Mutlu sona ulaşmak için uyumlu bir cinsel beraberlik olmalı. Fantazilere yer verilmeli. Ve bencil davranmayıp karşı tarafın istekleri de yerine getirilmeli diye düşünüyorum
Kadınlar neden orgazm taklidi yapar ki... yapanlar var.. ben pek denkgelmedim.. belkide gerek duymadık... Prezervatif seçimi ilişkide çok önemli.. tabiki deneyin ve görün...
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Prezervatif seçimi cidden ilişkiyi etkiliyor mu? Bir sürü versiyonu var, denenmeli mi? Kutuları çok güzel gözüküyor bu arada
Cinselliğini istediğin gibi yaşayabilmen için prezervatif seçimi önemli. OK.com.tr'ye gelip birbirinden farklı prezervatif seçeneklerimize göz atabilir ve gizli kargo avantajıyla kimseler görmeden adresine teslim alabilirsin 😉
Bunun süresi ve zamanı yoktur kişiler karşılıklı olarak doyuma ulaşıncaya kadar devam ilişkiyi bitiren şeylerden biri zaten erkek ya da kadın biri çabuk doyuma ulaşır ve orda sonlanır bu çok yanlış her iki taraf da tamam artık deyip yatağa uzanan kadar devam etmeli tabiki kimse doyumsuz değildir en fazla 3 4 saat sürer
Bence prezervatif olmamalı 'ten tene denmeli ayrıca korunma yolu sadexe degill ki yanni ben mesela Sevmiyorm cinsel ilişkide saçma geliyoo ama gebelikde sıçarsın ona dikkat 😂😂
Hiç cinsellik yaşamadım. Prezervatif kullanmayı da pek düşünmüyorum başlayınca. Ne fark var çok fark ediyor mu ya da neye dikkat edilmeli aslında merak ediyorum.
Kendini bilmeyen biri ile yasadigin iliski seni cok farkli zorluklarla karsi karsiya getirebilir. Bu zorluklari yasama ihtimaline karsi korunmak en dogru secimdir. Ne yazik ki.
Muhabbetle nelerden hoslanildigi konuşulmalı bence sohbetle sevisme başlamalı iki taraf mutlu ediceklerini öğrendikten sonra gerisi kolay ve mutlu son 🤗❤️
iste yanlis yapiyorsun, ne yapiyorsan karsiligini almak icin ya konusacaksin karsindakinle ya da bir sekilde hissettireceksin yoksa bu seni icin cekilmez olur
Nelerden hoşlandığımızı partnerimizle konuşmalıyız tektaraflı düşünmemeliyiz partnerini cok mutlu etmelisinki sende mutlu olmayı hak etmelisin manda gibi açıp yatarsa bu iş olmaz. Aynı şekilde sende işi yaptım bitirdime getir memelisin. Aaa
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
bence kadinlar orgazm taklidi yapar. hatta arada bende yapiyorum partnerim beni orgazm olurken gormekten hoslandigi icin
A) mutlu sona ulaşmamızı engelleyen tabular nasıl yıkılır?
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Orgazm taklidi yapılmamalı onun yerine partnerle açıkca konuşulup zevk almaya bakmalı. İki tarafın da zevk alacağı pozisyon illa ki vardır bunlar keşfedilirse taklide gerek kalmaz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
392Cevap
Mutlu sona ulaşmak için uyumlu bir cinsel beraberlik olmalı. Fantazilere yer verilmeli. Ve bencil davranmayıp karşı tarafın istekleri de yerine getirilmeli diye düşünüyorum
Cunku bn bir kadinim karsi cinsim beni sahiplensin baskasina kaymasin gozu diye yapmisligim vardir hicte anlamadi inledim falan onun icindi hersey bn isteksizdim o istekliydi onu oylece birakmak istemedim
Delikanlı kadınmışsın :)
Kadınlar neden orgazm taklidi yapar ki... yapanlar var.. ben pek denkgelmedim.. belkide gerek duymadık... Prezervatif seçimi ilişkide çok önemli.. tabiki deneyin ve görün...
Prezervatif seçimi cidden ilişkiyi etkiliyor mu?
Bir sürü versiyonu var, denenmeli mi?
Kutuları çok güzel gözüküyor bu arada
Cinselliğini istediğin gibi yaşayabilmen için prezervatif seçimi önemli. OK.com.tr'ye gelip birbirinden farklı prezervatif seçeneklerimize göz atabilir ve gizli kargo avantajıyla kimseler görmeden adresine teslim alabilirsin 😉
Keyifi bir gece geçirmek olurdu sevdiğim insan ile..
isteklerini kocana söyleyeceksin ne yapiyorsan karsiligini almak icin yoksa günün birinde bu durumdan cok sikilirsin
Kaç saat sevişmek kaç saat seks yeterli olur acaba? Gece boyu dayanabilecek bir erkek var mıdır
Kadın var mıdır?
Ben bu konuda size yardımcı olabilirim
Yoktur.
Ben diyen, var diyenlere bende inanmıyorum.
Hepsi 1 gram 1 dk'lık peşinde.
Gerçekler.. Sonsuzluk yok.
Bunun süresi ve zamanı yoktur kişiler karşılıklı olarak doyuma ulaşıncaya kadar devam ilişkiyi bitiren şeylerden biri zaten erkek ya da kadın biri çabuk doyuma ulaşır ve orda sonlanır bu çok yanlış her iki taraf da tamam artık deyip yatağa uzanan kadar devam etmeli tabiki kimse doyumsuz değildir en fazla 3 4 saat sürer
Okey nirvana, çok harika
Çok memnun oldum
Afrodizyak etkisi yapıyor
Size Tırtıklı prezervatif tavsiye ederim hanımefendi Okey Rötar bayılacaksınız verdiği zevke
Bence prezervatif olmamalı 'ten tene denmeli ayrıca korunma yolu sadexe degill ki yanni ben mesela Sevmiyorm cinsel ilişkide saçma geliyoo ama gebelikde sıçarsın ona dikkat 😂😂
Çünkü kimse hoşlanmadığı bişeyi yapmak istemez hele ki yatakta o yüzden açık açık konuşmak gerekir bunları
Kadınlar orgazm taklidi yapar mı merak ediyorum. Ben yapamam cünkü zaten cok sık olurum ve hemen orgazm olurum
Cok sık olman güzelmiş!
Azginsin
Hazzı deyince aklıma Hazza geliyor. Yani harry styles gjkjkk ergenlik aşkımdı.😂
Ayrıca aşırı seksi 😛
Ben ondan daha iyiym
sınırları bazen biraz aşmak gerek.. herzaman aynı şeyler sıkıcı olablir.. ;-) önemli olan rahat olup rahatlayabillmek..
evet amac zaten rahatlamak ve rahatlatmak değil mii
Hiç cinsellik yaşamadım. Prezervatif kullanmayı da pek düşünmüyorum başlayınca. Ne fark var çok fark ediyor mu ya da neye dikkat edilmeli aslında merak ediyorum.
Kendini bilmeyen biri ile yasadigin iliski seni cok farkli zorluklarla karsi karsiya getirebilir. Bu zorluklari yasama ihtimaline karsi korunmak en dogru secimdir. Ne yazik ki.
Yatakta ve batakta kötüysen her zaman eline mahkumsundur kanka
Briç o briç ;)
Çok önemli. Her çeşitten alınıp Kişinin ve partnerinin istekleri doğrultusunda her ilişkide seçim yapılmalı.
Muhabbetle nelerden hoslanildigi konuşulmalı bence sohbetle sevisme başlamalı iki taraf mutlu ediceklerini öğrendikten sonra gerisi kolay ve mutlu son 🤗❤️
Soruların cevapları kolay da, bunları konuşacak olgunlukta bir partner sayısı ne kadardır acaba? Herkes egoist ve bencil iken?
Hepsine kayılıyorum çok iyi bir soru olmuş başarılar😁 ama fiyatlar biraz ucuz olsun ya hem cebimiz hem belimiz gidiyor 😂
Kesinlikle neylerden hoşlandığımız konuşulmalı bu sayede birbirimizi tanırız. Kiiii o harika anı muazzam yaparız...
Her iki tarafında cinsellik anlamında bilgisinin tam olması beklenemez. Bundan dolayı her iki tarafında birbiri arasında gizlisi saklısı olmamalı.
Prezervatif seçimi elbet çok önemli. Sıkmayacak, hissettirecek, güven verecek.
Her iki tarafa keyif katacak kısacası.
tabular yıkılmada, asla mutlu son olmaz. eşler birbirine açık olmalı, sınır koyulmamalı ortak hareket edilmeli
Hiç birisi de değil. Angarya muhabbetlerin motivemi bozmasından ve buna bağlı olarak istemiyor mu acaba düşünsellerim bana engel olabilir
Çoğunlukla orgazm taklidi yapmak zorunda kalıyorum 😒
Yıpratıcı bir durum
iste yanlis yapiyorsun, ne yapiyorsan karsiligini almak icin ya konusacaksin karsindakinle ya da bir sekilde hissettireceksin yoksa bu seni icin cekilmez olur
Yatakda mutluluğun sırrı bence bir birine tutku ile bağlı çiftlerden geçiyor eğer tutku varsa dokunuşlar bile yakıp geçiyor.
Tatlı sert olmayı başaracaksın. Ve tabuları yıkmak bambaşka bir dünyanın kapısını aralar. Cesaret iyidir
Mutlu sona ulaşma konusunda kadınlar zihinlerini yeterince rahat bırakıp fantezilerinin kapısını açabiliyorlar mı acaba?
Yatağa kadar getiremiyoz ki ilişkiyi
https://images.app.goo.gl/UGyHNvdX27a1Dm8m9
İlişkide daha kısa olmasını istediği zaman kadın orgazm taklidi yapabilir böylece erkeği tahrik edip çabuk boşalmasını sağlar diye düşünüyorum.
Mutlu sona erişmek için bende olmayan fakat bir çok erkekte olan erken boşalma sorunu için Qkey'in geçiktirici prezervatifleri işe yarabilir:))
A, bir de asıl soru, iki tarafta birbirinin tabularından bir haber ise, bu tamamen arapsaçı olabiliyor.
cut.
Kesinlikle Erkek ve Kadın yatak öncesi ve yatakta kesinlikle iletişim içinde olursa her şey çok güzel ve mutlu olur🍀
Nelerden hoşlandığımızı partnerimizle konuşmalı mıyız?
Bence en can alıcı nokta bu ve kendi cevabım konuşmalıyız.
En merak ettiğim soru şuydu: "Prezervatif seçimi ilişkide ne kadar önemli?" Okey bana bu sorunun cevabını fazlasıyla verdi gercekten
Karşılıklı saygı ve çıkarların gözetmesi olursa herkes mutlu olur
Nelerden hoşlandığımızı partnerimizle konuşmalıyız tektaraflı düşünmemeliyiz partnerini cok mutlu etmelisinki sende mutlu olmayı hak etmelisin manda gibi açıp yatarsa bu iş olmaz. Aynı şekilde sende işi yaptım bitirdime getir memelisin. Aaa
bence kadinlar orgazm taklidi yapar. hatta arada bende yapiyorum partnerim beni orgazm olurken gormekten hoslandigi icin
Bence herkes acik konusmali , zarlad atilmali oyunlar oynanmali , zevkli olmali hersey
Prezervatif seçimi ilişkide ne kadar önemli?
Benim aklımdaki soru bu 🌸
Seçip görmek lazım. Hiç bir öneri deneyim kadar faydalı olamaz
A101 deki kondomları tavsiye ederim Parachute 😀😀😀
Partnerim de ben de ikimiz de birbirimizden cekinmemeliyiz özgürce yaşamalıyız
Nasıl daha zevkli ise onu yapıyoruz
A) mutlu sona ulaşmamızı engelleyen tabular nasıl yıkılır?
Orgazm taklidi yapılmamalı onun yerine partnerle açıkca konuşulup zevk almaya bakmalı. İki tarafın da zevk alacağı pozisyon illa ki vardır bunlar keşfedilirse taklide gerek kalmaz
Pek birşey beklediğim yok huzur ve mutluluk kafan doluysa hiç birşeyden zevk alamazsın ne yaparsan ne. olursa olsun...
Sağlıklı cinsellik mutlu bir evliliğin ana taşlarından biri... teşekkürler okey 😁
Yeniliklerr acık olunmalı konuşarak degil anı yaşıyarak ateşli bir sekilde partneri mutlu edip nirvanaya ulaştırmalı benim gbi 🔥
Taklit yaparlarsa mutlaka anlarım o kadar da değil 😉
Kadınlar orgazm taklidi yapar...
Bazen erkeğin gururunu yüceltmek için yaparlar ama bu taklit olayında kadın seksten soğur...
kadınlar orgazm taklidini gerçeğinden daha sahici yaparlar
Taklit yapıldığını anlarsak bu durumda nasıl davranmamız gerekir :d
nelerden hoşlandığımızı konuşmalımıyız bunu merak ediyorm
C şıkkı dedim ben evet bence kadınlar taklit yapıyorlar kesinlikle
Prezervatif seçimi o kadar önemliki gerçekten 🤣👍🏻👌🏻
Tbrkler
Sevdiğin kişiyle ve muhabbetle olmalı. Dolayısıyla her şey konuşulmalı.
Karşılıklı tatmin, karşı tarafın ne istediğini anlamak, kendinin ne istediğini karşıya aktarmak
Güzel sorular 😃 herkesin bir kez düşünmesi lazım en azından
Mutlu sona giderken takıldığımız tabular didim. Hadi bakeeem gelsin xper
"Okey"in tırtıklı prezervatifinin neresinin tırtıklı olduğunu anlayamadık🤣
Mutlu sona ulaşmamız sağlayan tabular nasıl yıkılır?
Bence çok güzel bir fikir ve birçok katkısı olacağını düşünüyorum
Yatakta mutlu sona ulaşmak için yataktan çıkmalı ilk önce. Seksi sırf yatak odasına ve yatağa hapsetmemeli.