KS de cinsel ihtiyacım var yazsa altına onca erkek yazacak birini seçebilirsin ne diye uzun yolları seçiyorsunuz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBugune kadar cinsel istegimi soyledigim tek erkek yabanci erkekti. Bizim erkeklere soyleyince hemen baska yakistirmalar yapiyorlar, normak karsilamiyorlar, o**pu ve s*k*lecek kiz oluyorsun ve bazen arkadaslar arasinda, wp gruplarinda m*eze bile olabiliyorsun. Yasadigin özel seye saygi duyan az var. Onun disinda tek gecelik bir seyler yasamakta zor bizim ulkede. Bizim erkekler buldugu kadini birakir mi? Rahatsiz etmeye, tekrar olsun diye ustelemeye devam ederler. Yani kolay kolau bir turk erkegine, orta-doğu erkeğine seks ihtiyacımi söylemem.
43 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@charmming klasik küfür eden tc erkegi sasirtmadın. Beni takan var da seni takan var mi? Ben kadin olarak bu ulkede kac tanesini pesimden kostururum tahmin edersin herhalde. S*ktir git simdi. Baska yerde havla. Seviyesizlerle muhatap olmam, daha cevap dahi yazmam. Kendi kendine havla burada
- +1 yıl
Gorus sahibi cok hakli
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü hemen böyle yol duymuş gibi davranıyorlar ikincisi şöyle bir şey var erkekler herkesle ihtiyacını giderebiliyor ama kadınlar için böyle değil biz kadınlar mesela şöyle düşün cinsel istek oluşursa bile bunu oluşturan şey aslında bizim sevdiğimiz adamın ta kendisi. Biz bir kişi istiyoruz siz herkesi tek fark bu
33 Yorumla
Soran+1 yılBasta söylediğine değilde sondaki soyledigin bı mantıklı geldi ama bununla ilgili birsey söylemek istiyorum bi kac gün konuşup hoslanirsan bence yatak araya daha bi samimiyet sokabilir bu durum daha güzel yapar
- +1 yıl
Hayır öyle değil birini arzulamam için özellikle kendim için söylüyorum diğer kızlar bilmiyorum benim önce deli gibi sevmem lazım ilk önce içimdeki aşktan emin olmam lazım ki karşıdaki adam susamış gibi isteyeyim.
Soran+1 yılHmm anladım bak bi erkek olarak mantiken dusunuyorum sen evlenince kolay kolay aldatmazsin bu yüzden tercih seni seven adam şanslı güzel diger yanin ise mantıklı bir dusunce yapin var gayet iyisin guzelligin nasil merak ettim
Nasıl söylesin kardeşim farklı yakıştırmalara giriyor karşısındaki sonra bu istekli diyor her kan bacaklarının arasında toplandığında sapık gibi yaklaşıyor sen kendini onların yerine koy
12 Yorumla
Soran+1 yılBen empati kurdum erkeklerin hangileri öyledir cok iyide biliyorum doğrusunu secmek gerekir
- +1 yıl
Sonuçta kadınlarında ihtiyacı var neden öyle göreyim yakıştırma yapan kro ve kekolarıda ayırt etsinler artık bildiğin okumamış cahil tipler işte
+1 yılErkeklerin %70 gibi büyük bir çoğunluğu olumsuz yakıştırmaca yapıyor o yüzden olmuyor genelde üni mezunu erkekleri tercih ederlerse böyle bi sorun yaşamazlar
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
10Cevap
+1 yılYoo ben söylüyorum çok yüksek olunca tutamıyorum kendimi
31 Yorumla- +1 yıl
Napıyorsun
+1 yılcunku kadinlar soylediginde erkeklerinki gibi dogal karsilanmiyor
31 Yorumla
Soran+1 yılDoğal karşılayacak akıllı bir erkek seçin gidip mal mal insanlar seciyorsunuz kizinda malını gördüm erkeğinde burada secim yapan sizsiniz dogal olarak sen doğru seçim yapamiyorsan zaten bekleme boyle birsey
+1 yılNeyin var Bunlar işte her şey olduğu gibi onlar da çekiniyorlar
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılToplum yapısı kültür gelenek görenek din eğitim çok sebebi var
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 647 cevap paylaştı. Ülkemizde erkek yaparsa istekli boğa kadın yaparsa lan bu bacım. u derler. Erkek için övünç kaynağı kadın için utanç kaynağı olur
00 Yorumla
+1 yılBasit kadın izlenimi bırakmamak için haklı olarak söylemezler
01 Yorumla
Soran+1 yılErkek yapinca oluyor kadin yapinca neden basit
+1 yılSanal da söylemek neden zor olsun ki ne de olsa kimse tanımıyor etmiyor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTek gecelik ilişkileri sevgililigi bile geçtim evliyken bile kocası tarafından hor görülen kadınlar duydum yani sen düşün. Bence erkeklere de cinsellik öğretilmeli. Yoksa bu devran böyle gider
00 Yorumla
+1 yılYeni evliyim bir kere eşime söyledim ve libidomun yüksek olmasıyla dalga geçti artık kendi istese bile bir şeyler uydurup yapmıyorum.
52 Yorumla- +1 yıl
Helal kiz hake etmis
- +1 yıl
çünkü bizim erkeklerimiz kadının istekli olmasını kendine yediremiyor. halbuki kadının istediği ilişki, erkeğin istediği ve başlattığı ilişkiden daha ateşli oluyor. ben bu erkekleri anlamıyorum
+1 yılDuygusallık olmadan cinsellik olmuyor bizde
10 Yorumla
+1 yılToplum baskısı
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılCunku hemen o. rspu damgasi vuruluyor
40 Yorumla
+1 yılKadınlar duygusal olduğu için oyleler
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 340 cevap paylaştı.
+1 yılSüründürecek illa
00 Yorumla
+1 yılBüyüyene kadar beyin hücrelerine bi skıkyorlar
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılCinsel ihtiyacım var 😂😂
13 Yorumla
Soran+1 yılNeden gizlisin oylese 😅
Cevap sahibi+1 yılSen demişşin cinsel ihtiyacım yazsa onca erkek yazar diye bnde mizah olsun diye yazdım
Soran+1 yılFake atma bak milletin icine kurt dusuruyorsun😅😅
- Cinsel Yaşam konusunda 359 cevap paylaştı.
+1 yılToplumsal baskı?
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 345 cevap paylaştı.
+1 yılSöylenecek kişi iyi seçilmeli
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 650 cevap paylaştı.
+1 yılbilmemm
00 Yorumla Damga yiyor çünkü.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşimle 3yıldır evliyim hep ben istiyorım
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026