Cinsel Yaşam Bir kadın neden aydınlıkta sevişmek istemez? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Neden ışıkta değil karanlıkta sevişmek ister kadınlar? Bir kadın neden aydınlıkta sevişmek istemez? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Özgüveni düşük, cesaretsiz, sıkılgan, kendiyle kavgalı kadın aydınlık ortamda seks yapmayı istemez. 0 0 Yorumla
SertSevimliAdam Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. kamera falan vardır diye endişe ediyor bazısıBir kısmı da sevgilisi onu sevişirken, azdığı hali görmesin diye kapatır 0 0 Yorumla
Master81 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 87% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Vücutlarına guvenmediklri için bunu tercih ederler. Romantizm maskesi altına saklamak gibi de bir huyları vardır :) 0 0 Yorumla
bymemonun Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl odaklanmaktandir bende ayni dusunuyorum loş ve karanlik ortam severim 0 0 Yorumla
tatlıtuzlalı82 Takip Et Xper 5 Yaş: 43 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 352 cevap paylaştı. Belkş kendine güveni yoktur belkide kendini daha rahat hissediyordur 0 0 Yorumla
Figog Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl İçinde bi korku ya da vücüdüna güvenmiyordur 0 0 Yorumla
Asil-Bey Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Fiziğinden ya da arşı cinsten utanıyordur 0 0 Yorumla
SormaktanBıktım Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Özgüvensizlik Erkekte de oluyor bazen 0 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Utandığı için tabikide 😊 0 0 Yorumla
Jagras Takip Et Master Yaş: 44 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kadın olan sensin, sen söyle :D 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl V. jinasindaki kararmalar görünmesin diye 0 1 Yorumla çakmakseven +1 yıl Bunu niye dert ediniyoz ki Yorumla
Asi_kaptan1 Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Demekki vücudun dan utanıyor rahat davranmıyor 0 0 Yorumla
denizkaradeniz Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. cidden neden acaba 0 0 Yorumla
YaralıSevda01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Utandığı için 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Özgüveni düşük, cesaretsiz, sıkılgan, kendiyle kavgalı kadın aydınlık ortamda seks yapmayı istemez.
kamera falan vardır diye endişe ediyor bazısı
Bir kısmı da sevgilisi onu sevişirken, azdığı hali görmesin diye kapatır
Vücutlarına guvenmediklri için bunu tercih ederler. Romantizm maskesi altına saklamak gibi de bir huyları vardır :)
odaklanmaktandir bende ayni dusunuyorum loş ve karanlik ortam severim
Belkş kendine güveni yoktur belkide kendini daha rahat hissediyordur
Utanır ya da vücuduna güvenmez
Vücuduyla barışık değildir.
maalesef bunu ben de anlayamıyorum
İçinde bi korku ya da vücüdüna güvenmiyordur
Fiziğinden ya da arşı cinsten utanıyordur
Özgüvensizlik
Erkekte de oluyor bazen
Utandığı için tabikide 😊
sarkıklar çatlaklar gözükmesin diye
Kadın olan sensin, sen söyle :D