Cinsel Yaşam Podcast önerimiz var, ankete katıl! “Yatakta mutlu sona ulaşmak” hakkında aklını kurcalayan soru hangisi? (Sayfa 9) OKEY Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 48105 Podcast önerimiz var, ankete katıl! “Yatakta mutlu sona ulaşmak” hakkında aklını kurcalayan soru hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 153 kişi beğendi
lalelicicek182 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl yatakta mutlu olanninsam degilim maalesef 3 1 Yorumla Ercan3737 +1 yıl O niye mutlu olan insan diyilsin Yorumla
Oxseli Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 969 cevap paylaştı. Kadınlar orgqxm taklidi yapar mı 0 0 Yorumla
gılmour76 Takip Et Master Yaş: 49 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Gaz maskesi ile çiçek koklamam 0 0 Yorumla
biralexolanadam Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 353 cevap paylaştı. Karşılıklı oral yapmalı doya doya orgazm olmalı. 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Oral varsa orgazm da vardır. 0 0 Yorumla
nonstop Takip Et Guru Yaş: 52 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 986 cevap paylaştı. A sıkkı dedim tabular büyük engel bence 0 0 Yorumla
styxworld Takip Et Master Yaş: 53 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. çok yapanı gördüm ama ağladı 0 0 Yorumla
mirbeyim Takip Et Xper 5 Yaş: 39 +1 yıl Kadınlar bu konuda uzman her zaman yaptıkları sey 0 0 Yorumla
CaroLina_RapeR Takip Et Bilge Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 361 cevap paylaştı. Çok tatlı oluyprlar seker gibi 0 0 Yorumla
GezegenAdam Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. cinsllik şarttır bence hayatın bire anlamıdır 0 0 Yorumla
canli34 Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 355 cevap paylaştı. Herşeyi konuşmak, paylaşmak lazım. 0 0 Yorumla
xxbosvergitsin Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 302 cevap paylaştı. Ne istediğini söyledik den sonra olan olur 0 0 Yorumla
Uslanmaz_053 Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 929 cevap paylaştı. Okey benim en iyi dostum ya 0 0 Yorumla
Hairmafya Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. E şıkkı diyorum herşey var ondan 0 0 Yorumla
cokıyıbırı07 Takip Et Master Yaş: 44 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. guzelmis sorulariniz hayirlisi diyelim 0 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. e şıkkı var cevapları bilirim 0 0 Yorumla
BüyükVirüsKrntnada Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Yatakla ilgili bir sorunum yok neyse ki. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
392Cevap
Paylaşım için teşekkürler
görüşüm yok 10 exper alayım
yatakta mutlu olanninsam degilim maalesef
O niye mutlu olan insan diyilsin
Kadın kendini bildikten SONRA
Kadınlar orgqxm taklidi yapar mı
Tabular zamanl anlayarak hissederek yıkılır
Gaz maskesi ile çiçek koklamam
Karşılıklı oral yapmalı doya doya orgazm olmalı.
Rahatlık lazım çekinmemek konuşabilmek
Hepsinin cevabını bilmiyorum o ne olacak 🙂
Her zaaman partnerim MUTLU oldumu diye düşünürüm
Hazzı doruklarına kadar hisset
Kadını orgazmnyaomadan durmam
Oral varsa orgazm da vardır.
A sıkkı dedim tabular büyük engel bence
Hiç mutlu sona ulaşmadim belki bir gün 😂
Hepsini dinlemek isterizz
Kadınlar orgazm taklıdı yapar.. 😂 😂
Cevabı bilmek sorunu çözmeye yetmez
İyi bir tercih yapmak gerekir
çok yapanı gördüm ama ağladı
Kadınlar bu konuda uzman her zaman yaptıkları sey
Nelerden hoşlandığımızı sormalı mıyız?
Önce eş bulmak lazım tabi en büyük dert
Çok tatlı oluyprlar seker gibi
Hepsinin cevabini bilen bennn
Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp
buyur okey sorunu alayım hemen
Sadık bir eş yeterlidir bence
Çok önemli incesi iyi bence
cinsllik şarttır bence hayatın bire anlamıdır
Kuralsız olamaz mı? doğaçlama bazen iyidir mi? 🙃
Herşeyi konuşmak, paylaşmak lazım.
Çekinmeden konuşulmalı sonra sıkıntı oluyor
Ne istediğini söyledik den sonra olan olur
Bence her şey konuşulmalı yoksa mutlu olunmaz
Okey benim en iyi dostum ya
konuşmak lazım önce konuşmak iyidir.
Once birini bulmak lazim bunun icin
E şıkkı diyorum herşey var ondan
Bazı kadınlar partneri kırmamak için yapar
Dokunuşlar performans tecrübe ucurur
Güzel öneri teşekkürler..
Nelerden hoşlandığınızı partnerimizle konusmaliyiz
Her zaman ulaşılmıyor işte.
C seçeneğini seçtim seçiyorum..
Karım olunca emin olsun çok güzel zevk alicaz 🥰
guzelmis sorulariniz hayirlisi diyelim
Yapar erkeğimutlu etmk için
e şıkkı var cevapları bilirim
İki tarafta ne istediğini söylemeli bence.
Cevabını bildiğim soruları sormaya gerek yok
Yakın ilgi alaka olmalı değer veren olmalı
Nelerden hoslanildigi önemli
Yatakta sert olacan kadına
Gayet güzel şükür yaniiiiiii
Yaparlar bildiğimiz kadarıyla
Doğru soru zaman ve mekan da önemli değil 🔥
Yatakla ilgili bir sorunum yok neyse ki.
Çok önemlidir mutlu sonu yakalamak için