Biz işi bilmiyoruz selam yazıyoruz hemen sevişelim mi böyle olursa kız cevap yazar mı bence bir merhabalaş tane ne biliyim yoklama dönen şeyleri yap baktın tepki vermiyor yavaş yavaş biz lak diye muhabbete girince onlarda tabii ki sevmiyor yoksa belki onlarda ister seviyeli konuşmayı yani senin cinsellik anlayışın seksting Olursa nasıl olacak o iş
14 Yorumla- +1 yıl
sevişmek falan demiyorum konuşmak
- +1 yıl
yo sadece sohbet etmek anlamında dedim ben
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılHayır, severler hatta çok severler ama güvendikleri veya ciddi düşündükleri erkekle bu konuyu konuşurlar. Çünkü bazı erkekler bir kadınla cinsellik hakkında konuşunca kadının kendisiyle cinsellik yaşamak istediğini sanıyor niyeyse 🤔
15 Yorumla- +1 yıl
yani haklısın konuşunca tamam yaparız diyen erkek çok
Cevap sahibi+1 yılEvet, oturup iki muhabbet edilmiyor o yüzden 😅
- +1 yıl
yani muhabbet etmeye çalışınca da direk sapık darbesi yemek var
Cevap sahibi+1 yılO durum karşındaki insanın medeniyetine göre değişir... Karşındaki insan kaliteli biriyse anlayıp dinlemeden sapık damgası yapıştırmaz sana.
- +1 yıl
evet ama genelde benim dediğim gibi oluyor çünkü genel bir kanı var
+1 yılKonuşuruz ama genelde kendi hemcinsimizle o da yakın olduklarımız. Hiç tanımadığım ve çok yakın samimi olmadığım insanlarla cinsellik elbette konuşmam.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
yoo severiz aslinda ama konu sexting e geliyor olmuyor siz erkekler çok abazasınız ya
31 Yorumla- +1 yıl
yani çoğunluk evet ama genelleme yapmak doru olmaz bence
+1 yılSevenler vardır tabii ama seviyor diye de önüne gelen herkes ile konuşmak zorunda değil, bazıları şart koyar aptal aptal
13 Yorumla- +1 yıl
yok konuşmak için demiyorum ama genelde konu cinsellik olunca sanki tecavüz etmeye kalmışsın gibi davranılıyor
- +1 yıl
Direkt bodozlama açılmaz tabii ve kişiye göre tepkişer iştw
- +1 yıl
haklısın
Severler. Sanırım seninle konuşmayı tercih etmiyorlar.
12 Yorumla- +1 yıl
sen öyle diyorsan
Konuşulan herşey gerçek veya yaşanması gerekmiyor. birde konuşmak demek herşey yapar demem degil
31 Yorumla- +1 yıl
aynı fikirdeyim konuşmak yapmak demek değil
Gizli Üye(18-24)+1 yılkonuşunca ne olacak çok mantıksız.. seks yapmak lazım. sen arabayı anlat dur ne faydası var binip kullanman lazım o zevki yaşamak için
19 Yorumla- +1 yıl
konuşmak için demiyorum cinsellik dense dahi sapıtanlar var
Cevap sahibi+1 yılsizde hemen demeyin kızlar sevmez bunu aceleci davranmayın. biz sosyetikiz serbest özgür yetiştik. baskıyla büyüyor kızlar türkiyede genelde kültür seviyesinin artması lazım cahil toplum bizim
- +1 yıl
olabilir ama cinsellik desen dahi sapıtanlar var konuşmayı geçtik
Cevap sahibi+1 yılağırdan alın işte hiçbir şey yaşamamış görmemiş kız birden denirmi. erkekleride hiç tanımıyor üstelik
- +1 yıl
sende haklısın
Cevap sahibi+1 yılbeyfendi hiç kafeye gitmemiş kızlar var anne babasından izin aldık zorla götürdüm bir kızı dışarı salmıyorlar böyle insanlar var pikniğe kahvaltıya götürdüm arabamla birkaç kez kız kendine geldi. ben onların psikolojisiyle konuşuyorum anlayın bunu ve evliyim ayrıca bu kızlara zaman ayırıyorum 20 yaşında bir kızı ilk defa sinemaya götürdüm benim yakın çevremde komşularım bunlar
- +1 yıl
dediğim gibi sende haklısın doğru söylüyorsun sana hak veriyorum
Cevap sahibi+1 yılBen erkekleri az çok tanıdığım için biliyorum hemen kadına ilgi duyuyorlar konuşmak istiyorlar benim çok erkek arkadaşım var kankam saygilidirlar ama cinsellik ağzından düşmüyor her lafın arasına koyuyorlar 😄mutlaka
- +1 yıl
yani sıradan arkadaş ortamında konuşmak pek doğru değil kabul ama özel kişilerden konuşurken
+1 yılBen çok severim konuşmamayı hatta arada güven olursa konuştuklarımızı gerçekleştirmek te isterim ama bu dediğimi bulmak çok zor
10 YorumlaÇünkü Bir çok erkek sırf Cinsellik için faklastigindan sebeb konusulmak istemiyor mesela ben o konuyu konuşanın üstünü direk çiziyorum
18 Yorumla- +1 yıl
yani direk konuşmak değil kastım belli bir seviyeye geldikten sonrası için dedim
- +1 yıl
olabilir ama bence cinsellikte konuşulması gereken normal yaşamın bir parçası ama yanlış anlaşılmasın medeni insanlar gibi konuşulması
- +1 yıl
Bak sonuçta herkesin duygusu isteği var tabiki normal konuşmak birşeyler paylaşmak ama etrafta o kadar pislik insan varki artık kimse ayırt etmiyor bu böyle konuşuyorsa böyledir dio mesela banada biri cinsellik konuşsa bunun derdi yatak deyip silerim halbuki benimde duygum var ama dediğim gibi kadınların böyle olmasının sebebi bazı erkekler
- +1 yıl
haklısın kabul ediyorum evet bazı erkekleri aklı kasıklarında çalışıyor ama bunu da genele yaymak doğru gelmiyor bana
- +1 yıl
yani kadın erkek her insanın istekleri ve arzuları var ama bunu konuşma ve dile getirme şekli önemli bence
- +1 yıl
haklısın çoğunlukla özellikle sitede bu dediğin çok fazla var
+1 yılÇünkü öyle yetiştirildik kıza ayıp erkeğe eğlence diye öğretildi
23 Yorumla- +1 yıl
Doğrudur
- +1 yıl
🙃👍
- +1 yıl
😊😊
+1 yılyaşamak varken neden konuşmayı tercih etsinlerki. cinsellik konuşulmaz yaşanır
01 Yorumla- +1 yıl
cinsellik konuşmak derken cinsellik konusu açılınca
Cinsel Yaşam konusunda 843 cevap paylaştı. Nedeni bazı erkekler.
11 Yorumla- +1 yıl
doğrudur
Gizli Üye(30-35)+1 yılKimmiş o kadınlar? gayette seviyoruz.
13 Yorumla- +1 yıl
Hadi canım kanıtla o zaman 😎🙃
- +1 yıl
ne bileyim çoğu öcü gibi bakıyor
- +1 yıl
Evet ben sevmiyorum konuşmayı her şey zamanı gelince yasanmali önceden yaşayınca ilerde o tadı alamıyorsun kendimce.
Bir de ciddi düşündüğüm kişiyle de konuşmam çünkü evlenmiyorlar sonra niye konusayim başka şeyler konuşmak birbirini tanımak varken.
Gizli Üye(18-24)+1 yılKadınına denk gelmemişsiniz demekki
11 Yorumla- +1 yıl
peki sen cinsellik konuşmayı sever misin?
Aslında severler ama doğru kişiyle sanırım
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYoo ben çok severim
11 Yorumla- +1 yıl
doğrudur
+1 yılBen sevmem.
10 Yorumla
1 yılkim sevmiyor?
13 Yorumla- 1 yıl
çoğu kadın sevmiyor ve konuşan kişiye de sapık gözüyle bakıyor
- 1 yıl
ciddi olmadıkları kisi ile sevmezler