kadınların orgazm taktiği yaptıklarına kısmen tanık olmuşum ve yataktan kovmuşluğum vardır. ama ayip be yapmayın böyle. istemiyorsanız ilişkiye girmeyin gitsin.
Bence de ne istediğimi, j onunla konuşmalıyız. Bide hayvan gibi düşüncesiz davranıyorsa karşı taraf, "yapayımda hemen bitsin" gibisinnen mutlu sonra ulaşmak birazcık zorrr..
Taklit neden yaparlar işte saçma değilmi çünkü benim birzaafım var kadınımın aldığı zevke şait olup onun o yüz ifadesi ses tonu kıvranmaso ile hazzı yakalayıp zevk alan bir insanım ben. Şimdi zaten bir kadın asla rol yapamaz anlarımda rol yapmak saçmalıktır çünkü zevk alamadığını belli ediceksin ki partnerin kendini değil senide düşünmeli ve seni mutlu edebilmenin yollarını aramalı sen rol yaparsan o kişide tecrübesiz ise aaa ben süperim bak boşalttım onu der kendi içinde ve kendini geliştirmeye yeltenmez
@nuluad bunları diyene kadar seks yapmadan önce partnerini boşaltmayı dene kendinden önce karşındakini düşün. Erkekler önce kendi tatmin olmak ister sonra hemen seks başka bişey yok. Kadına oral yapmsk dokunmak ylamak yok
Hahaha siz beni yanlış anladınız sanırım ben zaten dediğim gibi gir çık ile zevk alan biri değilim benim sevişme zaafım var ve zevk aldığım tek şey kadınımın aldığı zevke şait olmaktır. Bu yüzden zaten tüm ilişkilerimde karşı tarafa odaklı olurum ön sevişme 1 saatin altına inmez ve tüm ilişkilerimde de hem karşı taraf hadi gir artık lütfen der ve hatta ben bundan şikayetçi olduğum için soru başlığı atmıştım kızlar neden sabırsızdır diye. Ve bencil olunması gereken en son yerdir yatak çünkü bencilliğin seni birçok zevkten mahrum bırakıcaktır. Çünkü kadınlar yatakta kısa vadede yatırım gibidir ne kadar zevk verirsen kat ve kat daha fazlası döner sana. Ve ilk yorumumu dikkatli okursanız bana karşı rol yapamazlar zaten demişim. Yani öyle birşey bir kadında rastladım rol yapmıştı oda sanırım onun rahatsızlığıydı ve rol yapmasını saçma bulmuştum yani o yine tamam onun sorunundan dolayıda eksiklik hissetmek istemediği için ama siz sağlıklı kadınlar neden rol yapıyorsunuz ki zevk alamayıp orgazm olamamak sizin kusurunuz değil ki yani bunu gizlemek yerine açık açık belirtmelisiniz ki o bencil eşşk de kendini düzeltisin sana yetmediğini görüp gayret göstersin lütfen yanlış anlamayın ben size sadece kendiniz için iyilik değil aksine kötülük yapmış olduğunuzu belirtmek istedim çünkü bir ömür orgazm taklidi yapmak ve hiç orgazmı yaşamamak gerçekten kötü durum bunu belli edin ki partnerinizde üzerinde dursun çaba sarf etsin hem ne demek ya oral yapmamak sekste tiksinmemi olur Allah aşkına
@nuluad sizde ilk yorumuma yaparsanız genel konuştum taklit yapanlardan değilim zaten aktif bir cinsel hayatımda yok. Beni tatmin etmeyen bir erkekle de yatmam zaten.
Ya görüş bildiriminde bakmak için onca aşağı iniyorum 😂 baya uzamış burda muhabbet 🙄 Peki neden ayrıldınız haddime değil tabiki ama merakıma af buyurun 🙏🙏🙏
Tabikide yalan Allah aşkına böyle bir. Bahane mi olur ortalık şerrfsiz dolu. Seviyorum aşığım vs deyip sirf zevki için kızları kullanıp sonra booktan senelerden ayrılırlar
Hahaha ya mal herif adi sırf senle yatmak içindi o yaaa kız vermiyor diye sırf yatmak için onla nişan yapıp kızı kandırıp kullanıp nişanı çeviren ywşaklar bile gördüm bu sitede kızlar anlatıyor bakma experim düşük ama ben 8 yıldır burdayım fazla aktif değilim bide çok abaza sapık pislik var önceden böyle değildide şimdi dolmuş ya bir kızla gerçekten özel bir durum konuşacak olsam bişey sorucam olsam bile dmye çağırmıyorum yanlış anlaşılmaktan korkuyorum ama kızlarada hak veriyorum gerçekten pislik çok baksana senle burda da baya uzadı muhabbet yani dm den dilersen konuşuruz diyemiyorum ilerde de sormak istediğin bişey olursa ulaşırsın vs ama işte bunu dediğim gibi onlardan biri gibi görünücem sen tarafından çünkü içimi bilemezsin ki
@nuluad bizde nişan olmadı tekliften iki gün sonra ayrıldı ama çok haklısın.. eklemek isterdim seni ama çok fazla özelimi bildiğin için kimliğimi açık etmek istemiyorum
Ya tamam da sonuçta ayrı dünyaların insanıyız. Lütfen yanlış anlamayın beni amacım sizi ikna etmek değil. Sadece yanlış düşündüğünüzü belirtmek istedim 🙏
Seks öncesinde ya da herhangi bir zamanda partnerinizle ilişki esnasında nelerden hoslandigimizi konuşmalıyız. birbirimizin haz aldığı şeyleri bilir istek ilişki hem saglamlasir hemde doruğa ulaşmamız daha kolay ve keyifli olur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
392Cevap
Gerçekten merak ediyorum çoğu zaman rol yapıyorlar.
Zaten iş ilişkiye kadar gelmişse herşey açık açık söylenmeli
Orgazm taklidinin nası bişey olduğunu çözemedim, kadının yüz ifadesi zaten bunu ele vermeyecek mi?
A diyorum önce güzel bir partner olmalı sonrası gelir
İki tarafında birbirina sınırsız sekilde isteklerini dile getirmesi gerek
Partnerler nelerden hoşlandığını açıkça birbirlerine anlatmalı yatakta çekinme utanma olmaz
partnerimi sismanlatmak isterim 😂 ama bunu soylersem kacar benden alistirarak yapmak lazim 😁😁
Bir bütün okuyorsan arada gizli saklı birşey kalmamalı
İlk önce okuyup iş kurmayı ondan sonra evlilik tabi kız bulursak
kadinlarin orgazm taklidini bazi erkekler hoslamiyor ben tersine hoslarim
Güzel bilgiler hepsi çoğunu biliyorum. teşekkür yinede
Ne istediğini bildikten sonra nirvana tabular konuşmalar farklılıklar bahane olur
konuşarak çözülmüyorsa hiç bir türlü çözülmezde o yüzden
Genel hatlarıyla hepsinin cevabını biliyorum ve @OKEY teşekkür ediyorum.
Mutlu sona ulaşmak sevdiğin kişiyle uyumlu bir birliktelik ile seks yaşamalısın
Bence en önemlisi prezervatif seçimi o yüzden OKEY😊
Kadınların bazen sahte organzm çığlıkları attığını nasıl anlarız
Nelerden hoşlandığını söylemek ve ona göre hazzı artırmak gerek
Nelerden hoşlandığını bulmak zevkli tabi ama buni paylaşmak bence en doğru şey olur.
Hemde çoğu kez ama bunun en buyuk faktörü yetersiz erkek ve hemen o anların bitmesini isteyen hanımlar 🧿
Seks yaparken tabu olmayacak iki taraf içinde özellikle ikisininde zevk aldığı şeyler yapılıp uzun süren bir sevişme sonrası birleşme
d-dostum ben sadece... 😰😰
d-dostum Ben sadece beleş xper almaya geldim ✌😳
Püü
Hahshsbsbzbzb MaqAlNdk 😭
Nelerden hoşlanıldığı konuşulursa alınan haz o kadar artar
Mutlu sona ulaşmamızı engelleyen tabular nasıl yıkılırr?
Partnerlerin, birbirlerine nelerden hoşlandığını söylemesi, tercihen olması gereken...
Nelerden hoşlandığımızı birbirimize söylemeliyiz 😉
Okey rötar kullanma nasıl olur acaba en güzel hangisi
Bosuna dememısler konusarak koklasarak değil😊😊😊😊
kadınların orgazm taktiği yaptıklarına kısmen tanık olmuşum ve yataktan kovmuşluğum vardır. ama ayip be yapmayın böyle. istemiyorsanız ilişkiye girmeyin gitsin.
İstediğinGibi bir mutlu son için ise OKEY Nirvana ile tanış.. ;)
Çok önemlidir. Korunduğundan emin olduktan sonra herşey serbest olabilir. Anal ilişki için tekrar pzervatif değiştirmek daha sağlıklı ve zevkli
Prezervatifin şart olduğu durumlarda en iyisini almak lazım ki iki tarafta zevkten uçsun
Bence de ne istediğimi, j onunla konuşmalıyız. Bide hayvan gibi düşüncesiz davranıyorsa karşı taraf, "yapayımda hemen bitsin" gibisinnen mutlu sonra ulaşmak birazcık zorrr..
Hersey serbest olmalı iki taraf içinde. Erkek kadını kadın erkeği tamamlamali yatak denince.
Herşey karşılıklıdır sonuçta yapılan iki kişinin de ihtiyacını karşılamak
Çekinmemeli ve gereksiz sınırlar konuşmadığı sürece her şey yolunda ilerler
Prezervatif olacaksa da zevkten deli gibi uçuran tırtıklı prezervatif olmalıı
Bence tırtıklı olduğu kadar da ince olmalı ki his artsın
Partnerimin ne istediğini bilirsem onun için yapabileceğimin en iyisini yaparım.
Tenlerin değmesine engel olmasın ama dayanıklı olsun.
Kendimi tanıtmak ve partnerimi tanımak için dava zirve zekiler almak için
yatakta herşey konuşulmalı ve taraflar bu şekilde birbirini daha tatmin olur
Ben prezervatif kullanmayı zorunlu haller dışında sevmiyorum
Şıklar bana hitap etmiyor. Sıkıntısı olanlara geçmiş olsun. :):
Çok güzel bir yazı olmuş emeğinizin içine sağlık. 🙄😊
😎
Yatakta mutluluğu yakalayacak kadar master yapmışlığım var, önemli olan karşı cins partneri bulabilmek.
Ben Z şıkkı diyorum
eğer ten uyumu varsa en eforsuzu bile bulutlara çıkarabilir. yoksa gerekirse tüm teknikleri yapsın yine de tık olmaz.
Hiç alakası yok ten uyumu ile bu tamamen ilgi ve odağa bağlı
Erkekler kadınları yeteri kadar tatmin edemediği için taklit yapar
Taklit neden yaparlar işte saçma değilmi çünkü benim birzaafım var kadınımın aldığı zevke şait olup onun o yüz ifadesi ses tonu kıvranmaso ile hazzı yakalayıp zevk alan bir insanım ben. Şimdi zaten bir kadın asla rol yapamaz anlarımda rol yapmak saçmalıktır çünkü zevk alamadığını belli ediceksin ki partnerin kendini değil senide düşünmeli ve seni mutlu edebilmenin yollarını aramalı sen rol yaparsan o kişide tecrübesiz ise aaa ben süperim bak boşalttım onu der kendi içinde ve kendini geliştirmeye yeltenmez
@nuluad bunları diyene kadar seks yapmadan önce partnerini boşaltmayı dene kendinden önce karşındakini düşün. Erkekler önce kendi tatmin olmak ister sonra hemen seks başka bişey yok. Kadına oral yapmsk dokunmak ylamak yok
Hahaha siz beni yanlış anladınız sanırım ben zaten dediğim gibi gir çık ile zevk alan biri değilim benim sevişme zaafım var ve zevk aldığım tek şey kadınımın aldığı zevke şait olmaktır. Bu yüzden zaten tüm ilişkilerimde karşı tarafa odaklı olurum ön sevişme 1 saatin altına inmez ve tüm ilişkilerimde de hem karşı taraf hadi gir artık lütfen der ve hatta ben bundan şikayetçi olduğum için soru başlığı atmıştım kızlar neden sabırsızdır diye. Ve bencil olunması gereken en son yerdir yatak çünkü bencilliğin seni birçok zevkten mahrum bırakıcaktır. Çünkü kadınlar yatakta kısa vadede yatırım gibidir ne kadar zevk verirsen kat ve kat daha fazlası döner sana. Ve ilk yorumumu dikkatli okursanız bana karşı rol yapamazlar zaten demişim. Yani öyle birşey bir kadında rastladım rol yapmıştı oda sanırım onun rahatsızlığıydı ve rol yapmasını saçma bulmuştum yani o yine tamam onun sorunundan dolayıda eksiklik hissetmek istemediği için ama siz sağlıklı kadınlar neden rol yapıyorsunuz ki zevk alamayıp orgazm olamamak sizin kusurunuz değil ki yani bunu gizlemek yerine açık açık belirtmelisiniz ki o bencil eşşk de kendini düzeltisin sana yetmediğini görüp gayret göstersin lütfen yanlış anlamayın ben size sadece kendiniz için iyilik değil aksine kötülük yapmış olduğunuzu belirtmek istedim çünkü bir ömür orgazm taklidi yapmak ve hiç orgazmı yaşamamak gerçekten kötü durum bunu belli edin ki partnerinizde üzerinde dursun çaba sarf etsin hem ne demek ya oral yapmamak sekste tiksinmemi olur Allah aşkına
@nuluad sizde ilk yorumuma yaparsanız genel konuştum taklit yapanlardan değilim zaten aktif bir cinsel hayatımda yok. Beni tatmin etmeyen bir erkekle de yatmam zaten.
#bakarsaniz
Bak ne güzel aynı noktada anlaştık ☺️ demek istediğim de buydu seni tatmin edemiyorsa eğer partnerin rol yapmak yerine ilişkini kesmek en doğrusu ☺️☺️
Aktif bir cinsel hayatınızın olmamasının sebebi nedir
@nuluad bekarım
Yani bekar olmanız mı bende bir isteksizlik var sanmıştım 🙏🙏
@nuluad hayır bekarım o yüzden. Evliliğe saklıyorum kendimi.
Hiç yaşamadınız mı şimdiye kadar?
@nuluad seks hayır sadece sevişme
Sevişme derken oral vs?
@nuluad oral sadece
Sana yapmıyor mu erkek arkadaşın 🙄
O halde sende yapmamalısın bence
@nuluad ben zaten yapmıyorum o yapmıştı.. ayrıca ayrıldık
Ya görüş bildiriminde bakmak için onca aşağı iniyorum 😂 baya uzamış burda muhabbet 🙄 Peki neden ayrıldınız haddime değil tabiki ama merakıma af buyurun 🙏🙏🙏
@nuluad beyefendi kiskancligimdan sıkılmış bunalmış.. tabikide yalan bahane.. o karaktersiz birini sevemez baglanamaz
Tabikide yalan Allah aşkına böyle bir. Bahane mi olur ortalık şerrfsiz dolu. Seviyorum aşığım vs deyip sirf zevki için kızları kullanıp sonra booktan senelerden ayrılırlar
@nuluad aynen bide evlenme teklifi etmişti 🙄 aman neyse geçti gitti
Hahaha ya mal herif adi sırf senle yatmak içindi o yaaa kız vermiyor diye sırf yatmak için onla nişan yapıp kızı kandırıp kullanıp nişanı çeviren ywşaklar bile gördüm bu sitede kızlar anlatıyor bakma experim düşük ama ben 8 yıldır burdayım fazla aktif değilim bide çok abaza sapık pislik var önceden böyle değildide şimdi dolmuş ya bir kızla gerçekten özel bir durum konuşacak olsam bişey sorucam olsam bile dmye çağırmıyorum yanlış anlaşılmaktan korkuyorum ama kızlarada hak veriyorum gerçekten pislik çok baksana senle burda da baya uzadı muhabbet yani dm den dilersen konuşuruz diyemiyorum ilerde de sormak istediğin bişey olursa ulaşırsın vs ama işte bunu dediğim gibi onlardan biri gibi görünücem sen tarafından çünkü içimi bilemezsin ki
@nuluad bizde nişan olmadı tekliften iki gün sonra ayrıldı ama çok haklısın.. eklemek isterdim seni ama çok fazla özelimi bildiğin için kimliğimi açık etmek istemiyorum
Çok fazla özel mi? Bunlar her kızın yaşadığı şeyler ki 🙄
@nuluad her kız yaşayabilir ama bu iki sevgili arasında kalmalı
Ya tamam da sonuçta ayrı dünyaların insanıyız. Lütfen yanlış anlamayın beni amacım sizi ikna etmek değil. Sadece yanlış düşündüğünüzü belirtmek istedim 🙏
@nuluad peki neyse istek atıyorum
bundan daha fazlasını bilenler için seçenek niye yok? :)
Hepsi de cevabını bildiğimiz şeyler o yüzden hepsi diyorum 😅
Mutlu sonu istemiyoruz mutlu bir başlangıç yapabilseydik
Seks öncesinde ya da herhangi bir zamanda partnerinizle ilişki esnasında nelerden hoslandigimizi konuşmalıyız. birbirimizin haz aldığı şeyleri bilir istek ilişki hem saglamlasir hemde doruğa ulaşmamız daha kolay ve keyifli olur
Bence korkuları vs herşeyi partnerle konuşmak gerek
Tabu dolu yok şöylesiniz böylesiniz biraz daha anlayışlı yaklaşmak gerekli
Prezervatif seçimi cinsel ilişkide ne kadar önemli sorusunun cevabını bulmak için hemen hakkındaki podcast’i hemen okuyacağım. Teşekkürler Okey
Mutlu sona ulaşmak akrep burcuna özel bir yetenektir doğuştan yani öyle bir derdim yok 🙃
Yok öyle bir soru Ben öyle ya da böyle yataktan mutlu sonla uğraşıyorum
#İstediğinGibi olması için her şey karşılıklı olmalı.
Sahiden tabuları yıkan prezervatif çeşidi nedir sorusunun en net cevabını öğrendim şu an.
Yatakta her şekilde mutlu olunur
O belli olmaz ya isteksiz olduğun durumlarda olabiliyor
Yatağa atan oldumu
Herzaman yatak önemli partner uyumuda geri kalani gelir herzaman