Cinsel Yaşam Hediye kazanma zamanı! İstediğin gibi bir cinsel yaşam için senin favorin hangisi? (Sayfa 5) OKEY Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 3277 Hediye kazanma zamanı! İstediğin gibi bir cinsel yaşam için senin favorin hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 109 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kullanmıyorum ama kullanma zamanı gelince ok tercih ederim.. et ete degmeli bnce 0 0 Yorumla
tastycock Takip Et Master Yaş: 40 , eic 95% +1 yıl Okey zEuro erkekler için Büyük rahatlık 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Benim favori okeyim o kendisini biliyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Jele kayganlaştırıcıya ihtiyacım yok. 10 1 Yorumla Gogo_latte +1 yıl Demek yeterince ıslanıyorsun 🤔hmmm Yorumla
umutymw Takip Et Master Yaş: 29 , eic 30% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Rötar iyidir ne kadar uzun o kadar iyi 0 0 Yorumla
Sortieee Takip Et Master Yaş: 38 , eic 61% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Okey varsa hayat okeyyyyydirrrre 0 0 Yorumla
alone__wolf__ak Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 31% +1 yıl hiç denemedim merak ediyorum ama bilmiyorum 0 0 Yorumla
king4775 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 52% +1 yıl Okey zirve olsun doruklarda hazzi yasayalim 0 0 Yorumla
Alıcanguney Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 88% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 641 cevap paylaştı. Okey rötar 👍👍👍ve okey zirve 0 0 Yorumla
biradetmehmet Takip Et Master Yaş: 46 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 853 cevap paylaştı. zero iyidir yok gibi diyor sonucta 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl kayganlaştırıcı jellerinizin çoğunu kullandık ama en iyisi OKEY Nirvana 0 0 Yorumla
Muhdar Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 378 cevap paylaştı. Öncelikle bir partner tek ihtiyacim 0 0 Yorumla
naperva027 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 85% +1 yıl Hiç kullanmadım ama yinede iyidir yav 0 0 Yorumla
Kraliçesiz Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 91% +1 yıl Ten tene degmeli bence derim daima. 0 1 Yorumla Kraliçesiz +1 yıl Ten tene değerse daha güzel olur. Yorumla
Ticki Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 85% +1 yıl Patnerin çıldırsın istiyorsan okey Nirvana 👍👍💪 0 0 Yorumla
ramazansoyar28 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 48% +1 yıl Neyin cinsel yaşami a101 poşeti ile idare et 0 0 Yorumla
Aşkkolik07 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 75% +1 yıl Prezervatifi sevmiyorum. O anı hissetmeliyim 0 0 Yorumla
Cmn24 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 64% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 623 cevap paylaştı. Ben kullanmıyorum malesef 0 0 Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Okey Nirvana diyorum üstüne tanımam 0 1 Yorumla gecekusum3434 +1 yıl Geçenlerde zerosunu denedim gerçekten harikulade Yorumla
PaintMotors Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 63% +1 yıl Cinsellik favorimi sadece favorimle paylaşırım 0 0 Yorumla
Sidar35 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 59% +1 yıl Zero güzeldir severim ince hissedilir yani :) 0 0 Yorumla
sağduyulu1691 Takip Et Guru Yaş: 58 , eic 65% +1 yıl Kesinlikle "Okey Zero" üründe kalite... 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Daha partner yok ki. Hediyesi kalsın. d 3 2 Yorumla timer555 +1 yıl Saplar kervanı 😂 Yorumla Hayatnediyorsun +1 yıl Bulalım birbirimizi Yorumla
berk57 Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 440 cevap paylaştı. ritim, zero ve nirvana en çok tercih ettiklerim 0 0 Yorumla
benKubra26 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl hadi ya tüh hediyeyi kaçırdık :D 3 3 Yorumla simsek-mcqueen +1 yıl Birbirimize hediye alalım, mutlu olalım ⚡⚡⚡ Yorumla UnicornBoy +1 yıl Üzüldüm Yorumla CrayzMan06 +1 yıl Sen iste ben istediğin hediyeyi alayım 😘 Yorumla
Aliistanbul3455 Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 345 cevap paylaştı. Partnerinn uyumu herzaman cinsellikte onde götürür 0 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 380 cevap paylaştı. Kullanmama ihtiyaç kalmıyor 2 3 Yorumla Hayatbanagüzelbe +1 yıl Neden Yorumla Billy59 +1 yıl Bir kızı hamile bırakamam Yorumla Hayatbanagüzelbe +1 yıl Himm peki Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı. Hiçbiri et ete değecek öbür türlü zevki çikmaz 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
274Cevap
QK ok ok ok ok 👍👍👍👍👍
Kullanmıyorum ama kullanma zamanı gelince ok tercih ederim.. et ete degmeli bnce
en büyük olan xxl büyüyünce de giyer..
Rötar tercihim olurdu sanırım
Okey zEuro erkekler için Büyük rahatlık
Benim favori okeyim o kendisini biliyor
Bence korunmak mantıklı değil
Jele kayganlaştırıcıya ihtiyacım yok.
Demek yeterince ıslanıyorsun 🤔hmmm
Rötar iyidir ne kadar uzun o kadar iyi
Kesinlikle Nirvana the best
Okey varsa hayat okeyyyyydirrrre
hiç denemedim merak ediyorum ama bilmiyorum
Okey zirve olsun doruklarda hazzi yasayalim
Okey rötar 👍👍👍ve okey zirve
Nirvana diyelim ismi hoş geldi :D
zero iyidir yok gibi diyor sonucta
Cinsel yaşam diye bir şey kalmadı.
kayganlaştırıcı jellerinizin çoğunu kullandık ama en iyisi OKEY Nirvana
Öncelikle bir partner tek ihtiyacim
Hiç kullanmadım ama yinede iyidir yav
Ten tene degmeli bence derim daima.
Ten tene değerse daha güzel olur.
Patnerin çıldırsın istiyorsan okey Nirvana 👍👍💪
Neyin cinsel yaşami a101 poşeti ile idare et
Nirvana hele ki zero extreme efsane
Yok gibi olan gerçekten yok gibi.
#OKEY Nirvana tabiki yau.
Prezervatifi sevmiyorum. O anı hissetmeliyim
Klasik kayganlaştırıcı jel
Ben kullanmıyorum malesef
Benim için zero zero zero
Okey zero der tek geçerim
Rötar tek geçerim 😂😂😂😂😂
Okey Nirvana diyorum üstüne tanımam
Geçenlerde zerosunu denedim gerçekten harikulade
Hepsi aynı geliyor bana. Fark eden bir şey yok
Tercih etmiyorum hiç birini.
Cinsellik favorimi sadece favorimle paylaşırım
Okey rötar çok iyi 👊👊👊
Hepsini tek tek denemek lazım
Zero güzeldir severim ince hissedilir yani :)
Kesinlikle "Okey Zero" üründe kalite...
Nirvana tercihim tek geçerim
Daha partner yok ki. Hediyesi kalsın. d
Saplar kervanı 😂
Bulalım birbirimizi
finisher kısmında okey zero olabilir ancak
Rötar ile terlesin vücutlar uzasın keyif 🙃
Okey zero. Kesinlikle daha iyi😊
favorim yok açıkçası ne bulursam
Benim favorim et ete değecek
Şuana kadar ihtiyacım olmadı...
Okey zero yüzyılın buluşudur erkekler için.
okey rötar harıka yaşamaya değer
ritim, zero ve nirvana en çok tercih ettiklerim
hadi ya tüh hediyeyi kaçırdık :D
Birbirimize hediye alalım, mutlu olalım ⚡⚡⚡
Üzüldüm
Sen iste ben istediğin hediyeyi alayım 😘
Partnerinn uyumu herzaman cinsellikte onde götürür
okeyyy zeroo ama yğnede ten tene iyi bence 🔥😂
Kullanmama ihtiyaç kalmıyor
Neden
Bir kızı hamile bırakamam
Himm peki