Cinsel Yaşam Podcast önerimiz var, ankete katıl! “Yatakta mutlu sona ulaşmak” hakkında aklını kurcalayan soru hangisi? (Sayfa 8) OKEY Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 48105 Podcast önerimiz var, ankete katıl! “Yatakta mutlu sona ulaşmak” hakkında aklını kurcalayan soru hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 153 kişi beğendi
Leading_Leader Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 320 cevap paylaştı. Kullandım, ama soruyu afişe etmek istemiyorum. 0 0 Yorumla
gabrielaa11 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Nelerden hoşlandığımızı konuşmalıyız 3 1 Yorumla angaraliabaz +1 yıl Sana sonuna kadar katiliyorum cift veya partner secimi bunun ustune kurulmali Yorumla
ÖmerÖ41 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 566 cevap paylaştı. Okeyse at sepete. Bence fazla düşünmeye gerek yok. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bilseydim.. Hala bakife olmazdım sanırım. 8 7 Yorumla Kraliçesiz +1 yıl Yaş kaç Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 30 yaş neden Yorumla Kraliçesiz +1 yıl Konuşabilir miyiz acaba Yorumla 4 yorumu gör Cevap sahibi +1 yıl Ne için Yorumla Kraliçesiz +1 yıl Fark etmez ne olursa konu Yorumla ilkerkoklen3 +1 yıl @Kraliçesiz al işte klasik türk erkeği ; +yaş kaç-20+konuşabilir miyiz-neden?+yalamak ister misin?oğlum siz her kıza bu zihniyetle yaklaşıyorsanız sizi bir gün vallahi fena yaparlar hayatınız kayar Yorumla seksulin +1 yıl Vuuuuhhuuuuuu 🤗 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Tatminlik onemli olduğu için 4 1 Yorumla Kraliçesiz +1 yıl Sonuç mu önemli diyosun bence yanlış önce beden ve ruhu okşayıp kıvama getirmek lazım. Gerisi gelir zaten böylelikle Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl En iyisi prezervatif seçimi 🤤 2 1 Yorumla Muzafer_Tuğkan +1 yıl Okey Rötar tırtıklı prezervatif tavsiye ederim hanımefendi bayılacaksınız verdiği zevke Yorumla
Be_smart Takip Et Guru Yaş: 46 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı. Temas ederken ince olmali 0 0 Yorumla
AtLaS_006 Takip Et Guru Yaş: 42 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 590 cevap paylaştı. Yasaklar olmasın yeterli... 1 0 Yorumla
Denizzay01 Takip Et Xper 6 Yaş: 48 +1 yıl Erkek iyiyse kadının rol yapmasına gerek kalmaz 4 2 Yorumla sonnisim +1 yıl Hiç inleyerek bosaldinmi Yorumla nuluad +1 yıl Kesinlikle 👍 Yorumla
v0lkn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Partnerle konuşulmalı bence 0 0 Yorumla
merru Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Herşeyi konuşmak lazım evet. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Evlenmeyi sabirsızlıkla bekliyorum kdkdkdkkdd 2 1 Yorumla Cevdetyarar +1 yıl Off seni tanımak isterim yaş kaç Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
392Cevap
İsteklilik önemlidir her zaman
Partnerimin bana dayanıp dayanamayacağı
Kullandım, ama soruyu afişe etmek istemiyorum.
Fetish sevmeyenler her zaman geride kalır
Evet orgazm taklidi yapan kadın vardır muhakkak.
Hepsinin cevabini biliyorum😂
Nirvana adı üstünde, nirvanaya çıkartıyor
Partnerim fantezilerime ayak uydurmalı
Nelerden hoşlandığımızı konuşmalıyız
Sana sonuna kadar katiliyorum cift veya partner secimi bunun ustune kurulmali
Bende hepsinin cevabı var
güzel bilgiler olmuş. tebrim ederim
Okeyse at sepete. Bence fazla düşünmeye gerek yok.
Herzaman mutlu sona ulaştım ulaştırdım 😏😉
Bilseydim.. Hala bakife olmazdım sanırım.
Yaş kaç
30 yaş neden
Konuşabilir miyiz acaba
Ne için
Fark etmez ne olursa konu
@Kraliçesiz al işte klasik türk erkeği ;
+yaş kaç
-20
+konuşabilir miyiz
-neden?
+yalamak ister misin?
oğlum siz her kıza bu zihniyetle yaklaşıyorsanız sizi bir gün vallahi fena yaparlar hayatınız kayar
Vuuuuhhuuuuuu 🤗
Tatminlik onemli olduğu için
Sonuç mu önemli diyosun bence yanlış önce beden ve ruhu okşayıp kıvama getirmek lazım. Gerisi gelir zaten böylelikle
En iyisi prezervatif seçimi 🤤
Okey Rötar tırtıklı prezervatif tavsiye ederim hanımefendi bayılacaksınız verdiği zevke
Güzel bir paylaşımolmuş elinize sağlık
Gayet güzel çok şükür yani
Evli misin
Pozisyon önemli diye düşünüyorum.
Zevk vermek almaktan daha keyflidir
Hazza ulasmanin puf noktasi ondan
Utanma çekinme. olmamali diyorum
tabular utanç bir kenara bırakılmalı diyorum
Temas ederken ince olmali
Bu daha iyi. Tavsiyemdir.
Yasaklar olmasın yeterli...
Haz gelip geçicidir esiri olmamak lazım
Ömce tecrübe etmem gerek 😂
Uzun süreli ön sevişme tabiiki
sınırları ortadan kaldırılmalı
Erkek iyiyse kadının rol yapmasına gerek kalmaz
Hiç inleyerek bosaldinmi
Kesinlikle 👍
Iyi terci yapmak gerekir bence
Ben A diyorum, tabular çok önemli konu
Partnerle konuşulmalı bence
Herşeyi konuşmak lazım evet.
Sayende ustalaştık arrık herşeye OKEY
Elbette konuşmalıyız tabikide
Evlenmeyi sabirsızlıkla bekliyorum kdkdkdkkdd
Off seni tanımak isterim yaş kaç
Güzel öneri teşekkür ederim
Her şey önemli bence yani
Adı üstünde Nirvana yani daha ne
Hepsi nin cevabını nasıl bilebiliyorsunuz
Ben de kalsın ahahhaahahahhqhqhq
Bu okey Nirvana’yı denemek lazım
Konuşulmalı bence tabi...
Şu aralar pek seksi düşünecek vaktimiz yok
herkes yatakta mutlu olmak ister tabiki
Eşimin bakire olduğunu bileyim o bana yeter.
Son derce faydalı bilgiler
Evlenmeden mutlu son falan işim olmaz 😎
Aramızda dedin. Cinsellik özeldir anlatılmaz
Fetişim var ve partnerimle paylaşamıyorum.
Hepsinin cevabını biliyorumda D diyelim
Prazervatif seçimi çok önemlidir. OKEY
Mutlu sonumuz ölüm olacak herhalde.
Ben zaten hep mutlu son ile bitiririm.
Taklit yaparlar evet buna şahit olmuştum
Hiç tecrübem olmadı ki. Ne diyeceğimi bilemedim.
Geç boşalma varsa ne yapacağız peki
Teşekkür ederiz Okeye bilgi için