• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Cinsel Yaşam

Kadınlar neden doğrudan sevişmek istediğini söyleyemez?

Nadıyekrhn
Nadıyekrhn Takip Et
FenomenMaster Yaş: 42
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
28
🔥🔥🔥
🔥🔥🔥
Söyleyin ve sevişin 🔥👍
Sevgi Soruları Kadın Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
10 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Perikızı__
    Perikızı__ Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl

Evli olmadığın sürece karşı cinsin gözünde basit konuma düşmemek için. Malum bizim toplumda kadın yapar o. rospu olur, erkek yapar elinin kiri olur. Tek başına yapmış gibi hep suçlu kadın olur. Kuyruk sallamış olur kadın. Sanki köpek bu kadınlar da kuyruk sallıyoruz.

6
    7 Yorumla
    • altomare
      altomare
      +1 yıl

Tamam da karşı cins kimseye söylemediği sürece kim nerden öğrenecek ki

Yorumla
    • Perikızı__
      Perikızı__
      +1 yıl

@altomare Türkiye insanı önce at gözlüklerini çıkarmalı

Yorumla
    • Perikızı__
      Perikızı__
      +1 yıl

Ya da zaten hunharca herkesle de bunu yaşamak zorundayız değilsin. Eşine sakla kendini.

Yorumla
    • skidji
      skidji
      +1 yıl

Haram olan haramdır. Zina erkeğe de haramdır. Erkek olarak söylüyorum.

Yorumla
    • skidji
      skidji
      +1 yıl

Evli kadın da kocasından cinsellik istiyor bu yüzden yanlış bir uygulamaya maruz kalıyorsa o adam hödüktür. Ben böyle erkeklerin çok az sayıda olduğunu düşünüyorum. Çünkü erkeklerin karısını reddetmesi öncelikle kendileri açısından onur kırıcı bir davranış. İstisnai durumlar olabilir.

Yorumla
    • Perikızı__
      Perikızı__
      +1 yıl

@skidji Onun için az önce "Kendini karına sakla." dedim.

Yorumla
    • Perikızı__
      Perikızı__
      +1 yıl

Zina her iki cins için de günah ama toplumca sadece kadına günah gibi. Ne kadar saçma. Dışarıdaki iki insandan biri Müslüman geçinir ama konu sadece kadın olunca adı başka bir şeye çıkar. Oysaki dışarıda birçok erkek bacım da var. Onlara hiç laf edilmez ama nedense?

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Bizim kadinlar soyleyemiyor bu tabulardan, basit olurum, o**pu olurum, erkege teklif edersem benim peşimi daha birakmaz korkusuyla falan soyleyemiyorlar.

Avrupada kadinlarin bu konularda rahat olduklarini farkettim. Sevismek istediklerini rahatca ifade edebiliyorlar. Iki tarafta medeni sekilde işlerini görüp ayrılıyorlar. Bizim ulkemizde mumkun mu bu? Sevismek isteyen bir kadina erkek bir kere o**pu, m*tor gözüyle bakar. Hadi kabul etti diyelim tek gecelikte kalsin istemez turk erkegi. Kadin bulmusken suyunu cikarmak ister. Mesaj atar, yazar, cok guzeldi der, bir daha yapalim der, israr eder yabancilardaki gibi herkes kendi yoluna gitmez bizde. Kadinlarda basima bela olur, pesimi birakmaz korkusuyla da yanaşamıyor. Bircok sebebi var yani.

5
    6 Yorumla
    • skidji
      skidji
      +1 yıl

Hangi Avrupa'dan bahsediyoruz. Daha geçenlerde Euronews kanalı İskandinav ülkelerinden birinde tecavüz kültürü olduğuna dair haber yaptı. İzlenda'da çocukların yarısı babalarının kim olduğunu bilmiyor.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@skidji bahsettigim şey kadinlarin yabanci ulkelerde seks konusunda daha özgür olmasi ve yasadigi cinsel hayayin yadirganmamasi. Turkiyede kadin cinselligi yadirganiyor. Demek istedigim bu. Erkek yapsa elinin kiri, kadin yapsa suç. Erkekler evlenince bakire olacak takıntısı var. Yoksa cocuk olayi cok baska. Amerikada falanda var bunlar cocugun babasi kim belli degil. Bunlar sıkıntı. Yani turkiyede kadinlar cok fazla tek gecelik yasamiyorlar. En fazla sevgilileriyle yaşıyor. O sevgilileri de evlenmeye bir tarafları yemiyor, seks yapip bırakıyor kızı. Ben cocuklarima boyle anne getiremem diyor. Yani bizim kadinlar sevdigi adamla sevgilisiyle yapinca bile sorun oluyor. Sonra erkekler agliyor kondom kullanamam zevk almiyorum diye. E hamilelik var her zaman kadin korunamaz ki. Kolaysa sen ic o hapları falan. Korunmuyor, muthis bir özgüvenle geri cekilme yapiyor sonra hamile kaliyor kiz. Kimi sahip cikiyor, kimi de babalik dahi yapmıyor. burada erkekte de suc olsa dahi bizim ulkede sanki kadin tek basina seks yapmis, tek basina cocuk yapmis gibi olan kadina oluyor. Namus meselesi oluyor, kan dökülüyor. Tamam cok fazla özgürlükte iyi degil ama turkiye ve turk erkekleri bu konuda cok iki yüzlü. Sevgilinle beraber oluyorsan takılmalık olarak gormeyeceksin. Ben bunu s**kerim ama evlenmem demeyeceksin. Sonra kadinin hayatini etkiliyor bu. Ilerde evlenmesine etki ediyor, toplumdaki statüsüne etki ediyor, gordugu muameleye etki ediyor. Erkek olarak size bir sey olmuyor ama kadına oluyor bunlari dusunmek lazim. Oyle bugun bu kizla yaparim, keyfime bakarim demek cok adice. Yoksa ben demiyorum ki kızlarımız kucaktan kucaga geçsin babasi kim belli olmayan cocuklar oluşsun. Her iki cinsiyette bir seyler yaşıyorsa bunun sorumlulugunu almali ve biraz ince düşünmeli. Birbirini yari yolda birakmak, biraz takılayım ayrılırım temiz aile kiziyla evlenirim falan bunlar dogru degil

Yorumla
    • skidji
      skidji
      +1 yıl

Erkeklerin takilmalık kız istediğini biliyorsunuz da ne diye yatıyorsunuz. Cinsellik ancak nikahlı çiftler arasında olabilir. Erkek için de bu böyledir diyorum ben okumuyor musun?
      Şikayet ediyorsunuz gidip bu şeref. sizlerle takılıyorsunuz!
      Cinsellik sadece nikahla birlikte olabilir. Bu durumda da erkeğin de kadını cinsellik açısından memnun edebilmeli. Bu seçenek degil haktır.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@skidji onu takilanlara söyle. Ama erkeklerde duygusal rol yapip, kızı seviyormus gibi yapip yataga atıyor. burada kadinlari suclamaya hakkin yok. Erkek zevk icin yapiyorsa kadinda gerektiginde ihtiyaci geregi yapma ihtiyaci duyabiliyor. Yapmasinlar diye bir sey denemez. Herkesin inanci, degerleri dusuncesi farkli. Sen nikahli olabilir diyorsun dogrusu bence de bu. Bende nikahli isterim ama nikahsiz yasayinca da bizim ulkede olan kadina oluyor. Senin dedigini cok erkek diyor. Yapmasaydi o zaman diyorlar. Veraber olmasaydi siyorlar ne kolay boyle demek. E kadınlarında istegi olamaz mı? Erkek nasil yapma ihtiyaci duyuyorsa bu kadininda hakki. Herkeste nikah adi altinda yapma dusuncesi göstermeyebilir. Erkekler nikah dışı yapinca bir sey yok kadin yapinca var. Kadinda demez mi o zaman benimle evlenmen gerek yapmasaydın o zaman, beni kandirmasaydin, duygularimla oynamasaydin diye. Turkiyedeki bir kadina ben seks yapmak istiyorum diye yaklasirsa erkekler istediklerini alamazlar. Nadir bulurlar sadece seks yapmak isteyen kadini. Ama ne zaman seviyormus, sevgiliymis rolü yaparlarsa kadina kendini guvendirirlerse o zaman kadin sekse biraz daha acik hale geliyor. Kadinlar duygu olmadan guvenmeden seks yapmazlar pek. Erkeklerin adiligi guvendirip, kizin duygulariyla oynayip sadece o işi yapma amacınin igrencligi. Biraz da kendi hemcinslerine sallasan iyi olur cogu haklo degil cunlu bu konuda. Ha bana göre de kadin icinde erkek icinde nikah önemli. Ben baskasiyla yatmis erkekte istemem mesela. Bakir olmalı. Buna layigim çünkü ben gidip bir seyler yapmiyorsam bunu karsi taraftanda beklerim

Yorumla
    • Belkibirgünbiryerde
      Belkibirgünbiryerde
      +1 yıl

Hanginizin yorumunu okusam haklı diyorum. Bayağı iyi sardirmissiniz. Bence biri bok diğeri sidik. Erkek ve kadın...

Yorumla
    • serikci
      serikci
      +1 yıl

Kesinlikle yazmış oldukların doğrudur...

Yorumla
  • Callmemistress
    Callmemistress Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 43%
    +1 yıl

Ortadoğu zihniyetinden dolayı erkekler bakire bir kadını çok ama çok kıymetli buluyor, cinsel hayatı olan bir kadını basit , değersiz görüyor. Adını çıkarıyor kaşara bacım ya o kızın, arkadaşlarına anlatıyor bu verici tarzında yakıştırmalarla. Erkekler şikayetçi oluyor kadınların cinsellikten kaçınmasından, cinsel açlıktan.
    Kadınlar da bedenlerini, cinselliklerini erkeğe bir ödül vermek olarak görüyor bu yüzden cinsellikten kaçınıyor. Bu kısır döngü de böyle sürüyor.

1
    0 Yorumla
  • Besyocu123
    Besyocu123 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 98%
    +1 yıl

Burası Türkiye, burada kadının sevişmek istemesi günah! Kocasını bile istemeyez. Sadece bu iş istendiğinde yapmakla yükümlü olan bir objedir kadın. Hep utanmak zorunda olan, erkeğin sapkınlıkları için bile suçlu bulunan taraftır. Kadın istediği şeyi söyleyemez çünkü ayıptır. Yüzde 8o sebep maalesef bu. Diğer yüzde yirminin de kendine güveni yok. Ne alaka bunu da anlamam adam seni beğenmese senle olmaz zaten yaaaaaa

4
    5 Yorumla
    • skidji
      skidji
      +1 yıl

Ajite etmişsiniz

Yorumla
    • Besyocu123
      Besyocu123
      +1 yıl

@skidji öyle ama ne yapim gel doğuya bak

Yorumla
    • skidji
      skidji
      +1 yıl

Vallahi benim babam da dogulu, bana oglum eşini de memnun etmeden yataktan ayirılma derdi. Burada hak hukuk meselesi var. Her doğulu da aynı değil her batılının aynı olmadığı gibi

Yorumla
    • skidji
      skidji
      +1 yıl

Kadınların yorumlarını oku bir çok kadın söylediklerini söylüyor.

Yorumla
    • Besyocu123
      Besyocu123
      +1 yıl

@skidji orası öyle herkesi zaten bir tutamazsın. Ben geneli söyledim

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

12

Cevap

40

Cevap

• Redamancy-4
    Redamancy-4 Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 22
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.

Çünkü korkarlar direkt olarak seni seviyorum sevişmek istiyorum deyince erkek basit görür

7
    0 Yorumla
  • HeartofFire
    HeartofFire Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 32
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.

Söyleyebilir.. Fakat bazen belli etmek daha haz verici olabiliyor.. Yani kur yapmak, beden diline yansıtmak hoş oluyor.. Keyifli geceler..

4
    1 Yorumla
    • altomare
      altomare
      +1 yıl

Bize hiç kur yapan olmadı be

Yorumla
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.

Öz güven eksikliği ve toplum ya da doğuştan gelen katı düşünceler. Seks hayatın en güzel zevklerinden birisi herkes özgürce yaşamalı 😍

1
    0 Yorumla
  • OzanTrmn
    OzanTrmn Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 96%
    +1 yıl

Hem erkeklerin hem kızların yorumunu okudum da yorumlar hep kızın bekar olduğunu düşünülüp ona göre yazılmış. Evli kadının sevişmek istediğini dile getirmesi söylemesi yani bunda basitlik bir şey yok söyleyebilir bunda yanlışlıkda yok

1
    0 Yorumla
  • Kauss
    Kauss Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 97%
    +1 yıl

Söylerse zaten hiçbir sıkıntı olmayacak
    Ben gidip sevişmek istediğimi söylemek istiyorum mesela yani söylerim

Rahat olmalı kadınlar utanmamalı çekinmemeli
    Rahat olun ne istiyorsanız söyleyin ha olur ha olmaz

1
    0 Yorumla
  • ByThree
    ByThree Takip Et
    Xper 6 Yaş: 42 , eic 99%
    +1 yıl

Evett. Daha çekici yapıyor bu durum sizi.. Ağırdan satmak istediği halde olmaz hayır gibi şeylerle gelmekk.. Hissediyoruz ve çok baya. Cüretkarlık daha çekici daha samimi ve güven verici. Net olcaksın her iki taraf içinde..

1
    0 Yorumla
  • tiryakinimtiryakin
    tiryakinimtiryakin Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 36
    +1 yıl

Belki de zaten teklifin mutlaka karşıdan geleceğini bildiği içindir.. 😏

1
    0 Yorumla
  • Muro8384
    Muro8384 Takip Et
    Guru Yaş: 42 , eic 50%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 796 cevap paylaştı.

Söyleyemez çünkü kolay bi durum değil efendim... Karşısında ki kişiye bedenini teslim etmesi öyle kolay bişey değildir.. Bunun için de güven veren birisini bulması lazım..

1
    0 Yorumla
  • cagınkaraman
    cagınkaraman Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 53%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.

Korktuğu için bence
    Her kadın bunu söylese
    Erkek milletide buna alışacak
    Yarın basitlikmiş diye bir şey kalmayacak
    Kadında artık sevişme istediğini istediği erkeğe söyleye bilecek

1
    0 Yorumla
  • Gizli_Emekci
    Gizli_Emekci Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Ne ironiktir ki bu soruya bile sadece 2 kadın cevap vermiş, kalan tüm cevaplar erkek. Burdan bile toplumdaki cinsiyet baskısının kadınlar üzerinde daha yoğun olduğunu anlayabilirsin :/

1
    0 Yorumla
  • birumut39
    birumut39 Takip Et
    Yoda Yaş: 45 , eic 84%
    +1 yıl

Söylemez 40 yılık ors lar bile elime degmedi Bildigin kızlardan degilim kutsal bakireyim güven yoksa ben yokum ayakları na yatar

2
    0 Yorumla
  • Gone_Man
    Gone_Man Takip Et
    Bilge Yaş: 35 , eic 100%
    +1 yıl

Çünkü burası Türkiye. Kadının istekli olup sevdiğini arzulaması bile yanlışken sevişmek istediğini söylemesi de ne demekmiş?

1
    0 Yorumla
  • sonsuzlukalp
    sonsuzlukalp Takip Et
    Xper 6 Yaş: 46 , eic 100%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 346 cevap paylaştı.

Söyleyenler vardın ama geneli bu isteği adına karşı taraftan bir ilk bekler ki saçma seks karşılıklıdır ve herkes istediği zamn talep etmeli..

1
    0 Yorumla
  • CrayzMan06
    CrayzMan06 Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 98%
    +1 yıl

İsteseler söylerler ama deniyorlar direk öpse sarılsa açıkça belli eder yani sevişmek istediğini illa erkekten beklicekler

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Söylerlerse "yollu " damgası yerler ve bundan çekiniyorlar şahsi fikrim

5
    1 Yorumla
    • skidji
      skidji
      +1 yıl

Evliyse söyler, evli değilse evet dediğiniz gibidir.

Yorumla
  • karakartal-1903
    karakartal-1903 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 43 , eic 100%
    +1 yıl

Evet ya burada kalmasın hatta reelde sevişelim bence

1
    1 Yorumla
    • karakartal-1903
      karakartal-1903
      +1 yıl

Bu beğeniyi evet olarak kabul ediyorum:)))) ist anadolu yakasındayım :)

Yorumla
  • Alone57
    Alone57 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 52 , eic 88%
    +1 yıl

Söyleye bilmeli kadında bunda bir şey yok. Basitlikle eşleştirenlerin kendisi basittir.

1
    0 Yorumla
  • skidji
    skidji Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37 , eic 95%
    +1 yıl

Evliyse kesinlikle söylemeli.
    Helal olan şeyden utanılmaz.
    Hem bakarsan hayra vesile olur.

1
    0 Yorumla
  • gecekusum3434
    gecekusum3434 Takip Et
    Master Yaş: 54 , eic 88%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı.

Herseyi devletten beklemenin alemi yok istiyorsanız söyleyin

1
    0 Yorumla
  • Aktug_
    Aktug_ Takip Et
    Xper 7 Yaş: 37 , eic 99%
    +1 yıl

Öyle deme valla bir arkadaşım var istediği an istediği kişiye pat diye söyler 😃😃😃

1
    0 Yorumla
  • BerkMaraş
    BerkMaraş Takip Et
    Guru Yaş: 35
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 754 cevap paylaştı.

Biz söyleyince sapık oluyorz evet kadınlar söylesin açık açık biz kimseyi dışlamayız hor görmeyiz dalga geçmeyiz kınamayız

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Valla bu kadar kolay mı bişeyler yaşamak ben daha duygularımı ifade edip açılamıyorum :(

1
    0 Yorumla
  • Junİchi
    Junİchi Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

söylüyorum, öyle çekincelerim yok

7
    2 Yorumla
    • Hexreborn
      Hexreborn
      +1 yıl

Saygılar abla

Yorumla
    • Junİchi
      Junİchi
      +1 yıl

@Hexreborn eyw

Yorumla
  • sortaç
    sortaç Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 73%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.

Kimisi söyler Kimisi belli eder belli etmek meyil var demek zaten

0
    0 Yorumla
  • FeyzaOnur
    FeyzaOnur Takip Et
    Xper 6 Yaş: 45 , eic 100%
    +1 yıl

Ben söylerim cekinmem

5
    0 Yorumla
  • yorguncocuk79
    yorguncocuk79 Takip Et
    Guru Yaş: 34
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 348 cevap paylaştı.

Söyleyin. Içinizde kalıp dert olacağına dışınıza vurun şart olsun...

0
    0 Yorumla
  • IIILilith
    IIILilith Takip Et
    Xper 7 Yaş: 25 , eic 99%
    +1 yıl

Nerden biliyorsun sordun mu xd

2
    0 Yorumla
  • the-yasemin
    the-yasemin Takip Et
    Xper 5 Yaş: 41 , eic 100%
    +1 yıl

ben istiyorum.

8
    2 Yorumla
    • Richardgör
      Richardgör
      +1 yıl

herkes istiyor ama soru neden söylemiyorsunuz yasemincim:)))

Yorumla
    • Richardgör
      Richardgör
      +1 yıl

Allah tabi iki yetiyi aynı anda vermiyo :)))))))))))))

Yorumla
  • Elagözlü7575
    Elagözlü7575 Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 92%
    +1 yıl

Evet ya bende söyleyemiyorum

1
    0 Yorumla
  • TemizMan
    TemizMan Takip Et
    Master Yaş: 44 , eic 94%
    +1 yıl

Bence de söyleyin. Özgür ruhlu olun

1
    0 Yorumla
  • вуηαяcσѕ
    вуηαяcσѕ Takip Et
    Mentor Yaş: 38 , eic 100%
    +1 yıl

Tuhaf bir algı var maalesef..

1
    0 Yorumla
  • Kominikeysinn
    Kominikeysinn Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 97%
    +1 yıl

O arada hazırlanıyorlar çünkü

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Ben biraz o anlasin istiyorum.

4
    1 Yorumla
    • Gecesigündüz
      Gecesigündüz
      +1 yıl

Ne yaparak anlasın istiyorsun?

Yorumla
  • B0RN0VALI
    B0RN0VALI Takip Et
    Yoda Yaş: 34
    +1 yıl

Ülkenin yapısından kaynaklı bu topraklara özel

2
    0 Yorumla
  • Grininellitonu35
    Grininellitonu35 Takip Et
    Master Yaş: 41
    +1 yıl

Reddedilme korkusunu yenemedikleri için

1
    0 Yorumla
  • NiYaZiCaNvErDi
    NiYaZiCaNvErDi Takip Et
    Master Yaş: 40
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.

Kız evi naz evidir ondandır belki 😂

2
    0 Yorumla
  • HinchAmarillo
    HinchAmarillo Takip Et
    Master Yaş: 30
    +1 yıl

basit gözükürsem algısından olabilir

1
    1 Yorumla
    • HinchAmarillo
      HinchAmarillo
      +1 yıl

şu arada. Duygusal ve hormonal yönden zirvedesin. Devam böyle yangın kadın. Alev alev :P

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Kadin olan sensin

1
    4 Yorumla
    • Nadıyekrhn
      Nadıyekrhn
      +1 yıl

Ben onlardan değilim

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Sen soylermisin

• Nadıyekrhn
      Nadıyekrhn
      +1 yıl

Evet

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Bu tabiki sende zamanla olusmus bir ozguven dir.. hep mi boyleydin?

• Tubaacelyaaa
    Tubaacelyaaa Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 87%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.

Çünkü yanlış anlaşır

2
    0 Yorumla
  • MaşaKocaAyıı
    MaşaKocaAyıı Takip Et
    Master Yaş: 22 , eic 97%
    +1 yıl

Korktuğu için

2
    0 Yorumla
  • Eylülkızı21
    Eylülkızı21 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28
    +1 yıl

Toplumsal tabu ve özgüven sizlik

2
    0 Yorumla
  • AsabiÖküz
    AsabiÖküz Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 96%
    +1 yıl

Utaniiii zilliler 🤪

2
    0 Yorumla
  • bicocug
    bicocug Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    +1 yıl

Kısa sürer korkusu belkide

1
    0 Yorumla
  • semxsem
    semxsem Takip Et
    Master Yaş: 45 , eic 97%
    +1 yıl

Demi 😁

1
    0 Yorumla
  • Seytan222
    Seytan222 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 46 , eic 62%
    +1 yıl

Ah şu hormon lar

1
    0 Yorumla
  • uzun327ince
    uzun327ince Takip Et
    Yoda Yaş: 39 , eic 86%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.

Söylemeli bence

1
    0 Yorumla
  • Terazideli
    Terazideli Takip Et
    Guru Yaş: 49
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 874 cevap paylaştı.

nerde öyle kadın...

1
    0 Yorumla
  • handsome0531
    handsome0531 Takip Et
    Bilge Yaş: 33
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 458 cevap paylaştı.

Cekinir

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Toplum baskısı

1
    0 Yorumla
  • Richardgör
    Richardgör Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 98%
    +1 yıl

pısırıklar

0
    0 Yorumla
  • Dickleregeldik
    Dickleregeldik Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

Çünkü eşek çok

1
    0 Yorumla
  • Revesma
    Revesma Takip Et
    Guru Yaş: 50
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Utanma

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(37)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Kadınlar neden doğrudan sevişmek istediğini söyleyemez?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Kadınların emekle yaptığı tabloları sever misiniz?
  • Dış görünüş mü? zekâ mı?
  • Size hangi meyve ya da içecek söylerdim diyim mi?
  • Ruh eşiniz nerede sizce, yarım kalmışlık hissediyor musunuz yahu var mı böyle tamamlanma olayı falan🤷‍♀️?
  • Kırıldığınız hâlde güçlü görünmek sizi de yoruyor mu?
  • Siteden tanıştığın kişi ile evlenir misin?
  • Senden zor ayrılan bir sevgilin oldu mu?
  • Çaresizlik içinde karşıdan bir hamle beklediniz mi?
  • O kişi şimdi sana "barışalım" dese cevabın ne olurdu?
  • Sorunlarından kaçıyor musun?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨