Cinsel Yaşam Oral seks şart mıdır? emresarrafoglu Takip Et Xper 3 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Oral seks şart mıdır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Günesinkadini Takip Et FenomenMaster Yaş: 22 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 831 cevap paylaştı. Kesinlikle şart ✨ 3 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 11 ay Ben oral yapmayı yani oral seks çekmeyi isterim. 1 12 Yorumla Cevap sahibi 11 ay Cümle devrik, yanlış olmuş.Orayla yapmayı, oral seks çekmeyi isterim olacaktı :) Yorumla emresarrafoglu 11 ay Sorun yok ☺ Yorumla Cevap sahibi 11 ay Çok uzun zaman oldu. Gerçekten bunu iştahlı bir şekilde yapmayı isterdim :) Yorumla emresarrafoglu 11 ay Evli değil misiniz Yorumla Cevap sahibi 11 ay Hayir bekarım.Ama zaten istediğim şey kadınlarla olacak bir şey değil.oral seks çekmeyi istiyorum:) Yorumla emresarrafoglu 11 ay Ah anladım özür dilerim Yorumla Cevap sahibi 11 ay Erkeğim, bunu yasayabileceğim iyi bir erkek olsa fena olmazdı, öyle yani:) Yorumla emresarrafoglu 11 ay ☺ b Yorumla Cevap sahibi 11 ay Çok içten güldün:) Yorumla emresarrafoglu 11 ay Yani bilemiyorum ne diyeceğimi Yorumla Cevap sahibi 11 ay Çok samimi ve hassas birisine benziyorsun :)) Yorumla emresarrafoglu 11 ay Teşekkürler sizde Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Şartları kız belirler🤣 1 0 Yorumla
Sadecebiri080 Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 780 cevap paylaştı. Zevk suyunun tadını almak için evet 1 0 Yorumla
HayLazTiMe Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bana göre şart yapmayan kadının altımda işi yok 0 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Evet sart amasyada 1 0 Yorumla
Mrbrawn Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Şart 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Kesinlikle şart ✨
Ben oral yapmayı yani oral seks çekmeyi isterim.
Cümle devrik, yanlış olmuş.
Orayla yapmayı, oral seks çekmeyi isterim olacaktı :)
Sorun yok ☺
Çok uzun zaman oldu. Gerçekten bunu iştahlı bir şekilde yapmayı isterdim :)
Evli değil misiniz
Hayir bekarım.
Ama zaten istediğim şey kadınlarla olacak bir şey değil.
oral seks çekmeyi istiyorum:)
Ah anladım özür dilerim
Erkeğim, bunu yasayabileceğim iyi bir erkek olsa fena olmazdı, öyle yani:)
☺ b
Çok içten güldün:)
Yani bilemiyorum ne diyeceğimi
Çok samimi ve hassas birisine benziyorsun :))
Teşekkürler sizde
Şartları kız belirler🤣
Zevk suyunun tadını almak için evet
Bana göre şart yapmayan kadının altımda işi yok
Evet sart amasyada
Şart
Sarttir
evet
şart