Benim için tam tersi, cinsellik konusunda zihnini özgürleştirememiş, isteklerinden, fantazilerinden bahsedemeyen, cinsel arzuyu gizlenmesi gereken ayıp bir dürtü olarak gören kadınlardan hoşlanmıyorum. Belli etmeyen kadınların daha değerli görülmesinin nedeni, toplumdaki kadın şablonu. Cinsellik ayıp, edepsizlik, bunu isteyen ve belli eden kadın hafif, basit gibi bir şablon. Kadınların ne giyebileceğine, ne giyemeyeceğine erkeklerin karar vermesi gibi, kadınların cinsel cazibeyi, cinsel isteği dışarıya yansıtamayacağına da erkeklerin karar vermesi, içinde yaşadığımız erkek egemen toplumun kadınlar açısından en büyük zorluklarından biri.
Saçma sapan dayatma tutum tabu baskı vs şeyler yüzünden oluyor ama bunun etkisiyle kadınlarda erkeklerin bazı istek düşüncelerini yargı ve yadırgama durumuyla yaftalıyor sonuç olarak Nur topu gibi kocaman kısır döngü oluşuyor bir yazarın bahsinden hatırlıyorum vah ki kadınların haline toplumun dayatmalarına diye içeriği ise kadınlar eşinden istekli görünmeyecek ihtiyaç istek hazlarını belirtmeyecek zevk alması asla olmayacak sakıncalıdır burdaki amaç sadece erkeğin gönlünü eyleyip gözü dışarıda olmasına engel olmak bu nasıl anlayış diye bahsetmişti bana göre ise tamamen her konu konuşulduğu gibi buda bahsedilmeli hatta çay kahve eşliğinde bile denilmeli
Merhaba. Çünkü bu ülke de onlar bastırılarak büyütülür sen kızsın öyle gülme onu giyme kahkaha atma, ağır başlı ol samimi olma diyerekten erkeğe ise tam tersidir sen erkeksin elinin kiridir, çekinme delikanlı ol diyerekten durum tam anlamıyla budur aslında, oysa cinsellik yemek yemek su içmek gibi bir temel ihtiyaç doğru zaman da doğru kişiyle adabıyla, edebiyle yaşamak yaşatmak lazım kendinize iyi bakın sağlıcakla kalın, en güzele emanet olun.
Bahsetseydi sokak ortasında sevişme teklif ederdim ama parasız bir kuruş vermeden biriyle anlaşarak birbirinin tadını çıkarmak en iyisi hem para olmadığı için bacım damgası yemiyor yese de umurumda değil benim kafa rahat severim bir kuruş para geçici mutluluk için değmez
Bizim ülkemizde bu konu biraz şaka gibi kaçıyor gerçekten erkeklerin çoğu yatağında ne istediğini bilen bunu cekiinmeden söyleyen tecrubeli ve tutkulu kadınlar görmek istiyor ama iş biraz ciddiyete girdiğinde kimsenin fikrini bilmedigi el dokunulmamış kimseye karşı açık olmamış kadınları tercih ediyolar yani uzun lafın kısası şu ciddiyete dokulmeyecek bir iliski icin tecrübeli ama ciddiyete dokulecek bir iliski olduğunda el değmemiş gul goncası istiyolar kimse ellemesin kimse dokunmasin sadece ona ait olsun istiyolar
çünkü canım bi düşünce var "benimle yatan kız /bana bunları yapan kız herkese yapar "diye bu yüzden kızlar kendisini geride tutuyor ama bunu söyleyen ger* zek*lı erkeklerin anlamadığı bişey var bunların aynısı onlar içinde geçerli , insan sevdiği erkeğe/kıza istediğini yapabilir isterse kur yapar istersen cinsel bişey bunu yapması herkese yapacağı anlamına gelmez
Iki soru sormuşsun. Her kadinin kendisine göre nedeni olabilir. Utangaçlık, düşük libido, toplum baskısı.. vs durumlar kadınları özel iletişim kurmakta zorlar. Belli etmeyen kadınları daha degerli görenler elbette var. Ama benim gibi aksini düşünenler de var. Yani biz erkekler de farkli düşünürüz.
Neden değerli görünüyor bilmiyorum fakat bahsettiğimiz an bize bakışlar olsun bize karşı düşünceler olsun bir anda değişiyor. Baskılardan tutumdan sanırım. Kadın yapamaz kadın böyle konuşamaz algılarından sanırım
Kızlar Çocukken onu yapma onu söyleme çok ayıp gibi dolduruşlarla kadınları baskı altına alarak büyütürler. Erkek çocuk içinde pipini amcama gôster gibi büyütürken.
Bastirilmisliklar kadinlar kadar erkeklerde oyle ozellikle burdaki insanlara bakinca yasayamadiklari bastirdiklari yetersizlikleri ya da yaptiklarini basari gorup ifşa istekleri hepsi bastirirlmisliklarindan
Çünkü toplum algısı. Etiketler. Belli edersen yollusun, etmezsen de öyle diyorlar gerçi erkekler. İstediğini bulamayınca. Yani kadınsan her şekilde yollusun. O yüzden boş ver.
Mahremiyet diye bir şey var, o sebeple dile getirmezler belki de... Hem bahsedince altın madalya mi takacaklar ya da daha aydın, daha elit mi görünecek toplum nazarında... Eline ne geçecek...
Toplumsal baskı, ortadoğu kültürünün bir etkisi.. Kendini bundan kurtarmış bir erkek kendin her anlamda ifade edebilen kadınları bence daha çekici bulur. Sekse öcü gibi bakmayı bırakmak lazım.
Ben istekli kadın isterim, isteklerini fantezilerini benimle paylaşan bir partnerim/eşim olsun isterim. Tüm fantezilerini birlikte hayata geçirelim isterim...