Cinsel Yaşam Hediye kazanma zamanı! İstediğin gibi bir cinsel yaşam için senin favorin hangisi? (Sayfa 4) OKEY Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 3277 Hediye kazanma zamanı! İstediğin gibi bir cinsel yaşam için senin favorin hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 109 kişi beğendi
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. OKEY Sıcak temas & OKEY Nirvana hot diyorum tek geçiyorum... 1 0 Yorumla
Simay001_ Takip Et Bilge Yaş: 30 +1 yıl Okey Nirvana tabiki benim için 15 1 Yorumla aaTaaKaaNn +1 yıl Ne farkı var yani erkekler farkı hissederse sizin için ne farkı var anlamadım😊 Yorumla
Alihangg Takip Et Yoda Yaş: 26 +1 yıl aga be cinsel hayatımın olmamasına mı yanayım yoksa hediyenin bana çıkma ihtimaline mi.. 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Et ete degecek o kız buraya gelecek ama virus var mutlaka kullanalim 😀😀#Emirhancankir1 0 0 Yorumla
Nazlıı_Tesfaye Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl hepsini istiyorum hepsini 5 1 Yorumla Enteresans +1 yıl Hepsini alabilirmisin 😊 Yorumla
MineKarakus Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 65% +1 yıl Kayganlaştırıcı tercihimdir. 5 1 Yorumla Ömeraltmışbir +1 yıl Yerine dil darbelerine ne dersin 😝 Yorumla
03Gülçin Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 48% +1 yıl Favorim okey zirve.. ☺☺👏 5 3 Yorumla Gogo_latte +1 yıl Zirveyemi çıktın Yorumla 03Gülçin +1 yıl @Gogo_latte Erim le yaşadığım an zirve de oldu uzun güzel oldu... Yorumla Gogo_latte +1 yıl Eşin olmasaydı ya olcaktı 😁 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Okey sıcak temas favorimiz👍😍 8 1 Yorumla Gogo_latte +1 yıl Çokmu sıcak🤭 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hiçbirine ihtiyacım olmuyor. 8 1 Yorumla SeyitAlikerem +1 yıl Aradığım kadın 😄🥳 Yorumla
Ömeraltmışbir Takip Et Xper 6 Yaş: 43 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 303 cevap paylaştı. Keşke bunun sadece aletin kafasına takılanı yapsanız 1 0 Yorumla
_FsaNew_ Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Oral seks tercihimdir. 69 pozisyonu olmazsa olmazım. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Benim favorim yok kullanmam da.Doğum kontrol hapı, ertesi gün hapı diye birşey yapılmış. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Cinsel yaşamım yok ki dyxdjdhch 7 1 Yorumla Hayatbanagüzelbe +1 yıl Benimde Yorumla
Karaboyy Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl #İstediğinGibi favorım rötar dahada uzun zevk ve şehvet dolu geceler için vazgecilmez 0 0 Yorumla
Jakuzy Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl hazzın doruklarına çıkmak kafanı rahat tutmak istiyorsan tak okeyi doya doya seviş 0 0 Yorumla
Korsikalı Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Bakkalda ne varsa onu alıyorum. Her istediğin bulunmuyor acil durumda 0 0 Yorumla
kimene85 Takip Et Xper 4 Yaş: 41 +1 yıl Hepsi iyi hos ancak kadinlar pek memnun degiller bu kondomlardan 0 0 Yorumla
kurtbey90 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Ben engelsiz seviyorûm aşkın arasında engel olmamalı 0 0 Yorumla
uslu33 Takip Et Xper 4 Yaş: 43 +1 yıl Sıcaklığı his etmenin en güzel yolu okey Nirvana'dan geçer 😊 0 0 Yorumla
MerrrttCaaan34 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Rötar olan güzel ondan alırım ama evli değilim normalde olsa ondan alırdım 😀😀😀 0 0 Yorumla
Mert72724747 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Okey benim tercihim kullandım çok süper hemen partnerimi delii etti 0 0 Yorumla
guzellikvebakim Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 57% +1 yıl Hiçbir şekilde gerek kalmıyor ki :) 3 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl yılların markası okey den şaşmam tecrübe konuşuyor 😉💕 hele birde rötar ise 0 0 Yorumla
Alarasmin Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 67% +1 yıl Bir atasözü var diycemde yorumum kaldirilir 2 1 Yorumla timer555 +1 yıl Çok merak ettim dm den soyler misin 😀 Yorumla
WinstonLightt Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Kesinlikle kayganlaştırıcı jel 😋#wiwi😈 5 1 Yorumla Kreasyon +1 yıl Organik şeyler varken kimyasallara ne gerek var ya:) Yorumla
Yamuşşşş10 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Hepsi güzel denemek lazım 4 1 Yorumla TanerErdemir91 +1 yıl Bwnce de. Deneyecek kişi yok Yorumla
coffémakiyatto Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Bir fikrim yok tesekkurler... 1 1 Yorumla Lazoğli_uyy +1 yıl 😊 Yorumla
Kartaldeniz89 Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 80% +1 yıl Ben kullanmiyorum. Et ete degmezse tadi olmuyor. 1 0 Yorumla
Mehmettok1979 Takip Et Guru Yaş: 47 , eic 34% +1 yıl Hamile kalmak istemiyorsanız kullanın 1 0 Yorumla
Çapkın_kurufasulye14 Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl OKEY Kayganlaştırıcı Jel Nirvana Hot 1 0 Yorumla
u fangoria Takip Et Master Yaş: 46 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. sağlıklı mutlu ateşli bir cinsellik 1 0 Yorumla
charisma58 Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 85% +1 yıl Tırtıklı olan çok değişik haz veriyor partnere. 1 0 Yorumla
gr3yblack Takip Et Xper 6 Yaş: 33 +1 yıl Tabiki klasik herseyi hissetmek daha guzel oluyor 4 1 Yorumla Lazoğli_uyy +1 yıl Yes Yorumla
Sjofn Takip Et Yoda Yaş: 37 +1 yıl Durex..Herhangi bir ceşidi 2 1 Yorumla Gokayy1907 +1 yıl Marathon harika Yorumla
relax-man-59 Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 44% +1 yıl Tırtıklı olduktan sonra gerisi sorun değil. 0 0 Yorumla
Ramiiiiiiiiiii Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 87% +1 yıl Çilekli kayganlaştırıcı ve Nirvana güzel 0 0 Yorumla
soncomertlerden Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl OKEY ZERO her zaman bir numaram. 👍 0 0 Yorumla
Footlovermann Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 42% +1 yıl Okey zirve en sevdigim bazen rötar da kullanıyorum 0 1 Yorumla Footlovermann +1 yıl Kazandınmı yani 😁 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hepsini denemek istiyoruum 4 1 Yorumla Gogo_latte +1 yıl Sen yersinnn Yorumla
adrianico17 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 73% +1 yıl okey markası çok güvenilir bir marka ve kaliteli 0 0 Yorumla
LiLze Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 59% +1 yıl Denemek lazım. Tek tek (xper için yazıyorum) 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
274Cevap
OKEY Sıcak temas & OKEY Nirvana hot diyorum tek geçiyorum...
Okey Nirvana tabiki benim için
Ne farkı var yani erkekler farkı hissederse sizin için ne farkı var anlamadım😊
aga be cinsel hayatımın olmamasına mı yanayım yoksa hediyenin bana çıkma ihtimaline mi..
Et ete degecek o kız buraya gelecek ama virus var mutlaka kullanalim 😀😀
#Emirhancankir1
hepsini istiyorum hepsini
Hepsini alabilirmisin 😊
Kayganlaştırıcı tercihimdir.
Yerine dil darbelerine ne dersin 😝
Favorim okey zirve.. ☺☺👏
Zirveyemi çıktın
@Gogo_latte Erim le yaşadığım an zirve de oldu uzun güzel oldu...
Eşin olmasaydı ya olcaktı 😁
Genel olarak prezervatif sevmiyorum
Okey sıcak temas favorimiz👍😍
Çokmu sıcak🤭
Hiçbirine ihtiyacım olmuyor.
Aradığım kadın 😄🥳
Zirveler bizimdir tabiki okey zirveyi seçiyorum
Keşke bunun sadece aletin kafasına takılanı yapsanız
Oral seks tercihimdir.
69 pozisyonu olmazsa olmazım.
Benim favorim yok kullanmam da.
Doğum kontrol hapı, ertesi gün hapı diye birşey yapılmış.
Cinsel yaşamım yok ki dyxdjdhch
Benimde
#İstediğinGibi favorım rötar dahada uzun zevk ve şehvet dolu geceler için vazgecilmez
hazzın doruklarına çıkmak kafanı rahat tutmak istiyorsan tak okeyi doya doya seviş
Bakkalda ne varsa onu alıyorum. Her istediğin bulunmuyor acil durumda
Hepsi iyi hos ancak kadinlar pek memnun degiller bu kondomlardan
Ben engelsiz seviyorûm aşkın arasında engel olmamalı
Sıcaklığı his etmenin en güzel yolu okey Nirvana'dan geçer 😊
Rötar olan güzel ondan alırım ama evli değilim normalde olsa ondan alırdım 😀😀😀
Okey benim tercihim kullandım çok süper hemen partnerimi delii etti
Hiçbir şekilde gerek kalmıyor ki :)
yılların markası okey den şaşmam tecrübe konuşuyor 😉💕 hele birde rötar ise
Bir atasözü var diycemde yorumum kaldirilir
Çok merak ettim dm den soyler misin 😀
Et ete değecek usta başkası olmaz
okeysiz geceler mis... et ete degecek.😉
hiçbiri üzgünüm okey :(((((((
Kesinlikle kayganlaştırıcı jel 😋
#wiwi😈
Organik şeyler varken kimyasallara ne gerek var ya:)
Hepsi güzel denemek lazım
Bwnce de. Deneyecek kişi yok
Okey in ürünleri kesinlikle iyi
Zero extreme. Benceeee tabii
Bir fikrim yok tesekkurler...
😊
Ben kullanmiyorum. Et ete degmezse tadi olmuyor.
Hamile kalmak istemiyorsanız kullanın
Okey bulunduruyorum. Her ihtimale karşı.
OKEY Kayganlaştırıcı Jel Nirvana Hot
sağlıklı mutlu ateşli bir cinsellik
Tırtıklı olan çok değişik haz veriyor partnere.
Zero... harika bayıldım resmen
Tabiki klasik herseyi hissetmek daha guzel oluyor
Yes
Durex..
Herhangi bir ceşidi
Marathon harika
Pek onlara öyle şeylere ihtiyacım olmuyor 😂😂
Karşılıklı zevk alıp zevk vermek
Tırtıklı olduktan sonra gerisi sorun değil.
Hiç birini kullanmiyorum...
Çilekli kayganlaştırıcı ve Nirvana güzel
bunların hiç birine gerek yok :)
okey nirvana olabilir ...
Kayganlaştırıcı jel en güzeli
OKEY ZERO her zaman bir numaram. 👍
rötar tırtıklı fevkalede.
Nirvana hot guzel gelıo kulaga.
Okey zirve en sevdigim bazen rötar da kullanıyorum
Kazandınmı yani 😁
Rötar diyorum başka birsey demiyirum
Hepsini denemek istiyoruum
Sen yersinnn
okey markası çok güvenilir bir marka ve kaliteli
okey daha zevk verir yani bence.
Denemek lazım. Tek tek (xper için yazıyorum)