Bu konuda hep Derler ki kadınlar yaratılış gereği böyle bir şeyi karşı tarafa çok rahat bir şekilde söyleyemedim ben buna katılmıyorum olayı sadece toplum baskısı olması ile alakalı bir durum olduğunu düşünüyorum Özellikle bizim toplumumuzda ele aldığımız zaman işte Kadının yaptığı her hareketi farklı bir şekilde yargılandığı için kadınlarda tabii böyle şeyleri Dile getirmek de aşırı derecede zorlanıyor Çünkü günümüzün toplumunda bunu tabii üzülerek söylüyorum erkekler kendini her konuda serbest gördüğü için yani bir erkek egemenliği olduğu için olay böyle anlaşılır Yani tamamen toplumla alakalı bir durum
Partnerinin anlayışına güvenen kadınlar bunu söyleyebiliyor. Yanlış kişi ile birlikte ise bu isteği ona lütuf gibi sunuluyor ve erkek havaya giriyor. Bana muhtaçsın, peşimdesin gibi saçmalıklar sebebiyle kadın bunu gizlemek zorunda kalıyor.
Çünkü kadın doğası gereği arzulanmayı sever, arzulandığını bilmek kadınlık gururunu okşar ve bundan haz alır. Doğrudan söylemek yerine kurnaz hamleler ile partnerini tahrik etmeyi başarır, ve arzulandığını görmek ister. Bundan zevk aldığı için hoşuna gider.
Erkeklerin bakış açısından dolayı çekinirler. Bizim gibi kültürlerde adım atan kişi her zaman erkek olmalıdır anlayışı yer etmiştir. Sonra da karım isteksiz diye söylenirler bu ne yaman çelişki
1-Duygusal reddedilmeye sevmedi napabilirimki diyebiliriz ancak cinsel reddedilme özgüveni oldukça zedeleyebilir. Çirkin miyim, kilolumuyum, kötü mü kokuyorum? Gibi soru işaretlerini de beraberinde getirir. 2-Bazı erkekler isteğimizi göstermeyi ucuzluk, basitlik algılayabilir diye korkuyoruz. 3-Arzulanmayı ve arzulandığımızı görmeyi istiyoruz bunun içinde yeşil ışık yakıp kenara çekiliyoruz.
5
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Hmm öyle miymiş kadınlar. O zaman gergin bir günümde yaşadığım bir telefon diyalogu gelsin Ben: nerdesin Ex manit: ooo hayırdır ben aramiyim diye engellemistiniz hanimefendii simdi kendiniz arıyosu... Ben: Ya uzatma kes. Nerdesin dedim Ex manit: hayırdır kızım sana yine bii sinirler falan gelmiş ne bu konuşma tarzın Ben: He sinir geldi bana. Alsana sinirimi Ex manit: Hımmm. Şimdi anlaşıldı durum. Ben: Yarım saat sonra burda ol Ex manit: Tamam bebeğim geliyorum
Ülkemiz için genelleyeyim. Ülkemizde şu cinsellik sorularına bile cevap verince potansiyel taze kaşar gözüyle bakıyorlar. Güzel şeyler hissettiğin birine söyleyince bana söyledi, herkese söyler diye bir algı oluşuyor. Bu ülkede kadın olmak, tek hücreli bir Türk erkeğini sevip düzgünce cinselliğini yaşamak çok zor. Bu ülkede yok yapmam yan cebime koy modelinde kadınlar iş görüyor. Erkeklerin hormonlarına hakim kadınları taşıyacak gücü yok. Sevgiler.
Seçme vasfı Yaradan tarafından dişilere verildiği için. Kadınlar dersem anlamını yitirir o yüzden "dişiler" sıfatını kullanıyorum. Genlere işlenen kod en sağlıklı , en ideal, olabildiğince en güçlü şekilde soyunu sürdür olarak kodlanmıştır sizlere. Bunun üzerine çok yazılar yazdım ben burda , tekrar etmek istemiyorum gerekli duyarsan araştırır öğrenirsin eski cevaplarımdan. Yaptığınız ilk seçim hepiniz için olmasa da %80 orantıda pişmanlık oluyor buda kadın olmanızdan kaynaklanıyor. Bi dişi ceylan fil ya da aslan seçiminden pişmanlık duymaz aynı içgüdülere sahip olsanızda seçimi yanlış yapan kadınlar oluyor. Kadınlar bişey söylemez kabul eder ya da red eder.
İma etmekten hoşlanır kadın.. bulmaca sunar erkeğe ve erkeğin aslında sözlerin arkasındaki anlamı keşfetmesini ister her kadın hoşlandığı erkek tarafından keşfedilme dürtüsü ile yaşar.. net olmak sanki olayın büyüsünü azaltır gibi düşünüyor olabiliyorlar..
Şimdi pek de tanımadığı bir erkekse sapık mı, katil mi, manyak mı, psikopat mı bilemez güvenemez.
Tanıdığı güvendiği biriyse toplum baskısından yargılanmaktan korktuğundan utandığından. Maalesef toplumumuz kadınlar üstünde baskıcı yaklaşıyor.
Biz erkekler kadınlar sevişsin rahat olsun istiyoruz ama yargılıyoruz, baskılıyoruz da. Halbuki herkes rahat olsa sevişmek normal bir ihtiyaç gözükse kadınlarında arzularının ihtiyaçlarının hormonlarının olduğu bilinse o zaman kadınlarda rahat olur. Adım atar, canı istediğinde gel der. Korkmaz.
Mesela yabancı ülkeye giden Türk kızları ne kadar rahat ve hemen kolaylıkla sevişiyor. Yabancı kızlardan daha rahatlar. Çünkü baskıdan kurtuluyorlar.
Erkekler söylermı ki. Bu karslıklı zaman ıcınde olusan ya da olusmayan bır etkılesımdır aradakı bag dokusu olusmus ıse zaten taraflar ıstemesede otarafa yönelım olusur ama karın bıle olsa hadı gel sevıselım demek itici bence yanı herseyı gazıla söylemeye gerek kalmayabılir
Bizim ülkemizde ki toplumsal dogmatik kalıplardan dolayı kadınlar daha kız çocukluğu dönemlerinden itibaren cinsellik dürtüsünü baskılamaları konusunda sıkı bir şekilde öğütlendikleri, erkeklere karşı çok dikkatli davranmaları gerekliliği hususlarında tembihlendikleri için bu bilinç altına sıkı sıkıya yerleştirilmiş oluyor. Böylelikle karakterlerine işlemiş oluyor... Yani bazen içi istese dili söyleyemiyor...
Bunu Bence Bir kadının sorması biraz abes olmuş çünkü yapınız gereği kendi karmaşık durumlarınızı siz daha iyi biliyorsunuz bazı özgür ruhlu kadınlar bunu hareketleriyle belirtebiliyor bide şuna dikkat ettim azgın kadınlar çok aşırı olmasada ter kokuyor bir nevi vucudun aşırı endorfin salgıladığı için belli ediyor illaki herşey dil ile söylenmiyor hareketler ile kadınlar bunu belli etmek istiyor ve karşısında da zeki erkek görmek istiyor seçimini de ona göre yapıyor test ettim onayladım
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bana direkt söylemek seksi gelmiyor. Aslında erkeğin de direkt söylemesi hoşuma gitmiyor. Her sevişme ufak br flörtleşme, plansız öpüşmelerle başlamalı bana göre. Yani yatağa girdiğinde “gel sevişelim” diyil de, “ bu gün seni çok özledim” diyip boynunu, dudaklarını öpmek gibi.
Ben gurur meselesine bağlıyorum bunu kızın erkeğe çıkma teklifi etmesi gibi.. kız nasıl onu yapamıyorsa o şey içinde erkeğe teklif edemez ondan adım gelmiyorsa kız adım attığında basit kız damgası yiyeceğini düşünebilir.
cunku kadınlar erkege gore bıraz daha cekıngen ve utangac ve gunumuzde kadın ılıskıye gırmek ıstedıgını soyledıgınde hemen kasar bacım gozuyle bakıldıgı ıcın kadınlarda haklı olarak cekınıyor. ben su ana dek 60 kusur kısıyle oldum ve sadece 7*8 tanesı dırek bırlıkte olmak ıstedıgını soyledı. gerı buyuk kısmı sadee ıma edebıldı. erkekler bu konuda daha cesur curetkar.
Kötü reklamı olur diye erkeklerin gözünde kaşar azgın diye adlandırılmak istemezler herkese anlatılıp var ya bu kız çok azgın bana ne dedi nasıl yaklaştı diye cümle aleme rezil eder bundan korkuyorlar rahat ortam bulsa varya hepsini salarlar belki direk erkeğin üstüne atlarlar
yine türk kızına has özelliklerden birisi. sebebi de türk erkeklerine has olan, istekli kadınsa eğer zaten yolludur yakıştırması. kadınlar haklı yani. mecbur gizlemek zorunda kalıyor.
Sağolun beğenileriniz ıçin.. kocamdır helalimdir.. ne istiyorsam onu söylüyorum ki oda çekinmesin dürtülerine ve hayallerine gem vurmasın hevesleri varsa nasıl tepki verir diye düşünüp benle paylaşmayıp gözü dışarı kaymasın.. herşey etki - tepki meselesi. Ne verirseniz onu alırsınız ;)
Eşim olursa kolayca dile getiririm. Tutupta flört veya sevgilime niye öyle şeyler söyliyim gerek yok.
5
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Belli bi yaşa kadar duygusal hoşlantı ile azgınlığı ayırdedemediğimiz için. Hoşlanıyorum aşık oluyorum sanılanların bi kısmı sadece şehvet. Evrimsel mi kültürel mi bilemicem ama var öyle bişey. Farkı anladığında ilişkiler daha sağlam oluyo
Mahalle baskısı, tabular, ataerkil düzenin etkileri. Gördüğü değerde bir azalma olma ihtimalinden, farklı algılanmaktan çekiniyorlar diye düşünüyorum. Maalesef buna sebep olan da biz erkekleriz.
Kadinlar her uste olduğu gibi canları ne kdar cekerse çeksin veya ilkinde doymdim ikinici istiyom kocasına beni sev demez gurur eder bunun anketini okul zamni sayfamızda yaptık cogu kadin dememde kendim hallettim derdi 🙄😏😶
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ben söylüyorum ya niye söyliyemiyim. Erkek de istediği zaman dile getirsin kadın da bunda cinsiyetcilik olamaz. Sevişmek ayıp değilken bunu dile getirmek neden ayıp olsun.
Yani küçüklükten itibaren, bacağını açma ayıp, götünü ört ayıp, memeleri belli olmaya başlayınca kulağına eğilip git sütyen tak diye ikaz eden anne, şimdiki orkidler iyi eskiden oturup kalkarken haşır huşur seks çıkartırdı :D kazık kadar kız oldun oturup kalkmayı öğrenemedin diye azar yerdi eski kızlar :D Böyle olunca zamanla kadın kısmı kendinde çok değerli bir şey olduğunu sanıp, bunu isteyen hak ettiğini göstermeli moduna giriyor :D
@nabercanimmm03. Valla ben şu zamanda hiç tav olan görmüyorum , hepsinde bir havalar, küçük dağları ben yarattımlar, genelde evli kadınlar daha bir senin dediğin gibi oluyor
O kadınına göre değişir. Öyle br söylüyor ki! Söyleyince öyle bir seksi oluyorlar ki!
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Sevgilim ile otelde seviştik seks yaptık ben boşaldım aradan 5 dakika geçti SEVGİLİm ben bir daha istiyorm dedi ve ben o an çok daha mutlu oldum ve isteğim iki katına cıktı. Tekrar başladım sondaj vurmaya. Ve o gece abartısız ben 10 o ise 5 defa boşaldık.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Utanıyordur bence neden olmasın ki kadınlar bu dünyanın en narin , en hassas, en utangaç çiçeğidir unutmayalim🥰🌼
Her adımı erkek atması lazım seksde bile çünkü kadınlar ruhun okşanmasını ister sevişme kıvamına getirmek her zaman erkeğin elinde bazı sihirli cümleler ile yatağa atabilirsiniz seksde ise diyalog kurun
Kendini erkekten daha değerli gördüğü için. Onun yerine bunu yapacak erkekler zaten olmak zorundadır. Yoksa yeteri kadar istemiyorlardır zaten. Ama her zaman daha çok isteyen bir erkek bulunur.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Karşı taraftan kaşar gibi görünmek istemez istekli kadınlara o gözle bakarlar ya hani
Müstahak. İşlerine geldiğinde başım ağrıyor, şimdi olmaz, başka zaman, ailem gelecek, yok sen sadece cinsellik için benimlesin falan filan. Böyle olması daha iyi, kuruyup gitsinler.