Söyleyin ve sevişin 🔥👍

Evli olmadığın sürece karşı cinsin gözünde basit konuma düşmemek için. Malum bizim toplumda kadın yapar o. rospu olur, erkek yapar elinin kiri olur. Tek başına yapmış gibi hep suçlu kadın olur. Kuyruk sallamış olur kadın. Sanki köpek bu kadınlar da kuyruk sallıyoruz.
@altomare Türkiye insanı önce at gözlüklerini çıkarmalı
Ya da zaten hunharca herkesle de bunu yaşamak zorundayız değilsin. Eşine sakla kendini.
Evli kadın da kocasından cinsellik istiyor bu yüzden yanlış bir uygulamaya maruz kalıyorsa o adam hödüktür. Ben böyle erkeklerin çok az sayıda olduğunu düşünüyorum. Çünkü erkeklerin karısını reddetmesi öncelikle kendileri açısından onur kırıcı bir davranış. İstisnai durumlar olabilir.
Zina her iki cins için de günah ama toplumca sadece kadına günah gibi. Ne kadar saçma. Dışarıdaki iki insandan biri Müslüman geçinir ama konu sadece kadın olunca adı başka bir şeye çıkar. Oysaki dışarıda birçok erkek bacım da var. Onlara hiç laf edilmez ama nedense?
Bizim kadinlar soyleyemiyor bu tabulardan, basit olurum, o**pu olurum, erkege teklif edersem benim peşimi daha birakmaz korkusuyla falan soyleyemiyorlar.
Avrupada kadinlarin bu konularda rahat olduklarini farkettim. Sevismek istediklerini rahatca ifade edebiliyorlar. Iki tarafta medeni sekilde işlerini görüp ayrılıyorlar. Bizim ulkemizde mumkun mu bu? Sevismek isteyen bir kadina erkek bir kere o**pu, m*tor gözüyle bakar. Hadi kabul etti diyelim tek gecelikte kalsin istemez turk erkegi. Kadin bulmusken suyunu cikarmak ister. Mesaj atar, yazar, cok guzeldi der, bir daha yapalim der, israr eder yabancilardaki gibi herkes kendi yoluna gitmez bizde. Kadinlarda basima bela olur, pesimi birakmaz korkusuyla da yanaşamıyor. Bircok sebebi var yani.
@skidji bahsettigim şey kadinlarin yabanci ulkelerde seks konusunda daha özgür olmasi ve yasadigi cinsel hayayin yadirganmamasi. Turkiyede kadin cinselligi yadirganiyor. Demek istedigim bu. Erkek yapsa elinin kiri, kadin yapsa suç. Erkekler evlenince bakire olacak takıntısı var. Yoksa cocuk olayi cok baska. Amerikada falanda var bunlar cocugun babasi kim belli degil. Bunlar sıkıntı. Yani turkiyede kadinlar cok fazla tek gecelik yasamiyorlar. En fazla sevgilileriyle yaşıyor. O sevgilileri de evlenmeye bir tarafları yemiyor, seks yapip bırakıyor kızı. Ben cocuklarima boyle anne getiremem diyor. Yani bizim kadinlar sevdigi adamla sevgilisiyle yapinca bile sorun oluyor. Sonra erkekler agliyor kondom kullanamam zevk almiyorum diye. E hamilelik var her zaman kadin korunamaz ki. Kolaysa sen ic o hapları falan. Korunmuyor, muthis bir özgüvenle geri cekilme yapiyor sonra hamile kaliyor kiz. Kimi sahip cikiyor, kimi de babalik dahi yapmıyor. burada erkekte de suc olsa dahi bizim ulkede sanki kadin tek basina seks yapmis, tek basina cocuk yapmis gibi olan kadina oluyor. Namus meselesi oluyor, kan dökülüyor. Tamam cok fazla özgürlükte iyi degil ama turkiye ve turk erkekleri bu konuda cok iki yüzlü. Sevgilinle beraber oluyorsan takılmalık olarak gormeyeceksin. Ben bunu s**kerim ama evlenmem demeyeceksin. Sonra kadinin hayatini etkiliyor bu. Ilerde evlenmesine etki ediyor, toplumdaki statüsüne etki ediyor, gordugu muameleye etki ediyor. Erkek olarak size bir sey olmuyor ama kadına oluyor bunlari dusunmek lazim. Oyle bugun bu kizla yaparim, keyfime bakarim demek cok adice. Yoksa ben demiyorum ki kızlarımız kucaktan kucaga geçsin babasi kim belli olmayan cocuklar oluşsun. Her iki cinsiyette bir seyler yaşıyorsa bunun sorumlulugunu almali ve biraz ince düşünmeli. Birbirini yari yolda birakmak, biraz takılayım ayrılırım temiz aile kiziyla evlenirim falan bunlar dogru degil
Erkeklerin takilmalık kız istediğini biliyorsunuz da ne diye yatıyorsunuz. Cinsellik ancak nikahlı çiftler arasında olabilir. Erkek için de bu böyledir diyorum ben okumuyor musun?
Şikayet ediyorsunuz gidip bu şeref. sizlerle takılıyorsunuz!
Cinsellik sadece nikahla birlikte olabilir. Bu durumda da erkeğin de kadını cinsellik açısından memnun edebilmeli. Bu seçenek degil haktır.
@skidji onu takilanlara söyle. Ama erkeklerde duygusal rol yapip, kızı seviyormus gibi yapip yataga atıyor. burada kadinlari suclamaya hakkin yok. Erkek zevk icin yapiyorsa kadinda gerektiginde ihtiyaci geregi yapma ihtiyaci duyabiliyor. Yapmasinlar diye bir sey denemez. Herkesin inanci, degerleri dusuncesi farkli. Sen nikahli olabilir diyorsun dogrusu bence de bu. Bende nikahli isterim ama nikahsiz yasayinca da bizim ulkede olan kadina oluyor. Senin dedigini cok erkek diyor. Yapmasaydi o zaman diyorlar. Veraber olmasaydi siyorlar ne kolay boyle demek. E kadınlarında istegi olamaz mı? Erkek nasil yapma ihtiyaci duyuyorsa bu kadininda hakki. Herkeste nikah adi altinda yapma dusuncesi göstermeyebilir. Erkekler nikah dışı yapinca bir sey yok kadin yapinca var. Kadinda demez mi o zaman benimle evlenmen gerek yapmasaydın o zaman, beni kandirmasaydin, duygularimla oynamasaydin diye. Turkiyedeki bir kadina ben seks yapmak istiyorum diye yaklasirsa erkekler istediklerini alamazlar. Nadir bulurlar sadece seks yapmak isteyen kadini. Ama ne zaman seviyormus, sevgiliymis rolü yaparlarsa kadina kendini guvendirirlerse o zaman kadin sekse biraz daha acik hale geliyor. Kadinlar duygu olmadan guvenmeden seks yapmazlar pek. Erkeklerin adiligi guvendirip, kizin duygulariyla oynayip sadece o işi yapma amacınin igrencligi. Biraz da kendi hemcinslerine sallasan iyi olur cogu haklo degil cunlu bu konuda. Ha bana göre de kadin icinde erkek icinde nikah önemli. Ben baskasiyla yatmis erkekte istemem mesela. Bakir olmalı. Buna layigim çünkü ben gidip bir seyler yapmiyorsam bunu karsi taraftanda beklerim
Hanginizin yorumunu okusam haklı diyorum. Bayağı iyi sardirmissiniz. Bence biri bok diğeri sidik. Erkek ve kadın...
Ortadoğu zihniyetinden dolayı erkekler bakire bir kadını çok ama çok kıymetli buluyor, cinsel hayatı olan bir kadını basit , değersiz görüyor. Adını çıkarıyor kaşara bacım ya o kızın, arkadaşlarına anlatıyor bu verici tarzında yakıştırmalarla. Erkekler şikayetçi oluyor kadınların cinsellikten kaçınmasından, cinsel açlıktan.
Kadınlar da bedenlerini, cinselliklerini erkeğe bir ödül vermek olarak görüyor bu yüzden cinsellikten kaçınıyor. Bu kısır döngü de böyle sürüyor.
Burası Türkiye, burada kadının sevişmek istemesi günah! Kocasını bile istemeyez. Sadece bu iş istendiğinde yapmakla yükümlü olan bir objedir kadın. Hep utanmak zorunda olan, erkeğin sapkınlıkları için bile suçlu bulunan taraftır. Kadın istediği şeyi söyleyemez çünkü ayıptır. Yüzde 8o sebep maalesef bu. Diğer yüzde yirminin de kendine güveni yok. Ne alaka bunu da anlamam adam seni beğenmese senle olmaz zaten yaaaaaa
Cevap
40Cevap
Çünkü korkarlar direkt olarak seni seviyorum sevişmek istiyorum deyince erkek basit görür
Söyleyebilir.. Fakat bazen belli etmek daha haz verici olabiliyor.. Yani kur yapmak, beden diline yansıtmak hoş oluyor.. Keyifli geceler..
Öz güven eksikliği ve toplum ya da doğuştan gelen katı düşünceler. Seks hayatın en güzel zevklerinden birisi herkes özgürce yaşamalı 😍
Hem erkeklerin hem kızların yorumunu okudum da yorumlar hep kızın bekar olduğunu düşünülüp ona göre yazılmış. Evli kadının sevişmek istediğini dile getirmesi söylemesi yani bunda basitlik bir şey yok söyleyebilir bunda yanlışlıkda yok
Söylerse zaten hiçbir sıkıntı olmayacak
Ben gidip sevişmek istediğimi söylemek istiyorum mesela yani söylerim
Rahat olmalı kadınlar utanmamalı çekinmemeli
Rahat olun ne istiyorsanız söyleyin ha olur ha olmaz
Evett. Daha çekici yapıyor bu durum sizi.. Ağırdan satmak istediği halde olmaz hayır gibi şeylerle gelmekk.. Hissediyoruz ve çok baya. Cüretkarlık daha çekici daha samimi ve güven verici. Net olcaksın her iki taraf içinde..
Belki de zaten teklifin mutlaka karşıdan geleceğini bildiği içindir.. 😏
Söyleyemez çünkü kolay bi durum değil efendim... Karşısında ki kişiye bedenini teslim etmesi öyle kolay bişey değildir.. Bunun için de güven veren birisini bulması lazım..
Korktuğu için bence
Her kadın bunu söylese
Erkek milletide buna alışacak
Yarın basitlikmiş diye bir şey kalmayacak
Kadında artık sevişme istediğini istediği erkeğe söyleye bilecek
Ne ironiktir ki bu soruya bile sadece 2 kadın cevap vermiş, kalan tüm cevaplar erkek. Burdan bile toplumdaki cinsiyet baskısının kadınlar üzerinde daha yoğun olduğunu anlayabilirsin :/
Söylemez 40 yılık ors lar bile elime degmedi Bildigin kızlardan degilim kutsal bakireyim güven yoksa ben yokum ayakları na yatar
Çünkü burası Türkiye. Kadının istekli olup sevdiğini arzulaması bile yanlışken sevişmek istediğini söylemesi de ne demekmiş?
Söyleyenler vardın ama geneli bu isteği adına karşı taraftan bir ilk bekler ki saçma seks karşılıklıdır ve herkes istediği zamn talep etmeli..
İsteseler söylerler ama deniyorlar direk öpse sarılsa açıkça belli eder yani sevişmek istediğini illa erkekten beklicekler
Söylerlerse "yollu " damgası yerler ve bundan çekiniyorlar şahsi fikrim
Evet ya burada kalmasın hatta reelde sevişelim bence
Bu beğeniyi evet olarak kabul ediyorum:)))) ist anadolu yakasındayım :)
Söyleye bilmeli kadında bunda bir şey yok. Basitlikle eşleştirenlerin kendisi basittir.
Evliyse kesinlikle söylemeli.
Helal olan şeyden utanılmaz.
Hem bakarsan hayra vesile olur.
Herseyi devletten beklemenin alemi yok istiyorsanız söyleyin
Öyle deme valla bir arkadaşım var istediği an istediği kişiye pat diye söyler 😃😃😃
Biz söyleyince sapık oluyorz evet kadınlar söylesin açık açık biz kimseyi dışlamayız hor görmeyiz dalga geçmeyiz kınamayız
Valla bu kadar kolay mı bişeyler yaşamak ben daha duygularımı ifade edip açılamıyorum :(
söylüyorum, öyle çekincelerim yok
@Hexreborn eyw
Kimisi söyler Kimisi belli eder belli etmek meyil var demek zaten
Ben söylerim cekinmem
Söyleyin. Içinizde kalıp dert olacağına dışınıza vurun şart olsun...
Nerden biliyorsun sordun mu xd
ben istiyorum.
herkes istiyor ama soru neden söylemiyorsunuz yasemincim:)))
Allah tabi iki yetiyi aynı anda vermiyo :)))))))))))))
Evet ya bende söyleyemiyorum
Bence de söyleyin. Özgür ruhlu olun
Tuhaf bir algı var maalesef..
O arada hazırlanıyorlar çünkü
Ben biraz o anlasin istiyorum.
Ne yaparak anlasın istiyorsun?
Ülkenin yapısından kaynaklı bu topraklara özel
Reddedilme korkusunu yenemedikleri için
Kız evi naz evidir ondandır belki 😂
basit gözükürsem algısından olabilir
şu arada. Duygusal ve hormonal yönden zirvedesin. Devam böyle yangın kadın. Alev alev :P
Kadin olan sensin
Ben onlardan değilim
Sen soylermisin
Evet
Bu tabiki sende zamanla olusmus bir ozguven dir.. hep mi boyleydin?
Çünkü yanlış anlaşır
Korktuğu için
Toplumsal tabu ve özgüven sizlik
Utaniiii zilliler 🤪
Kısa sürer korkusu belkide
Demi 😁
Ah şu hormon lar
Söylemeli bence
nerde öyle kadın...
Cekinir
Toplum baskısı
pısırıklar