+1 yılBu tamamen özgüvenle ve kendini nasıl görmek istediğinle bağlı.
Benim boy 186 kilo 80 fit bi sporcuyum ama kendimi hala beğenmiyorum.
Beğenmediğim için diğer insanlarında öyle düşündüğünü zannediyorum bu yüzden içe kapalılık ve kendini yetersiz görme durumlarıyla mücadele ediyorum. Çözümü basit anca istediğim forma gelince.
150 boyu olan 90 kilo bi kız vardı bowling topu gibiydi afedersiniz ama kendinden daha fit kızları eleştiriyo 180 olan fit erkekleri reddediyordu sanki kendini çok iyi gibi.
Baya özgüvenliydi, yoklukta olan erkeklerle bi kerelik sevişiyodu çocuklar onu kenara atıyodu sonra ama kız kendisinin onları terk ettiğini söylüyodu hep.
Çok acizce bir durum.
Bu tamamen sizin kendinizi nasıl görmek istediğinizle bağlantılı.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Beden imajı, kişiden kişiye değişen bir konudur ve her kadının cinsel ilişkiyi nasıl deneyimlediği farklı olabilir. Bazı kadınlar, kendilerini fiziksel görünümleriyle ilgili kaygılar nedeniyle cinsellik konusunda çekingenlik yaşayabilirken, diğerleri için bu bir engel olmayabilir.
Ancak, fiziksel görünümün, cinsel deneyimi etkilemek için tek belirleyici faktör olmadığını unutmamak önemlidir. İlişkide önemli olan, güven, samimiyet, iletişim ve karşılıklı zevk almadır.
Eğer bir kadın, kendisini fiziksel olarak rahatsız hissediyorsa, özgüvenini artırmak ve beden imajını olumlu bir şekilde değerlendirmek için çeşitli yöntemlere başvurabilir. Bu yöntemler, bedene yönelik olumlu düşünceleri geliştirmek, kendini iyi hissetmesine yardımcı olacak aktiviteler yapmak ve doğru cinsel eğitim almak gibi şeyleri içerebilir.
Sonuç olarak, her kadın cinsel ilişkiyi deneyimlerken kendini farklı hissedebilir. Önemli olan, beden imajıyla ilgili çekincelerin, sağlıklı bir cinsel yaşam sürmek için engel olmamasıdır. Kendine değer vermek, partnerle iletişim kurmak ve cinsel deneyimi keyifli hale getiren faktörlere odaklanmak önemlidir.30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞimdi size bende travma oluşturmuş bir şey anlatacağım, bu sitedeki ve internet üzerindeki erkekleri ciddiye almamanız için bir ders niteliği taşıyor.
Bir erkek ile KS üzerinden mesajlaşıyorduk, anlasabildigimizi düşündüm. Belalti düşünceleri falan yoktu söylüyordu.
Sonra ben Instagram verdim oradan konuşma devsm etsin diye.
Bu arada sürekli kendisini övüyordu ben çok yakışıklıyım fiziğim falan çok iyi , umarım senin de yüzün fiziğin güzeldir güzelsin değil mi bak ben güzel kız severim hea falan yapıyordu neyse bunun çok üstünde durmadım güzelim görürsün deyip geçiştirdim.
Sonra instadan yazdı aa çok iyi çok güzelmiş din cidden falan diye kendi fotoğrafını gösterdi şok oldum kendini övüp o kadar bana layık olabilecek misin bakalım diyen erko kişisi tam bir fiyaskoydu. Tam bir hayalkırıklığı oldu benim için. Bunu tabiki de beklemiyordum bu kadar övgüye 😂
O yüzden demem o ki insanların kalıplarına uymak zorunda değilsiniz.
Size en çok ben tipe fiziğe önem veririm diyen karşı cinsler en özeleştiriden yoksun kişiler oluyorlar. Herkes ilk kendine bakmalı.60 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenim boşandığım eşim 160 kg idi... çok azgındı... sürekli üzerime abanırdı... bir keresinde az kaldı ölüyordum... 165 boyunda 160 kiloluk hatun... boyu bir metre ç*k kadar boyu olan ablamla geçinemediği için ayrıldık. Sürekli ablam bununla uğraşıyordu, bu da bana yansıtıyordu... "l*n üstüne oturup ezsene... ne bana şikayet ediyorsun m*l" deyim bari... sonun da boşandık.

yatakta sürekli böyleydik. şüşğo hatunlar daha istekli oluyorlar ve kötüsü genelde üstte seviyorlar. 04 Yorumla
Soran+1 yılFakir erkek dolgun kadın severmiş, zengin erkek fit kadın.
Cevap sahibi+1 yılMühendis maaşıyla geçinip gidiyorduk... zengin değildim ama fakir de sayılmazdım. evlendiğimizde 95 kiloydu. fakir olsam ne bulup yiyecek de 160 kilo olacak :-)
Cevap sahibi+1 yılve ben fitleri zayıfları da seviyorum. güzel olması şartıyla... her zayıf kadın da güzel olmuyor ki... eşim şişmandı ama güzeldi... üst fotodaki sarışın kadına benziyordu. Samsunluydu. Samsun kızları iri ve güzel oluyorlar.
Soran+1 yılKaradeniz kızları güzel olur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
78Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılHepimizin defoları var. Bence bunlardan rahatsız olacak partnerle sevişmemek önemli olan... Keyifli günler.
70 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılÇekinir evet
00 Yorumla Fiziği iyi olmayan kadın da hatta erkek de sevişmeye çekinir, çünkü bu insana ait bir duygudur cinsiyet fark etmeksizin.
Spora yeni başladıysa da çekinir hatta spor için salona gidiyorsa oraya giderken de çok rahat hissetmez kendini, oysa oraya gidenlerin amacı da aynıdır aslında ve rahat olmalı.
Fiziğini eğer spor ve diyet ile istediği duruma getiremiyorsa yağ aldırmak da tabi ki bir seçenek. Fakat şöyle bir şey var, eğer sonrasında da diyet ve spor yapmayacaksa bunun bir anlamı olmaz zamanla yine yağlı duruma geri döner. O yüzden yaşam şeklini değiştirmesi daha iyi olur, yağ aldırmak sadece görüntü konusunda zamanı kısaltır.
Sevişmeye dönecek olursak kendini seksi bulmayan her kişinin kafasının bir yerinde bu düşünce vardır ister istemez, onun bu düşüncesini ancak onu seven ve seksi bulan partneri değiştirebilir...
50 Yorumla
+1 yılÇekinir, aslında çekinmemeli ama insani bir duygu ve buna yine sebep insanlar.. hiç kimse mükemmel değil ne fiziki olarak ne ahlak olarak mutlaka kusurlarımız var hepimizin. Bunun bilincinde olmadan yaşıyor bir çoğumuz... Bu yüzden insanların insanlar üzerinde oluşturduğu algı bu yönde, beğenilmeme, belki aşağılanma tepkisiyle karşılaşma ya da sonrasında bunun yüzüne vurulması korkusu... Oysa en mükemmel diyeceğimiz insanın bile vücudunda bir sürü kusur, çizik, leke, ben, yağlanma çatlak vs. Var... sonuçta insanız ve her saniye değişime uğrayan varlıklarız...
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 514 cevap paylaştı. Çocuk doğunca biraz vücut değişiyor haliyle. Biraz partnerin yaklaşımına da bağlı. Kusur arayan biriyle zaten beraber olunmaz. Onun dışında 300 kilo değilsem özgüven sorunu yaşamam. Ama şu da bir gerçek ki bakımlı spor yapan insan kendi gibi birini ister diye düşünüyorum..
10 Yorumla
+1 yılSevişmek, isteyen her bireyin hakkı. Bu konuda varolmuş toplumsal ve dini baskılara kulaklar kapalı olmalıdır. Çünkü hakiki varoluş kısıtlanmayı değil özgürlüğü destekler. “Ay benim fiziğim kötü, ay ben çekinirim, yapamam” gibi egosal düşüncelerin önüne geçilmelidir. Sevişmek Ruh’u özgür bırakır. Aşırıya kaçılmadığı müddetçe normal kabul edilir
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır alakası yok iş yerinde kilolu bir arkadaşım var kızın yağları fışkırıyor resmen gözümüz kanıyor ama kızda bir özgüven bir sevgili var sorma gitsin evet bakımlı evet biraz güzel ve o kiloyla öyle kroplar giyiyor ki ne ben söyleyeyim ne siz beni anlayın hatta sevgilisini görünce şoka girdim bence her şey özgüven meselesi
42 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Ghostian yemin ederim öyle valla
Libidoyla fiziğin çok ta ilişkisi olacağını düşünmüyorum sonuçta fit kadinlar balık etliler bbw ler hepsinin bir seveni var ve sevişecek birilerini onlardan hoşlanan birilerini muhakkak bulurlar diye düşünüyorum ki abazan arkadaslara bunların hiç birisi farketmez nefes alması nitelikti öncede ama görüyoruz ki günümüzde nefes alması da nitelik dışına çıkmış hayvanlara bile tecavüz edenler mevcut
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇekinse iyi eder. Ben yıllarımı spora vermişim, hatun karşıma geçecek ve onun tembellik yüzünden sarkıttığı vücuduna mı dokunacağım. Burnundan kıl aldırmazlar, ama o dar kot ve taytlar çıkınca havaları fıııssssss söner. Çatlaklar sarkıklar, geceleri yenen tatlıların izleri her yerden fışkırır.
07 Yorumla- +1 yıl
Merak ettim vücudunu
Cevap sahibi+1 yıl@bRokeHeaRth__ Bisikletçi kalçası ve basketbolcu bacağının kombinasyonu 1,87 bir vücut işte :)
- +1 yıl
Görebilme imkanım var mı
Cevap sahibi+1 yıl@bRokeHeaRth__ Görürsem gösteririm :) Bu dünya böyle gelir olmadan gider yapamıyoruz
- +1 yıl
İyi de fiziğinden ilk sen bahsetmişsin o yüzden merak etmem çok normal ki
Cevap sahibi+1 yıl@bRokeHeaRth__ Ben de seni merak ettim bu da normal. Kimmiş beni merak eden diye merak edemez miyim :D
- +1 yıl
Gizlisin hem sana buradan nasıl atacağım?
Cinsel Yaşam konusunda 799 cevap paylaştı. Kadın eğer bu konuya dikkat etmiyorsa erkek onu yönlendirmeli aynı şekilde erkek dikkat etmiyorsa kadın yönlendirmeli. Sağlıklı ve güçlü bedene sahip insanlar daha kaliteli bir seks hayatına sahipler bu yadsınamaz bir gerçek.
04 Yorumla
Soran+1 yılDaha iyi bir zihin daha iyi bir hayat
Soran+1 yılFiziği yüzü güzel olanın huyu da güzel olur.
Cinsel Yaşam konusunda 859 cevap paylaştı. Fizigi iyi olmayan kadin cinsel birliktelikte bazi pozisyonlara girmekte çekinir diye dusunuyorum.
32 Yorumla
Soran+1 yılGöbek katlanması o en beteri.
- +1 yıl
Bu göbek cidden kötü duruyor kadınlarda.
+1 yılGüzellik için bıçak altına yatılmaz. Hem yağdan bahsediyorsun uğraşırsan iradeni korursan kurtulursun
34 Yorumla
Soran+1 yılHerkes iradeli olamıyor maalesef
- +1 yıl
Instada isocankenobi gibi bir yıkık var. İradesiz bir eziksen o yıkıktan farkın kalmaz
Soran+1 yılBen değil arkadaşım. Ben bu konuda çok iyiyim
- +1 yıl
Ona dedim say o zaman
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Balık etli, kilolular baya ilgi görüyo boş yapmasın artık kimse o, eminim aşırı çekicidir ama kendisi kör topal herhalde farkedemiyor çok gördüm böyle dırdır edenleri sonu hep aynı
15 Yorumla
Soran+1 yılKadında bel kalça oranı erkeği etkiliyor. Beli kalın dişi erkeksi geliyor. Bunu bilim söylüyor
- +1 yıl
en fazla tıklanan aranan siteler şişman kadın p*rno olan siteler... 5 dakikalık klipleri 30 dolar civarında... öyle böyle değil 300 kiloluk hatunların altında pestil olmak isteyen o kadar çok kadın ve erkek var ki... zayıflık toplumlara dayatılmış bir ütopya... zayıflığın sağlıkla eş değer olduğuna da katılmıyorum. Benim babam bir deri bir kemikti 65 yaşında kalp krizi geçirdi. Numan diye bir adam tanıyorum 80 yaşında ve nerdeyse 200 kg.
Soran+1 yıl@Godofevil666 300 kg bir kadınla birlikte olmakta kişinin kendi zevki
+1 yılFiziği değil de başka bir şeyi iyi değilse çekilebilir
42 Yorumla
Soran+1 yılEvet kararma çok olabilir 😀
- +1 yıl
🤣 evet
- Cinsel Yaşam konusunda 864 cevap paylaştı.
u +1 yılHerkesin fiziğinde kusurlu bulduğu noktaları vardır mutlaka.
Önemli olan seviştiğin kişinin sana nasıl hissettirdiği.
Kusurları da seven hatta sevdiren adamlar da var.20 Yorumla
+1 yılBak nasıl mutluysan öyle ol. Başka insanlara değil kendine güzel görün ve hemen özgüvenini toparla.
Önce diyetine dikkat edip spor yapmayı dene bence. Sıkı bir programla ayda 7-8 kilo verip iyi zayıfladığım dönem geçirdim bende. Boyun kaçsa kilon -5 olmalı. Tabi bu biz kadınlar için öyle.
Mesela 1.60 boyundaysan ideal kilon 55 gibi düşünebilirsin.20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Her kadın ve erkeğin cinsellikte doyma ve duyurulma ihtiyacı vardır. İhtiyaç duyanlari güzel bir duş alarak herturli oral ilişkiler yaparak aşka sevgiye seksen doyurulmwlari gerekir benim inindoyurmak önemli
00 Yorumla
+1 yılSevişmede çok çekingen olabilir. Bunun kiloyla alakası yok aslında kilolu ama kendini güzel bulan kadınlar var. Önemli olan özgüven.
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDıṣarda kilolu ince normal herkesin sevgilisi eṣi var yani bunlarin yarisindan fazlasi seviṣiyor
anla ki kimse çekinmiyor
50 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılgenelde cekınıyorlar yanı en azından kendılerıne gore bır pozisyon ıstıyorlar ya da her şey karanlıkta yorgan altında olup bıtsın derdındeler
12 Yorumla- +1 yıl
Senin fiziğin güzel
- +1 yıl
sagol canım ama fızıgını bıraz begenmeyen kadın tavrı boyle
+1 yılFiziğimden dolayı değil zaten utanırım. Sonuçta soyunacaksın. Işığı kapatırız olmadı.😬
19 Yorumla
Soran+1 yılIşık kapalı sevişme mi olur 1980lerde miyiz? Her şey açık görünür olmalı
- +1 yıl
Erkeğin vajinanı görmesi günahmış ama bir havluyla örtersin orayı 😬
- +1 yıl
Gunah değildir fetva verir gibi söyleme kız vebal alırsın 😂 görmesinin günah değil de çok uygun olmadığını mekruh olduğunu duymuştum. Mekruh şeyler haram değildir. Açıkçası herşeyi böyle incik cincik robot gibi yaşatacak kadar katı değildir diye düşünüyorum din denen şey. Sen yaparsın Allah'la senin aranda olur affı da günahı da
- +1 yıl
@Gzz00 Bize öyle öğrettiler 😕
- +1 yıl
@Gzz00 O zaman bize niye öyle öğrettiler. Kendileri kesin göstermiştir işte bu yüzden dinden soğuyorum. Baskıyla iş yapıyorlar. Beni büyük bir sorundan kurtardın rahat rahat artık 😂
+1 yılFiziği değil 250 gramı yeterli Türk erkekleri için 😂😂😂😂
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Senin kusur dediğin aslında tam da benim sevdiğim şey olabilir. Kimin ne sevdiğini bilmeden buna kim neye göre karar verebilir?
00 Yorumla
+1 yılMaalesef insanlarımız her konuda beğenmez ve egolu olunca fiziği güzel olan bile çoğu zaman çekiniyor çoğu şeye. O yüzden cekinmemek elde değil
00 Yorumla
+1 yılŞahsen ben zsyıf seviyorum. Kilolu arkadaşlara tavsiyem sevişme için değil sağlık içşn kilo vermeleri.
08 Yorumla- +1 yıl
Mesela kadın zayıf ama hafif göbeği var bu sorun teşkil eder mi senin için
- +1 yıl
Hafif kalın balık et gibi tabirler göreceli ama mini bir göbüş olmalı zaten 😊
- +1 yıl
Daha mı estetik duruyor öyle 😄
- +1 yıl
Bunu burada açıklamak istemiyorum 😅
- +1 yıl
Ben zayıfım mesela ama bölgesel fazlam var biraz yani göbeğim var, eski erkek arkadaşım çok dalga geçerdi sinirim bozulurdu oyuzden anlamıyorum erkek kafasını
- +1 yıl
Erkek kafası kız kafası diye bir şey yok. Her insan farklıdır. Keşfetmelisin. Bazıları ay gibidir uzaktan güzel gözüküyor yaklaşıyorsun bomboş krater keşfedecek bşr şey yok. Bazıları dünya gibidir yaşam katar insana.
- +1 yıl
Kendi dünyasını bulan mutlu olur. Boş insanlarla zaman geçiren de kendi tercihi sonuçta yargılayamam
- +1 yıl
Haklısın
+1 yılSevişmenin fizikse bir ilgisi yoktur sevişmek tamamen bir sanattır. Fizik sadece dış görünüşü etkiler
00 Yorumla
+1 yılFiziğini beğenmeyen kadınlarda mutlaka öz güven eksikliği olur ve bu özgüven eksikliği yaşamının her alanına yansır sadece yatak odasına değil
00 Yorumla
+1 yılHayır yaptirmamali sabırla ve azimle çalışıp sağlıklı bir şekilde kilolarından kurtulup şekillenmeli. Sevişmeye de çekinir sanırım
00 Yorumla
+1 yılKilolu fantezisi olanda çok Türkiyeden bence çekinmelerine gerek yok.
02 Yorumla
Soran+1 yılAğır yaşamlar izlesin daha iyi
- +1 yıl
Onlar zaten çıtayı aşmış ben aşmamışları diyorum 😃
+1 yılYarış mı yapacak sanki
Her malın bir alıcısı vardır01 Yorumla
Soran+1 yılDoğru eig.
+1 yılyok nealaka
herkes sibel can
hülya avşar değill..04 Yorumla
Soran+1 yılSibel can ne alaka kilolu o
- +1 yıl
yane lafın gelişi
bnde biliyorum halini
ama haksız sayılmam
her kadonekicidir
sorıdaki kişi kimm - +1 yıl
ordamsn
- +1 yıl
yaş kaç
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkeklerin mandıra ve m.. me merakı yuzunden yaşamıyorum valla yalan değil yasamayi da düşünmüyorum. Kadınların özgüvenini p... ç ettiler
32 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılMandıra ineği merakı yüzünden pardonnn sanki genlerimizi biz seciyoruz zayıf olmak suçmuş gibi gömen gömene evlenmiyorum da. Şu duruma getirenin bana yaşatmayan o zihniyetin ahirette yakasındayım😂😂 çekici buluyorum kendimi aslında ama yine de zayıf kadınlara bu kötü algı yüzünden ve fazla mükemmeliyetçi yapım yüzünden kendime eziyet ediyorum 😂
Cevap sahibi+1 yılBen kendimi böyle guzel ve mutlu hissediyorum. Kimse için de değişmeyi kilo almayı falan düşünmüyorum. Ama erkekler için öyle değil. Löp löp et meraklısılar
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevişeceği erkek g. tunu göbeğini salmış kıllı paslı biriyse çekinmemeli, sekste bir tek kadın güzel olacak, bakımlı olacak, her yeri güzel olacak (!) Neden sanki alternatifi mi yok 😂😂
10 Yorumla
+1 yılÇekinmemesi lazım ancak çekinir. spor dışında herhangi bir işlem yaptırmasını doğru bulmuyorum.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞöyle popo görünce midem bulanıyor 🤢 sçacak az kaldı Sanki hahaha vallahi çekinir bence evet
40 Yorumla
+1 yılHer kadın sevişir ve her kadın çekinmez sonuçta ya sevdiği ya da eşiyle sevisiyor 😊
00 YorumlaBence çekinilmemeli ama body building yapılırsa iyi olur ben aktif olarak spor yapıyorum
00 Yorumla
+1 yılÇekinir yetersi olduğunu düşünür çok ilgi alaka gösterilmeli benim eşimin de fiziği ve saçları kötü
00 Yorumla
+1 yılDavul bile dengi dengine , bi taraf çok iyi bir taraf kötü olmaz bence
00 YorumlaKişiden kişiye değişir fakat kendisi ile barışık değilse özgüven sorunu yaşıyorsa çekinir
00 YorumlaFizikle alakalı değil libidosu yüksek olan her türlü sevişir bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYanlış anlaşılmak katiyen istemem. Ama sağ tarafta ki gibi bir arkadaşa ömrümü veririm :D Kısacası görsellik bazı şeyleri tetikleyen yegane bir faktör.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 640 cevap paylaştı.
+1 yılNeden çekinsin ki karşılıklı duygu ve tutku olduktan sonra
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılYa sevişin arkadaşlar bu kadar cok istiyorsanız beden kilo farketmez. Yeter ki kandırmayın insanları
016 Yorumla
Soran+1 yılSeks yaparım diye kandırmamak lazım
- +1 yıl
Hayır hiç kandırmamak lazim. Yazık hala saf insanlar var kanan
Soran+1 yılKadınsızlık yüzünden kimlere kandılar...
- +1 yıl
Kadını erkeği yok bunun dürüst olmak erdemdir
Soran+1 yılKendi neyse insan öylesini buluyor 😀
- +1 yıl
Orasi da ayrı bir olay. Seversen el alır şaparsan sende kalır misali
Soran+1 yılBen dubai prensi bulmadan sevemem sevemem.
- +1 yıl
Hep öyle derler:)
Soran+1 yılGerçek dubai prensi habibi.
- +1 yıl
Para icin ne ruhunu ne bedenini ver:)
Soran+1 yılMerak etme
- +1 yıl
Hanim hanımcik birisindir eminim. Burada başka takılmak
Ayrı bir olay:)
Soran+1 yılÖyleyim teşhirci hanım hanımcık
- +1 yıl
Neden böylesin?
Soran+1 yılFiziğimi paylaşmayı seviyorum. Utanmıyorum.. Estetik olan gösterilir.
- +1 yıl
Tamam bu konu hakkında ve yaşadığım bir olay hakkında fikir almak icin konuşabilir miyiz
Ne alaka ya neden sevişmeye çekiyorsun ki emin ol ki onunla sevişecek bir dünya adam var fiziğine bakmadan bu ülkede damacanaya tecavüz eden adamlar var ya ona göre mi biri çıkmayacak
00 Yorumla
+1 yılKişiden kişiye değişir çekinmeyen de var çekinende karşılıklı çekim varsa pekte sorun değil bana göre ha tabii herkes ister ki harika vücudu olsun ama emek işi
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÇok süper soru seçilmesi normal. Böyle kaş mer Bi sitenin zihniyeti böyle.
21 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖzgüven eksikliği yaşar ama gereksiz bir detay. İki tarafın da birbirini arzuladığı bir durumda fiziksel özellikler önemsiz hale gelir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYani pipisi küçük erkek ilişki yasar mı diye bir soru olmuş bu nasıl soru..
11 Yorumla- +1 yıl
😅acayip bir benzetme olmuş gibi
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeks bedenle yapıldığına göre düzgün fizik beklenir 🤷🏻♀️
10 Yorumla
+1 yılNeden çekiniyor ne alakası var erkekler sadece fiziği iyi olanla mi sevişiyo
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılSevişebilir bence yağ aldırmaya gerek yok. Spor artı beslenmeyle düzelir fizik zaten.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevişmenin fiziğe indirgenmesi hatalı bence. Hiç mi sevişmediniz arkadaş!
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSağdaki fotodaki abla kim yaa kafüm kadarllarr 😂😂
00 Yorumlaİlla ki öz güvensizlik yaratır ama spor her şeyi çözer
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılfizik önemli tabiki ama çekinir mi bilemeyiz
00 Yorumla Elbette özgüven meselesi
10 Yorumla
+1 yılFotoğraflardaki gibi olmasına gerek yok eğer oralda iyiyse bile yeterli
00 Yorumla
+1 yılEvet çekinir mesela fotoğraftaki kızlar ile her şey harika olur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 508 cevap paylaştı.
+1 yılTüm dünya sevişsin, savasmasın
30 Yorumla - Devamını Gör (45)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne