Cinsel Yaşam Podcast önerimiz var, ankete katıl! “Yatakta mutlu sona ulaşmak” hakkında aklını kurcalayan soru hangisi? (Sayfa 7) OKEY Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 48105 Podcast önerimiz var, ankete katıl! “Yatakta mutlu sona ulaşmak” hakkında aklını kurcalayan soru hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 153 kişi beğendi
çılgntürk16 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 59% +1 yıl Her şeyi akışına bırakıp anı yaşamak lazımm 0 0 Yorumla
Sortieee Takip Et Master Yaş: 38 , eic 61% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Okeeyyy varsa sorun yok :) incecik tazecik. misss. 0 0 Yorumla
sortaç Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 73% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Yapar kandırır iş bitsin de gideyim düşüncesi 0 0 Yorumla
Jokerrr_33 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl e şıkkı diyorum diğerlerinide biliyorum 0 0 Yorumla
Ketum1dost Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 34% +1 yıl Birbirini tanimak adina buna ihtiyacimiz var 0 0 Yorumla
erkeklerdesoruyor__ Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Ben B şıkkını kullandım umarım faydalı olur 0 0 Yorumla
amara21211 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 40% +1 yıl Çok uğraş gerekiyor tatmin edememek te çok zor 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Son şık olsun bizim olsun 😜🤪😜 0 0 Yorumla
Tuğberk_Bey Takip Et Master Yaş: 32 , eic 48% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 791 cevap paylaştı. Tabuları yıkmak heyecan yaratır. 0 0 Yorumla
_ALEMDAR_ Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 87% +1 yıl B konuşmazsak ne istediğimizi bilemeyiz. 0 0 Yorumla
alibilgin Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 55% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 650 cevap paylaştı. eğitim, sosyal medya, reklamlar vs 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl iyi bakalım o zaman jsjjskskl 3 1 Yorumla kanka35 +1 yıl sen ne yapan Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Her şeyin karşılıklı olarak konuşulması gerekiyor 3 1 Yorumla Kraliçesiz +1 yıl Mesela 🙄 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bişey eksik ama ne 😄😬😀🤪🤪😀😀 3 8 Yorumla nebri2 +1 yıl Ney meselaaa😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @nebri2 kocaaaa Yorumla nebri2 +1 yıl Şimdi hemen bu saatte olsaydı keşke di miii Yorumla 5 yorumu gör Cevap sahibi +1 yıl @nebri2 keşkeee Yorumla nebri2 +1 yıl Napardınn Yorumla nebri2 +1 yıl Gizliden çıksana 2 dakikacıkk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @nebri2 olmaz 🙅♀️ Yorumla nebri2 +1 yıl Pekii sen bana bir bildirim bırakaann Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hissetmek isterim içimde 🔥 3 2 Yorumla I3yKaDiR +1 yıl Ateş ediyorsunuz Yorumla Securty34 +1 yıl Ama gizlisin Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Prezarvatif secimi cinsel iliskide cok cok onemli 3 3 Yorumla sεмραтιк_вεү +1 yıl Neden peki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Xper kastm atlama hemn ak Yorumla nuluad +1 yıl 😂😂😂😂😂 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bazi kadınlar partnerini kırmamak için yapar 3 1 Yorumla nuluad +1 yıl Partnerin seni bu kadar düşünmüyorken bencil olunması gereken en son yerdir yatak ve burda böyle kendi zevkini düşünüyorsa sende istediğin hazza ulaşamadığını belirt ki oda çaba sarf etsin Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Okey nirvanayı deneyelim bir 🙂 3 1 Yorumla Cesutbey +1 yıl Bende merak ettim onu Yorumla
DELİKANLIPRENSSSS Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 698 cevap paylaştı. Bana lazım değil bunlar biliyorum zaten 0 0 Yorumla
isimsizjargon Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Karşılıklı anlayışla birlikte sınır olmamalıdır 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ne istediğini söylemek lazım karşı tarafa 2 1 Yorumla Kraliçesiz +1 yıl İki tarafta cesur olmalı diosun yani Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
392Cevap
Severim ben çok güzelli okeyle
Teşekkür ederim 😊 güzel bilgi
Hepsi olmali bence puan icin saolun
B seçeneği diyorum çünkü...
Cinsellik tek taraflı değildir
Her şeyi akışına bırakıp anı yaşamak lazımm
Okeeyyy varsa sorun yok :) incecik tazecik. misss.
Sanırım yaz aylarındaki sıcak hava
D seçeneği demek istiyorum
Fantazilere acik olmasi bence
Bazı tabuların yıkılması önemli.
Mutlu olmak için tabular nasıl yıkılır 😊😊
Yapar kandırır iş bitsin de gideyim düşüncesi
Benzese önemli o yüzden ok
e şıkkı diyorum diğerlerinide biliyorum
Kondom kalitesi önemli kesinlikle
Paylaşım için teşekkür ederim
Partnerimizle açıkca konuşmak iyidir.
Birbirini tanimak adina buna ihtiyacimiz var
Ben bilmem kardeş içinden ne çıkacağını
Sınav soruları çok kolaydı 🤭
E şıkkı önemli olmalı özenle seçin
E şıkkı bence daha mantıklı..🙂
Ben B şıkkını kullandım umarım faydalı olur
Çok uğraş gerekiyor tatmin edememek te çok zor
Prtnerimin zevki beni ateşlendirir
Son şık olsun bizim olsun 😜🤪😜
Tabuları yıkmak heyecan yaratır.
B konuşmazsak ne istediğimizi bilemeyiz.
Tutkulu ve hızlı sevişmek
eğitim, sosyal medya, reklamlar vs
iyi bakalım o zaman jsjjskskl
sen ne yapan
Her şeyin karşılıklı olarak konuşulması gerekiyor
Mesela 🙄
Bişey eksik ama ne 😄😬😀🤪🤪😀😀
Ney meselaaa😂
@nebri2 kocaaaa
Şimdi hemen bu saatte olsaydı keşke di miii
@nebri2 keşkeee
Napardınn
Gizliden çıksana 2 dakikacıkk
@nebri2 olmaz 🙅♀️
Pekii sen bana bir bildirim bırakaann
Hissetmek isterim içimde 🔥
Ateş ediyorsunuz
Ama gizlisin
Teşekkürler bilgiler için🤞
Bilgiler için teşekkürler 🌸
Prezarvatif secimi cinsel iliskide cok cok onemli
Neden peki
Xper kastm atlama hemn ak
😂😂😂😂😂
Bazi kadınlar partnerini kırmamak için yapar
Partnerin seni bu kadar düşünmüyorken bencil olunması gereken en son yerdir yatak ve burda böyle kendi zevkini düşünüyorsa sende istediğin hazza ulaşamadığını belirt ki oda çaba sarf etsin
Okey nirvanayı deneyelim bir 🙂
Bende merak ettim onu
Bana lazım değil bunlar biliyorum zaten
Etkiliyorda olabilir etkilemiyorda 😁
Cevaplarini bildigimm sorular...
Oghhpdldlsl ıdkdo kdkdl ldllfş kdlflsp
Orgazm taklidi yaptırmam😘😘🙃
Karşılıklı anlayışla birlikte sınır olmamalıdır
Hepsinin cevabını biliyoruz ve e şıkkı diyoruz
Gerçeği bilmek herkesin hakkı ;)
Bu güzel paylaşım için teşekkürler
Anlamadııım wkdkekdkdwnnsjejs