Yaşım 21 aşırı istekliyim eski sevgililerimle sadece öpüştüm ama tam birliktelik olmadi sürekli mastürbasyon yapmaktan sıkıldım karşıma iyi biri çıktı evlenmeye karar verdim seks için evleniyorum ama ilerde aşık olur muyum acaba?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılEvet olsun bir evlilik sadece cinsellik üstüne kurulmaz çünkü evet evliliğin yarıdan fazlası cinselliktir ama tamamen cinsellik üstüne kurmak çok büyük bir hatadır bence çünkü hani %80 kısmı cinsellikse bunun bir de yüzde yirmilik kısmı var
Maalesef unutmamak lazım orayı20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılOlursun. Duygunun olmadığı bir evlilik, evlilik değildir. Senden istediğini alamayınca, başkasına gider. Aşık olsan bile, aldatılırsın ve perişan olursun. Bence hiç mantığı yok. Cinsellik duyguların keyife dönüştüğü bir yer. Bir şeyler hissetmediğin biri ile tek kale maç yapsan ne olur?
00 Yorumla
+1 yılSen kafayı yemişsin
11 Yorumla- +1 yıl
Eig için teşekkürler ☺️ Hiç beklemediğim yerden eig geldi🤣
Nedir bu s**s merakı anlamıyorum? Cinsellik için evleniyorsun yani onu kendi zevkin için kullanıcaksın? Bu çok kırıcı vs değil mi? Aşık olmayı çok yanlış anlamışsın bence sen. İstersen evlen belki de seversin? Belli olmaz.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
57Cevap
Birincisi senin yaptığında bir sıkıntı yok ve gerçekten aradığım evlenmek istediğim yani gerçekten istekli olsn kız modelisin ikincisi zaten öyle olduğunu sanmıyorum illa ki yapmışsındır ben bu soru vasıtasıyla insanlara sesleniyorum sadece cinsellik için Hani buldum evleneyim yapma iyice araştır senin sevmediğin beğenmediğin kstlanamayacagin bir set var mı ve i da seni bir arayışın aileni bir araştırsın yani her şey olumlu olduktan sonra evlenin
00 YorumlaSadece seks için evlenirsen evde bi bardak bile yıkamak zoruna gider, kendini törpüleyecek bişeyler yapmaya çalış. Artık bakireliği takan insanda yok ben bakire bi şekilde evlendim , nefsine güvenmiyorsan sevdiğin sevildiğin bi adamla evlen
40 Yorumla
+1 yılYok canim ne pismanligi oda sirf bunun icin evlensin hatta beraber olmazsaniz baska birileriyle cinsellik yasarsiniz gul gibi gecinip gidersiniz pismanlik aklina gelmesin evlilik zaten neki demi yani
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılseks için evlenip sonra pişman olan bir çok insan tanıdım bu sebebden yapmamanı tavsiye ederim seks yap ileride bunu sorun yapmayacak bir erkek ile evlen daha mantıklı
00 Yorumla İlerde aşık olacağını sanmıyorum sadece şu an yaşamış olduğun duyguları bastırmak için böyle karar almışsın.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılCogu kişinin yaptıgını yapıyorsu ilersini zaman gösterir artık bi deneme sürüşüne cıkta bari cinsellikte şok yaşama adam cinsellikte yetersiz cıkmasın
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılo da seks için evlenecek birisi ise problem olmaz. anlaşmalı f*buddy ilişkisi gibi bişi olur sizinki o kadar yani.
00 Yorumla
+1 yılSeks için evlenir mi insan. Direk pişman olursun. Yoksa ileride boşanıp başkaları ile rahat rahat yapmak için mi evleniyorsun.
00 YorumlaBir söz var sende bilirsin muhtemelen de belli olmaz. "si.. en sevilir, seven de si.. lir"
Belki de sana uyar bu söz 😁00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılHayatta başarılar dilerim.
İnşallah yaptığınızın hatalı olduğunu çok geç olmadan anlamış olursunuz.00 Yorumla
+1 yılSen dua et de evleneceğin kişi cinsel açıdan yeterli olsun.. Sonra bu hatayı gidip başka bir hata ile kapatmaya çalışırsın..
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 623 cevap paylaştı. Çok yanlış bir karar bence seks hayatın bir parçası ama bunun için yani tercih yapma bekarken birlikte ol ozaman
00 YorumlaEvlenme ilerde aşık olman riskli hayatını zindan edersin
00 YorumlaKesinlikle olursun, sırf bu yüzden biriyle mi evlenilir?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. onunda iyi cıkması gerek seks yaparken yoksa yine hüsran
00 YorumlaKaçınılmaz
Çok acıktığını ve açık büfe de olduğunu düşün
Çatlayana kadar yedin sonra ne olur00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAşık olmazsın seversin belki sadece alışkanlık gibi olur sadece seks için evlenilirim hiç saçmalama evleneceğin insanı mutlaka iyi tanı sonra pişman olursun
00 Yorumla
+1 yılBu işler onun için istiyorumla olmamalı 4/4 lük olamasada 4/3 lük olsun karekteri yerinde olsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 312 cevap paylaştı.
+1 yılİleriki zamanda o kişiyle seks yapmak istemezsin. O zman ne yapacaksın?
00 Yorumla Adamda istekli ve seni doyurursa neden olmasın, yalnız bamya çıkarsa orasını bilmem
00 Yorumla
+1 yılMuhtemelen evet pişman olursun arzulamadığın ten sana dokunursa ne kadar dayanabilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBirde Esin seks konusunda aşırı tecrübesiz çıkıyormuş 5 cm falan shsjsjjsjshdhsjjsudhdhshdbznzn
31 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılseks için evlenmek mi :) deli misin kızım günlük haftalık takıl, ya da sekse çok meraklıysan açık ilişki arayan birisi ile evlenseydin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenilmez demem mutlu ettikçe mutlu olursun seks yapan kadını kocası çok sever korkma evlen bende çok mutluyum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeks için evlenmek tam bir ahmaklık olur. Evliliklerde cinsellik monotonlaşır. Seks istiyorsan evlenme.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlendigin kişi. Seni tatmin etmezse aldatma da olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlması gereken bu zaten analda deneyin bir kezde olsa beline kuvvet hadi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. aşk öyle olan bir şey değil ama seviyorsan bir şey olmaz
00 Yorumla
+1 yılUmarım olmazsınız. Ama en azından gelecek sekslerin yolu açılır. Bekaret kaygısından kurtulursunuz.
00 Yorumla
+1 yılBunun icin evlenip masraf yapmaya ne gerek var
20 Yorumlaolmasssınnn ıyı sever senı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 314 cevap paylaştı.
+1 yılBu senin hayatın biz karar veremeyiz
00 Yorumla
+1 yılYanlış bir düşünce. kendine yazık ediyorsun
00 Yorumla
+1 yılYok ya olmazsın devam
00 YorumlaPişman olursun iyi düşün tabi
00 YorumlaYüksek ihtimal olursun
00 Yorumlaİhtiyaçlar değiştirir
00 YorumlaLibidosu düşükse hayatın kayar
00 Yorumla
+1 yılhayat seksden ibaret değil
00 YorumlaOlursun. Bence sadece yasa evlenme
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞansa bırakmışsın baya
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEn dogal hakkiniz. Mutlu olacaksanız ne ala.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlenecegin kişinin burcu nedir
01 YorumlaOlursun
20 Yorumlakullanır satar seni para oarak görür seni
00 Yorumla
+1 yılÇok Enteresan ya
10 Yorumla
+1 yılBelki lazım olur 🧠
10 Yorumlaevlilige gerek yok sevgilin vardi neden yapmadin
10 YorumlaBelli olmaz
00 Yorumla
+1 yılOlursun sanırım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBilemeyiz
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 843 cevap paylaştı. Olursun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılOlursun
00 Yorumla Çok iyi yapıyorsun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 469 cevap paylaştı. Özgür takıl bence
00 Yorumla
+1 yılAboow çılgın ya
00 Yorumla
+1 yılAkrepmisin
00 Yorumla
+1 yılBaşkasına vermektense kocana ver iyidir
00 Yorumla
+1 yılBence hevesini al sevmezsen bırak
00 Yorumla