+1 yılYöntem doğru olmasa da bu vesileyle erkek arkadaşının gerçek yüzünü görmüş oldun. Asıl mesele bekaretin değil de o kişiyle devam edip etmeyeceğin olmalı. Şahsi fikrim ondan sana ne köy olur ne kasaba.
Bekaretine baktırmak istiyorsan öyle için rahat edecekse elbette baktırabilirsin. Her gün stres yaşayacağına o stresi bir kalemde yaşarsın en azından için rahat olur.
Ağrılarına gelince 2 - 3 güne geçer merak etme.
Ama unutma, sen kötü bişey yapmadın. Kimsenin seni bastırmasına izin verme. Sindirilen kadınlardan olma. Gerekirse yoluna yalnız devam et ama yine de kimseye mecbur olduğunu hissetme hissettirme.
Herşey geçecek. Doğru zamanda, doğru kişiyle en güzelini yaşayacaksın. Henüz yaşın çok genç. Kendinin kıymetini bil 🌸 gerisini boşverrr472 Yorumla- +1 yıl
@Ezgiwme bende şimdi farkettim 😅
En İyi Cevaplar
Ah... Bakınız bu işlerden zerre anlamam. Ancak ilk seferiniz olduğundan, korktuğunuz kesin. En başta "laps" diye yapılmaz bu işler. 20 yaşına da gelseniz, 30 yaşına da. Biraz... Nasıl derler, işe başlamadan "ısınmanız" lazım. Öncelikle, "Ağlamayı kes" anlayışsız bir cümledir. Ayrıca, kendinizden 10 yaş büyük biriyle de ilişki kurmamalısınız, bana kalacak olursa, bu ilişkiyi bitirmeniz daha iyi olacaktır.
Kanamanız olmaması, bir şey kaybetmediğiniz anlamına gelir. İkinci olay için bir şey diyemiyorum, akıntı hakkında fikrim yok.
Ancak... Kendinizi kötü hissetmeyin. Bir ilişki yolunda gitmedi diye hayatınız sona ermeyecek. Büyük insanlardan dahi hoşlanıyor olsanız, en fazla 5 yaş büyük birini seçin. Daha tecrübeli olmayan, size yakın yaşlarda olan birini. Bakınız, ben sizi teselli etmeyi beceremem. Bunu yalnız siz yapabilirsiniz. Bu forumda "Gel ben hallederim" yazacak bir sürü denyo gördüm ben. Yalnızca, kendi gücünüzle bu durumunuzu atlatabilirsiniz.
Bir sorunuz olursa, seve seve yanıtlarım.
Kalbinizde huzur, yüzünüzde gülümseme eksik olmasın.
Hayırlı ramazanlar.431 Yorumla
Öncelikle çok geçmiş olsun ilk olduğu için bu acı verebiliyor genelde bütün hepsinde oluyor vajinanızı kontrol edin kızlık zarı bozulmuşmu diye muhtemelen bozulmadı çünkü partneriniz bunu denedi ama esnek olduğu için olmadı akıntı da zorlama dan dolayı olmuş olabilir isterseniz daha fazla konuşabiliriz kafanızda olan soruları sorabilirsiniz
30 Yorumla
+1 yılBu şekilde bir deneyim yaşaman gerçekten çok üzücü.. Ne yapman gerektiği konusuna gelince hayatında ki haysiyetsize yol ver. Sonra hayatına kaldığın yerden devam et. Böyle aşağılık insanlara kendinizi kullandırmayın ya acayip sinirim bozuluyor.. Gencecik kızsın kendine yaşıtın birini bulup sevgili olmanı öneriyorum. Seni gerçekten sevip sana değer veren insanla seks anlamlıdır bunu unutma. Öteki türlü kendini kullanılmış hissedersin ve bu böyle sürer gider. Önünde iki yol var seçim senin.. Güçlü dur ve kendini yıpratma. Geçecek merak etme. Bu sana tecrübe oldu. Umarım her şey kısa zamanda yoluna girer..
211 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
150Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılŞimdi Beni Yanlış Anlama Söyleceklerim Seni Üzmek Kırmak için değil gerçeği doğru Yola git diye söylüyorum Öncelikle İlk İlişkimi Yaşadım Dedin sen dimi sevgilin ile Canım Hiç mi? Bilmiyorsun Dinimizde Evlenmeden Cinsel İlişkiye Girmenin Haram Olduğunu Namus Kirlendiğini Ya Gerçekten Şimdiki Nesil Müslüman Olanlar Bile Evlenmeden Cinsel İlişkiye giriyorlar Bu nasıl Ahlâksızlıktir Cahilliktir ki böyle Bunun Hamile Kalma riski var aile öğrenme durumu var sorun üstüne sorun madem ki Cinsel İlişkiye Girmek İstiyorsun evlendiğinde gir o zaman günah haram olmaz eşler helal oluyor çok yazık Gerçekten ben Acıyorum Canım hemen tövbe et ve bir daha sakın evlenmeden Cinsel İlişkiye girme evlenince girersin zaten beni yanlış anlama sana cahil demedim 20 yaşındasin sen gençsin daha normal ama bir daha aynı hatayı yapma ben senin iyiliğin için söylüyorum kızma bana O Sevgiline gelecek Olursam Onun ben varya kesi ona bir gösteririm İt herif hem kızla yat sonra ağlamayı kes varya onu bulsam dalak kalp birakmam hepsini sokerim onun abazan sapığın it oğlanı hemen ayrıl ondan seni seven daha hayırlı iyi olan sana değer veren birini bulmaya çalış
80 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKan gelmediyse bozulmamış olabilir. Yakın bir zamanda kadın jinekoloğa gidip bu konu hakkındaki endişelerini gider. Erkek arkadaşın (!) kendi beceriksizliğinin acısını senden çıkarmış. Bu hiç adil değil. Bir de yaşı var diyorsun. Yaşı olan erkek tecrübeli olur. Yaşına rağmen tecrübesi azsa onda problem var demektir. Kendini hazır hissetmediğin sürece , sadece karşı taraf istiyor diye sürece cinsel ilişki yaşama. Bu durum sende travma yaratabilir ve sonraki denemelerinde kasılmana neden olabilir. Vajinismus diye bir konu var. İstersen internette araştır. Bunun şu an sende olduğunu sanmıyorum ama olursa tedavi olman gerekir. İlk ilişkini kafana çok takma. Özel olması gereken bir şeyin öyle olamamasının sorumlusu sen değilsin. Kendini yıpratma. Hayatına bak. Bu arada erkek arkadaşın prezervarif kullandı mı? Mutlaka kullansın. En azından bunu yapsın hıyarağası. Bir sonraki ilişkine kadar mastürbasyonla kendini test edebilirsin. Bir parmağını içeriye daldır, oradaki varsa hasarın boyutunu veya vajinanın kayganlığını falan kendince tart.
10 Yorumla
+1 yılİşte hayat öyle amerikan filmlerindeki gibi olmuyor. Yani iki insanın aynı eve taşınıp nikahsız tüneksiz yiyişmesii aşk olmuyor. Yiyişmekk yiyişmekktir. Yani adamın derdinin seninle mutlu olmak değil seni yatağa atıp bir güzel kullanmak olduğunu bilemeyecek kadar safsan elden ne gelir? Ha sen yarın bir gün aynı şeyi yine yaparsın. Yine aşkla yiyişmeyii karıştırırsın. Filan köftehor seni iyi yatağa atıyor diye zannedersin ki oooovvv bu adam hayatının aşkı. Adam boşalıpp da işi bitince ve sana tekmeyi basınca gelir KS de ''Siz erkekler ne kadar kötüsünüz''. Seni iyi becerenii değil sana değer vereni bulacaksın kızım. Aksi taktirde sen daha çooook görüş yazarsın.
103 Yorumla- +1 yıl
Tamam berivan sen öyle yap. Kime kanın kaynarsa git onunla yat.
Cinsel ilişkiye evlilik öncesi karşıyım öncelikle o konuda konuşmayacağım bilgim yok, ama şu demek değil ki seni yadirgiyorum. Hayır olmuş bişey önümüze bakacagiz. Sadece senin düzgün insanla yaşamanı isterdim. Öncelikle bunu diyen insan sana zaten yardımcı olmaz, iyi hissetmen için uğraşmaz ki. Tavırları hiç normal değil, böyle bir insanın canını acitmasina kaba davranmasına şaşırmamak gerek. Hala sevgilim deme , uzak dur derim🙏. İlk ilişkide okuduğum kadarıyla mantık dahilinde zaten ilişkiye devam edilmez oranın iyileşmesi beklenir. Ağlamayı kes gibi laflar tam dağdan inme lafları. Bu saatten sonra canını sıkma, zamanla iyileşir yara olduysa bile insanın her vücudundaki bölümü hücre yenileme ileniyilesir. Bu insanla hayatına devam edersen ilerde göreceğin psikolojik şiddet ile sağ kalman mümkün mü bilemem. Zamana bırak ve kafanı farklı şeylere yonelt.
100 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBüyük geçmiş olsun yani yanlış insan seçimini böyle ağır şekilde deneyim etmek oldukça kötü olmuş.
Birincisi o senden 10 yaş büyük olan kişi belli ki daha önce herhangi bir ilişki yaşamamış yalan söylemiş çünkü sen ne kadar kasarsan kas gevşetmeyi, rahatlatmayı bilmiyor bu yüzden de ıslanamamışsın ve iyice eziyete dönmüş.
Onun dışında kan gelmedi diye yalan söylediğiniz düşünmüş yani belki kendisi bekaretini almayı beceremedi belkide o an kan gelmedi her neyse de sen ona yalan söylemiş dahi olsan afedersin ama sana fa***e muamelesi yapması aşırı yanlış bir hareket ve sen bunun üzerine gerekli tepkiyi verememişsin. Ki amacı seni kullanmakmış zaten ve iyi ya da kötü istediğini almış kendince
Ben sana olacakları söyleyim 1 2 kez daha kullanmayı dener ki artık bu olaydan sonra asla ciddi düşünecekse de düşünmez ve istediğini aldıktan sonra sana güle güle der ve olan sana olur.
Evlenmeden ilişki yaşayarak büyük hata etmişsin bu meseledeki senin tek hatan bu ve bir de tepki gösterememişsin.
Eğer sen bu muameleyi kabullenirsen daha neler yapar emin ol.032 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmeden ilişki yaşayarak hata mı etmişim? Siz kaçıncı yüzyılda yaşıyorsunuz? Gerçekten 😐
Cevap sahibi+1 yılSenin yaşadığın yüzyılı gördük adam sana şimdi bu muameleyi çeker işte sen de başkaları kabul etmeyince onlara hangi yüzyılda yaşıyorsunuz dersin artık.
Cevap sahibi+1 yılBuradaki bekaret önemsiz yazan tipleri çok gerçek sanma birilerini düşürmek için bu ayağa yatıyorlar ama evlenecek olunca anında postalarlar bakire olmayanı.
Cevap sahibi+1 yılTamam sende git sevgilinin seni bırakmaması için dua et yoksa bekarlık forever.
Soran+1 yılSevgilim bekarete önem vermiyordu. Ve vermeyen bir çok kişi var.
Soran+1 yılhadi ordan
Cevap sahibi+1 yılNerede Bayburt üniversitesinde mi okuyorsun😂
Cevap sahibi+1 yılAhaha asafda
Eminim öyledir.
Ben odtü eem mezunuyum
Soran+1 yılAcı ama gerçek canım. Senin gibi birisinin bu dereceyi yapacağını sanmıyorum ispatlayabilirsen ispatla ben sana ispatlarım öğrenci kimliğimi atarım peki sen ne yapacaksın?😂😂
Cevap sahibi+1 yılBabam savcı bu arada madem bu kadar iddialaşmak istiyorsun iyi sen bilirsin yarın adliyeye giderim onunla hakkında hakaretten suç duyurusunda bulunurum bakalım böyle rahatça hakaret etmeye devam edecek misin.
Mac adresinden anında bulurlar hani bulunamayacağını falan düşünme.
Soran+1 yılBulunabileceğimi biliyorum zaten ama bir şey çıkacağını bekliyorsan beklemeye devam edebilirsin😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılAhaha az önce edebiyat okuyordu şimdi avukat oldu bence hikayeni daha tutarlı yazmalısın.
Her neyse yazıları ss aldım daha fazla muhatap almayıp yarın gereğini yapıcam.
Soran+1 yılİspatla hadi neden yemedi ki? Ben sana avukatlık kimliği + öğrenci belgemi atacağım. Madem anlattıkların doğru ispatla neden kaçıyorsun?😇
Soran+1 yılAvukatım demedim avukat kimliği atacağım dedim? Benim olduğunu nerden çıkardın sen?😂😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılBir şey çıkarsa mı bekle sana yasal mevzuatı atayım gör bakalım kaç yılmış bu suçun cezası.
Cevap sahibi+1 yılİnternet veya sosyal medya üzerinde suçun basit şeklinin işlenmesi halinde, hakaret suçunun cezası 3 aydan 2 yıla kadar hapis veya adli para cezasıdır. Bir kimseye onur, şeref ve saygınlığını rencide edebilecek nitelikte somut bir fiil veya olgu isnat eden veya sövmek suretiyle bir kimsenin onur, şeref ve saygınlığına saldıran kişi, üç aydan iki yıla kadar hapis veya adlî para cezası ile cezalandırılır.
(TCK m.125/1).
İnternet veya sosyal medya üzerinden işlenen hakaret suçları aleni işlendiğinden, aleniyet nedeniyle hakaret suçu cezası 1/6 oranında arttırılacaktır.
Soran+1 yılAh çok korktum😂😂😂
Soran+1 yılHakaret neymiş peki hangi hakaretim onu da söyle😂😂
Cevap sahibi+1 yılHe instagram senin değilse instagram sahibiyle iletişime geçerim onun da cezası ayrı görülür.
Soran+1 yıl😂😂😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılŞu an savcılıktan örnek şikayet dilekçemi aldım ve buna göre de gerekli yerleri doldurucam.
https://resimyukle.io/r/9c2V374N5T
Cevap sahibi+1 yılİstanbul savcılığındayım merak etme adın soyadın olsun olmasın önemli değil dediler oraya sadece gerekli şeyleri yazıcam o zaman anlarsın durumun ciddiyetini
Cevap sahibi+1 yılBu arada sosyal medya hesabını buradaki avukatımıza söyledim ve hesabın yeni açıldığını söyledi yani boşa inandırmak için hesap açmana gerek kalmadı.
Buradaki hesabını da silme boşuna yani bir anlamı yok silmenin.
Bundan sonraki iletişim kanalımız mahkeme olur diyeceğim ama benim yerime avukatımız mahkemeye gelir o yüzden görüşemeyiz.- +1 yıl
Boş boş gözdağı verme kızla iletişime geçmek için. O kadar kolaysa git savcılığa şikayet et harç ödemeyi de unutma.
Cevap sahibi+1 yıl@SeductiveBabe şikayet ettim.
Benim yapıcı yorumuma karşı kimse gelip hakaret edemez bana burada kadın dayanışması yapma.
Bak benim yorumum belli gayet saygılı şekilde yazdım ve karşıdakinin yanlış tavrını belirttim ama o gelip burada anama sövüyor yok bana hakaretler ediyor.
Ben kimsenin yanına bırakmam bu hakaretleri.
Savcılığa suç duyurusunda da bulundum rahat ol.
Cevap sahibi+1 yıl@SeductiveBabe Ya sen kimsin ki sana ispat edicem ya.
Sen birazcık objektif bir insan olsan kalkıp bu kişinin yaptığını tasvip etmezdin.
Ben ona keşke evlenmeden yapmasaydın şimdi bu kişi sana kötü muamele yapmış keşke sözlerine karşılık verseydin diyorum o tutuyor benim anama namussuzluk yaftası yapıştırıyor alakasız şekilde.
Ona da düzgün cevap veriyorum yok it diyor yok bilmem ne diyor bazılarını da gizledim ha düşün yani.
Sonra kalkıp edebiyat okuyorum derken tutup avukatım yalanı atıyor.
Bir kere bu büyük suç benim ailem hep hukukçu.
Kalkmış aklınca blöf yaptığımı sanıp bana olmayan instagram adresi veriyor yok yani ha öyle bir instagram adresi daha sonradan açtı hesabı o da zaten o kadar belli ki başkasının adını kullanıyor ve yeni açılmış.
Heh şimdi sen gelmişsin burada beni korkutmaya çalıştığımı söyleyip suçluyorsun.
Ben daha önce burada klavyeden delikanlılık yapan, tehditler savuran birisini şikayet ettim kendisi bilir ama artık kullanmıyor.
Yorumu gizliden yapmıştı hatta sonra tespit edildi ve ailesi gariban bir aileydi ricacı olunca vazgeçmiştim şikayetimden.
Benim blöf yapmaya ihtiyacım yok eğer birisi bana hakaret ediyorsa gereğini yaparım.
Sırf sevgilisi üzdü diye de tolerans gösterdim yani kimseye bir şey ispat etmeme gerek yok ki bu kişiye de savcılık metnini attım hatta muhtemelen şu an hesabını sildi.
Cevap sahibi+1 yılBenim düzgünce yazdığım çoğu şeyi de gizledi bu arkadaş tabi sen onları da görmedin yani sırf kadın diye savunma bana burada.
Eğer bir erkek bir kadında bu tür hakaretlerde bulunsaydı ben erkek diye yanında durmazdım haklı kimse onun yanında dururdum.
Bu kişi de korkup hesabını sildi zaten.- +1 yıl
Yav he he
Cevap sahibi+1 yıl@SeductiveBabe Seni tanıdığımı söylemiştim ve laf anlatılamayacak birisi olduğunu da biliyorum o yüzden açıklama da yapmayacağım daha fazla.
Cevap sahibi+1 yıl@SeductiveBabe Soru sahibine şikayet dilekçemi yolladım sen çok takılma buna.
Bak ortalarda yok.- +1 yıl
Hahahaha
- +1 yıl
Ben sikayetimi yaparim gerisine karismam bb
+1 yılBravo tebrik ederim.
- Kaç okka geliyor ona da baktırsaydın. Bir de kurban bayramı geliyor. İndirime gelmiştir.
Böyle bir Erkek, ilk deneyimde kızlara kabus dolu günler yaşatır. Şimdi bu serseriyi nerden buldun bilmiyorum ama bir an önce her yerden engellesen iyi olacak.100 Yorumlaaçıkçası erkek arkadaşın iğrenç birisi, bir defa belli ki deneyimsizsin ilk kez ilişki yaşıyorsun canın acıyabilir panik yapabilirsin ağlayabilirsin gayet doğal bir durum bu. fakat seni terslemesi, kucağına kıyafetlerini atması hele ki 'daha önce birisiyle zorlamışsın ki o yüzden bu kadar acı yaşadın' demesi ha 'ben hayvanlık etmedim, benim hiçbir suçum yok sen benden önce bir haltlar yemişsin ' demektir yani bütün topu sana atmış, sorumluluğu sadece sana yıkmış. ayrıca cinsellik yüzünden birçok çift boşanmış demesi şunu demek , hele ki böyle bir deneyimden sonra 'ha birlikteyiz ama cinsellikte istediğimi alamazsam ayrılırız ' direkt anlamı bu. eğer kendini iyi hissetmek istiyorsan sana gerçekten deger veren birisini bul, bu adamdan sana hayır yok
60 Yorumla
+1 yılBak beni yanlış anlama canım ama senin için söylüyorum sevgilin tam bir hayvanmış seni resmen seks için kullanmış 0 anlayış o kadar canının yanmasına rağmen bencillik edip sadece kendini düşünmüş.
Kanama olsun veya olmasın sana böyle bir şey söyleyemez karışamaz ve bu konuları karıştıramaz.
Ayrıca onun bu tecrübesini neye bağlı peki?
Kendisi de yapmış neden sana gelince böyle davranıyor?
Böyle insanlardan uzaklaşın bu cahillikten ve bencillikten başka bir şey değil sevgi böyle bir şey değil...41 Yorumla- +1 yıl
bu söylediklerim seni üzmesin ama bence ayrılmalısın ayrıca bildiğim kadarıyla da bekaret testi falan olmuyor.
Gizli Üye(25-29)+1 yılLütfen o insanla (!) ilişkine devam etme. Bak gerçekten sağlıklı bir ilişkinin nasıl olduğunu biliyorum ve bununla alakası yok. Sana zarardan başka bir şey veremez hu adam ve söz konusu zararın miktarı giderek artar. Lütfen önerimi ciddiye al ve bir daha görüşme onunla ❣️
Soruna gelirsek, akıntının sebebini bilmiyorum ben de olmamıştı ama yoğunlu artar ve rengi koyulaşırsa hiç zaman kaybetmeden kadın doğuma git, bakteri enfeksiyonu olabilir. Acı çok uzun sürmez diye düşünüyorum. Bekaretle ilgili sorulara da prensip gereği cevap veremem çünkü bekaret testi gibi kadınları aşağılayan bir şeyi düşünecek kadar önemsiyor olman çok üzücü...
Lütfen ilk önerimi dikkate al.70 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 584 cevap paylaştı.
+1 yılDallamaya bak sen sinirlendim şu an. Ulan, seni seven birini buluyorsun da hâlâ üzerine laf mı ediyorsun‽ Millet sevilmek istiyor bu elindeki ne tükürüyor. Ne kadar küstahca!
Bundan ayrılmazsan seni daha çok böyle laflara boğar, hazır bir şey demimişsin bu susar ben kusarım hesabında canına da kasteder. Allah'ım korusun.
Ayrılık senin için en doğru karar olacaktır emin olabilirsin 🙏🏻71 Yorumla- +1 yıl
Adamın götü kalkmis
Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. şimdi cidden sana onca terbiyesizliği yapmışken, sen kanama olmadığı için mi böyle yaptı diye düşünüyo musun? hayvanın tekiymiş nasıl seciyorsunuz böyle erkekleri. ya da nasıl bu hale getiriyorsunuz? bunun sebebi senin özsaygının yetersiz olması. eğer senin bi duruşun olsa bu kadar haddini aşamazdı. sen bedenen ve daha çok ruhen acı çekerken, o pislik içine girip zevk alamamanın agresizfliğini yasamış. sana zerre değer vermiyor bu adam göremiyor musun?
140 YorumlaBekaret testi diye bir şey yok. Yasa dışı. Kimseye de özelini açma sana bakire misin diye soranla ne işin var senin? Seni yürüyen cinsel tatmin aracı olarak görmeyen biri böyle bir şey sormaz. Ayrıca sevgilin aşırı düşüncesizmiş ağlayan kıza öyle mi davranılır. Bence devam etme ilişkine ben bile sinirlendim. Senin için çok üzüldüm keşke arladaşın olsaydım da yanında olabilseydim ama yalnız olmadığını bil. Bu saçma sapan kötü yorum yapanlara da aldırma. 😘❤️
1011 Yorumla- +1 yıl
Sen gerçek misin
- +1 yıl
Sadece yorumunu beğendim düzgün cevap versen daha iyi olurdu
- +1 yıl
On yargılı olmamak mi lazım acaba
- +1 yıl
Sen niye gerginsin ki sakin ol haklısındır bilemiyorum ama dinlerim istersen belki o zaman hak verirdim
- +1 yıl
Zamanım bol benim ama ısrar etmiyim sonra sinir olursun
- +1 yıl
Uyku derken
- Cinsel Yaşam konusunda 456 cevap paylaştı.
+1 yılCanım benim senin adına gerçekten çok üzüldüm çok yüksek ihtimal kızlık zarın ya esnek ya da birazcık kalın kanama olmadığı için bu hıyar ağası kendi beceriksizliğini seni suçlayarak atmak istemiş aslına bakarsan herşey yolunda olsaydı yani senin rahat olman ıslanmış olman partnerinin yaklaşımı falan herşey düzgün olsaydı belli belirsiz lekelenme şeklinde kanaman olurdu ve ağrın da olmazdı lütfen senden ricam o hayvandan ayrıl kendinizi bok gibi hissettiren adamlarla sırf bişiler yaşadınız diye onunla devam etmek zorunda hissetmeyin kendinizi adam resmen sana tecavüz etmiş olay bu sende suç yok bir an önce destek al ileri ki yaşantın için bir travma olabilir
31 Yorumla
+1 yılBen bunları yaşasam onu orda bıçaklardım. Kendi bozamamış ibn€.. Adamın yani ibn€nin seni sevdiği falan yok sadecevsenin gibi hiç tecrübe etmemiş kızları iki üç ay tavlayıp yatağa atma peşindeler. Sana tavsiyem ;
-Ayrıl
-İlişkilerine bir süre ara ver (yağmurdan kaçarken doluya tutulma)
-Kendinden büyüklerle vakit geçirme en azından ilk seferinde (kullanma niyetinde olmaması için)
-Sevgili olur olmaz ben bakireyim deme..
- Eğer sürekli cinsellik konuşmak istiyorsa iletişimi kes.
Bunlara uyarsan eminim mutlu olacaksın..30 YorumlaKardeşim öncelikle geçmiş olsun hemcinsim adına üzgünüm böyle hıyar oğlu hıyarlar çıkıyor karşımıza her zaman... senin sevgin değerli ama karşındaki seni sevse bu şekilde davranmaz ne özürü nede yakışıklığı nede parası her neyine vurulduysan vazgeç kardeşim... ileride tahmin edemeyeceğin kadar pişman olursun hatta okadar şanslı bile olmayıp toprak olursun... bir anlık öfke bitirir seni... Bekarete önem verilmediğini yorumlarında okudum oyuzden sende kafana takma bozuldummu diye testede gerek yok rahîm ağzıni iki parmağınla ayırıp fotoğraf çekip detaylı bakarsın neresi yırtılmış... Herşeyden önce psikolojini bozma hayatta yaşanan olaylar nekadar kötü ise tecrübende okadar iyi olur... olurki bidaha aynı hataya düşmezsin bidahakinde insanları bir kaç fazla elekten geçir konuyu da dert etme
30 Yorumla
+1 yılOkurken bile sinirlendim, ona dönmeniz hata olur. Bence en iyisi yol yakınken iletişimi kesin, ileride şiddet uygulayabilir. Kızlık zarı kanaması her zaman ilk gece olmaz, bazen ikinci gece olur. Özellikle siz kendinizi zaten kasmışsınız, bir dahakine kanayabilir ancak yine canınız acıyacak çünkü partneriniz anlayışsız, büyük ihtimalle aceleci davrandı ya da sizi huzursuz eden durum var (istenmeyen gebelik gibi). Tavsiyem o kişi ile yol yakınken iletişimi kesmeniz.
90 YorumlaSana durumu şöyle özetleyeyim güzel kardeşim. Bu haysiyetsiz senin sevgilin filan değilmiş sadece seni yatağa atmak için nazını çekmiş bu zamana kadar. Ülkemizin çoğunluğunda taze kan hastalığı var (kendini bilen biliyor) ilk dokunan ben olayım vücudu vs güzeldir ve birtakım başka şeyler. Bu kadar saldırgan olmasının sebebi de istedği zevki yaşamamış olması ve başka birinin dokunma ihtimali. Hani dedim ya kendi piskinlerine bakmadan temiz insan arayan hastalıklı zihniyetler gibi. İçimden çok çok şey söylemek geliyor ama kendimi tutuyorum. Ama eğer bu muameleden sonra o kişiyle devam edersen kendine yaptığın en büyük aşağılama ve saygısızlık olur. Bu seferki kötülüğü o adam yapmış ama bunu kabullenerek devam edersen bundan sonra yapacağı bütün çirkinlikleri kötülükleri sen kendine yapmış oluyorsun. İyi günler kardeşim
20 Yorumla
+1 yılSeni anlamayan seni aşağılayan bir insanı görmüş oldun yöntem ne kadar farklı olsada...
Böyle biriyle ilişkiyi bitir derim seni daha çok üzer, psikolojini daha çok bozar. Sen sana değer veren seni anlayan seven, kollayan biriyle ol. Ayrıca senin geçmiş ilişkinle ilgilenmeside saçma ona kalırsa oda kaç kadınla olmuştur. Doğruya, sözde erkek yapınca milli kadın yapınca bacım diyor bu zihniyet! Canını sıkma, eğer ağır geliyorsa dediğin gibi bir psikoloğa görünmen senin için en sağlıklısı, ama olurda dertleşmei istersen bana dm den yazabilirsin dinlerim seni.21 Yorumla- +1 yıl
Bacı olarak Değiştirmiş o yazdığım kelimeyi 🤔
+1 yılNe kadar igrenc insanlar varmis partnerim icin tekrardan Allahima sukrediyorum 🤲
Birakman lazim o adami yoksa cinsellik hayatin boyunca işkence olacak senin için. Zevk vermesini bilmeyen bencil bir adamın teki. Bence sevismeyi bilmiyor. 20 yasinda olmussun sen de kimi secip secmeyecegini biliyorsun zaten kişiligi falan da belli huyundan, yanii hicbir sekilde duygusal veya cinsel bir iliski yaşanmaz boyle biriyle.50 YorumlaUmarım böyle bir karaktersizle hayatına devam edip daha fazla kendine saygısızlık yapmazsın. Böyle anlayışsız kaba saba saygısız terbiyesiz insanlarla bırak ilişki yaşamayı selamlaşılmaz bile ayrıl gitsin. emin ol bir şey kaybetmezsin ama çok şey kazanırsın. Bekaret konusuna gelecek olursak da kızlık zarı herkeste olan bir şey değil bazı kadınlarda olmaz bazılarınınki çok esnek olur vs yani ilk ilişkide herkes kanar gibi bir durum söz konusu değil. Doğum esnasında yırtılan zarlar dahi var. İlk ilişkide de bu kadar acı duyman çok çok normal hele ki bir ön sevişme durumu falan olmadıysa. Kendine yüklenme, ağrıların da 2-3 güne geçer çok uzun süreli olacağını sanmıyorum.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Öncelikle yaşadıkların seni ilgilendirir.. 3. Şahısları değil.. o yüzden kimin ne dediğine bakma. İlk defa ilişkiye gireceksen kendini olabildiğince rahat bırakıp acıyacak diye kasmaman gerekir.. kendini acıya odaklarsan çok acı çekersin. Fakat seni rahat hissettirip ilişkiye hazır hale getirmesi gereken de partnerin.. maalesef onun yaşça senden büyük olması onun tecrübeli biri olduğu anlamına gelmiyor herzaman.. Her ne olursa olsun sana yeteri kadar ilgi gösterip uzun bir önsevişme sonrası iyice seni ilişkiye hazır hale getirdikten sonda ilişkiye girmeliydi.. ama bunun yerine sen acı çekiyorsun diye seni suçlamış.. 😔😔 O yüzden hiç kendini üzme ve yoluna devam et. Başka bir sevgili seçerken sana karşı nazik ve anlayışlı olmasına dikkat et. 😇 Çektiğin acıya gelince, ne de olsa tahriş olmuştur zorlamadan dolayı.. bu nedenle birkaç gün acı hissedersin ama sonra geçer 😇🙏
10 YorumlaValla kızlar nasıl erkeklerle birlikte oluyorsunuz anlamadım ama normal erkekler böyle değil yani.
Derhal ayrılmanı tavsiye ediyorum. Zaten hep söylüyorum 10 yaş fark sağlıklı değil. Sana söyledikleri de öyle yenilir yutulur şeyler değil. Seni seven biri canını bile bile yakmaz, sabırlı olur. Zaten büyük ihtimalle rahat olmadığın kendini kastığın için böyle olmuş.30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin yaşadığın durum vajinismus olabilir. Acıması demek bir şeyler yanlış gidiyor demek, o anda durmaniz gerekirdi. Erkek arkadasinin gerek zorlamasindan gerek sana verdiği zorlamissin tepkisinden gerekse sana uyguladığı psikolojik baskidan bu islerden hiç anlamadigina emin oldum. yani benden 10 yaş büyük bilgili demissin de hiç de bilgili değilmiş. bekaret kısmına gelince: orada öyle düşündüğün gibi bir kapak yok. eger eger dokuyu fazla zorlarsan doğal olarak kanama olur ama çoğu kişide kanama olmaz. bende de olmamıştı mesela, yani teste gitmeni falan önermem. ayrıca erkek arkadasindan ayrılmanın öneririm. davar midir midir ettigi sozler yaptığı davranislar ne oluyor? sen orada ilk ilişkinin yaşıyorsun adam düzgün olmayan cinsellikte ayrilmaktan söz ediyor.
21 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbu arada lütfen bozulmak lafını tekrar ağzına alma çok kötü bir söz kadınlar bozulup düzelmez
+1 yılsana bu şekilde davranan, seni bu şekilde değersiz hissettiren, ne yaşadığını anlamayan birine dönüp bakma derim. bide üstüne "bak böyle devam edersen ayrılan boşanan çiftler var" gibisinden örnekler vermiş. bu şiddettir. bu hem psikolojik hem de cinsel şiddettir. azıcık kendine saygın varsa yüzüne dahi bakma
130 YorumlaSuc ikinizdede o sert davranmi semde kendini kasmışsın ve şunu söylemeliyim psikolojik destek almasi gereken karsindaki kişi seksi bilmeyende karsindaki kisi senin bir sucun yok tatlim sıkma canını o sende daha buyuk ve tecrubeli biri bakire olan bi kadina nasil girilir bilmesi lazim
53 YorumlaKarşındaki erkek değil tam bir dangalak !
Senin güzel bakire vajinanı hak etmiyor.
Acıması yeterince sulanma olmadığı zaman, ya da kız kendini kasınca olur.
İlk seferde böyle zorlamak anlamsız.
Bu kişi sana hiç değer vermemiş sadece seks için düşünmüş.,
Ayrıca bazı kızlarda hemen kanama olmuyor
bir gün sonra bile azar azar olabiliyor.
Kendini suçlamayı bırak ve bu kişi ile bir daha görüşme.50 YorumlaSana çirkin yüzünü göstermesi çok uzun sürmemiş. Bu yaratıktan derhal ayrılman gerekiyor. '' Bana da daha önce birisiyle zorlamışsın ki o yüzden bu kadar acı yaşadın'' şu cümleden sonrasını duymaman gerekiyor. Derhal ayrıl pislik heriften.
120 YorumlaCinsel ilişki konusunda bu kadar düşüncesiz ve iğrenç erkekleri gördükçe nişanlıma şükrediyorum. Sende sal bu salağı inan değmez
101 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılO şerefsiz işini göremediği için öyle davranmış, ilk fırsatta tekrar deneyip terk edecek seni. Ayrıl yol yakınken
86 Yorumla
Soran+1 yılÇok seviyorum birde ailesiyle tanıştırmak istiyor beni
Cevap sahibi+1 yılBırak güzelim böyle sevgi mi olur. En hassas davranacağı anda hayvan gibi hareket etmiş. Öyle adamlar kucaktan kucağa gezenlere köpek olur. Bekaretin de bozulmamış boşver ayrıl
Soran+1 yılBozulmamış mıdır gerçekten
Cevap sahibi+1 yılHayır bozulda çok az kan gelirdi. Zaten girememiş. Her işte hayır vardır , laf dinle ayrıl o adamdan
Soran+1 yılDoktora gitsem anlar mı acaba bakire olup olmadığımı ona göre bir şey düşünsem daha mantıklı
Cevap sahibi+1 yılAnlar
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen 37 yaşındayım ve hala ilişki falan yaşamadım. Evlenmeden karşıyım ben. Ama bu yaşta bile evlensem, Kocam bana böyle davransa onu önce döverim, sonra anăsını ăvradını sîkěrim. Büyük konuşmak istemiyorum tabi, ama o anki sinirle mapusa düşmem inşallah. Seninki de ørøspű evĺadı imiş. Bekaretin ya da ayrılıp ayrılmaması umurumda değil
76 Yorumla- +1 yıl
O durumda inanın hiç birşey yapamıyorsunuz korkudan gerilmekten stresten ağlamaya bile korkuyorsunuz tek istediğiniz hemen sonlanması
Cevap sahibi+1 yıl@çikolata_ağacı ben karşıyım zaten öyle şeylere. Her yönden sakıncalı bu yaşta böyle şeyler. Doğuda olunca çocuk gelin diye kıyameti koparıyor uz. Burda sevgili olunca normal karşılıyoruz. Bir acaip durum. Bu yaşta kızın dersleri ya da kariyerinden başka bir şey düşünmemesi yapmaması gerekir. Yapmaya kalkarsanda travma olur. Çok geçmiş olsun diyeceğim
Cevap sahibi+1 yılEksileyen kašarıda aynı şekilde biiiiipppppppp 😂
- +1 yıl
Eksileyen kişi heralde evlilik öncesi ilişkiyi onaylayan kişi
Cevap sahibi+1 yıl@herşeygüzelolacak95 ben onları yadırgamıyorum. Onlarda bana eksi atamaz. Mallığın alemi yok. Ne bøk yerse yesin beni ilgilendirmez hiç kimse. Ama ben nasıl onların düşüncelerine karışmıyor sam oda bana karışırsa çok sevdiği için bende kayarım
Cevap sahibi+1 yılGerçi onların bilmemneyinede giren çıkan belli değildir ki, hayali bile olsa şeyimi sürmem ben ona beee 😂😂😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilin kendi beceriksizliğini sana yüklemiş, kendisi sevişmeyi bilmiyor kalkmış sana resmen psikolojik şiddet uygulamış hıyar. Maalesef sevgilin sevişmeyi bilmiyormuş, nasıl davranılacağını kendisi bilmiyor sana sinirlenmiş. Ayrıl ondan tatlım asla suradına bakma ve iletişimini kes hemen! Ardına bile bakmadan uzaklaş ondan!! Sana bildiğin psikolojik şiddet uygulamış, kaç ondan yüzüne bile bakma demedi deme ileride daha kötü şeyler yaşatacak bundan emin ol. Ayrıca kadın ile erkek arasında 10 yaş fark çok büyük, ne işin oldu öyle biriyle be kızım? Gençliğine yazık olmuş çok üzücü bir durum cidden. Benden tavsiye hiç kafana bile takma hemen ayrıl ondan ve iletişimini komple kes. Kendi yaşıtın bir erkek bul.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılYapmasaydin hep pisman olacaksin o artik seni kullanicak anlayissiz olacak alacagini aldi keske saf olmasaydin neyse bunu belki baska bir kadin görür akli basina gelir onun canı yanmasin kullandırmasin kendini aglamayi kesmis aglatmamayi ogreten sevgiliniz olsun goz yasiniza dunyalari yakicak kisiler. Sizi üzmeyecek anlayisli olacak sizi sevecek kisiler.
80 Yorumla
+1 yılKeşke ilk deneyimin böyle olmasaydı kötü bir anı olmuş. Büyük ihtimalle kızlığın bozulmadı akıntıyı bilmiyorum ama bozulmuşta olabilir kan gelmiyor bazen. Karşındaki kişi tam bir ayı öyle davranması çok yanlış belli ki oda tecrübesiz ondan uzaklaş derim
30 YorumlaYani sende gittin böyle bi adamamı verdin? Gerçekten çok üzücü canım kusura bakma ilk de olsa kadınların bi noktası vardır o ıslaklık olduğu anda zevk alırsın bu sanırım hayvanca şeyler yaptığı için canın çok çok yanmış ilkini böyle biri ile yaşadığın için çok üzücü olmalı 😭
30 Yorumla
+1 yılBencw ayrıl zaten öyle bir öküzden. Başkasıyla dha önce olmuş da olsan modunda olmayabilirsin, o kişiyle hazır olmayabilirsin. Sana böyle davranmasına sakın izin verme. Tam bir hayvan. Bununla eninde sonunda biter zaten. Hatta o zaman da rezil ol diye anlatır orda burda böyle tipler. Başını yakma bununla. İnsan olsa bu kadar zorlamaz zaten acıyınca ya sakinleştirir ya hazır ol diye bekler. Pislik. Çok sinirlendim. Lütfen kadınlık onurunu ezdirme
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 486 cevap paylaştı. Anlattıklarının mantıksal olarak düşündüğüm zaman inanmadım işin aslı sana ama varsayalım bu anlatılanlar doğru kendine birazcık öz saygın varsa o kişi ile tamamen bitir ilişkini ve ne olursa olsun hayatına önüne bakarak devam et. Yoksa hayatın boyunca böyle birisi ile mutluluk göreceğini asla düşünmüyorum.
15 Yorumla
Soran+1 yılNesin’e inanmadın pardon?
Soran+1 yılSadece girmesi gerçekleşmemiş anlamına mi geliyor. Saçma bir düşünce.
+1 yılKan gelmediyse bozulmamış olabilir ya da kızlık zarın esnektir. Ayrıca karşıdaki kişi 10 yaş büyük ve tecrübeli diyorsun ama o kadar tecrübeli olsa emin ol canını acıtmazdı. Zannedersem sana hayvan gibi girmeye çalışmış uygun ön sevişme ve pozisyonlar yapılmamış. Rastgele bir deneyim olmuş. Benden bırak 10 yaşı 3 yaş küçük kızlar bile bana abi diyor ben bu kızları anlamakta güçlük çekiyorum. Bir pskiyatriste gidip pskolojik destek alırsan daha faydalı olur
40 Yorumla
+1 yılÜzüldüm adına. sevgiline yeterince güven duymadığını düşünüyorum. Aksi halde bu kadar ağrı hissetmez ya da bu kadar üzülğp ağlamazdın. sevişmek özellikle kadınlar için daha fazla duygu işidir. güvendiğin biriyle, korkularını dinleyen seni anlayışla karşılayan bir adamla ol derim. kendi şeyinin keyfinde biriyle değil.
20 Yorumla
+1 yılBir iki kere daha yapar sonra aşk bitti sevgi bitti yapamıyorum der ayrılırsınız. Bu kızları anlamıyorum gerçekten tek bir kişiye ait olmak varken buda evlenince olması gerek, sonra beni kandırdı bu erkekler adi şerefsiz oluyor yapma kardeşim seni zorlayan mı var
20 Yorumla
+1 yılErkek arkadaşım dediğin adam seni orsp olarak görüyor. Böyle adamlara veriyorsunuz bekaretinizi sonra pişman oluyorsunuz ne diyeyim.
110 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni elde etmek için boşanmış çiftleri söylemesi sonra da diğer ilişkinde zorlanmışsın ki canın acıyor demesi adamın ne kadar karaktersiz olduğu belli canın acısa da acımasa da ilk ilişkin de olsa olmasa da bu muameleyi yapıcaktı yanlış insanla birliktesin üzülme
50 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Tam bir öküze denk gelmişsin. Yani ciddi düşünmüyorsan yol yakınken dön bence. Kıyafeti üzerine fırlatmak, başkasıyla yapmışsın deyip iftira atmak tam bir öküzlük. Kötü bir deneyim olmuş.
50 Yorumla
+1 yılYaaa. Çok kötü bir deneyim olmuş. Geçmiş olsun öncelikle. Sana bunu hissettirenin senden 100 kat daha fazla kötü hissetmesi gerekiyor. Birşeylere kanmışsın ama bence doğru kişiyle değilsin. Bir insan evladı bu işlerin böyle vahşice olmayacağını bilir. Kusura bakma ama adam problemli. Sende dikkat et kendine. Bu işler böyle değil bunu bil. Kötü hissetmene sebep olacak hiçbir şey de yok.
20 Yorumlaondan uzaklaş bir daha asla görüşme ! terbiyesizlik bu. bir kadını et parçası olarak gören onspu ccugundan başka bişi değil ! hayatına devam et. sevgili dediğin zor gününde elinden tutuup mutlu etmesini bilecek yoksa yanında yeri yok! namusu iki bacak arasında arıyorsa zaten bastan kaybeder. onun amaccı seninle sadece birlikte olmak.
10 Yorumla
+1 yılBöyle hanzoları çok arıyor musunuz merak ediyorum nerden buluyorsunuz böylelerini ne halden anlar ne seksten anlar çalmış gibi zevk alma derdindeler, Allah korumuş seni anan Kadir gecesinde doğurmuş, o adamdan uzak dur
63 Yorumla- +1 yıl
Camış *
- +1 yıl
kadir gecesiyle bu iğrenç durumu bir araya getirme
- +1 yıl
Duyar kasma birader
Çok geçmiş olsun inşallah daha kaliteli ve seni anlayan bir erkek ile hayatını devam ettirirsin.
Açıkçası erkek arkadaşın bu durumu bu kadar anlayışsız karşılaması hayatının diğer kalanında da bunu yapacağı ve se kıracağı anlamına geliyor böyle insanlar için duyguları harap etme10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 547 cevap paylaştı. Ne “erkeklik” yapmayı ne “sevgili” olmayı ne de “insan” olmayı bilemeyen bir şahsiyet ile böyle birşey paylaşman üzücü gerçekten...
Anlatınca hikaye olmasını istiyorsun ama malesef gerçek... küstahça...61 Yorumla- +1 yıl
👏🏻
+1 yılBakma sen sevgiline kendi yapamamış bir erkek gerçekten yetenekliyse acı zevke dönüşür kendi yapamadığı şeyi senin üzerine atmış. Bu kadar basit bende azcık acı hissetti çiftim ama 2 saniye sonrası zevke dönüştü. Bu ladar basit bu olaylarda suç erkeğindir erkek gevşetmeli eşini.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAdam seni ilişki için yanında tutuyor belli yani koy tekmeyi gitsin bekaretini adam gibi birine ver böyle iteeee köpegeee degil ayrıca bu kadar korkma vajinan yeterince ıslandıgı sürece fazla sıkıntı olmaz ama ilk girişinde biraz acıyabilir zaten hemencik soksa bi iki ilerletse o acıya alısakcasın bi süre sonra sıfır acı doruklarda zevk yasıyacaksın kasma kendini korkulcak birşey yok 😊
bu arada kan geldmi?41 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayırlı olsuunn. Seninle işi bittikten sonra kenara fırlatıp atacak. Bazen tek bir davranış insanın karakterini - kişiliğini ele verir. O da zaten ele vermiş. Eve biraz mendil stoğu yap ; İstediğini elde edip seni kenara attıktan sonra o mendil stoğuna ihtiyacın olacak
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkek arkadaşın tam bir ayi yavrusu. Seviyorum falan tribine girme. Mumkun olan en kısa zamanda ayrıl o tek hücreli canlıdan. Okurken kanım dondu. Bir insan bu kadar alçalmaz. Seni kullanıyor ya da kullanmaya calismis
50 Yorumla
+1 yılYol ver gitsin, amaci sadece seni bipmekmis baksana. Sanki parali escorta muameleye gitmis gibi davranmi ki eskorta bile yapilmaz.
50 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu tür adamları mumlamı arıyorsunuz?
20 yaşında gencecik bir kadınla 30 yaşında ki erkek arasında nasıl bir ilişki olabilirdi ki, belli yani p*çin teki kızları kullanıyor. Neyse olmuşla ölmüşe çare yoktur. Bundan sonra beynini kullanmayı öğren.
Kızlık zarınıda boşver sanki çok önemli gördüğün gibi bakirelik kanıtladığı filanda yok.🤷♀️ Bakire değilsin artık.30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBekaret zarda değildir çünkü senin vücudunda kanayan bir zar zaten yok kaç defa yazdılar sitede ilişkide yırtılan kanayan bir zar yok canın yanmış çünkü hazır değilmişsin yeterince tahrik olmamışsın bu şekilde bir ilişki 10. İlişkin olsa da canın yanar bekaret konusunda bence kendinle yüzleş artık değilsin çünkü ilişki yaşadın ama bu kötü bir şey değil bir sürü güzel deneyimin olacak başı kötü olmuş olsa da umarım bundan sonra iyi partnerler seçersin 💋
32 Yorumla- +1 yıl
Teselliye bak xkck
Cevap sahibi+1 yıl@NalinnNurr ne diyim? Olabilir ilk seferi herkesin çok iyi geçmeyebilir olan olmuş kendine yüklenip ben mahvoldum demesin umarım sonraki ilişkileri çok güzel olur
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu yaşta böyle ilişki yaşamaya kalkarsan böyle olur kusura bakma kendin diyosun birisiyle ilişki yaşadığımı sandı diye seni basit biri olarak görmüş işte yaptığı davranışlara bak bunları hakettin mi sence sakın değerini düşünme sen kendini düşünmezsen kimse seni düşünmez umarım bekaretin gitmemiştir belkide sana bir işaret bu bi daha sakın deme böyle insanların yanında gururunu ayaklar altına alma
32 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Berivann6 ben erkek suçlu değil demedim erkek zaten en suçlusu kız olarak kendini gururunu düşünmeyip böyle bişeye kalkınca erkek onu zaten düşünmez önemli olan kendini düşünüp baştan böyle bişey yaşamaya kalkmaması nikahsız birliktelik ilişki değil zinaya giriyor bununda farkında olalım ki karşıdaki erkekte öyle bi erkek ki kendi yaptığının farkında olmayıp karşıdakine diyo benden önce biriyle olmuşundur diye yani mantık benle yapmaya kalktıysa herkesle yapmıştır basit görende kendisi
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞu sizden yaşça büyük insanlar ile ilişkiye girmeyin acıyorum yeminle çoğu sizi kullanıyor keşke olmasaydı ama olmuş senin için en doğru karar o adamdan uzak dur çünkü sırf zevk almak için sana öyle davranmalıydı sen ilk defa yaptığın için sana sakin ve güzel ysklaşmalıydı bundan sonra yaşça büyük biri ile birlikte olma bir süre tekrar geçmiş olsun inşallah tez vakitte toplarsın kendini
30 Yorumla
+1 yılHala bakire olsan da olmasanda çok kaba birisi ve asla seni hakermiyor. Evlense bile karısının hazır olmasını bekleyen çok kişi var hatta aylarca bekliyor. Onlae erkekse bu ne.
31 Yorumla- +1 yıl
Akıntıya falan boşver sadece dinlen bol sıvı al. Psikolojik çoğu. Geçecek rahatlamaya çalış kafana da takma olsa da olmasa da. Tecrübem hazinendir. Kimseye mecbur d değilsin
İlkse zorluk çekersin erkek arkadaşın istediğini tam alamayınca sinirlenmiş sekste her iki taraf haz alamıyorsa bir taraf sinirlenir herseyr altüst olur.
31 YorumlaBekâret testi yaptın ve sonucunda hayla bakire isen bu kağıt üstünde dir. Pekiya vicdan? Birde 10 yaş büyük. Bence sen hayatının en büyük hatasını yaptın. Seni sevecek güven verecek. Duygularına saygı duyan biriyle yaşaman gerekken şeyi. Pezevek bir herifle yaşamışsın. Senin için gerçekten uzuldum. Kullanıp atıldın. Gerçekten uzuldum.
60 Yorumla
+1 yılGerçek aşk bu dğil aşk böyle olmaz adam seninle ilişki için beraber bas tekmeyi gitsin bune ya hem kaba hemde menfaat üzerine kurulmuş bir ilişki yazık üzüldüm seninde ne işin var kendinden 10 yaş büyük adamla abin yaşında illede edep yahu.
40 Yorumla- Devamını Gör (185)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat