yaşım 23. şimdiye kadar kimseyle cinsellik yaşamadım ama çok deli doluyum. tanımadığım ya da günü birlik falan yaşamak istemiyorum. 2 aydır biriyle konuşuyorum, çok tatlı. mesleği falan da yerinde. onunla evlilik yoluna girmek istediğimi söylesem pişman olur muyum ya
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılEvet olursun belli bir yerden sonra sıkılırsın hatta aldatmaya başlarsın sadece evlilik yapmak için bir şey yaşamak için evlilik yapmadığın için evlilik gerçekten gerekmiyor ayrıca kadının cinsel ilişkiden zevk alması için bir şeyleri kafana başlaması lazım yani ilgi duymadığın birisiyle evlenMe
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Sadece cinsellik için evlilik yoluna girilmez. Hem de asla. İnsan cinsellik için değil, ruh eşi için, hayat arkadaşı için, beraberken mutlu olduğu kişi için evlenir. Seks sadece ilişkinin parçalarından biridir. Olmazsa olmaz değildir. Cinsellik yaşamayı düşünüyorsan illa, kendine yakın yaşlarda tanıyıp güvendiğin, ve aranızda çekim oluşan biriyle beraber ol. Hem iki taraf da zevk almış olur hem de geleceğin için daha sağlıklı karar verebilirsin. Senin şu anki durumun cindelliğin baskıladığı bir psikoloji. Bu psikoloji ile evlenilmez. Bu arada istersen daha detaylı konuşabiliriz :)
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Bilmediğin birisiyle yeterli cinsel ve diğer konulardaki uyumun olup olmadığından emin olmadan evlenirsen sıkıntı yaşarsın.
Misal sen haftada 3-5 defa mst yaparken o ayda 1-2 veya hiç yapmıyorsa, bu ciddi bir uyumsuzluk riski doğurur.
Ve tabi ki evlilik sadece cinsel uyumdan ibaret değil. Bence evlilik için acele etme. Güveneceğin birisine sana dokunmasına izin ver. Adım, adım yavaş ilerleyin. Evlilik beklentisine görmeden bunu yap.
00 Yorumla
+1 yılSadece cinsellik için birisiyle evlenmek büyük aptallık olur, sen sadece cinsellikten mi ibaretsin? Sevgiye saygıya anlayışa ihtiyacın yok mu? Anlaşamadığın sevmediğin sana saygı duymayan birisiyle cinsellikte yaşayamazsın istemezsin. Böyle şeyler için acele etme bence evlilik dışı ilişki doğru değil çok haklısın ama sadece ilişki için evlenmekte doğru değil sevmediğin ve seni sevmeyen birisiyle asla evlenme.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
98Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılSırf cinsellik yaşamak için asla kimseyle evlenmeyin derim.. Elbette pişman olursunuz.. Keyifli geceler..
00 Yorumla Sırf cinsellik için evlenirsen ilerde sıkılma ve değişiklik isteğin daha fazla olacaktır çünkü bu doluluğu evlilik yoluyla gidermen ve tam doyuma ulaşman pek gerçekler dahilinde değil. Yaşın 30’u geçtiğinde kendini daha iyi tanıyacak ve istediğin şeyleri anlayacaksın, farklı ilişkilere yönelmen ve 40 lı yaşlarında daha genç erkeklere yönelmen söz konusu olabilir. En azından benim kadınlardan edindiğim tecrübe budur bugüne kadar. Peki iyi ve mutlu olma ihtimalin var mı? Az biraz, o kişi iyi çıkarsa olabilir, lakin sevgi olmadan sadece cinsellik üzerine kurulan evliliğin yeterince uzun sürmeyeceğini ve bizim toplumumuzun en büyük saçmalığının evlenmeden olmaz görüşü olduğunu düşünüyorum. Evlenmeden olmaz ama evlendikten sonra her şey herkesle olabilir pozisyonuna geçen çok insan var. Özgür yaşayın. Ben sadece cinsellikten ve karakterden yanayım, bekarım.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu soruyu sorma sebebinin tamamen bağlı olduğun din sebebiyle olduğunu düşünüyorum.
Buna göre cevap vermek gerekirse, evlilik gibi ciddi bir yükün altına girmeye gerek yok. İslam dininde "muta nikahı, imam nikahı" gibi seksi kolaylaştıracak çeşitler de var.
Din ile bir alakası yok ise, yine evlilik gibi bir yükün altına girmek hata olur. Sadece seks yapmak için evlenmek aptalca olacaktır.
Tavsiyem; Sevdiğin, aşık olduğun bir insan ile seks yapmalısın. Diğer türlüsünden emin ol miden bulanır, kendinden tiksinirsin.00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 497 cevap paylaştı. Sırf cinsellik için evlenip diğer argümanlara dikkat edilmezse, evlendikten sonra pişman olunması pek muhtemel. cinsellikte bir yere kadar sonuçta. 7-24 libidon tavan olmayacak cinsel arzuların azalınca napıcaksın belkide sana hiç uyuşmayan birine katlanmak zorunda kalacaksın. Bence değmez. Yine de karar senin, evlenmeden cinsellik istememen güzel bir düşünce sonuçta.
10 Yorumla
+1 yılÖncelikle merhaba şöyle başlamak istiyorum evet çok pişman olursun cinsellik için evlenilmez. Cinselliği tamamlayan şey aşktır insan aşık olmadığı bedene dokunduğunda istediği zevk oranını bile alamıyor ne yazık ki. Önce sevmelisin nra sevdiğin insanla olmalısın insan sevdiğine dokunmak ister sevdiğini öpmek ister eğer sadece cinsellik amaçlı evlenirsen ileride çok pişman olursun.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlenmeyi düşündüğün adamın senin kadar libidosu yüksek olduğu ne malum, sana yetebilecek mi bilmezsin bunu. Burada çok örneği var sekse düşkün insanların eşleri hep sönük çıkıyor. Bakire olarak evlenince bu risk hep var. O yüzden karşındaki insanı daha uzun süre tanımalısın, bu tarz konulara yatkınlığı, düşkünlüğü nedir iyice konuşup öğrenmelisin ki sonra hayal kırıklığına uğrama. Bunlar da zamanla olur 2 aylık ilişkiden bunları anlayamazsın
30 Yorumla
+1 yıl2 ayda ne evlilik yolu ya. Bunu günübirlik birinden istemekle aynı şey
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞimdi İslamiyet açısından bakarsak helal yoldan gayet iyi olur lakin sadık kalamaz sevemez sıkılırsan kısa zaman sonunda aldaticaksin ve sonunuz boşanma olacak tavsiyem evlenmeden kimse ile cinselliğe girme sevilerek, severek sadık kalarak evlen.
00 Yorumla
+1 yılEy gençler topluluğu ! Sizden evlenmeye gücü yeten evlensin, çünkü evlilik gözü haramdan daha çok korur ve ferci de daha çok muhafaza eder. Evlenmeye gücü yetmeyen de oruç tutsun, çünkü oruç, onun için bir kalkandır.
Hadis-i Şerif11 Yorumla- +1 yıl
Yani bence de bunun için evlenmeyi düşünmen saçma değil, ama yine de iyice düşündükten sonra karar ver. Sonrasında evlendiğin kişiyle mutlu olamayıp ayrılırsan daha kötü olur.
+1 yılevlenmeyi sırf evlilik için düşünme, işi gücü demişsin. öncelikle kafa yapınız birmi ona bak, istekliyim demişsin, evlilikte cinsellik önemlidir. cinsellikde de kafa bir olması lazım ona göre dikkat et
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. rahat cinsellik yaşayacağını ne biliyorsun. yahu bu iki insann ortak aktivitesi. kadından anlamayan cinselliği doğru bilmeyen ve en önemlisi karakter olarak bencil cahil öküz biri ile evlenirsen cinselliği unut. köle olursun sadece
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 439 cevap paylaştı.
+1 yılDüzenli temiz birisini bul onunla evlenmeden yaşa. Öteki türlü temiz sadece helaline özel p*ç olmayan bebeleri olan akşam 4 gözle yemeğini yapıp eşinin işten gelmesini bekleyen bir hayatı hak etmiyorsun.
02 Yorumla- +1 yıl
Bencede
- +1 yıl
🤷🏼♂️
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlursun. Çünkü her erkek aynı arzuda değil. Sen belki her gece istersin ama ona haftada 3 bile çok gelir. Ya da sen her an açık olursun ilişkiye ama o kendi canının istemesine bakar. Sırf bu yüzden evlenme.
20 Yorumla
+1 yılF+ sana göre daha uygun gibimi geldi zira sevismek icin evlenilmez zaten Türkiye'de ücretsiz segs icin evlenen erkek sayisi o kadar fazlayken kadinlarin böyle düsünecegi hic aklima gelmez di :)
00 Yorumla
+1 yılSırf rahat rahat cinsellik yaşamak için evlenilmez evlilik olayında tamam cinsel hayat var lakin evlilik çok farklı bir müessesedir.
11 Yorumla- +1 yıl
Ve 2 aydır tanıdığım adamla ne evliliği Allah aşkına aklını başına topla
Evlen keyfine bak umarım istekli biridir senin gibi
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBir çiçekle bahar gelmez, binbir çiçekten bal almaya bak, evlenme ki istediğin zaman istediğinle s*kkiş
00 Yorumla
+1 yılTanıyıp evlenen de aynı görücü evlenen de... Evlilik işi kumardır. İşte ayrılırsan falan musallat olmasın yeter, bir de bilinçsizce çocuk doğurma...
00 Yorumla
+1 yılOnce duygularından emin ol sonra zaten seversen cinsellikte keyif verir. Sadece cinsellik için evlenilmez
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılSırf rahat rahat seks yapabilmek için evlenmek çok saçma. Evlilik sözleşmesini basit bir şey zannediyorsunuz, sorumluluklarından haberiniz yok.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Bunun için evlenirlirmi Allah aşkına bikarsan o insandan ne olacak boşanıp başkasıyla mi evleneceksin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılPişman olursun evet evlenirken yüzde 70 huzur ve mutluluk yüzde 30 seks diye düşünüyorum ama sende yüzde yuz seks ve bu fikrini değiştir
00 Yorumla
+1 yılEvliliği seks sananların kaç gram beyni olduğunu cidden merak ediyorum. Evlilik sekse en uzak şeydir anlayin artık bunu.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılSırf bu yüzden evlenilmez ama diğer kriterlerine de uyuyorsa elbette hayırlı olan evliliktir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de libidosu yüksek birisiyim ve evlenmeden yapmak istemediğim için sırf bu yüzden evlenmek istiyorum
21 Yorumla- +1 yıl
Libidosu yüksek kadın , ne kadar azsiniz 😁
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik planın varsa onunla her şeyi konuşman gerek sonradan pişman olma diye diyorum
00 Yorumla Olmazsın. Sevgilim benimle görüşüyorken evlendi boşandı …. Görüşüyoruz bazen hala…
00 Yorumla13 saniyede orgazm olan birisine denk gelirsen mahvolursun dndjdm
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 791 cevap paylaştı.
+1 yılihtimali yüksek , o yüzden böyle bir düşüncen varsa iyi gecinegin yorup yorulmuycagın bir insan bul
00 Yorumla
+1 yılyoo amac o zaten ama senden beklentileri olur evlenmedne yqp
00 Yorumla
+1 yılEvlendikten sonra rahatça cinsellik yaşayabileceğini mı düşünüyorsun cidden?
00 YorumlaEvlilik ciddi bir olay acele etme yoksa kaybedersin
00 Yorumla
+1 yılolmazsinnn bence mantikli bazen dayanmasi guc oluyor
00 YorumlaYa iktidarsız ya da küçük penisliyse. Buraya gelip bu sefer akıl mı alacaksın dert mı yanacaksın
00 YorumlaAnlaşabiliyorsanız neden olmasın. Daha önce açtınmı bu konuyı ona
00 YorumlaPişman olma ihtimalin var sadece cinsellik varsa sorun çıkar gibi
01 Yorumla
+1 yılolmama ihtimalin var ama düşük, pişman olursun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Rahatça cinsellik için evlenmek gerektiğini yeni duydum. :D
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTanımak için en azından genel geçer bütün kapsamları edinmeniz ve ortak yolda olduğunuzu tespit etmeniz gerekmekte sanki ya, takdir sizin.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsen konusunu acinca evlenecegini sanmiyorum erkegin soylemesi lazim ämk nasil buldun ya
11 Yorumla- +1 yıl
Güzel yorum. Gençler bu kıza yürüyün
Gizli Üye(30-35)+1 yılevlen anasını satayım tanışarak koklasarak evlenenlerden ne hayır geldi ki
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAmacin sadece cinsellik mi yoksa icinde duyguların da var mi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEğer gerçekten uygun görüyorsan, evlenmek istiyorsan evet, evlen...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılIştw bu kafayla evlenenler yüzünden herkes anne ya da baba oluyor.
01 Yorumla- +1 yıl
Çok haklısın cidden bu nedir ya
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlilik çocuk oyuncağı değil git cinsellik yaşa bi kendini frenle sonra düşünürsün tekrar
00 Yorumla
+1 yılNeden bunun için evleniyorsun ki? Evlenmeden seks yap daha rahat istediğine verirsin
00 Yorumla
+1 yılEvlendin 1 ay sonra hevesin kaçacak artık pişman olursan bilemem
00 Yorumla
+1 yılEvlenme bence öyle bişey için. Bence günlük yaşa
00 Yorumla
+1 yılSenin yaşaman lazım ama kendinde aynı hissi yapabilirsin aslında
00 Yorumla
+1 yılKafandaki ve fantazilerine uygub birini bulursan olmazsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbenim de son zamanlarda benzer durum oluyor ve daha önce hiç yapmadım escrta gidesim var gideyim mi bilmiyorum
00 YorumlaSen niye söylüyorsun? O söylesin
10 Yorumla
+1 yıliyi biriyse neden pişman olasın
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. olabilirsin seks icin evlenilir mi ya
00 Yorumla
+1 yılboş ver benle evlen sen
00 Yorumla
+1 yılKafalar uyuşuyoraa neden olmasın
00 Yorumla
+1 yılZaten yaşın gelmis geciyor evlen gitsin
00 Yorumla
+1 yılEğer kafa yapınız uyarsa olabilir
00 Yorumlayaz bana delirmene yardımcı olayım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sırf bu sebeple evlenirsen, pişman olursun.
00 Yorumla- Devamını Gör (61)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sırf rahatça cinsellik yaşamak adına evlensem pişman olur muyum?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat