İlk ilişkimi yaşadım, sevgilim "ağlamayı kes" dedi. Neden anlayışsız bu erkekler?

Dün ilk ilişkimi yaşadım 20 yaşındayım. Canım aşırı derecede yandı böyle hayal etmemiştim zevk hissedemedim sadece acı. Belki çok gerildiğim kendimi sıktığım için oldu bilmiyorum denedik sadece birazı girdi devamı olmadı 15 defa falan girdi ama devamı olamadı. Bende yapamadığımı söyledim ama saatlerce uğraştık. Canımın bu kadar yanacağını düşünmemiştim. Karşımdaki kişiyle de aramızda zaten 10 yaş var o biliyor neyin nasıl olacağını ama neyse ben duygusal olarak çöküş yaşadım hem yapamadığım için hemde ağladığımda bana sinirlenip ağlamayı kes dedi sonra giyinmek istediğimde kıyafetimi alıp kucağıma fırlattı. Sonra bazı cinsel ilişkisini yürütemeyen çiftlerin boşanmasını anlatıp örnek verdi. Bana da daha önce birisiyle zorlamışsın ki o yüzden bu kadar acı yaşadın gibi bir şey söyledi o kadar beklemiyordum ki böyle bir şey söyleyeceğini duyunca her şey koptu zaten bende. Kendimi çok kötü hissettim. O da biliyordu daha önce hiç ilişki yaşamadığımı buna rağmen bana böyle bir cümle kurdu... Sonra yolda eve bırakırken özür diledi ayrılacak mısın benden falan dedi ama kendimi b*k gibi hissediyorum. 2 cümle bile kuramadım. İlişki esnasında kanamam da gelmedi. Şu anda da yok kanamam. Acaba o yüzden mi ilişki yaşadığımı düşündü anlamadım. Ne yapacağım kafam çok karışık.
Güncellemeler
+1 yıl
Sürekli akıntım geliyor kan sanıp bakıyorum ama şeffaf bir sıvı geliyor sadece. Bu hep böyle devam mı eder? Birde vücudumdaki acı hissim ne zamana geçer?
Güncellemeler
+1 yıl
Canım zaten çok yanıyor hala kötü cümleler kuranlar var. Canımı daha fazla yakmayın. Sanırım psikolojik destek almam gerekiyor. En yakın zamanda bekaret testi yaptırmak istiyorum çünkü bazıları bozulmadığımı söylüyor. Haklı olabilirler.
İlk ilişkimi yaşadım, sevgilim "ağlamayı kes" dedi. Neden anlayışsız bu erkekler?