Kızlar sorum size aynı hatayı ben de yaptım bundan sonraki süreç nasıldır ne yapmam gerekiyor ya da siz ne yaptınız ilişki yaşadığım kişi evleneceğim kişi falan da değil?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılÖncelikle yaşadığın şeyi kötüye yorma hemen. Ve ben biterim gibi klişe bunalimlara da girmene gerek yok. Her şeyin bir den çok çözümü var ve bence sen en şanslı olansın.. çözüm basit ve günümüz de birçok güvenilir yerler de ifşalanmadan ve gayet normal bir şekilde bu durumun üstünü ortenilirsin..
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. evlenemden önce ilişki yaşamak aslında kötü sürprizle karşılaşmamak hayatınızı söndürmemek için iyidir. en azından evlenmeyi düşündüğünüz insanı cinsel olarak tanır ve sizi neyin beklediğini bilirsiniz.
ya değilse kötü sürprizlerle karşılaşmak kaçınılmz.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
11Cevap
+1 yılEkstra bir şey yapmayacaksin. Pişmanlık duymayacaksin. Sonuçta istedin ve yaşadın. Bu kişi evleneceğin kişi de olmayabilir.
Erkekler bakır mi de bakire olmak zorunda hissediyorsunuz kendinizi.02 Yorumla
Soran+1 yılErkekler evlenmek zorunda değil ama 27 yaşındayım ailem baskı kuruyor evlen diye bu böyle devam. edemwz anlaşılırsa biterim ben
- +1 yıl
Hiç öyle biterim vs diye kendini üzme. Hayatına giren erkeğe bakir misin diye sor. degilse bende bakire değilim diyeceksin bu kadar basit. Bakır olmayan birinin bakire isteme hakkı yok.
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kaç yaşındasın
bu durumu kimlere anlattın
Davranışların da değişiklik falan olmadı demi
04 Yorumla
Soran+1 yıl27 yaşındayım isyerinden bir arkadaşıma anlattım hayır davranışlarım da aynı sadece biraz depresyondayım ilişki yaşadığım kişi sabahına pişman olup yazmadı bana
Soran+1 yılAnlık nasıl oluyor bilmiyorum hiçbir erkeğe anlatmayacağım o kişi de zaten yazmıyor böyle kaldım ortada
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu kişisine göre değişir. Neticede mezara götürmenin bir anlamı yok. Yasadiysan yaşadın önüne bakacaksın. İlk zamanlar bende biraz garip hissettim ama sonrasında bu durumu benimsiyorsun.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Olduysa yapacak bişey yok önüne bakacaksın hayat bı şekilde devam ediyor yani etmek zorunda
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Yaşanmış olmuş keskeler durumu değiştirmiyor bundan sonra ne yapabilirim düşünmek gerekiyor
02 Yorumla
Soran+1 yılNe yapabilirim peki ya da ne yapmam gerekiyor
İlki olabilicegin birini bulmak cok zor oyuzden sıkıntı yok rahat ol
00 Yorumla
+1 yılEvet hata patlak birini kimse istemez
00 Yorumla
+1 yılŞimdi okulunla işinle ilgilen düşünme bunu.
00 Yorumla
+1 yılherkes yasıyor
00 YorumlaBir şey yapmak zorunda değilsin
00 Yorumlaniye pişmanlık olsun
00 Yorumla
+1 yılZina degil mi
00 Yorumla
+1 yılne guzel
00 Yorumla
+1 yılKeyfini çıkar rahatça
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında