1 yılOral olmayan seks.. duşa girince suların kesilmesi gibi.. son kalan sigarayı tersten yakmak gibi.. asiti kaçmış içecek.. çatala bir türlü gelmeyen zeytin.. adresi olmayan bir mektup gibi.. yarım kalır.. eksiktir.. boşunadır.. hiç o işin başına geçmeyin daha iyidir..
124 Yorumla- 1 yıl
Tamamen haklısın cinselliği n yakıtı depoda yakıt yoksa araba işe yaramaz
- 1 yıl
En İyi Cevaplar
1 yılOral seks olacak tabiki ama sevişme mekanı olarak sadece yatakta yapılmasını doğru bulmuyorum. Çünkü monotonlaşıyor seks zamanla. Evin her karesinde sevişmek ve oral seks yapılmalı, her birleşme ayrı bir özel olmalı. Yumuşak ve romantik birleşme tonlarından , sert tonlara geçiş yapılabilir cinsellik tercihine göre. Kadın bütün vücudunu temiz tutmalı, yediği ve içtiği gıdalara dikkat etmeli. Erkek ayaklardan kulan memesine kadar kadını yalayıp ufak ısırıklarla ilişkiye hazırlamalı. Kadında aynı şekilde. Çiftler birbirinin vücutlarındaki haz alacakları noktalara temas etmeliler. Zamana yayarak ve acele etmeden uzun birleşmeler yaşamalılar.
Kısacası erkek arkadaşlara şu dip notu bırakmak istiyorum;
Çam sulanma dan dikilmez,
A... Sulanma dan s...
😂😂😂😂
Dereler suyunu salmadan, çağlamadan birleşime başlayıp kadınları incitmeyin.10 Yorumla
1 yılDuruma dini açıdan yaklaşmak istiyorum oral ilişki mekruh oluyor hani haram olması şüpheli şeylerden. Dua okunan ağızla oral yapmak uygun görülmüyor affedebilir mi Allah affedebilir lakin ya affetmezse? 😄Yasaklar olmasa diyemiyorum çünkü yasaklar var ve onlara göre yaşamayı tercih ediyorum.
829 Yorumla- 1 yıl
Zevki her şekilde almayı ve vermeyi bilen birine bunlar olsa da olmasa da farketmiyor 😂
- 1 yıl
Şüpheliyse devam sjdj
- 1 yıl
Yoo şüpheli değilse devam de ama şüpheli 🙄 bak bu madalyon ışıtıyor mu diğer tarafı da :)))
- 1 yıl
Devam de ne ya devam da
- 1 yıl
sanal halalmıdır?
- 1 yıl
Mükemmel cevap
- 1 yıl
Sen ne yaptın ya olayı nerelere getirdin :D ve kitap da bununla alakalı bana 1 tane örnek gösteremezsin :)
- 1 yıl
Yasaklayan kesin bir ayet yok ama insan düşünerek doğruyu bulmak üzere bir sınavla dünyaya gönderilmiş. Aklınla vardığın sonuçlar senin doğrundur. Doğrularımı sana izahat etmek zorunda değilim
- 1 yıl
her şey açık açık Kur'an-ı Kerim'de verilmemiş çünkü sınavın hükmü arttırılsın istenmiş. Aklımızla düşünüp doğruyu bulsun diye dünyadayız. Seccade gittiğim dua okuduğum oruç tuttuğum el ile ağızla birinin cinsel organını menisini ağzıma almak Bana mantıklı gelmiyor
- 1 yıl
ben burada senin düşüncelerine saygısızlık yapmadım. bana bir şey açıklamak zorundasında demedim. Kendi düşüncemi söyledim. Fikrini kendi düşüncelerimce doğru bulmadığımı söyledim. Ki bunlarıda söylerken hatim ettiğimi bilmeni isterim.
- 1 yıl
Pekala
- 1 yıl
bu arada ağzına almıyorsun ama ellerinide okurken kullanıyorsun hatta yemek yapıyorsun fakat dul alırken veya tuvalet ihtiyacını giderdiğinde genital bölgeni elliyorsun. veya eşinin genital organını eline alıyosun ee o zaman bunlarıda yapmaman lazım :) o zaman sen sevişmemelisin ya da ilişkiye girmemelisin
- 1 yıl
Bazılarının şeytanı çok zeki susuyorum alt edemeyeceğim 😂
- 1 yıl
Allah yasakları duruma göre değiştirmemiş biz insanların lehine göre değiştirmiş Bazen beden sağlığı için bazen ruh sağlığı için esnekleştirmiş yahut değiştirmiş. Oral seks dediğinin tıbben ağız kanserine neden olabileceği ön görülüyor Mevla'nın yasaklama sebebi bu belki de bu durumda oral seks hijyenik bir şey değil diyebiliriz. Tuvaletini yapmakla kıyaslaman da komik mesela Şey gibi düşün domuz eti yemek haram eee domuz eti haramsa domuza da bakmayalım görünce kafayı çevirelim hatta domuz kelimesini de demeyelim gibi bir durum senin dediğin 😂
- 1 yıl
Soru sahibini rahatsız ediyoruz uzatmayalım dilersen iyi günler sana
- 1 yıl
Bence sen bazı şeyleri işine geldiği gibi yorumluyorsun. Tam bir dinci kafası yani :)
- 1 yıl
Dinci kafamı senin tam gözünün irisine kazık gibi gömerim kaybol git şurdan sen kimsin be
- 1 yıl
Yok günah diye onuda yapamazsın sen 😂😂
- 1 yıl
Aldım oğlum seni fotoğrafik hafızama acımıycam sana ahirette haberin olsun
- 1 yıl
İstersen bitane vesikalık göndereyim yanında taşı nolur nolmaz 😂😂
- 1 yıl
Fotokopi gibiyimdir ben lazım Olmaz
- 1 yıl
fotokopi olduğuna hiç şüphe yok :D
- 1 yıl
Ya Allah aşkına kale alınacak biri değilsin muhatap etme beni kendinle n'olur 😂😂
- 1 yıl
@boaburcuerkeği35 konuyu uzatma.
- 1 yıl
olma o zaman :D
- 1 yıl
@Sosyetic_SheqiiL
ben değilim uzatan -_-
- 1 yıl
@boaburcuerkeği35 kadının yorumuna atlayan sensin, uzatmaması gereken de keza öyle.
- 1 yıl
burası bir soru cevap platformu değilmi? @Sosyetic_SheqiiL
ben yorumlarımda bir saygısızlık yapmadım. Yorumları kaldıramicaksa ya cevap vermesin ya da okumasın. - 1 yıl
Burası soru cevap platformu, görüşlerde insanlara sataşma platformu değil. İyi akşamlar ikinize de
- Cinsel Yaşam konusunda 864 cevap paylaştı.
u 1 yılBu görev icabı olacak bişey değil.
Tamamen kişinin neyi isteyip istemediği ile alakalı.
Bugün şehvet ve istekle yapılan oral seksin yerini yarın başka bir cinsel aktivite alabilir.
Dolayısıyla her birliktelikte oral seks olmalı diye bir şartı ben kabul etmiyorum.82 Yorumla- 1 yıl
👌😌
- 1 yıl
✌️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
98Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 376 cevap paylaştı.
1 yılEvet Oral seks olmasa seks olmaz bir anlamı yok.
Oral seks benim için dünyanın en lezzetli şeyidir.
O Pürüzsüz Vajinanın içini dışını dudaklarını daracık deliğin etrafını kalçaların ve bacakların arasını saatlerce yalamayı çok severim ve çok isterim. Ama bana bunu verebilecek hiç kimse yok maalesef.11 Yorumla- 1 yıl
Vermezler. Nerde kıllı götlü abaza var onlara verirler. Onlarda resim ve video alıp ya şantaj yapar ya da ifşa ederler. Haketmek isteyen gelir. İyiliğe gerek yok.
Bence her birliktelikten oral seks olmalı diye bir kural yok, bu tamamen benim ve eşim olacak kişinin isteğine ve rahat hissetmesine bağlı. Benim için olmazsa olmaz diye bir şey yok ama sever, kimisi hoşlanmaz, kimisi de özel anlarda tercih eder. Önemli olan iki tarafın da bunu isteyip istemediği. Zorunluluk gibi hissettiren bir şey olduğunda zaten keyifli olmaz. Yani, eğer iki taraf da seviyorsa ve rahat olduktan sonra neden olmasın? Ama sevmeyen biri için de mecburiyet haline gelmemeli.
10 Yorumla
1 yılAslinda olmali ama herkes yapmaz birkere herkese yapilmaz
141 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle
Iyyy yok bea körkütük aşık olmak lazim
1133 Yorumla- 1 yıl
Yaa kızım sen birtanesin tapıyorum sana benyaa çevre yolu çok güldüm inan 😂😂😂
- 1 yıl
@Ilerdearse Ahaha anam nebilim kendimi p. zenvk gibi hissetim😀😀😀😀😀
- 1 yıl
Ahahah ışığı gören gelmiş 😂
- 1 yıl
Tavşan kaç tazı tut eskiden ne oynardık be 🤣
- 1 yıl
@fesfs bayağı bir konferans olmuş seninki herkes gelmis Bugün ne pişirsem diye soru sorsan kimse gelmez
- 1 yıl
@ZorundamıyımEfsane yedin mi tatlının bakiyim😋
- 1 yıl
@Ilerdearse yedim yedim 😂
- 1 yıl
@Ilerdearse eline sağlık çok güzel olmuştu 🤣
- 1 yıl
@sk_34 demek ki her güzel şeyin bir sonu varmış.
- 1 yıl
@ZorundamıyımEfsane afiyet bal şeker olsun başka birsey demicem saygilar😬
- 1 yıl
@Ilerdearse tişikkirler 🌹😂
- 1 yıl
@Ilerdearse Sevgiler 😂
- 1 yıl
Büyük konuşma
- 1 yıl
@Çapkınkurt34 Derdi seni mi gerdi, benim maneviyatimin
- 1 yıl
Yoooo senin gibi ıyyyy diyenleri çok gördüm onun için büyük konuşma dedim
- 1 yıl
@Çapkınkurt34 herkesin kendi fikri. Belirtmiş zaten açıkça. Fazla zorlamanın alemi var mı acaba.
- 1 yıl
@Çapkınkurt34 baska kapıya hadi insanları rahatsız etme
- 1 yıl
@Ilerdearse 👏👏👏
- 1 yıl
yorumlara bak :) müthiş
Gizli Üye(30-35)1 yılAsla hiçbir şey görev gibi zorunlu hissedilmemeli… alışkanlık değil ya olma ortam tersi tutkuyla o anki atmosferde karşılıklı arzu ve istekler her şey doğal akışında ritminde gelişir
elbette sofrada çilek varsa, her gün sofrada çilek 🍓 varsa o çelik mutlaka yenir çünkü çilektir tadı karşı konulmazdır … biraz bunun gibi bazı şeyler
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 331 cevap paylaştı.
1 yılHer birliktelikte olacak diye bir şey yok bu yaşanacak fanteziye göre değişiklik gösterir bence..
70 Yorumla
1 yılBilmiyor olması sorun değil. Zamanla deneyim kazanır 👹
12 Yorumla- 1 yıl
Soru o değil yalnız.
- 1 yıl
Orala her zaman yer var :)
Olmalı :D Tuzsuz yemek olur mu?
143 Yorumla- 1 yıl
Belki doktor yasaklamıştır tuzu djdj
- 1 yıl
Tamen doğru
Gizli Üye(45 üstü)1 yılHer zaman olmasına gerek yok. Bir ilişkide her sevişme çok iyi de olmaz.
81 Yorumla- 1 yıl
Her zaman olmalı bence sana yapılmasını istemez misin
1 yılBence her seferinde olmaz neden olmaz bazen ateşli ana denk geldiği zaman gerek bile kalmıyor. Ama normal seyrinde başladığı zaman güzel olur tabii ki.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 551 cevap paylaştı.
1 yılSevdiği kadına değer verdiği kadına oral yaptiramazsin. Şeref meselesi. Erkek adam değer verdiği kadına oral yaptirmaz. Oral seks işçilərinin işi. Nokta!
10 Yorumla
1 yılBence olmalı erkeğin hem geç hem de daha çok boşalmasına neden oluyor kadının da daha acısız daha rahat içine alabilmesine
10 Yorumla
1 yılOlmalı. Karşılıklı olmalı ve uzun uzun olmalı sonra sert sert seks olmalı. Keşke olsa da uzun uzun oral yapsam. Çok severim 😍
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 917 cevap paylaştı.
1 yılgözlerin ne kadar sağlam olsa da ipi iğneye geçirirken bile yalıyorsun :)
oral seks şart
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılSu akar yolunu bulur diyorum 😃 bu işin kullanım klavuzu yok
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı.
1 yılErkeği bilmem ama erkeğin kadına yapması mecburdur bence
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 668 cevap paylaştı. Bence evet olmalı oralda en az cinsel birleşim kadar etkili ve zevklidir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılŞart olmamalı. Kişilerin istek ve zevklerine kalmış.
Görsel gıf on numara
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 837 cevap paylaştı.
1 yılSeks varsa oralda bence olmazsa olmazlardandır hem kadın hem erkek için
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 556 cevap paylaştı.
1 yılBenim için olmalı bana oral yapmayan kızla ne işim olur
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 820 cevap paylaştı. bu bir görev değil de onun yerine partnerim isterse neden olmasın
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 501 cevap paylaştı. Haz anlamında nirvana'yı yaşadığın bir durumdur. Ama zoraki olduğunda hiçbir şeye benzemez
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılBenim her ilişkimde oldu. Bende yaptım yaptırdımda.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 652 cevap paylaştı. Genel olarak evet olmalı, ön sevişme kadın için ne kadar değerliyse erkekte bundan haz alıyor…
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
1 yılHepsinde olmasada çogunda olmasi bence sekste zevki arttirir
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bence bu iş zevk için yapıyorsak o zevkinden azamisini almak istiyorsak olmalıdır
10 Yorumla
1 yılEvet bence olmalı her birliktelikte oral olmalı hatta sert bir oral iyi gelir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 775 cevap paylaştı.
1 yılHer ne kadar olmazsa olmazlar arasında yer alsa da bazen olmayabilir. Dünyanın sonunu getirmez.
10 Yorumla
1 yılSevdiğin zaman tabiki öyle ama sevmezsen olmazsa olmazı olmaz
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Olmalı bende sadece erkeğe değil büyük ölçüde kadına da oral yarpılmalı
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 698 cevap paylaştı.
1 yılO nasil bir topitop yeme şekli ya
Ondan sonra erkekler neden böyle hii sosyetik hanim10 Yorumla
1 yılEee yemek tuzsuz olur mu 😂
141 Yorumla- 1 yıl
Olmaz illaki olacak
Gizli Üye(30-35)1 yılSeks bı sanattır bilinenlerin aksine bilinmeyen kesfedilmeyen herşeyi yaparak ortaya güzel bı sonuç cikarmaktir. yani evet olmalı
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. partner sağlam muamele çekiyosa olsa harika olur
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılHiç zevkim değil. Bur sürü pis sıvı gelen yeri yalamak iğrençlik 😂
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılOralsız ilişki tuzsuz yemeğe benzer. Sadece doymak için yersin
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılOlsa fena olmaz ahshhahdjd
131 Yorumla
1 yılyok her birliktelikte olmamalı mesla arkadaşlarla birlikte yemek yerken olmamalı zira çok ayıp
00 YorumlaBen yapmaya bayilirim... Hatta fetis boyutunda. Musaitse durum ortam kesinlikle yaparim
10 Yorumla
1 yılOlmalı
100 YorumlaOlmasa olmazlardan
131 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle
1 yılOlmalı
100 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 853 cevap paylaştı.
1 yılYani evet..
110 Yorumla
1 yılEvet bence
120 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılofff olmalı bayılıyorum
61 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle olmalı
Gizli Üye(30-35)1 yılOral seks toptan kaldırılmalı.
60 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 946 cevap paylaştı.
1 yılolmalı tabi
91 Yorumla
1 yılYapmayana tekmeyi atıyor kızlar.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılOlur öyle bir kural yok
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 959 cevap paylaştı.
1 yılÖnsevişmenin en önemli bölümü oral
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Gerek yok bence amasyada
10 Yorumla
1 yılValla uzun zaman oldu özledim 😂
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılTabi ki olmalı
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Olmalı olmalı ve olmalı
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı.
1 yılOlmazsa olmaz
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 684 cevap paylaştı. Yani karşılıklı isteğe bağlı
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılTemiz ciciyse olur
10 Yorumla
1 yılOlmazsa olmaz sjsjjsjsjsjsjshsjsh
10 Yorumla
1 yıltabikide oralsız olur mu hiç :)
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 317 cevap paylaştı. Ben yapmam kim yaparsa yapsın..
10 Yorumla- Devamını Gör (60)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar