Şuc senin erkeğin değil almadığını belli ediceksin o eşşek de bencil olmayı bırakıcak adam akıllı partnerini sexxe odaklicak 10 dk değil 1 saat yapıcak on sevişmeyi birden yalayıp yutmicak 5 10 dk sadece yüz hatları ile oynayıp öpüp boyun kısmı ile ilgilenecek tempo yavaştan başlicak hafif öpücüklerle dokunuşlar la ve hızı artıcak yavaş yavaş ve kadın kendisi artık diğer bölgelerinin de uyarılması için sabırsızlanıcak kadının dudağına yapıştırın gibi eli kalçaya atarsan külodun içine sokarsan 2 dakika sonra külodu indirirsen kadın nasıl odaklansın ki bu yüzden uzunca ön sevişme olmalı ve herşey yavaş ve hafif dokunuşlar seyretmeli sonlara doğru sert olmalı motorlar makineler bile 12345 diye vites atar devir yükseltir adam 2 dk vajinayı yalayıp direk girip ve hemen tüm hızı ile git gel yapıyor bir kere bu hard son postalarda olmalı çünkü sexin zirvesidir hard zirveyi başta yaşamaya kalkmak süreyide azaltır bireyler çabuk yorulur ve sonraki yavaş git gelleri hissettiremez kadına ben misal her zaman 1. Yi ön sevişmede boşalırım çünkü saatleri aşan bir ön sevilmenin olmadığı seks bana haz vermez 2.. Yü kendimi çokta kasmadan vucut teması ile hafif tempo ile bol sevişme ile bitiririm 3. İse biraz daha vucudumu hissettirir kontrolü alıp yine vucudumu hissettirerek sarmalayarak tempoyu artırarak boşalırım 4. İse sadece git gel üzerine odaklı kadın vucuduna kurulmuş bir hakimiyet ile tüm enerjimi gücümü erkekliğimi kullanarak soluksuz devam ederim ve 4. Boşalmanın sonunda zaten ikimizde yığılıp kalırız yatağa ve işte en önemli noktada burası defalarca vajinal orgazm yaşayan kadının ruhende orgazma ulaşması ve ilgiye sevgiye övgüye en aç kaldığı andır oan yüzünde gülücükler sacar oan duşu muşu herşeyi bırakıp kadının başını göğsüne koyup saçlarını okşayıp iltifatlar ederek ona dünyanın en mutlu kadını olduğunu hissettireceksin 👍🙏işte bu yüzden birlikte olduğum her kadın bana deli dolu aşık oluyor çünkü ruhuna işlenmiş bir anımız oluyor
Kontrolü kaybetmediğin sürece olmasa daha iyi bence Haklısın bazen mecbur kalıyorsun kendini mecbur hissediyor olabilirsin bişey diyemem tercih meselesi ;))
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
392Cevap
İki tarafta mutlu olmalı seks te
Okey her zaman bir numara 👌🏻
Zor tabi tabuları yıkmak...
Kadınlar organzm cok ayaparlar bunun sucu erkekler
Orgazma ulaşamadığınızda erkekmi suçlu 🤭
@Gogo_latte evet kadının vucudunu hazırlamadan dırek olay mahalıne gırıyor
Anladım yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum 🥺
Kadının bedeni hazırlanmalı ki zevk alabilsin yani haklısınız ve sadece ben dememeli erkek biz diyebilmeli karşısındaki partneri de düşünmeli
Şuc senin erkeğin değil almadığını belli ediceksin o eşşek de bencil olmayı bırakıcak adam akıllı partnerini sexxe odaklicak 10 dk değil 1 saat yapıcak on sevişmeyi birden yalayıp yutmicak 5 10 dk sadece yüz hatları ile oynayıp öpüp boyun kısmı ile ilgilenecek tempo yavaştan başlicak hafif öpücüklerle dokunuşlar la ve hızı artıcak yavaş yavaş ve kadın kendisi artık diğer bölgelerinin de uyarılması için sabırsızlanıcak kadının dudağına yapıştırın gibi eli kalçaya atarsan külodun içine sokarsan 2 dakika sonra külodu indirirsen kadın nasıl odaklansın ki bu yüzden uzunca ön sevişme olmalı ve herşey yavaş ve hafif dokunuşlar seyretmeli sonlara doğru sert olmalı motorlar makineler bile 12345 diye vites atar devir yükseltir adam 2 dk vajinayı yalayıp direk girip ve hemen tüm hızı ile git gel yapıyor bir kere bu hard son postalarda olmalı çünkü sexin zirvesidir hard zirveyi başta yaşamaya kalkmak süreyide azaltır bireyler çabuk yorulur ve sonraki yavaş git gelleri hissettiremez kadına ben misal her zaman 1. Yi ön sevişmede boşalırım çünkü saatleri aşan bir ön sevilmenin olmadığı seks bana haz vermez 2.. Yü kendimi çokta kasmadan vucut teması ile hafif tempo ile bol sevişme ile bitiririm 3. İse biraz daha vucudumu hissettirir kontrolü alıp yine vucudumu hissettirerek sarmalayarak tempoyu artırarak boşalırım 4. İse sadece git gel üzerine odaklı kadın vucuduna kurulmuş bir hakimiyet ile tüm enerjimi gücümü erkekliğimi kullanarak soluksuz devam ederim ve 4. Boşalmanın sonunda zaten ikimizde yığılıp kalırız yatağa ve işte en önemli noktada burası defalarca vajinal orgazm yaşayan kadının ruhende orgazma ulaşması ve ilgiye sevgiye övgüye en aç kaldığı andır oan yüzünde gülücükler sacar oan duşu muşu herşeyi bırakıp kadının başını göğsüne koyup saçlarını okşayıp iltifatlar ederek ona dünyanın en mutlu kadını olduğunu hissettireceksin 👍🙏işte bu yüzden birlikte olduğum her kadın bana deli dolu aşık oluyor çünkü ruhuna işlenmiş bir anımız oluyor
@nuluad alkıslıyrm senı.
Bu ne ya bu kadar uzun kim okucak 🤨
O yüzden asla ve asla orgazm taklidi yapmicak sın ve bencil herifi onurladırmicaksın zaten mallar nasıl inanıyorsada orgazm taklidini anlamadım
Pre sevmşyorum ama sevenlere ok tavsiye ederim. .
Bende sevmem naturel olcak dimi
Spiral takılı
Spiral kilo aldırıyormuş dogrumu
Doğru değil bakır var bende
Sen boy dedektöründen geçerken ötüyordur senin bakır 😁
Degistiriyormusn spriali
Hepsiyle ilgili bilgim var
Ben de almanya dayım. hiç alman erkekleri taktı mı sana?
Zamanla uyum sağlanır diye düşünüyorum
Yararlı olmuş ama işime yaramaz
Hepsinin ve daha fazlasının cvbını bilenler için var mı seçenekler 😄😄
SEN SÜPERSİN YA 21 YASINDA UZMAN OLMUSSUN MAŞALLAH VALLAAAA
Sorum yok aklımı kurcalayan
Yani her iki tarafın görüşüde önemli bence
Doğru kişiyle olduktan sonra mutlu son gelir.
Hiçbir sorum yok gayet memnunum aslındaa
Fazla çekingenlik işleri yokuşa sürer
Diğer heryerde mutlu oldukta yatakmi kaldı
Ben ten tene degmeli derim 😉 arada engel olmamalı
Prezervatif seçimi eşimdd
Tabular yıkılmalı demek istiyorum
Güvende hissettiğim bir ilişki isteirm
Daha mutlu olabilmek için mutlu edilmemiz gerekir
İlgili ve mutlu etmeyi bilen, sadece bilmek yetmiyor bazen, mutlu etmeyi isteyen olmalı değil mi
@1Dehliz1Zirve aynen öyle
Teşekkürler 😊🌹
Ürünler oldukça kaliteli teşekkürler okey
Kullanmasını bilmekte önemli
Dediğinize katılıyorum ama okey ürünleri iyi
Ciftler arasında hersey konusulmalı
Kesinlikle yüzde yüz samimiyet en önemlisi yüzde yüz dürüstlük yüzde yüz cesaret
En önemlisi prezervatif seçimi ❤
Olmasa daha iyi değil mi :))
@adamınbiri3455 mecbur kalıyorsun bazen
Kontrolü kaybetmediğin sürece olmasa daha iyi bence
Haklısın bazen mecbur kalıyorsun kendini mecbur hissediyor olabilirsin bişey diyemem tercih meselesi ;))
Dm den yaz bu konu uzar :))
Kesinlikle katılıyorum haklısınız evet
Tatil mantıklı güzel bir tatile kimse hayır demezdi
Hiç öyle bi sorunum yok ki
#İstediğinGibi cinsel tabular nasıl yıkılır
Kız yok ne cinselliği 😂😂😂
kafamı göğüslerinin arasına koymak 😁
Bilmiyom valla naparsan öyle.
Bildiğimiz konular ama yinede dinlemek güzeldir.
yapılması lazım güzel bir duygu
Mutlu sona ulaşmanın sonunda bizi ne bekliyor
Cinselik önemlidir benim için
tabiki konuşmalıyız yoksa yeterince zevk alamayız
Kesinlikle paylasmaliyiz, paylaşmak güzeldir 😉
Çok önemli Hiç olmamalı. (bence)
İşe koyulmadan önce sohbet etmek lazım :D
Çok onemli bence ❤❤❤❤❤❤❤❤
Hissetmek onemli bence en önemlisi bu
Nelerden hoşlandığımızı konulmalı mıyız?
Harika seçimler mutlu geceleer😍😍
Iyı ya da kotu konusmak gerek
Herşeye açığım sınır yok önemli olan farklılık
Evet iyi bilgilendirme bence
Karşımızdaki kişinin bu ilişkiyi isteyip istemediğini nerden anlayabiliriz
Tutkulu ve ateşli olup karşılıklı zevk olmalı.
eşler hayal dünyalarını bir birlerini açmalılar bence konuşmalılar herşeyi
tabu lar insanı asla peşini bırakmıyor
partnerler yatakta herşeyi konuşmalıdır.
Korunma gereksinimi hiç duymadım
Aklınızı kurcalayan varsa siz bana sorabilirsiniz.
İki tarafın da mutlu olması gerekir
Konuşmak lazım kesinlikle
Karşınızdaki insanı da düşünmek lazım.
Tenn diyorum ben açıkçası
hiçbirini merak etmiyorum
Bilgi için teşekkür ederim.
Okeyy 👌
E şıkkıymış :) uzman görüşünden çaldım
Okey ile mutlu geceler 😂😂