4 yıllık kurs geçmişim arapçam ve hafızlığım var bakma açık olduğuma aynı zamanda tıp okuyorum ve bu hem sağlık açısından zararlı hemde kitap hadis ilmihal gibi kitaplarda haram olarak geçiyor eş falan alakası yok :) yinede fikrinizi sunduğunuz için teşekkür ederim
Diş kırılmaları, yanak da bulunan ince tabakalarda olan hücreler, deri zedelenmesi, dil ezilmesi, damak hücre ezilmesi, boğaz zedelenmesi ve bunların daha niceleri bunlar birkaç şey, en önemlisi ise çok ama çok sağlıksız ve hijyenik değil idrar çıkartan yolun nasıl mikrop saçtığını ve ne tür hastalıkların meydana çıkardığını biliyor musun? Bu ezilmelerin düzelmesi toplan 1 ay sürüyor anlıyacağın dilden yazmaya çalıştım tıp dilinde konuşsam anlaması senin için zor olurdu bence gayet açıklayıcı konuştum, iyi günler dilerim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
saplantılı bir oral hastası olarak bayılırım.. yapmasını daha çok severim.. gün boyu sıkılmam yapmaktan açıkcası.. harika bir zevk ve keyif
Müslüman mısın Bilmiyorum haram ama sana kalmış sadece söylemek içimden geldi
Müslümanlık da pp de giyindigin giyinmek de haram
Müslüman olduğu mu kim söyledi knk ben Müslümanım demedim müslümansan böyle dedim
😂😂😂 Müslüman olmadan Müslümanlığı hatırlatan bir arkadaş. Nasıl bir paradoks bu
Neyse kolay gelsin size
Eyw işimiz
Yalnız haram değil tabi eşinle yapıyorsan. Yanlış bilgi yaymayalım lütfen 😅
4 yıllık kurs geçmişim arapçam ve hafızlığım var bakma açık olduğuma aynı zamanda tıp okuyorum ve bu hem sağlık açısından zararlı hemde kitap hadis ilmihal gibi kitaplarda haram olarak geçiyor eş falan alakası yok :) yinede fikrinizi sunduğunuz için teşekkür ederim
Çok konuşuldu tartışıldı bu. Haram olmadığı konusunda hem fikir olundu. Senin dediğin anal seks bence. O hem büyük haram hem de sağlığa zararlı
Ben zaten sabahtan beri anal yoldan ilişkiyi diyorum haram diye, oral yolda sağlıksız ve ezilmelere yol açıyor çok tehlikeli ama haram diyemem
Nerde ezilmeler oluyormuş
Ağız yolunda mı arka yoldan mı soruyorsun? Gerçi 2 taraftan da ezilmeler oluyor hem hijyen açısından çok hastalık kaptırır
Anal sağlıksız evet ama oralda nasıl ezilme oluyor
Diş kırılmaları, yanak da bulunan ince tabakalarda olan hücreler, deri zedelenmesi, dil ezilmesi, damak hücre ezilmesi, boğaz zedelenmesi ve bunların daha niceleri bunlar birkaç şey, en önemlisi ise çok ama çok sağlıksız ve hijyenik değil idrar çıkartan yolun nasıl mikrop saçtığını ve ne tür hastalıkların meydana çıkardığını biliyor musun? Bu ezilmelerin düzelmesi toplan 1 ay sürüyor anlıyacağın dilden yazmaya çalıştım tıp dilinde konuşsam anlaması senin için zor olurdu bence gayet açıklayıcı konuştum, iyi günler dilerim
Dişi kıracak sert değil şimdi bunda anlaşalım 😅
Kaçıncı yüzyılda yaşıyosun hala oral diyosun, yatakta sınırın varsa cinselliği bilmiyosun demektir
Şahsi düşüncem: mutlaka olmalı, bazen tek başına oralseks in düşünülmesi bile insanı ayeşlemeye yeter.
Evet, seks öncesi mutlaka oral yapıp, karşılığını da çılgın bir oralla mutlaka alırım.
Tabiki de olmalı yoksa tadı olmaz. Salatasız caciga benzer
Karıma iki günde bir yapıyorum vazgeçilmezimiz oldu
Ya bence olmalı süreyi uzatmak adına ama aceleyse durum başka
Kız isterse olur istemezse olmaz
Bence seksin olmazsa olmazı
Tabi tabi evet evet olmalı
Önemli bir uyaran Mümkünse olmalı
Olması mutluluk verir tabiki
yapmasa bile yaptırmalı
Hım hımmm kesin olmalı
evet emmesı lzm kadının off sen ıstermıydın
Hemde nasıl 😋😋