Ben 19 yaşındayım ve seks yapmak istiyorum ama daha bu yaşta evlenmekte istemiyorum o yüzden evlenmeden seks yapsam ilerde bunun pişmanlığını yaşar mıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılGüzel kardeşim ileride yaşayabileceğin problemler şunlardır sevişmek zevk almak tabiki güzel bir duygudur ama son pişmanlık fayda vermez karar senin olmak ile beraber. ilerde yeni biri çocuk ile tanışırsın adam gibi adamdır ama kırmızı çizgisi bakire olmandır ve sen bu durumu ona açıklayamazsın kızlar soruyorda çok yazarlar (eskiden bir hata yaptım adam değildi şimdi ben bakire değilim beni bakire sanan nişanlıma ben bu durumu nasıl açıklarım lütfen yardım edin) bu bir sorundur başka bir sorunda biri ile sevgili olursun ve dürüst olmak istersin ve ben daha önce beraber oldum dersin geçmişe takılmam der takma kafana der iyide sevgili rolü oynar senden bıkana kadar beraber olur ve sonra boktan bir bahane bulur veya başkası seni başından atar veya en beteri vardır çok okudum ve gerçek hayatta şahit oldum biri ile evlenirsin benim için geçmiş önemli değil der sonadan kaldıramaz geçmişi kafaya takar bir bayan arkadaşım eşinden bu yüzden boşandı bu hastalıktır geçmişi kafaya takıp geçmişi bayanın yüzüne vurmak her kavga ve tartışmada geçmiş konusu açılır sen neydinki şimdi filancayı eleştiriyorsun veya abartıp sorular sormalar kaç kişi ile oldun ben mi iyiyim onlarmı seni kim orgazm etti ilk nerde yapardınız prezervatif kullanıyorlarmıydı kaç dakka sürüyordu (yaşanmış bir olay yazdıklarım) bakire evlenmek güzeldir bu gibi sorunlar yaşanmaz aklıma gelen başka yaşayabileceğin tehlikeli bir durumda bu da çok beterdir evlensen bile bir bay ile geçmişinden fazla bahsetmeden bu eskiden olduğun adamların bir gün seni ele vermesi olayı insan oğlu çiğ süt emmiştir biliyorsun eşin ile beraberken biri bir mesaj atar eskiye atıfla veya tel açar eşin görür okur duyar gel çık işin içinden bu kim ayşe demezmi o evlilikten sonra hayır gelirmi sen söyle yazdıklarımı iyi oku karar senindir genç kardeşim benim bu yazdıklarım hayal ürünü değil yaşanmış hadiselere dayanan olaylardır benim geniş çevrem var çokta okudum daha önce evlenmeden seks yapan bayanların yaşadığı sorunları he bir de sana dip not birde kaza falan hamile kalırsan ve çocuk aldırırsan sağlık sistemine işleniyor e nabız sistemi burada olan bir çocuk aldırma yazısın ilerde bu durumdan haberi olmayan eşine nasıl açıklarsın bilemem saygılarımla
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Pişman olursun ve keşke yapmasaydım. dersin fakat keşkeler ile yaşanmaz.
İleride evleneceğin erkek bu konuda hassas ise o ilişki yürümez yalan bile söylesen ben yapmadım vs onu inandıramazsın. durum o nakteye gelip de boşananları gördüm.
şahsi görüşüm olarak ben nasıl isem karşımdaki de öyle olsun diye düşünürüm. bu sebepten ötürü ilişki yaşamamış birisi bana daha uygun olacaktır...00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
34Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılAl yanıtı burada, hiç acele etme vakit ayır ve tüm yorumları oku İlk ilişkimi yaşadım, sevgilim "ağlamayı kes" dedi. Neden anlayışsız bu erkekler?
12 Yorumla
Soran+1 yılOkudum biraz ve o kızın birlikte olduğu erkek tam bir pislikmiş ve kıza çok kötü davranmış ama ben öyle pislik biriyle asla birlikte olmam
Cevap sahibi+1 yılTabi tabi, sen iyi seçersin eminim. Çünkü çok iyisin seçme konusunda. Meselenin bu olmadığını anlamayacak kadar kör olduğun bu sözünden belli.
Gizli Üye(30-35)+1 yılKanka dini bir takıntın yoksa yaparsın zaten 😂 ben de hâlâ sıfır kmyim sjfjhs 25 olduk, istek hiç azalmadı, ben bile sapabilirim yani. Bu senin kararın artık mast yeter diyorsa devam, ilişki de sonuçta bir kere yapınca doyulmaz. Sürekli istersin, o sürekli olacak kişi önemli, güvenmesi var kötü davranması var kötü şeyler yapması var. Tehdit eder şantaj eder şiddet eder daha önceki yatmalarından hastalığı vardır sana da geçer cinsel hastalıklar. Öyle riskler var yani
10 YorumlaMutlaka yasarsın evlenecegın kızının ilki olmak her zaman guzeldır kendı acından degıl evlenecegın kısının tarafından bakarsan olaya anlarsın. Ve daha yaşın kucuk mast falan yap ısteklerını bastır ılıskı ıcın cok erken
00 YorumlaEğer güveneceğin biriyle yapacaksan ve bunu ileriye dönük bi bağlılık içinde yapmayacaksan yap ama yaptıpın kişise bağlanıp hayaller peşinde koşacaksan pişman olursun
00 YorumlaBenim için önemli değil, benden öncesini sorgulamam. Fakat vajina yapmak istemiyorsan sakso var anal var erkeğin senin vucudunu yalaması var üçüde ayrı ayrı etkilidir.
00 YorumlaIlerde gerçekten aşık olduğun ve evlenmeyi planladığın adamın bekaret takıntısı varsa, pişman olursun.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılhayat bu olabilir de olmayabilirde.. bir garantisi olmaz.. ama bekaretine zarar gelmeden sevişebilirsin.. keyifli güzeldir
00 Yorumla Elbette hemde çok pişman olursun keşkelere yer vermemek için bazı şeyleri zamanında yapmalısın...
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSalla gitsin buna takılan biriyle olmak saçmalık :d
25 Yorumla- +1 yıl
Vakıf maliydi zaten salla gitsin😂😂
Soran+1 yılSen evlenmeden yaptın mı?
Cevap sahibi+1 yılEvli değilim😂
Soran+1 yılAma yaptın degil mi?
Cevap sahibi+1 yılEvet
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. ne gibi pişmanlık zar sence namus içinmi var...örümcek kafalı erkeklerden uzak duracaksın
00 Yorumla
+1 yılSeviş veya anal ilişki yasa hevesin gitsin sevgilin varsa
00 Yorumla
+1 yıltamam hadi senin için kendimi feda edip ilkin olayım bak hadi iyisin shadjksal
00 Yorumla
+1 yılbi açılırsan duramazsın, sınırların da olmaz, bence herşey zamanında, yapma boşver sanalla yetin
00 Yorumlaİlerde hayatında neler olcagını bilemezsin sen şu an ne yapmak ne yasamak istiyorsan ona bak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yıl21 yaşında ln önce yaparsan pişman olma olasılığın çok fazla
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇoğu pişman oluyor, Bence sende olursun. Hiç bulaşma
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılbunlara bız karar veremeyız bu senın kararın ama yasın kucuk hata yapıp pısman olma keske demek cok kotu bır hayat tecrubesıdır ıyı dusun keskelerın olmasın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence yapmazsan pişman olursun evlenince diyeceksin bu salak için mi sakladım bunca zaman 😃
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBilemiyecem o senin kararın ben hergun yapıyorum pişmanda olmadım.
00 Yorumla
+1 yılBence ver gitsin asdadasd
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevgilin var mı yoksa bir teklifim olur
03 Yorumla
Soran+1 yılSevgilim yok ve ne teklifi tam olarak?
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılBunu yaşamak istiyorsan sana elit bir plan önerecektim
Gizli Üye(18-24)+1 yılDinsel açıdan bays baya
00 Yorumlapartnerin nasıl bakıyor bu konuya:)
09 Yorumla
Soran+1 yılPartnerim yok
Soran+1 yılAdayım yok
Soran+1 yılHiç şansın yok hadi uza
+1 yılHmm çokmu istiyorsun sen. ?
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılHayır 🙅♀️
- +1 yıl
Lütfen hadi?
+1 yılPişman olursun
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılKiminle yapacağına bagli
00 Yorumla
+1 yılyap bence
00 Yorumla
+1 yılEvet yaşayabilirsin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 859 cevap paylaştı. Arkadan çalış
00 YorumlaBu biz bilemeyi ki?
00 YorumlaKafanı dinle
00 Yorumlaolmazsın xd
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgünah günah
20 Yorumla