Ben 20 yaşındayım. Çevrem tarafından yakışıklı olduğum söylenir. Bir çok kız ile etkileşim halindeyim arkadaş olarak. Bana karşı çok ilgililer. Beni arzulayanlar da var bunların arasında. Ben dini hassasiyeti olan biri olarak evlenmeden seks yapmaya karşıyım ama artık kendime hakim olamıyorum. Kız arkadaşlarımdan beni arzulayanlara böyle bir şey teklif etsem hemen kabul ederler ama ben pişman olmaktan korkuyorum. Sizce yapmalı mıyım, evlenmeyi mi beklemeliyim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
1 yılEğer bu isteğini dinsel inanışların nedeniyle yapmıyorsan yine yapmamanı öneririm. Bu seni bir kısır döngüye sokar. Sonra ömrün boyunca dinsel inanışlarını hem yıkar hem sonrasında pişmanlık duyarsın.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılYapma kardeşim boş ver boş iş. En güzeli sevdiğin kişi ile evlneince yapmak en doğru şey değil mi zaten bu
09 Yorumla
Soran1 yılEvlenmeme daha çok var 30 a kadar evlenemem diye tahmin ediyorum ama o yaşa kadar nasıl dayanacağım bilmiyorum
- 1 yıl
Zor tabiki ya pişman olursun ya yoldan cikarsin
Soran1 yılPişman olacağımı bildiğim için yapmıyorum yoksa çok fırsatım oldu ama yapmadım
- 1 yıl
Aynen öyle doğru iyi yapmışsın
Soran1 yılAllah bizi uzak tutsun zinadan
- 1 yıl
Amin ama kadınlar için sıkıcı cahil canım biri. olarak goruleceksin ben mesela şu an öyleyim senin gibi düşündüğüm icin
Soran1 yılBen Allah için katlanıyorum buna kadınlar umrumda değil.
- 1 yıl
Umarım dayanirsinn
Soran1 yılİnşallah abi bakalım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
4Cevap
1 yılKardeşim evlenebiliyorsan evlenmeye bak. Sabır da biyere kadar
03 Yorumla
Soran1 yılEvlenmeme daha çok var en az 7-8 yıl
- 1 yıl
Erkene almaya bak. Yoksa hayat pişmanlıklara dolar. Em güzel en istekli yaşlarını değerlendir derim bu zevkten mahrum bırakma kendini.
Soran1 yılHaklısın
- Cinsel Yaşam konusunda 328 cevap paylaştı.
1 yılburada ki sapık cahillerin aklına uyma sen
Sen nasıl iyi olacaksan öyle yap tamam mı05 Yorumla
Soran1 yılYapmayı çok istiyorum ama pişman olacağımı biliyorum. Üstelik benimle olmak isteyen kızlar varken daha zor oluyor dayanması.
- 1 yıl
Neden pişman olacaksın ki karşıda ki istemişse yaşa gitsin anı zaten her şey de insan soğuyor bazen
Soran1 yılDini hassasiyeti olan birisiyim ondan dolayı çekiniyorum
- 1 yıl
Senin olayın başka neyse anlatacak değilim iyi günler
Soran1 yılİyi günler teşekkür ederim yorumun için
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. erkek olarak pişman olacak bişey yok zaten deneyim önemli
01 Yorumla
Soran1 yılGünah ya hani ondan diyorum
Gizli Üye(25-29)1 yılYaptıktan sonra kendine olan saygını yitirebilirsin dini hassasiyetin olduğu için söylüyorum
01 Yorumla
Soran1 yılEvet haklısın yapmayacağım içimi dökmek istedim
1 yılYapacagin kisi onemli
010 Yorumla
Soran1 yılÇekici bir kız var ama ben pişman ol aktan korkuyorum
- 1 yıl
O istiyomu
Soran1 yılEvet birkaç kez belli etti bu isteğini ama ben oralı olmadım. Sporcu ve fit biriyim ben de ilgi çekiyorum
- 1 yıl
O zaman evinde olsun kendi evinde bisi olmaz...
Soran1 yılEv ile alakası yok günaha giriyorum ya pişman olabilirim keşke yapmasaydım diye
- 1 yıl
O zaman yapma kanka gunah
Soran1 yılÇok iyi dert dinliyorsun akjrjwjaj
- 1 yıl
Nabim kanka nazlanion jdhddb
Soran1 yılAjdjshaha
Soran1 yılYa ben de çok istiyorum ama yapınca pişman olacağımı biliyorum. O bahsettiğim kız da çok çekici tam istediğm biri üstelik.
Olmazsın yap yap ki tecrüben olsun fırsatı kaçırma
01 Yorumla
Soran1 yılBilemiyorum ya elimde fırsat var ama ben pişman olacakmış gibi hissediyorum. Çünkü boşaldıktan sonra bile kızlardan soğuyorum
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne