- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
10 aySeks de zorunluluk yoktur. Seks zevk alınması gereken iki bedenin tek nefes aldığı anlardır. Bu olayı güzelleştirecek hiçbirşeyden sakınmamalı. Keşifler, dokunuşlar, ve birleşim.
50 Yorumla
En İyi Cevaplar
10 ayoral seks asla zorunluluk değil ama istekle, arzuyla yapıldığında o anı alevlendirir başka bir seviyeye taşır çünkü orada sadece dokunmak değil, tatmak var zevki hissetmek değil içine çekmek var dudaklarının arasında onun derinleşen nefesini hissetmek ya da senin bacaklarının arasına eğilip her dokunuşunda seni titreten bir dil varsa işte o zaman o temas bir zorunluluk değil bir ihtiyaç olur ama bu istekten gelmeli yani sadece o istiyor diye değil sen de gerçekten arzuluyorsan bedeninle değil ruhunla o zevki yaşamak istiyorsan her öpüş her yalayış seni daha çok çözüyorsa işte o zaman oral bir zevkin değil bir teslimiyetin adı olur çünkü o anda iki beden değil iki ağız iki nefes iki haz birbirine karışır ve mevsim falan dinlemeden sadece arzu konuşur o yüzden mecburiyet değil ama istek varsa vazgeçilmezdir çünkü o haz konuşmadan anlaşmanın en ateşli yoludur
105 Yorumla- 10 ay
Bu kadar da iyi özetlemek , pes doğrusu
- 10 ay
Detaylar önemlidir benim içnn:))
- 10 ay
Detaylar belirler resmin bütününü
- 10 ay
İletişiminizi çok sevdim partneriniz yok ise tanışmak ister misiniz?
10 ayKadın erkeğe yapabiliyorsa eğer, erkeğinde kadına yapması gerekli bence... Yani duygular karşılıklı olmalı... Davranışlar uyumlu ve birbirini tamamlamalı... Erkek kadını hazırlamadan direkt ilişkiye girmek isterse bu zevkli olmaz çünkü kadın yeterli kayganlıya ıslaklığa kavuşmamış demektir... Bu bir zevk uyum meselesi... Yani insan arzuladığı kişiyi yalamak, öpmek ister... 😂😂😂 Tabi oral seks kendine yapılsın sadece ben hiçbir şey yapmayım diyen erkekler çok fazla olduğu için buna yorum yapamıcam...
40 Yorumla
Şimdi oral seks iki şekilde kullanılıyor ve karıştırılıyor. İyi ki sordun şunu bir ayıralım 😂
Şimdi oral seks dediğimizde bu başlayıp biten bir şey. Yani sonunda tatmin olma ve boşalma ile bitmeli, o döngü tamamlanmalı. Bu ağızla yapilan seks demek ayri bir konu. Zorunluluk değildir.
Fakat ön sevişmede yapilan yani seks öncesi yapilan oral ise özellikle yeterli ıslaklığa ulaşamayan kişilerde şart olur. Gerçi yardımcı ürünler de var artık ama onun yerini tutmaz. Hem yapı olarak tutmaz hem de duygusal oladak tutmaz.
O yüzden bence seks öncesinde oral olmalı.
62 Yorumla- 10 ay
İyiki sormuşum o halde😎
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
99Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 563 cevap paylaştı.
10 ayZorunluluk Elbette değil kişiden kişiye göre değişir ama bir tercih sebebidir Şahsen ben kendi adıma söylüyorum öyle gerçek ilişkiden aşırı zevk alan birisiyle Elbette Tabii ki her şeyden zevk alıyorum ama tercihim oraldır her zaman için ve beni daha çok tatmin eder hem yapmam hem yaptırmam Bu ikisini gerçekten diyecek şey yok
10 Yorumla Oral seks
Sık sık yapılan cinsel ilişkide iki cinsinden haritaların tam olarak keşif edip
Keşif edilmemiş yerlerde yaptıkları ilişkiye hakaret edilen bir tarzıdır.
Bu hazzıda alan erkekler sanırım kendi kanka erkek bir haritacı arayacaklardır11 YorumlaZorunluluk olarak görülen hiçbir sey keyif vermez görev gibi düşünülür, oysaki sevip arzuladığın birine duygularını yaşayarak ve yaşatarak gösterme şekli olarak düşünülürse oral de yapılabilir bir sey ama karşılıklı olmali tabi☺️
50 YorumlaHayır bence olmasada olur. bunu dememin sebebi karşılıklı olarak yapılmaması. Bir tarafın yapıp yapmaması değil yani. Neden böyle düşünüyorum onuda bilmiyorum. Bir şey zorunluluk olmuşsa ne kadar zevk alınabilir ki.
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
10 aydeğil ama yapmak ve yaptırmak leyifli, genelde bastırılmış duygulardan dolayı çoğu çift yapamıyo , ayıp günah vs gibi , hatta yeni jenerasyonda, vajinam kara, memelerim uçu yok , penisim küçük kıllıyım vs vs gibi duygulr var o dahada kötü bence
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayBen yapmayı seviyorum bana yapmak istemiyorsa sorun değil
148 Yorumla- 10 ay
cidden penis yalamayı seviyor musun
Cevap sahibi10 ayEvet
- 10 ay
sen mi zevk alıyorsun? yoksa zevk verdiğini gördüğün için psikolojik olarak mı zevk alıyorsun
Cevap sahibi10 ayBende zevk alıyorum
- 10 ay
nasıl bir zevk tarif eder misin.
Cevap sahibi10 ayÖzelden konuşalım
- 10 ay
tamam
- 10 ay
Gizli üye peki bugüne kadar kaç tane peki
10 aySen niye bizi illa biseylere mecbur hissettirmeye çalışıyorsun ya dhhddjjf
11 Yorumla- 10 ay
Canım öyle istiyor xjwjwjwjw
Gizli Üye(18-24)10 ayNefis oluyor ve aşırı zevk verdigi için zorunlu olmalı
91 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayErkeğe yapılmadı sanki zorunlulukmuş gibi ön sevişmede olmazsa olmaz ama kadınlara her erkek yapmıyor
715 Yorumla
Cevap sahibi10 ay@Ornkb96 bulamadık
Cevap sahibi10 ayİcardi nin ifşası var mı sende sjsjjs alakasız oldu ama
Cevap sahibi10 ay@Ornkb96 ne için mesaj oral içinse bende istemedim kimseden zaten
- 10 ay
😂😂
Cevap sahibi10 ay@visneliturta34 neye güldün
- 10 ay
İfşa olayına
- 10 ay
asıl kadına yapılması lazım. be yaparım
Cevap sahibi10 ay@sendeistersennn öyle olması lazım ama bazıları tiksinebiliyor
Cevap sahibi10 ay@visneliturta34 :)))
- 10 ay
😂😂😂😂 jfjjfjkf
Cevap sahibi10 ay@visneliturta34 sende var mı atmadı o
- 10 ay
Bende yok ta öyle ifşa falan bende güzel sohbet muhabbet var jxkfm
- Cinsel Yaşam konusunda 881 cevap paylaştı.
10 ayBazı şeyler mecbur değildir ama yapılır mesela sabah uyanınca yüz yıkamak gibi. Yazılı bir kural yok ama o olmazsa tadı tuzu olmaz tamamlayıcı olmaz
20 Yorumla Bence zorunluluk istemiyorsan devam etmessin olur biter herhangi bir ilişki yaşayıp kendi isteğine göre yönlendirmeyin istediğinizi isteyen birini bulun
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 597 cevap paylaştı.
10 ayilişkide hiç bir şey zorunluluk olamaz olmamalı. ama partnerine zevk vermek adına yapılabilir. ben şahsen sırf sevk vermek için yapıyorum
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 563 cevap paylaştı.
10 ayZorunluluk degildir tabiki sevmeyen cok var. Kimseye zorla dayatilamaz. Ama seks bir sanat ise bu da oral sexin sayesinde
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayDeğil olmamalı da zaten
Ama daha fazla haz daha uzun zaman icin yapılabilir71 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 310 cevap paylaştı.
8 ay-hayır, fakat bir farkla öncelik kadını ateşlemek olduğu için kadının zevklerini bilebilmek kestirmek önemli.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 491 cevap paylaştı.
10 ayhayır oral seks zorunlu değildir
oral seks sadece bir fantezidir ön sevişmenin bir parçası olarakta geçebilir10 Yorumla Tabiki de değil rıza alınması lazımdır gönülsüz yapılan hiçbir işten hayır gelmez müşterek alınan kararlar neticesinde iki tarafıda memnun eder.
10 Yorumla
10 ayDeğil bence ya öpüşün koklaşın kayganlaştırıcı 🆚 hazzın doruklarına çıkın erkekler de prezervatif falan kullanmasın et ete değsin gibi gibi
10 YorumlaErkeğin yapması zorunlu kesinlikle de kadın da erkeğe göre değişiyor
20 Yorumla
10 ayDegildir ama yapmayan yaptirmayan guzel seyler kacirmis oluyor
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Zorunluluk değil ama şahsen yapmasını isterim ayrı bir mutlu eder 😃
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
10 ay
12 Yorumla- 10 ay
Hxjwjwjsjs
- 10 ay
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Neden zorunluluk olsun ki, partnerim istemezse zorlamam kesinlikle...
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bu sıcak havalarda cinsellik öncesi duş yoksa oral eziyettir.. terin kokusu falan
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 842 cevap paylaştı.
10 ayZorundamıyım diye soruyorsa partner yapmanın hiç bir anlamı yok.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Erkeğin kadına yapması zorunluluk olmalı özellikle ilk ilişkilerde
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 300 cevap paylaştı.
10 ayzorunlu degil ama ben daha yapmayan gormedim. gorunce cani cekiyor hepsinin.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 733 cevap paylaştı. Bu pastanın üstünde neden çilek yok sorusu ile aynı soruyu doğurur.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
10 ayZorunluluk olmamasi gerekir zirlu seks zevksizliktir.
10 Yorumla
10 ayDeğil ama zevkli bir seyy
101 Yorumla- 10 ay
Yapmak mı yaptırmak mı peki
Dişleri çürütür diyorlar asit oranı fazlaymış doğrumu
13 Yorumla- 10 ay
O kadar güçlü bir asit değil vajina asidi
- 10 ay
Diş minesiyle o bir değil 🤣🤣
Gizli Üye(30-35)10 ayBence evet karşılıklı olması lazım bu durumda hijyen çok önemli
26 Yorumla- 10 ay
Kanka karışıklıklıdan kastın ney 🤔😂
Cevap sahibi10 ay69 olabilir reis 😂
- 10 ay
Arka kısma dokunmadan 69 olur ön tarafta gerisi gaylıktır ya got deliği yalatmak ney lan🙄🙄😂😂
Cevap sahibi10 ayGaylık ne alaka?
- 10 ay
popo deliğini niye yalatıyon o nasıl bir fantezi ya
Cevap sahibi10 ayReis zevkler renkler paylaşılmaz herkesin zevki başka 😊
10 ayBen sevmiyorum belki de denemediğim içindir
50 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayZorunludur bana göre kadınların ve erkeklerin ilişkide püf noktasıdır en büyük zevk alma bölgesidir ağızla yapılmasıg ereken. Hassas noktalara dokunmak önemli
21 Yorumla- 10 ay
Güzel düşünüyosun. Bekar mısın
Gizli Üye(36-45)10 ayKadının bu bakışı bile erkeğin kapl atışını değiştirir. Temizlik şart ama
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayEvet kadının gırtlağından o lok lok lok sesleri gelmeli her tarafı salya tükürük yapmalı
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
10 ayZorunluluk değil de zevk tabi güzel bişey iki tarafta istedikten sonra
00 Yorumla Şahsen olmaz ise olmazımdır ama zorunluluk diye bir şey yoktur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 993 cevap paylaştı. Değildir tabiiki. İnsanın canı her zaman istemeyebilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayDeğildir ama olmazsa olmazdır. Yani bana yapmıyorsa geçerli bir sebep lazım yoksa beni istemediğini veya hijyenik bulmadığını düşünmeme sebep olabilir
21 Yorumla
Cevap sahibi10 ay@mitea646499 nasıl oluyor da tüm gizli yorumlarımı bulup beğeniyorsun ki?
ajan mısın hanımefendi 😅😅
10 ayher şey serbes olmali sınırsız olani akılda kalıcı olur
20 YorumlaDeğil niye zorunlu olsun
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayZorunluluk olmamalı, yapmak istersen yaparsın
80 YorumlaBence zorunluluktur ben şahsen penis almayı severim ve sekste yapmak isterim
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)10 ayAbla başka bir sorunun cevabında ateist olduğunu gördüm seni daha da çok sevdim favori KS fenomenimsin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 500 cevap paylaştı. Yalamayi sen seviyosan istektir
21 Yorumla
10 ayOlmazsa olmazdir benim icin
20 Yorumla
10 ayBen yapıyorum ama bizim ki sevmiyor 😢
10 Yorumla
10 ayHayır sadece bir fantezidir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 643 cevap paylaştı.
10 ayKişisel tercih iki tarafında
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
10 ayKim diyor ya sacma
10 Yorumla
10 ayEvet kesinlikle, her iki taraf için de
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 787 cevap paylaştı. Bence kadına yapılması zorunludur
10 Yorumla
10 ayZorunluluk degil ihtiyac bence
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
10 ayEvet zorunludur ama kişiler bağlı
10 Yorumla
10 ayBen mutlaka yaparım
10 YorumlaEvet Allah indirdi gökten (!)
11 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. iliskide zorunluluk olmaz
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Evet etkileşim ve eğlence için
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 639 cevap paylaştı. Hayır değil fantezi karşılıklı olmalı
10 Yorumla- Devamını Gör (57)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar