Kadınlar neden sevişmek istediğini söyleyemez?
Beden dili var anlayın ma ne olmuş zalımın yavruları sjsjs

Kadınlar neden sevişmek istediğini söyleyemez?
Beden dili var anlayın ma ne olmuş zalımın yavruları sjsjs
Toplumsal yapı ve geleneksel yapı yüzünden. Bizde bunu söyleyebilen kadın kötü olarak yaftalanır, halbuki diğer ülkelerde favori kadındır. Aslında ülkemiz erkeği için de bu kadın tipi favoridir, istekli olmadı çok arzu efilir sma normların badkısı nedeniyle erkek dahi söyleyemez.
Kadın erkek eşitliğinin olduğu anayasa da belirlendiği ülkede yaşayıp erkek istedi mi sapık ahlaksız... kadın istedimi cesur kral denen bir hayat yaşıyoruz herşeyi de erkeklerden beklendiği tek ülkeyiz tamam örf adetler eyvallah ama bazen karşısında ki bir kadın çok arzuluyor ise teklif de etmesi lazım yani
Cevap
26Cevap
Kadınların sevişmesi için bir kaç unsurun bir arada toplanması gerekiyor. Duygusal bir ilişki, güven, ortam vs.
Erkekler gibi değilsiniz netice olarak
Çünkü ülke toplumu baskıcı ve cahildir. tepki çekeceği için özgür olamıyorlar.
tüm inanclara saygim sonsuz. ancak islamiyetin ilk yayildigi zamankiz cocuklari nasi onemliyse, sonrasinda kadinin ne kadar otekilestirildigi ve bir nevi erkegin kolesi haline geldigi de asikar. cok eslilik, yatakta itiraz edememe kurali, kocasina her konuda korukorune bagli olmasi gibi mevzular zaten biliyosunuz. neyse uzatmayayim dinimiz islam kulturumuz ataerkil bu da belli.
degerli kadinlarimiz maalesef kendi ayaklari ustunde duracak cesareri olmayanlar, bir de kendini bisey sanan kocaya/partnere denk geldiyse vay haline. itiraz edeni doven de var, soven de var, cezalandiran da var abartiyorum zorla birlikte olan da var.
yukarida bahsettigim kadin bunlarin hicbiriyle mucadele edemez. o yuzden de popom agriyo hayrettin, basim agriyo tacettin, kirpik diplerim agriyo muhittin, bahane sunmak zorunda!
Belki ülke baskısı, özgürlük kısıtlamaları.. Belki bekaret derdi, belki aile baskısı..
Kadınlar özgür olamıyorlar, her hareketleri sorunmuş gibi davranılıyor..
Bu yüzden de isteklerini özgürce dile getiremiyor bir çoğu
Bu çevresel "Ayıp" faktöründen zamanında adet olduğun için susup söylemen gerektiğini ama sünneti davullu zurnalı yapılması gerektiğini kadını kadınlığı gizli yasaklı yaşaman gerektiğini ince ince motif gibi işlediler. Şimdi herşeyiyle ayıp bir kadın nasıl en büyük ayıbı sesli söylesin ki
Yetiştirilmek tarzı, ataerkil ve dinin etkisinin olduğu toplumlarda bunu söylerse ona iyi gözle bakilmaya ağı, basit biri olarak görüleceği öğretiliyor. Buradaki paylaşımlarda bile çıkarabilirsiniz. Kız gizliden paylaşmış, diyor ki, sevgilime sevişmek istediğimi söylesem beni yanlış anlar mı? Gibi bir çok paylaşım var.
İki karşı cins zaten sürekli neden muhabbet etsin ki? Bence kadın bunu söyleme gereği duyuyorsa kocası muhtemelen sevişmeye yanaşmıyordur. Cinsel sorunları olduğunu falan hissediyor olabilir, özgüven problemi olabilir. Karı koca evdeyken sevişir sürekli benim fikrimce
Bence dille söylemek daha itici duruyor sonuçta beden dili diye bir şey var insan bakışlarıyla bile bunu gösterebilir
Çünkü söylediğinde hemen yollu vb kavramlar olduğu sanildigimizdan
Kim saklıyor ya şimdi kim saklıyor herkes açık açık işliyor herşeyi
Ben direk belli ederim direk söylerim ne olmuş yani hangi kadın şimdi saklıyor
Toplum baskısı. Kız çocuğunun büyütülme şekli. Erkeğe oğlum aç pipini diyen , kıza aman kızım etek giyme diyen bir toplumuz. Böyle şeyleri de ayıp olarak nitelendirdikleri için kadınlar bu konularda çekingenler
Gayette güzel söylüyorlar. Sorun bunu istedikleri şekile sokmak istemeleri. Çok kural olursa anlamı olmuyor.
Söylese zaten erkekler için daha kolay olacak
Kadın olduğu için herhalde
Aslinda isterler satasirlar hissetmesini beklerlerde erkekler maalesef anlamakta gucluk yaşar
Çokta güzel söylüyorlar. Yüz yıldır başım ağrıyor diyen teyzelerimiz... :D
mahalle baskıları, aile içi tu kakalar, kadınlık egosu utanmacalar çekinmeceler
Başkasının ne düşüneceğinin önemli olması belkide özgüven sorunu diyebiliriz
Erkeklere "aklınız fikriniz belden aşağıda" diyebilmek için...
Bencede soylememeli karsisindaki erkek zeki olup beden dilinden çözmeli
neden söylemesin ki eşim insan eşinden utanmaz ki
siz olsanız söylemez misiniz ya da direk ilk siz başlamaz mısınız
Çünkü duygularımız isteğimizin önüne geçer
Çünkü söylerse k*sar muamelesi görür
Bunu kadınlara sormak lazim
Toplum baskısı ve günah sevap anlayışı.
Bizim ülkede bu ayıp sayılıyor
Çok söyleyen kadın var
benim kuzen var kız arkadaşları neler diyor ona :D
Ben soyluyorum istediğimi
istesem söylerdim