Kadınlar neden seks istemezler?

Kadınlar seks'ten neden zevk almazlar
Günümüzde kadınlar en çirkin olani bile makyaj yapip en iyi erkekleri buluyorlar buda erkeklerin birbiri arasinda yarişmasina neden oluyo bu yariş nedir diye sorarsaniz kadinlarin kriterlerini yapabilme yarişi yakisıklı olmak zengin olmak diğer erkeklerden güçlü olmak serseri olmak falan kısaca gerçekten butun kadınlarin peşinde binlerce erkek var ve bu binlerce erkeğin peşinde olabildiğe tek 1 kadin var yani erkek 1000tane hemcinsinden üstün olmak zorunda bu şey gibi hayvanlar aleminde en güçlü olanin kadını hak etmesi gibi özellikle yaşadiğimiz ülkenin ve bölgenin de yüzünden kadınlar çok egoist ve kendini bulunmaz hint kumaşi gibi görüyorlar bir başka olaya gelirsek erkeklerin kadınlığa geçmesi kadınlar yokken erkeklikten kadınliğa geçip dünyanin parasini kazanan bisuru müşterisi olan insanlar tanıyorum hayvanlar alemine ilkel diyoruz peki biz insanlar bizde mi zamanla ilkelleştik eskiden bütün erkekler kadın bulabilirdi artik günümüzde oturup sohbet etmek için bile kadın bulunmuyor kadınlara sorsak bişeyleri feministler bile var kadinlarin hakkini hala savunuyorlar bize yazik değilmi yaşamasın erkekler o zaman zaten 1000kişiyi geçmeye çalişiyoruz

Erkeklerin bu durumda olmadiklarindan bahsedecek olanlara da şunlari sormak istiyorum hiçmi tecavuzcu haberi izlemediniz
Tecavüzlerin neredeyse tamami erkekler tarafindan yapiliyo erkekler kadinlara felan tecavüz ediyorlar böylelerininden gerçekten nefret ediyorum bunları erkeklikten kadınlığa geçirmeleri lazim gerçi ülkenin adalet ve eğitim sistemi bile yanliş

Ulkede bolca pavyon var 5 6 tane orada çalişan kadina 10binlerce erkek gidip işini gördürüyo düzen bu işte kadınların olmadığı bir dünyada yaşiyoruz ve bunu kabul etmek zor değil

Kadınlar bugün dünyanin en şansli varliklari her şey onlarin aksini düşünen enayi gelsin konuşalim

Kadınlar neden seks istemezler?