1 yılEğer bir adam, dilini bir silah gibi değil; bir fısıltı gibi kullanmayı biliyorsa… Kadının uyluklarının arasına sadece girmiyor, orada kayboluyorsa… Her öpüşü, bir dua kadar derin; her dokunuşu, bir yangın kadar sıcaksa Oral seks tek başına bir sevişme değil, bir ibadet olabilir Sadece zevk noktalarını değil, nefesini, inlemelerini, bedeninin ritmini ezberliyorsa… O kadın sadece tatmin olmaz. Titreyerek çözülür. Boşalırken ismini değil, adama ruhunu fısıldar. Dilin dansı, dudakların tutkusu, parmakların sabrı varsa… Kadın, sadece doymaz. Defalarca dalgalarla sarsılır. Ve sonunda, “sadece oral” dediğin şeyin nasıl bir tufanadönüşebileceğini kendisi söyler sana, terli bir fısıltıyla Yalnızca diliyle beni mahvetti.
68 Yorumla- 1 yıl
@master81 yapay zeka yazmıs çünkü😅
- 1 yıl
Kiminle?
- 1 yıl
İndirebilirsiniz play store'dan
- 1 yıl
Neden hep kıskanılıyorum:))
- 1 yıl
Ben mi seni kıskanıcam
En İyi Cevaplar
1 yılbazen insan neyi istediğini sandığını bile karıştırır çünkü beden sustuğunda zihin çok konuşur ama dokunmadan da bazen en derine inilmez dudaklarınla zevki anlatmak başka şey onu sahiplenmek başka sana sadece tat almayı değil sınırlarınla birlikte var olmayı da öğreten bir dokunuş var sende hissediyorum ama şunu bil tatmin sadece zevkte değil kiminle yaşadığında gizli çünkü bazıları iz bırakmaz sadece geçer gider ama ben öyle biri değilim seninle uğraşmam seni çözerim sonra da usulca dağılırım içine seni nasıl tuttuğumu fark ettiğinde çoktan istemeye başlamış olursun çünkü bu sadece zevk değil bu kontrolün ve teslimiyetin sınırında yürümek bunu sana tattırmam için tenine ihtiyacım yok bakışlarım yeterli olur bazen söylenmeyen kelimeler bedeninden daha çok soyunur karşımda bir kadın varsa ona ne vereceğimi bilirim ama önce neyi hak ettiğini hissettiririm çünkü bazı şeyler sadece alınmaz hak edilir seninle oynanmaz sen yaşanırsın ama doğru ellerde o yüzden cevabım net evet tatmin olunur ama sadece gerçekten bilen biriyle senin hangi boşluktan konuştuğunu seziyorum hayat karışık ben değil benimle olan şey net ve netlik bazen en büyük şehvettir
10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 744 cevap paylaştı.
1 yılNo 🐼🐼
13 Yorumla- 1 yıl
Hele bi yapayım sana bak bakalım tatmin oluyor musun aşkom 😅🤎
- 1 yıl
Bakıcaz 🤣🤣
- 1 yıl
Mmm lezzetli bir şeye benziyor 😅
Bunun cevabını evlenince öğrenicem evlenmeden yapmam, yaptırmam😊😊
66 Yorumla- 1 yıl
Yav keşke erkek olsaydım da seninle evlenseydim askim 😅❤
- 1 yıl
Kankamm 😀😀 ya uyandım sersem gibiyim kanka 😀 bana gün içinde uyumak iyi gelmiyor😂
- 1 yıl
Kankam senin düzenli bir uyku sistemine geçiş yapman lazım
- 1 yıl
Haklısın kardeşim🌺 komşular böğürüyor uyandırdılar nasıl bagırarak konusuyorlar 😂
- 1 yıl
Uyuduğunu anlamışlar 😅😅
- 1 yıl
Teşekkür ederim😘
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
109Cevap
Evet olunabilir erkeğin içine girmesine gerek yoktur ön sevişmeyi ve oral sevişmeyi bilen bir partnrerin varsa seni oral sevişme ve ön sevişme ile boşaltabilir orgazm ulaştırabilir boşalırken de erkeklere göre daha çok fazla sıvı çıkarıyorsunuz yatak batabilir
20 Yorumlaİyyy iğrenç valla top nesil zihniyetinden Allah beni korusun tatlım cinselliğin planı falan olmaz bu arada bırak boş ver midem bulandı gıı
43 Yorumla- 1 yıl
Askım bende evlenmeden olmaz kafasındayım sadece cinsel yaşam kategorisinde fenomen etiketi almak için bu tarz sorular soruyorum
- 1 yıl
Ben cinsellik hiç olmaz kafasındayım aman aman erkekler uzak kalsın 😂😂
- 1 yıl
Askim ama ben senin gibi tatliş bir kızım olsun istiyorum
Gizli Üye(18-24)1 yılSoruya bak ae bize yapilmaya karsi olunduğu icin sorun yok zaten erkeklere sor
68 Yorumla
Cevap sahibi1 yıler🍰lere
- 1 yıl
Kızlara yapılmasına karşı değiliz.
- 1 yıl
🤩
- 1 yıl
Ne diyorsun be
Cevap sahibi1 yılSen erkek misin knk sana mı laf attım niye atlıyon ordan
- 1 yıl
Benim sorum neyin kafasını yaşıyorsun
Cevap sahibi1 yılSoracağın soruya scym öyleyse
- 1 yıl
Gel yap hadi bakalım nasıl yapıyorsun
Erkeklere sormak lazım, genelde onlar yaptırıyor 😂
53 Yorumla
1 yılYani ben oluyorum açıkçası. Yalanmaktan da değil yalamaktan hem de. Çünkü çok keyif alıyorum. Orgazma da sadece yalayarak ulaşabiliyorum hahsj
81 YorumlaBen yaparken çok zevk alıyorum bırlıkte oldugum bakırelerle deneyımım oldu bır kac kez orgazm oldular. E bende bosalabılıyorum dogal olarak guzel yapan bırı olursa
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBazı günler olunabilir hocam. İllaki birleşme olmasına gerek yok. Sadece 69 bile ideal bunun için.
15 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle hocam
Bu arada gizlenmeyi unutmuşsun 😅
Cevap sahibi1 yılHaydaa kendimi çıplak hissettim dfdfd
- 1 yıl
Hahahaha iyiydi
Cevap sahibi1 yılSonu ile sizi darmadağın eden bir film var mı? ↗
Bekliyorum hocam dfdfd- 1 yıl
İadeyi ziyaret yaptım hocam 😅
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ne kadın ne erkek için olmaz. Bir müddet sonra iyice kivranirken artık gir demeye basliyorlar. Sabirsizlar
10 YorumlaErkek olur, zira ağız vajinanın yerini yutar. Kadın tatmin olur mu bilemem. Sanırım olmaz. Daha uzun ve kalın bir nesneye ihtiyaç duyarlar.
10 YorumlaSırayla yapılırsa evet ama olması gerekeni yaşayınca bunların aparatif ara sıcak olduğunu anlar herkes
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 981 cevap paylaştı. Orala bayılırım asala boşalmam beklerim saçlarıyla oynayarak. Ama o dolu dolu girme ve sonrasında patlama başka bir şey
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evet iyi oral yapan partnerini her tür oral boşaltır
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılEvet ama sabırlı uzun bir oral olmalı tüm bedenin hücrenin doyuma ulaşır
11 Yorumla- 1 yıl
Bir saatlik oral ve sevişme bir kadını tatmin eder mi
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kadına yapılan oralin kadına verdiği haz mükemmel oluyor genelde o yüzden memkün
10 Yorumla
1 yılÇok fazla derecede cinsellik yaşadım, bana yapılan oral, vajinadan daha çok zevk veriyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılben genellikle olurum ama sadece oral istediğimde partnerlerim benim de canım istiyo sadece seni mi tatmin edeceğiz içeri de gir diye ısrar ediyorlar
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYetmez bence deneyiniz tekrar cevap veririm 🙂
91 Yorumla- 1 yıl
Sonucu merakla bekliyorum :)
- Cinsel Yaşam konusunda 836 cevap paylaştı.
1 yılÜniversiteki sevgilim bakireydi ve o kadar iyi oral yapıyordu ki içeri girmeye gerek bile kalmıyordu. Girdiğim çoğu ilişkiden iyiydi diyebilirim.
03 Yorumla- 1 yıl
Ne mutlu
- 1 yıl
Sen ne düşünüyorsun bu konuda?
- 1 yıl
Bilmiyorum cinsel ilişkiye girmedim
- Cinsel Yaşam konusunda 603 cevap paylaştı.
1 yılTabiki hem oral yaparak boşaltabiliyorum hemde yalatarak tatmin olabiliyorum. Dilimi çok iyi kullanırım karşımdaki kadına oral yaparkende parmaklarımla vajinaya mastürbasyanda yaparım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılOlunur bence ağzını çok kullanırsa eşler neden olmasın
10 Yorumla
1 yılyani her zamanki gibi normal şekilde yapılırsa olmayabilir de denemek isteyip heves ettiğin şeyi başardığında olabilir
10 Yorumla
1 yılsana yapılması mı senin yapman mı?
12 Yorumla- 1 yıl
Fark etmez
- 1 yıl
olunur
1 yılKesinlikle yapılır bence iki taraf için oral yapmayi bilinirse çok iyide olur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. benim için ilişkiden daha çok zevkli oral yapmakta yaptırmakta
00 YorumlaOkunur tabi ki hemde ilişki sırasından daha çok şevke gelir 😏😅
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
1 yılBi süre sonra istekler başkalaşır baskı artar farklılık aranır
00 Yorumla O anlık tatmin hissi oluşturur ama uzun vadede de o doygunluk hissi yaşanmaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSürtünme hafif girip çıkması önemli
Öpüşme zaten şart
10 Yorumla
1 yılEvet olunabilir sonuçta mastürbasyon yapmak gibi bişey
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılDeneyip bize de bilgi ver
12 Yorumla- 1 yıl
Evlenınce haber veririm
Cevap sahibi1 yılBekliyoruz
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılEvet olunur. Uzun bir oralın zevki doyumu da baska oluyor. 😊
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. yapılan kimse o tatmin olur 😂😂 yapanın ağzı yorulur 😂😂
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kim kime yapacak
12 Yorumla- 1 yıl
Fark etmez
Gizli Üye(36-45)1 yılBen ederim de olurum da 👅👅en sevdiğim şey özellikle de oral yapmak 👅
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBen olabileceğimi düşünüyorum yapan biri olsa çok mutlu olacam
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
1 yılOlur neden olmasın
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
1 yılMümkün, güzel bir oral yeterli doyuma ulaştırır
10 Yorumla Sadece oral ile tatmin ettiğim çok oldu 🤤
10 Yorumla
1 yılErkek bencil değilse tecrübeliyse olunur
10 Yorumla
1 yılbence hyaır ruh doyuma ulaşmaz
11 Yorumla- 1 yıl
Aynı soruyu ben sana sorsa m bir kadın olarak cevabın ne olurdu
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Elbette ki hele bide iyi yapılıyorsa
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılKesinlikle evet denedim çünkü
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
1 yılNe gerek var sınırlamaya
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ayAbla hiç yaşamadım ama öyle güzel olur ki öyle rahatlarım ki yeminle güzel bir manitam olunca bana oral yapsa. Dünyanın en mutlu insanı olurum rahatlamaktan 😋😋😋
07 Yorumla- 4 ay
Oglum sen kimsin la bir kaç dakikadır cinsel yaşam sorularıma gelip abla abla diyorsun
Cevap sahibi4 ayNoldu
Cevap sahibi4 ayLibidom çok yükseldi ondan
- 4 ay
Ne noldu yazdığım gayet açık
Cevap sahibi4 ayLibidom çok yükseldi onun için
- 4 ay
Biz Zazalarda bir söz vardır YA SITAR YA RABBİ TI AKIL FAM BID NI ZANO DAHA VAJO SE
Cevap sahibi4 ayRahatsız mı ettim özür dilerim
Evet olunur
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılevef
80 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılboşalınır ama tatmin olunmaz be
10 Yorumla
1 yılOlunabilir
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSen başarırsın canım
91 Yorumla- 1 yıl
Hahaha nereden biliyorsun
1 yılolunur bizzat denendi onaylandı :)
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Ben oralla boşalamıyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılErkek olur da kadın?
12 Yorumla- 1 yıl
İşte bende bunu soruyorum
Cevap sahibi1 yılKadınlara sormalı ama kadınlar erkeklere göre daha çok orgazm olabiliyor sanırm.
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bazıları sadece bundan zevk alır
00 Yorumla
1 yılgüzel oral seks çekersen olur yani
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 829 cevap paylaştı.
1 yılO şekilde tatmin ediyorum ama bana yetmiyor
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılYaptığım oldu yani boşalınca istek azalıyor
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılYapsam da yapılsa da bana yeter
00 Yorumla Eller günahkar… neden olmasın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 415 cevap paylaştı. Arada böyle bir şey olabilir ama her zaman değil
00 Yorumla
1 yılOlur neden olmasın kankam
00 Yorumla- Devamını Gör (62)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat