+1 yılBazı anlar vardır, tutkunun ve ihtirasın şiddetine kapılıp aniden sonuca ulaşma dürtüsü gelir.. Bence planlı projeli olmamalı seks.. O an insanın canı hangi aşamayı yaşamak istiyorsa onu yapmalıdır.. Bazen oral seksle bile kalabilir ilişki, bazen de her aşamayı sindire sindire yaşarsın.. Keyifli günler..
#smellsmoke170 Yorumla
En İyi Cevaplar
Oral seks önsevişme ile penetrasyon arasındaki köprü gibidir. Tahrik edip arzularını ateşledikten sonra seks yaşama isteğini en üst noktaya çıkartan dokunuştur. Cinselliğin verdiği hazzın tadını kıymetini bilen her partner bunu ister. 👒
214 Yorumla
+1 yılHayır mutlaka değil.
Baaı kadın oral isterken bazısı göğüs uçlarından etkileniyor. Yani bu partnere göre hareket etmeyi gerektiyor bunun gibiçok örnek var.
Ancak sekste sınırları zorlayabildiğim kadar zorlamayı sevmişimdir. En sonuna kadar ne isterse20 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Bakımlı ve tertemiz bir kadına oral yapmak emsalsiz bir sofrada ziyafet ile eş değerdir... Bu neden ile oral seks sexin olmaz ise olmazıdır.. Hayvanlarda çiftleşiyor öpüşmeden sevişmeden...
40 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
221Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılOlmalıdır
Ey KS benim sorularımı kaldırıyorsun şimdi bu gif durur ama yazdım bunu110 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bana göre cinsel ilişkide oral seks mutlaka olmalıdır. Ben çok seviyorum. Ama öncesinde birlikte bir duş alıp tüm vücudumuzu mis gibi tertemiz temizlemeliyiz.

♥️ Oral seks, bizim toplumda cinselliğin tabusudur, konuşulmaz yapılmaz ayıp sayılır. Aynı zamanda da hepimize
olağanüstü bir haz verfiğinden hepimizde müthiş bir merak uyandırır.
🤗 Partnerimizin vajina, vulva ve klitoris, penis ve anüsünü ağız ve dilimiz ile uyararak kışkırtmanın bir yoludur oral seks. Böylece partnerimizin tam manasıyla tadına bakmış oluruz. Partnerimizi tanıyorsak endişe edecek bir şey yok, rahat olun lütfen. İşin en güzel yanı da oral seks yaparak partnerimizle vücut sıvılarımızı fazlasıyla ağız yolumuzla paylaşırız ama asla hamile kalma olayı olmaz. Çok güzel ve heyecan verici değilmi. Birbirimizin karanlık yerlerini kışkırtıcı ve kuralsızca ziyaret ederek sıcak nefesimizle birlikte dilimizi kullanarak karşılıklı tatmin olmak çok farklı uçuk bir haz. Her ikilinin mutlaka bu seks oyununu denemesini şiddetle öneriyorum. Beğenmezseniz bir daha yapmazsınız olur biter. Fırsatı kaçırmayın derim ben.
#06romeo 😎40 YorumlaOkadar onemli degil ama gifi izleyince canim cekti aksama duş alayim esim anlar yalatmak istedigimi birde tuysuzse dayanamaz
Bende ona yaparim banyoda veya iliskiye gireriz once o dusa gider sonra ben giderim kendi elimle belini keseler arada elimle oynar onuda keselrim sonra baslarim yalayip emmeye zevkli ama tutupta illa agzina sokacam yalatacam diye sartimiz yok123 Yorumla- +1 yıl
Fatma abla güzel fantezi yaptin
+1 yılBenim için mutlaka olmalıdır
Çünkü şöyle bir şey var mesela partnerim bana oral yapıyor o an sadece benim zevk alamama odaklandığı için yapıyor bunu ve bunu bilmek bana acayip bir istek ve mutluluk getiriyor.
Yine ben ona yaparken de o aynı şeyleri hissediyordur her halinden belli olur zaten
bu kadar zevk veren bir şeyden mahrum kalmak saçmalık olur.192 Yorumla- +1 yıl
Haklisin
+1 yılSelam
Evet kesinlikle daha şiddetli ve tatmin edebilirlik oranı yüksek bir rahatlama için oral seks gereklidir.
#perso131 YorumlaOral sekssiz cinsellik olmaz ya hep bir tarafı eksik kalacaktır
90 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılOralll Oralll Oralll 🤤🤤🤤
Kesinlikle olmalı.
Ama partnerin istemiyorsa bunu uzatmanın da bir anlamı yok.50 Yorumla
+1 yılOlmazsa olmaz diyebilirim, partnerimi kontrolüm altına aldığım ve kontörülü ona bıraktığım anlar, göz göze bakıp zevk noktalarını keşfetmek ruhumu okşuyo, oralı normalden uzun tutmatı ve yalvartma fantazimi gerçekleştirmeyi severim genelde, oral her ilişkinin başında bi kaç kez ortalarda ve sonunda mutlaka yaşanmalı.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
u +1 yılİşini bilenler oralsiz cinselliğin, tuzsuz yemeğe benzediğini bilir.
240 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Yani bu iki tarafın da isteğine bağlı.. eğer istek arzu varsa olabilir cinselliğe ayrı tat katar diye düşünüyorum..😊
90 Yorumla
+1 yılOlmalı ama bazen ön sevişmede olabilir sadece ya da direkt bodozlama..
151 Yorumla
+1 yılOlmazsa olmazdır oral.. O ateşi harlamak lazım dille..
184 Yorumla- +1 yıl
@ecstasy11 evet boşaltabilir
- +1 yıl
Temiz bir bölgeyi kim istemez sulu sulu emmeyi
- Cinsel Yaşam konusunda 671 cevap paylaştı.
+1 yılSadece adama calismak doğru değil kandinin da mutlu olması gerekli
151 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBizim ülke daha çok eniklemek için seks yaptığından. Pek böyle şeyler bilinmez. ayının inde yaptığı gibi yapılır kadın erkek dassak gibi yatar sonra. İkisi de aynı bok püsür olur. Zıbarıp yatarlar. Cinsel hayatı en boktan olan ülkeler arasında 1. sıra türkiye.
61 Yorumla
+1 yılZorunlu değil ama bacaklarını açıp, ufak ufak dilletip aldığı zevkten partnerinin kafasını vajinaya iyice bastırmayı, partnerinin dili içini gıdıklarken bacaklarıyla partnerinin kafasını sıkıştırıp belini kaldıra kaldıra çığlık ata ata orgazm olmayı istemeyen bi hatun yoktur bence :)
50 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıloral oral oral bi aklıma bir anda orol bi geldi nedense ama soruna cevap verceksem de bence oral olmalı
111 YorumlaHayır mutlaka olmalı diye bir şey yok, fakat tutkulu bir ilişkide de şu olmalı veya bu olmamalı diye çerçeve belirtilmesi pek doğru gelmiyor bana. O an içinden geliyorsa istediğinden geri kalma. Yoksa zaten ilişkiyi de, zevki de öldürür bence bu kurallar
00 Yorumla
+1 yılBence olmalı. Asıl seks kısmından çok daha haz veren kısım orası. Dakikalarca zevk alınan bir şey
111 Yorumlaİpi bile iğneden geçirmeden önce yalıyoruz değil mi?
O yüzden iki tarafı da ilişkiye hazırlamak için istisnalar hariç olmalı diye düşünüyorum.50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmumkun oldugu her yerde olmalıdır. cok nadır es gectıgımolur
192 Yorumla- +1 yıl
Temiz bir bölgeyi kim istemez sulu sulu emmeyi
Gizli Üye(18-24)+1 yılkesinlikle olmalı bir defa oralla boşalınca çok rahatlıyorum... seksten daha çok zevk alıyorum
2311 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@lerner gifteki gibi çok yapıyoruz off işteyim yazmayayım görünce kötü oldum. esnek çalışmam var eksik saatlerimi dolduruyorum.
Cevap sahibi+1 yıl@lerner hafta sonu çalışmıyorum işe hergün 1.5 saat geç geldiğim için o saatlerimi dolduruyorum
Cevap sahibi+1 yıl2 yıldır sevgilimle yaşıyorum evli değilim ama evli gibiyiz sevgilim benim amirim.
Cevap sahibi+1 yıl@lerner sevgilim yönetici kart basmıyor ben 25 yaşındayım 34 o.
mutlaka olmalıdır diye bir durum yok.
çiftler bununla mutlu oluyor ve cinselliklerinin arasına bunu koyarak bir çeşit ekstra haz ve zevk almak istiyorlarsa bunu yapabilirler yoksa yapmayadabilirler.10 YorumlaMecburiyet yoktur olursa külfet olur severek yapmıyorsan anlamı yok. Olmayan ilişkilerde var.
51 Yorumla- +1 yıl
Olmadan da tadi olmaz ya
Gizli Üye(25-29)+1 yılYani ben bir kadın olarak bana yapılmasından asla hoşlanmam ama sevgilime muhakkak yaparım hele ki renk katsın diye en son cimcif bile yaptığımız olur ve yalamadık yer bırakmam. Mesela bazen sıkıcı olmaması için dudaktan başlar kulaklarına sonra boynuna kol koltuk altı ayak parmaklarına kadar giderim ve yüz üstü uzanmasını isterim deliği bile yalarım odunda hoşuna gidiyor ve çok titiz temiz bir insna tek partner olduğumuz için hastalık olmuyor her testi yaptık HIV felan sorun yok
85 Yorumla- +1 yıl
Ciddi misin bizi mi yiyon
Cevap sahibi+1 yıl@Karizma_14_ ciddiyim kanka kötü mü?
- +1 yıl
Yoo çok iyi senin adam yaşadı yani
Cevap sahibi+1 yıl@Karizma_14_ oo hiç sorma bir de hep o ne derse o olur bunu ben istiyorum bedenimde hayatımda her şeyim onun elinde. O yeter ki kendini kral gibi hissetsin
- +1 yıl
Vay be ne kadınlar var helal sana resmen köle olurum diyon
Olmazsa olmaz diyemem. Mutlaka olmalı noktasında ise kendi adıma yorum yapabilirim. Partnerime oral yapmayı ben seviyorum. Kendisinin yapıp yapmaması önemli değil.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılKarşı taraf yapmak istemezse saygı duyarım , benim için tutkulu şekilde yapmak zevk vermek mutlu etmek çok harika bir durum. Bana yapılması ise tarifsiz. Peki senin için?
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 371 cevap paylaştı. Oral, sanki yapacağın yemekten önce tavayi isitmak, yağı uygun sıcaklıkta iken ürünü o tavaya koymak gibidir.. çünkü iyi bi şef bunlarin nasil onemli hamleler olduğunu bilir 😉😊
10 Yorumla
+1 yılKeskinlikle ve kesinlikle olmalıdır. Her zaman savunurum. Seksi tamamen ateşlendiren oral sekstir.. tabiki herkesin görüşü farklı ama ben bu kanıdan yanayım..
10 Yorumla
+1 yılEvet olmazsa olmaz. Tek istisnası insanlara açık bir alanda hızlıca seks yapma istediğimiz zaman kadının yeteri kadar ıslanması ve erkeğin gerekli sertleşmeyi sağlamasıyla olur.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlginçtir yorumları okudum ve cevap vermek için 5 dk düşündüm bir kaç deneme oldukça kötü olduğu için pek bana göre olmadığını düşünüyorum diğer taraftan öyle yorumlar var ki gerçekten sıkıntılı denemelerime anlam vermeye çalışıyorum ilk fırsatta denemek istedim şu an açıkcası yeni bir kız arkadaş bulunca
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılOralı ışı bilen kadına uygularsa zevkten kudurur kadın bazen oral yaprak okdar ucurduğum oldukı yoruldu ıcıne almadan kactı benden 😏😏
20 Yorumla en sevdiğim. özellikle bir kadına yapmak. kasılırken sularını ağzında hissetmek ve titreyerek boşalması!
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkendi adıma konuşuyorum mutlaka olmalı oral yapılmadan içime girilmemeli
133 Yorumla- +1 yıl
Peki erkek senin ona oral yapmanı söylüyorsa?
Cevap sahibi+1 yıl@Redsquare48 karşılıklı yapılır o işler
Gizli Üye(25-29)+1 yılEğer iki taraf da istiyorsa olur. İki taraf istemiyorsa olmaz, eğer iki taraftan diğeri istemiyorsa yine olmaz. Karşılıklı rıza olmalı.
51 Yorumla- +1 yıl
Olmadan da tadi olmaz ama ya
+1 yılolmazsa olmazımdır. saatlerce yalamak yalanmak vardı
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 472 cevap paylaştı. Ben soruyu begenmedim.. beni burada esorfmanlı hoca gibi yaptınız😂😂😂 Biz bunlari anlattık oral seks İlişkide erkeğin gücü bittiği zamanlarda kadının bir armağanıdır dedikk.. bunlari anlattık ordekleee vaaakkk vaaakk boruyla tıııkk tıııkk😂😂😂
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılGenelde bayanlar yapmak istemese de olmazsa olmaz bir erkek olarak oral seks yapmaya bayılırım bana yapılırsa da hayır demem
10 Yorumla Bence olmalıdır. Ben hem yapılmasını, hem yapmasını severim. Doruklarda yaşamayı ve yaşatmayı bilirim. Mutlu olmak için ezber bozulabilir.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılÖpüştükten sonra yüzünü okşayıp saçlarından tutup aşağıya indirip kökletip glok glok glok sesin çıkmasından daha güzel ne var ki
Klzlarda da klitorise sert bi dille baskı uygulamak20 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Olması o ilişkiyi daha zevkli hale getirdiği bir gerçek.
Tabi ki illaki her sekste olmak zorunda olmazsa olmaz diyemeyiz.10 Yorumla
+1 yılMutlaka olmalıdır diyemem , çünkü oral seks için karşımdaki insanın haddinden fazla temiz ve hijyenik olmasını isterim.
10 YorumlaOlmazsa olmazlarimdan birisidir...
Yapmiyorsa zorla yaparim, dominant bireyim 🤷🏻20 Yorumla
+1 yılBana yapilmasa da olur,, ama ben mutlaka yapmalıyım
20 YorumlaErkeğe değil ama kadına şart, sulanması kıvama gelmesi lazım yoksa acıdan başka bir hissi olmaz.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 324 cevap paylaştı.
+1 yılAsla olmamalı zevk ile olsa dahi olmamalı mide diye bir şey var yahu
20 Yorumla Bencede mutlaka olmalidir oral yaparken ve yaptirirkenki zevk baska tatmayan yokttur heralde helei on sevisme pesine on numara oluor
113 Yorumla- +1 yıl
Cevap çok iyi
- +1 yıl
- +1 yıl
Bu cevapla siteyi yıktın 😘😍
+1 yılBazi zamanlar olmuyor zaman ve yerden dolayi direkt siyirip girmek gerekiyor:)
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Her iki tarafta istiyorsa ve yapmaktan zevk duyuyorsa olmalıdır
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle. Ön sevişmede oral olmazsa ne ile uyarılacak taraflar? :D
10 YorumlaMutlaka olmalı mıdır diye bir soru olur mu? Oral seks, seksin doğal bir parçasıdır.
10 Yorumla
+1 yılilla olması gerekmez aslında uzun bir öpüşme ve sevişme daha çok terciğimdir
10 YorumlaOral olmalıdır birisi olup diğerinin olmaması bence saçma
10 Yorumla
+1 yılBence oralsız çok eksik oluyor. Hatunu yalayarak boşaltmak çok keyifli oluyor. Beni de yalayarak boşalttıkları zaman çok farklı hissettiriyor.
20 YorumlaOral seks cinsellik yaşarken olursa daha çok haz verdirir ve heyecan katar.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 733 cevap paylaştı.
+1 yılMutlaka olmalıdır diyemem ama daha fazla keyif alıp vermek için güzel olur
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle bakımlı bı kadına oral yapmak kadar zevk veren bişe yok
10 YorumlaKesinlikle olmalıdır. Karşılıklı bol ve uzun süreli yapılmalı.
10 Yorumla
+1 yılYapmayi severim temiz ise ama yapilmasida bana sart degil.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılMurlaka ama mutlaka olmaldıır. Gif le beni yaktın yıktın geçtin
10 Yorumla Basacan girbaci
Basacan dil darbesini
Nokta 😝10 Yorumla- Devamını Gör (230)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler