Cinselliğin vazgeçilmezlerinden birisi de şüphesiz oraldır. Anlatmaya lüzum yok verdiği hazzı zaten bilen bilir. Sizce oral seks cinsel ilişkide mutlaka olmalı mıdır?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cinselliğin vazgeçilmezlerinden birisi de şüphesiz oraldır. Anlatmaya lüzum yok verdiği hazzı zaten bilen bilir. Sizce oral seks cinsel ilişkide mutlaka olmalı mıdır?

E yani.. Bence olmalı. Bu bir sanat ayrıca. Kitabı var bunun. 😃 İnsan sevdiğine güzel güzel, doya doya yapar yani. Mest eder, memun eder, tekrar tekrar istetir. Öyle bir yapmalı ki zaten, sevdiğinin tüm hücreleri, suyunu ordan çıkartmalı 😃 Neyse ben yaparım yani ona zevkle de onun kendi keyfi bilir diyorum. 🤷♂️
“Aldatmaya lüzum yok” şeklinde okudum ve çok gülmüştüm. Hemen doğrusunu okudum ve beğendim...
Güzel soru, güzel görsel. Tebrikler sevgili @beyazorkidem

Oral sekssiz bir cinsel ilişkiyi asla düşünemiyorum. Oral seks cinsel ilişkide mutlaka olmalıdır. O tadı almaktan ve vermekten insan nasıl mahrum kalır anlayamıyorum. Sanırım hiç tadını almamıştır da ondan. Ne dersiniz haksız mıyım… Keyifli günler… 🤪😎
Oral seks ilişkide olmazsa olmazlardandıriğne deliğinden ipi geçirirken ipliği kackere ıslatıp sokmaya çalışırsan onuda deliğine sokmak için hem ipliği hemde deliği güzelce yaparsan rahat geçer, peki siz ne diyorsunuz bu konuda
Cevap
72Cevap
Tabii ki de olmalıdır ön sevişmenin en büyük oluşturucularından bir tanesidir oral seks. Hem de ünlü bir düşünür şöyle der iplik yalamadan deliğe geçmez. 😂
Oral seksin olmadığı bir seks haşlanmış brokoli salatası yemek gibidir. Karnın doyar ama lezzet alamazsın
Mutlaka olmalı
@beyazorkidem öncelikle siteye hoş geldin 🌸 evet oralsız bir ilişki tuzsuz yemek gibidir. Oral mutlaka olmalı
Hoş bulduk :)
Mutlaka olmalı. Olmazsa ne tadı olur ne tuzu.. görev gibi bir ilişki olur
Kadını zevkten uçması isteniyorsa yapılmalıdır. Özelikle içeri giren o dil darbeleri off mukemmel bi his.. Erkekte ne his verdiğini bilmiyorum. Okumaya geldim
Yani sevilen arzu edilen , bakımlı ve temiz partnerin dişiliğinin tüm lezzetini tatmak sexin olmaz ise olmazıdır.. Kaldı ki bir de kadın tüm dişiliği ile vajinasını sunarsa o zaman oral seks tam bir şölen olur..
Cinsellikte ciftleri mutlu eden karşılıklı zevk veren hersey olmali.
Zira eksiklikler ilişkiyi yorar.
Olmazsa olmaz. Cinselliği hatta evliliği bile bitirir. Oral seks ve finalinde yaşayıp yaşatacaklarım çok daha önemli açıkcası. Tüm extreme sevdiklerim, yaptıklarım, fantezi ve fetişlerim oral seks ve finalleriyle ilgilidir.
Onlar biz yetişkinler için artık çok basit konular mutlaka değil ama o da puzzle'ın bir parçası olsa da oluyor olmasa da
Tam anlamıyla cinsel ilişki diyebilmek için olmazsa olmazdır. Gerçi zaten benim ne düşündüğünü bu konu hakkında en iyi sen bilirsin bebeğim.
Olay hazdan ibaret değil. Bu partreniz için bir saygı ve yüceltme hareketidir. Duygusal boyutu daha büyük.
Bana yapilip yapilmamasi cok onemli degil ama benim yapmam lazim. Benim icin olmazsa olmazdir
iki taraf içinde ön hazırlık aşamasında gerekli ve keyfli olan bir eylem olduğu için olmalıdır
Mutlaka olmalı, ama bazen ara vermeli ki oraldan da bıkmayalım değil mi😉
Oral seks candir oral seks olmazsa olmazim dir sekste
Zaten kaç tane seks çeşidi var yahu bu olsun en azından.
ben severim yapmayı
Oral yapanında yaptıranında kendisine saygısı yoktur.
Olmalıdır. Ön sevişme anal hepsi bir seksin içinde olmalıdır. Tabi seks programlı ise ancak spontane sekste direkt vajinal olmalıdır.
Olmazsa olmaz o güzellikler doya doya emmek var
Tiksinilmiyorsa yapılabilir ön sevişme de süper uyarıcı bir etkisi var bu da açık zaten
Yeri çok çok büyük olmaSa olmaz kadın yapmassaa ben ona yaparım net
Hak edeene yapılır hak etmeyene yapılmaz 😂sonuçta herkes kısmetini yer
Kadına oral yapıp iyıce kıvama getırmeyen sakın kadını doyurdum demesin 😏
Normalini yapmadik daha oral anal gibileri mide bulandırır hemde dinen günah yapmazdım
Yani olmali tabiki çift taraflı mutluluk onemlidir
Kesinlikle olmalı. Özellikle kadına yapılması kesinlikle gerekli.
Öyle gerekiyor
Evet orkidem illaki yalayacan kaçış yok yani
Evet bence mutlaka var olmalı.. kadin de erkek te sadece direk seksten zevk alamaz ki
Kesinlikle olmalı oral seks
E olmalı tabii demirbaşı gibi bir şey
Uygulamayı severim ama aramam
Bence de kesinlikle şart
bence olmalı kesinlikle
Evet sart olmalı kesinlikle
olması harika da her kes sevmiyor :D
Olmalı ya çok zevkli bir şey.
Olmalı bence yoksa bir tadı olmaz ilişkinin
olursa ates düsmez
Karşı tarafım ilk önce kabul etmesi lazım herkes istemeyebilir
kesinlikle olmalı iki tarafda doymalı orala
bence kesinlikle olmalı.. :)
Evet olmalıdır özellikle de kadına
Vajina yalamayi severim ben yapsam olur partnerim yapmasa bir şey demem
Olmalıdır
Mutlaka olmalı
Mutlaka mutlaka mutlaka 😍
Yapılmalı ya oralsız olmaz bence tabiiki temiz ise
Olsa süper olur
oral kırmızı cızgımız
Cinsel ilişkide her şey olmalı
Olmazsa olmaz değildir. Sadece renk katıyor
hayır ama olursa güzel olur..
Kesinlikle olmazsa zaten bir anormallik vardır
Vallahi ben çorbasız yemekten zevk almıyorum
Ben de şart isterim uygunlarim da.
Oral seks aştır
Olmalı bence partnerin de istemesi lazım tabiki.
Oral seks önemli aynen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?