekle yapılırsa devam edilir. kadın nasıl isterse öyle yapmalı
00 YorumlaEdilebilirde edilmeyebilirde secim partberler arasinda istek arzuya bagli
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılBence edilebilir. Onun zevki ayrı olur diye düşünüyorum
00 Yorumla
+1 yılBelki 5-10 dk devam edilebilir
51 YorumlaEski karım boşaldıktan sonra yalamaya devam ediyordum 😊
10 YorumlaEşim orgazm olmasına rağmen ben devam ediyorum orale, sıkıntı yok bizde.
10 YorumlaUzatmalar oynanabilir djdjdj
110 YorumlaDille temizlenmeli
131 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 632 cevap paylaştı.
+1 yılTekrar kendine gelene kadar devam edilmeli
20 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 896 cevap paylaştı. Et et arkası arkasına kuruyan kadar devam
20 Yorumla
+1 yılTabikide devam edilmeli
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBu oralı yapanın keyfine göre değişiyor.
20 Yorumla
+1 yılEdilmeli. Edilmeli.
Ohyş...20 Yorumla
+1 yılHer gece tek atış en güzeli be kardeşim
10 Yorumla- Devamını Gör (55)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler