mesela birisi ile tanışıyorum niyeti ciddi değil sadece cinsellik anlayınca uzaklaşıyorum hemen ama fark ettiğim şey bende sadece cinsellik için birilerine ihtiyaç duyuyorum. Yani neden uzaklaşıyorum ki ailemden ve toplumdan yanlış olduğu öğretildi hep ama bazen yaklaşımlar hoşuma gidiyor sadece belli etmiyorum toplum kılıfı bu sanırım. Yani ya da şimdi bende cinsellik için yanaşsam karşımda ki erkek bu da yolluymuş felan der diye düşünüyorum bir sürü neden var yani enteresan ya
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılbende aynı gitgelleri yaşıyorum ve nedense bakir olduğuma bile inanan çok az oluyor. yani öyle düşünülmemesi için iki yüksek arzu ve cinsellik isteği varsa tanıyıp sohbet etmek olur. hatta istenmezse ileri gidiilmez yani kadın olarak bekareti kafana takarsan oral önsevişme sürtünme ile zevk alır mıydın? kimin için kendimizi saklıyoruz ki. yapmadım iki defa aldatıldım yapsaydım değerli olurdum bunu anladım. yıllardır ilkim özel olsun diye bekledim ne oldu. yani yaşayanların yanına kar kalıyor. hatta bir sürü kişi ile yapan erkek arkadaşlarım düzgün kızlarla evlendi en son bize ne oldu aynı kaldık. yani senin kafandaki düşünce net ise tanıma yoluyla adım atar mıydın karşındakine. burcun ne yaş kaç üni falan mı okuyorsun ne kadar ciddi düşünürsün istek olarak benzer biri olsa zamanla güven oluşsa saygı ve gizlilik çerçevesinde...
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbi bot bile sitem ediyor soran sessiz kalışına bak :)
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılZaten bizim toplum bakış acımız yalnız kadına yasak saerkegede yasak olmalı erkekyaparsaoerkekkadın yaparsa or., pu bu zihniyetle buyuduk erkegin yaptıgımilliolmak kadının yaptığı kirlenmek nebu yaaa erkek kimlemilli oluyorki kimle Bera ber olupta erkek oluyor bu karşısındaki bayan degil i hem niyeki erkegin ihtiyaç ıyken kadının ihtiyacıgibi düşünülüyor madem cinsellik kötübişey neden evlilikler hayatlar bebeklerin insanların hayat buluşmasıbunun üzerinde yeter artık bu tapular 25 30 yaşına gelmiş kızlarımız cinsel ligi bilmiyor bir öcü gübi ilk geceden cinsellikte korkup erkekdüşmanıvajinusmus lez oluyor
00 Yorumla
+1 yılşimdi şöyle istemen yanlış değil ama olacaksa bile sevdiğin ve gelecek kurabileceğin biri olsun derim, ha sana illa evlenene kadar beklenin demem ama en azından düzenli bir ilişki içinde olsun, bu arada şu da var alınma ama günü birlik yatan kıza yollu DERLER yani bu seni kötü falan yapar demiyorum ama bu gözle görülmek yafta yemek te kaçınılmaz o yüzden sana hiç olmazsa gerçek bi ilişkin olsun diyorum en azından duymak istemediğin şeyler duymaz istemediğin bi muameleyi görmezsin.
00 Yorumla
+1 yılSenin tercihin tamamen. İleri de pişman olmayacağın bir şey yapmış olmadan yaşa. Çünkü; bir şeyler olur ve biter. Sonrasında pişmanlık fayda etmez...
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
22Cevap
+1 yılÖyle diyorlar.
Tabu dışına çıkma, eğer evlenmeyi düşünüyorsan özellikle.
Çok pişman olursun...33 Yorumla- +1 yıl
burada yorum yapanlara aldanıp sakın bunu yapma.
Erkekler yeyişir, yeyişir ondan sonra sana yollu yaftası vurur bir de evlenirken el değmemiş olanı arar.
Erkeklerin hepsi aynı.
Soran+1 yılhaklısınn işte bende böyle düşünüyorum
- +1 yıl
Ömrüm boyunca 2 3 kere sanal cinsellik yaşadım onda bile bin pişmanlık yaşadım. O kadar kötü bir şey ki
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenmeden cinsellik yaşamana ailen dışında kimse karışamaz. Eğer kendi iradeni kontrol edemiyorsan ve evliliğe hazır hissediyorsan evliliği daha uygun görüyorum. Şimdi biriyle cinsellik yaşarsan karşındaki kişi seninle asla citti düşünmez ve basit gürür. Ama evlenirsen eşinel istediğin zaman istediğin yerde cinsellik yaşıyabilirsin. Hatta kendi evindr bile... Evlilik olunca için de rahat olur.
00 Yorumla
+1 yılHer yolluymuş diyenin fikirlerine önem verecek olursan bu toplumda başı açık kızlar yolluyudur, üniversiteye giden kız yolludur, dövme yaptıran kız yolludur, etek giyen kız yolludur gibi milyonlarca yobaz düşüncede olan mağara adamı var.
00 Yorumla
+1 yılBaşkası ne der diye kendi isteklerini bastırma, tamam her önüne gelenle olma seçici ol sevdiğinle ya da gerçekten istediğin biriyle yaşaman normal bence
01 Yorumla- +1 yıl
Yapmamali bence evlilik dusunuyorsa
+1 yılToplum baskisi aile ogretisi kismini bi kenara birakip gercekten aklinla yaklasirsan olaya cozersin ezberleme mantigini kavra
00 Yorumla
+1 yılFazla ileriye gitmeden de çok şey yasayabilirsin ya da kendini mastürbasyon ilede dizginleyebilirsin bu tamamen senin elinde
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence kendi iç sesini dinle.
Şahsen ben de toplum baskısı ile uzak dururken zamanla istediğimi yapabilir konuma geldim ama evlendiğim insanla özel olsun istediğimden kendi rızamla beklemeye karar verdim..
İçini dinle sadece.00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılGerçekten enteresan ama kendini boşuna tutmussun ama çevremden biriyle olmanı tavisiye etmem bu gün iyi yarın kötü olunca adını batirabilir sanaldan çok kişiyle oldum ve en sağlam temiz risksiz olanı bence
00 Yorumla Kötü iyi demeyelim de bu senin için bir tercihtir nasıl istiyorsan öyle yap.
00 Yorumla
+1 yılkafa dengi birini bulursan yaşa gitsin, sadece cinsellik değil ama her şeyi paylaşabileceğin birisi.
00 Yorumlakadın için bişey diyemem. Ama erkek tecrübeli olmalı
00 Yorumla
+1 yılHayır eğer onu istiyorsan yaşadıktan sonra pişmanlık hissetmeyeceğine eminsen yaşa
00 Yorumlabu bizim ülkemizin kaderi böyle de devam edecek sürekli bastırılmış duygular arzular ve daha sapkın ruhlar çıkacak
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok açık ve net soylicem evlenmeyeceksen hiç yaşa ama ben eğer ben ilerde biriyle evlenirim diyorsan sakın kılına bile dokundurtma
08 Yorumla
Soran+1 yılama erkeklerde yaşıyor herşeyi evleniyor sonra
Cevap sahibi+1 yılİşte anlasana dediğimi kendin gibi birini bulcaksin temiz birini eline kadın eline değmemis birini çünkü sende bir şey yaşamamış birisin öyle düşün bakire bakır erkekle evlenmeli en büyük hakkıdır o
Cevap sahibi+1 yılYaşarsan sende kendin gibi birini bul temiz erkek isteme sakın
Soran+1 yılonu bilemem ki yaa nerden bileyim yaşamışmı yaşamamış mı adam 5 vakit namaz kılıyor oruç tutuyor bana gelmiş cisell muhabbet yapıyor böyle insanlar var hiç belli olmuyor bakir erkek yok bence bakirim diyen iyi bir yalancıdır
Cevap sahibi+1 yılŞimdi diyeceksinki her erkek yaşıyor yaşamayan yok diyeceksin ben varım 25 yaşındayım değil yatmak sevişmek öpüşmek hiç sevgilim olmadı elim kız eline değmedi yemin ederim doğru bu
Cevap sahibi+1 yılYemin ettirceksin kuran i eline vereceksin yemin ettireceksin
Soran+1 yılsenin dediğin gibi olsa güzel olurdu
Cevap sahibi+1 yılNasıl anlamadım senin dediğin gibi derken
+1 yıltensel olsa yetmez mi
03 Yorumla
Soran+1 yılo nasıl oluyor
- +1 yıl
yüzeysell
- +1 yıl
orada mısın
- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılkötü neden olsun ki artık normal
00 Yorumla
+1 yılİnsan alistimi bırakamıyor
00 YorumlaHerkes yaşıyor ne fwrketcwk ki
00 YorumlaHayat senin istediğini yap
00 Yorumlaİstiyosan yap elalem ne der diye düşünme
00 Yorumla
+1 yılDüzgün insanlar böyle düşünmez
00 Yorumlapişman olursun
00 Yorumla
+1 yılÖyle düşünmem ben. Cinsellik gayet normal bir şey
00 Yorumla